Κωλόγεροι, όλοι σας!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Μήπως να αλλάξω το όνομα και να το κάνω "Μπ@@ρδέλ@"... Πιο κοντά θα ήμασταν σήμερα με όλους εσάς τους απαράδεκτους που έχουμε μπλέξει οι ελάχιστοι λογικοί εδώ μέσα!
Κωλόγεροι, όλοι σας!

Κωλόγεροι, όλοι σας!
Πρεσεχε γιατι κι αλλοι εσκαβαν αλλωνων τον λακκοDC έγραψε:Τα γραπτά μένουν φίλε μου.kataramenos5 έγραψε:Αν περιμενεις πολυ να μεγαλωσεις ισως και να μη μας προλαβεις.Διατηρητεοι οι περισσοτεροι,μολις ακουν για λουκανικα τιναζονται πανω,εχουν για ηρωα τους ενα σομελιε,το τοπικ Running του Λακαιδεμονα τους φερνει κρυο ιδρωτα,αβερτα καφεδες απ το πρωι και ξενυχτι στο ΠΑΟΚμανια για να την πουν στο Γλύκο.Δηλαδη μαματα.
Άσε που θα'ρχομαι να σας ανάβω και κανένα κεράκι ... γερός να'μαι να σας θυμάμαι.
αλλά ξερεις,αυτα δεν εχουν σειρα.
Τωρα αν εισαι γερός,
για ενα κερακι δε θα 'λεγα οχι.
Βλεπε κατ5 για να μαθαινεις.
Βγαινει το ενα nick
μπαινει το αλλο nick
Βγαινει ο Ζα-γκορα(ν)64
μπαινει ο καμορα.

Βγαινει το ενα nick
μπαινει το αλλο nick
Βγαινει ο Ζα-γκορα(ν)64
μπαινει ο καμορα.
Είναι που δε βάζω συχνά γαμώτικονς.prist64 έγραψε:Πρεσεχε γιατι κι αλλοι εσκαβαν αλλωνων τον λακκο
αλλά ξερεις,αυτα δεν εχουν σειρα.....
- Dinos_Liverpool
Για σένα το είπα με εισαγωγικά το "κωλόγεροι"... για τους άλλους με... χωρίς εισαγωγικά!goran 64 έγραψε:Εκτιμώ ότι παραφέρεσαι...λογικέ
και...γλυκέ μου moderator
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
Και το μεσημερι,και το μεσημεριkataramenos5 έγραψε: Ρε γεροντια στο φασκομηλο που πινετε το πρωι μηπως βαζετε και κανα αλλο ......βοτανι?
Πολυ χαρουμενους σας βρισκω σημερα.
Η μόνη λύση που απομένει για να πάψει αυτή η "καχυποψία"prist64 έγραψε:Βλεπε κατ5 για να μαθαινεις.
Βγαινει το ενα nick
μπαινει το αλλο nick![]()
Βγαινει ο Ζα-γκορα(ν)64
μπαινει ο καμορα.
Δεν είναι αυτό.kataramenos5 έγραψε:Και το μεσημερι,και το μεσημεριkataramenos5 έγραψε: Ρε γεροντια στο φασκομηλο που πινετε το πρωι μηπως βαζετε και κανα αλλο ......βοτανι?
Πολυ χαρουμενους σας βρισκω σημερα.![]()
Το πρωί στο λεωφορείο ένας νεαρός δεν σηκώθηκε για να κάτσει αυτός ... και καταλαβαίνεις ... λίγο η χαρά .. λίγο η κούραση ... του βγήκαν όλα μαζί ...
- ΑποστόληςΑ
'Όποιος θέλει να γίνει μέλος στο καφενείο των σοφών αρκεί να μου πει ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του rock που περιλάμβανε κουαρτέτο εγχόρδων.
- ΑποστόληςΑ
Ουουουουουουφφφφφ...Έπιασαν ευτυχώς οι ¨γαλιφιές"Dinos_Liverpool έγραψε:Για σένα το είπα με εισαγωγικά το "κωλόγεροι"... για τους άλλους με... χωρίς εισαγωγικά!goran 64 έγραψε:Εκτιμώ ότι παραφέρεσαι...λογικέ
και...γλυκέ μου moderator
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρέμω ολόκληρος από την γνωστή συγκίνηση της επιτυχίας λλλέέέμμμεεεεεε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 09 Δεκ 2015, 15:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Εάν κρίνω από την εποχή σου, θα πρέπει να είχε και άρπα μέσα...ΑποστόληςΑ έγραψε:'Όποιος θέλει να γίνει μέλος στο καφενείο των σοφών αρκεί να μου πει ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του rock που περιλάμβανε κουαρτέτο εγχόρδων.
Η Ιλιάδα;
Εγάνεψα;
- ΑποστόληςΑ