Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

rainmaker έγραψε:
city_boy έγραψε:η αυτοκριτικη δεν γινεται σε φορουμ.

..........
2. Σωστά... Στα φόρουμ γίνεται μόνο κριτική. Αυτοκριτική είναι αδύνατον.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rainmaker ΕΓΡΑΨΕΣ....

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: και στο προκείμενο, λάβε υπόψη σου την προαναφερόμενη ρήση του Αλβέρτου, ισχύει κι εδώ.

ΠΑΟΚ είσαι....!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:Απορω καποιοι που ζειτε
DC έγραψε:Ίσως να τους ήθελες νεκρούς αλλά η σύγχρονη ιατρική κάνει θαύματα. :)
Εκτος κι αν κανεις χιουμορ αδερφε, το που το εννουσα για το χωρο. Δηλαδη, απορω καποιοι για το που, ζειτε.
Στην αλλη περιπτωση ολους τους θελω ζωντανους για να βαζω μυαλο καμια φορα. Ομως να βαζετε και σεις, πολλες . :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

χρονια πολλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Παρ 06 Ιαν 2012, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

rainmaker έγραψε:Απο τη στιγμή που είναι εμφανής και προφανής η διαφορετική προσέγγιση που έχουν μεταξύ τους ορισμένοι σύνδεσμοι, και κυρίως, είναι πια εξόφθαλμη η δημιουργία δύο τάσεων στις πορείες τους, θα ήθελα να μάθω :

όλοι εσείς που υποστηρίζετε (για τους δικούς σας λόγους, δε λέω μπορεί σωστά να κάνετε) τους "συνδέσμους" εν γένει, ποιούς ακριβώς εννοείτε;

εγώ δεν είμαι σε σύνδεσμο γραμένος οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά η διαφορά στη ρότα τους και στις πράξεις τους είναι μάλλον δεδομένη πλέον. Οπότε δεν μπορεί να έχουν και οι δύο τάσεις δίκιο! Ε;

Προσωπικά το μόνο τεράστιο παράπονο που έχω, αν εξαιρέσουμε τη μανία ορισμένων συνδεσμιτών να βγάζουν βρώμες και να μπλέκονται με τα διοικητικά, είναι ένα, και σημαντικό:

Δέκα χρόνια μια συντονιστική που να δουλεύει δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, κι όμως απαιτούν απ τους άλλους να δουλεύουν σωστά και τους κατακρίνουν με ευκολία.
Ειδικά σε μία φετινή ανακοίνωση έφτασαν κάποιοι να κατηγορούν το Ζαγοράκη, που τους έβαλε να κάνουν μια συντονιστική την οποία ΔΕΝ αναγνωρίζουν και ΔΕΝ τους εκφράζει, όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Και ερωτώ :
Ποιός χέστηκε ρε παίδες αμα δεν την αναγνωρίζετε; Κάντε μια άλλη δικιά σας μπας και καταφέρετε να τα βρείτε ποτέ. Πράγμα απίθανο γιατί σε ορισμένους τα συμπλέγματα είναι αμέτρητα. Αμα δεν μπορείτε 20 χρόνια να συνεννοηθείτε να πείτε ένα σύνθημα με έναν οργανωτή, χωρίς να του κάνει αντιπολίτευση η άλλη μεριά του πετάλου, πως απαιτείτε άλλα πράγματα απο τρίτους; Έλεος με τα μυαλοπωλεία και τα χιλιόμετρα. Φτάνει τόσο για χιλιόμετρα δε μιλάνε ούτε οι νταλικέρηδες όταν απαιτούν επιδόματα βαρέων και ανθυγιεινών!
Προφανώς η κριτική δεν πάει σε όλους τους συνδέσμους!Υπάρχουν άτομα και σύνδεσμοι που είναι μια χαρά στην παρουσία και την πορεία τους.
Αλλά και κάποια πράγματα δεν είναι δυνατόν να μη τονίζονται...

Λοιπόν, ΟΧΙ δεν φταίνε για όλα, αλλά μια αυτοκριτική δεν είδα και ποτέ...

:lol: :lol: Προφανως δεν ξες τι γινετε στους συνδεσμους. :lol: :lol:
Ολοι οι συνδεσμοι φιλε μου ειναι μια χαρα.
Ολοι ανεξαιρετως.
Απλα για να υπαρχει καπου υγεια , πρεπει να εκφραζονται διαφορες αποψεις.
Και αμα καμια φορα δεν τα βρουν οι συνδεσμοι κεκλεισμενων των θυρων, βγαινουν ανακοινωσεις.
Πολυ περιληπτικα και γενικευμενα.

Για να βλεπουμε την αληθεια καπου στη μεση πρεπει να βλεπουμε, τους δυο πυρηνες. Τυχαιο? δεν νομιζω. Απλα καποτε το δικαιο γερνει προς τον ενα πυρηνα και καποτε προς τον αλλο.

Ο τελευταιος που θα αποφασισει ομως ειναι αυτος που καθεται στην 5-6-8-1-2-3 δυστυχως και 4, και το παιζει κυρηλες και φωναζει στα γκολ και στο εμπρος αιτε δικεφαλε, ή ερχεται στα ντερμπι μονο, χωρις λογο την αποσταση.Και λιωνει στα φορουμ.

Και μη με πειτε για ΠΑΟΚομετρα. Ο ΠΑΟΚτσης ειναι ανθρωπος δραστηριος, τρελος, αυθορμητος. Το παραπανω περιγραφει το αντιθετο, Και το οτι ασχολουμε καπως πιο δραστηρια με το φορουμ ειναι εντελως αντιθετο με την νοοτροπια μου απλα το κανω για να ακουγεται και μια πιο σωστη αποψη, που ειναι φυσικα η δικη μου. :opaokara:

Περιμενω με ανυπομονησια να παρερμηνευσετε και να παρεξηγησετε τα λογια μου.
Απλα δεστε , στο που το παω, τη γενικη ιδεα.

Με λιγα λογια ξυλο σε οποιο δε φωναζει, τουλαχιστον στην 4.
ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του.Πρεπει να επιστρεψουμε σε αυτο το επιπεδο.
Μαλλον καλυτερα επιστρεφουμε σε αυτο το επιπεδο. Γινονται ηδη πολυ ενθαρηντικα βηματα.

Κλεινωντας. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Oλος ο ΠΑΟΚ σε 10 λεπτα

[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]

και αλλα 5.

[youtube]Ti8HsjgOZ74[/youtube]

και τα σημαντικοτερα 3

[youtube]eJAdtqaseMs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

city_boy » Παρ Ιαν 06, 2012 4:56 pm
rainmaker έγραψε:
city_boy έγραψε:
η αυτοκριτικη δεν γινεται σε φορουμ.

1. Δεν μίλησα για φόρουμ.
2. Σωστά... Στα φόρουμ γίνεται μόνο κριτική. Αυτοκριτική είναι αδύνατον.

κριτικη κανουν τυπαδες σαν εσενα και τον τσαμπιονς λιγκ,εγω σχολια κανω κυριως σε ατομα που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κριτικαρουν.

τα προβληματα των συνδεσμων ειναι λιγο πολυ γνωστα,δεν χρειαζονται καταγραφη.

το αν εβγαλε ανακοινωση η τουμπα λιγο με ενδιαφερει,εγω ειμαι κατα των ανακοινωσεων

City boy πρωτ απ ολα δεν αναφέρθηκα στο άτομο σου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να έχω κουβέντα μαζί σου. Αμα θες να είσαι τυπάς άλλου είδους, γούστο σου καπέλο σου. Δεν αντιπαρέβαλλα τίποτα σχετικά με το αν εσύ κάνεις κριτική ή οχι. Και η αλήθεια είναι οτι δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα η τακτική σου επί του θέματος.

Γκαρντιαν λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω. Ανάμεσα σε συνδέσμους υπάρχει πρόβλημα. Το αν το παραδέχονται ή οχι, επίσης δεν με απασχολει ιδιαίτερα. Ούτε εγώ το δημιούργησα το πρόβλημα τους, ούτε εγώ θα το λύσω. Κάθε φορά που θα μιλάνε αφ υψηλού όμως (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ σύνδεσμοι) θα συνεχίζουν να έχουν τουλάχιστον ένα συνοπαδό μακριά τους. Αν δεν τους απασχολεί αυτό (που δεν τους απασχολεί) επίσης γούστο τους καπέλο τους.

Ας συνεχίσουν στην πολύ πετυχημένη τακτική τους, που τους δικαιώνει και τους δυναμώνει τόσα χρόνια. Και σταματώ εδώ γιατί πράγματι είναι οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

οντως υπερεβαλα εγω.

η μπουρδελοκατασταση που επικρατει με εχει επηρεασει.
και προσωπικα δεν βλεπω φως στο τουνελ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οκ. ;)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εκτιμώ πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν ήταν οποιοδήποτε άλλο όνομα πλην του Ζαγοράκη στη προεδρία, ήδη θα είχαμε σκληρές σκηνές ροκ, μέσα, έξω και πλάγια του γηπέδου.

Απλώς κρατιούνται τα προσχήματα για ευνόητους λόγους από όλες τις πλευρές.

Προσωπικά θα το δηλώνω και αφού φύγουν πως οι ΖΖ ήταν ότι καλύτερο, ότι πιο υγιές πέρασε από το σύλλογο μας.

Ανεξαρτήτως λαθών εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν ήρθε η καταστροφή και πως αντί να είμαστε σε 15 μεριές χωρισμένοι με ένα κοινό και αδιαίρετο μέτωπο θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Τι να κάνουμε όμως; Αυτές είναι οι παρενέργειες της δημοκρατίας. Το δικαίωμα μας να κρίνουμε εκ του ασφαλούς, συνεχώς και αδιάλειπτα πολλές φορές επηρεαζόμενοι από την ηλικία και το συναίσθημα μέχρι από επιτήδειους και αρπακολατζήδες.

Βοηθείστε ρε το ΠΑΟΚ! Τόσο δύσκολο είναι; Μάλλον είναι...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

guardian4 έγραψε:
Ο τελευταιος που θα αποφασισει ομως ειναι αυτος που καθεται στην 5-6-8-1-2-3 δυστυχως και 4, και το παιζει κυρηλες και φωναζει στα γκολ και στο εμπρος αιτε δικεφαλε, ή ερχεται στα ντερμπι μονο, χωρις λογο την αποσταση.
Πρεπει να γνωριζεις πως οι περισσοτεροι που καθονται στις 5-6-8-1-2-3,εχουν περασει απο την 4.Επισης,θα ηθελα να σου πω πως στην 1,υπαρχουν ανθρωποι,οι οποιοι εχουν κανει τοσα χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ-και σε εποχες που το τραινο εκανε 10 ωρες να κατεβει Αθηνα-που,καποια τσακαλια εδω μεσα δεν θα τα κανουν ουτε σε δυο ζωες.

Γι'αυτο θεωρω αστοχο το σχολιο σου,οσον αφορα αυτες τις θυρες αλλα θα συμφωνησω-οχι για το ξυλο-πως κατι πρεπει να γινει με οσους ερχονται στην 4.

Οι ανακοινωσεις των συνδεσμων εχουν γινει περισσοτερες απο τις πραξεις τους.Και επειδη,ειναι το πιο ζωντανο κομματι του ΠΑΟΚ,πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι.Θεωρω,πως εαν δεν ξαναενωθουμε-οπως τις μερες που ερχοταν ο Ζαγορακης-τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ περισσοτερο.Και ειναι κριμα γιατι,βλεπωντας τους αλλους να διαλυονται-πλην gayρου-ενωμενοι μπορουμε να κανουμε παρα πολλα.

Τελος,θα πω πως Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

ΠΡΩΤΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ "ΠΑΝΙΑ"!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

ciberche έγραψε:
gika έγραψε:Σόρυ φίλε..
Αλλά ο Αινστάιν, έχει ήδη αποδειχθεί λάθος με την ταχύτητα του φωτός...
Άσχετο με το θέμα αλλά......... Gika τι λές???
Ότι να' ναι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Asimos έγραψε:Εκτιμώ πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν ήταν οποιοδήποτε άλλο όνομα πλην του Ζαγοράκη στη προεδρία, ήδη θα είχαμε σκληρές σκηνές ροκ, μέσα, έξω και πλάγια του γηπέδου.

Απλώς κρατιούνται τα προσχήματα για ευνόητους λόγους από όλες τις πλευρές.

Προσωπικά θα το δηλώνω και αφού φύγουν πως οι ΖΖ ήταν ότι καλύτερο, ότι πιο υγιές πέρασε από το σύλλογο μας.

Ανεξαρτήτως λαθών εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν ήρθε η καταστροφή και πως αντί να είμαστε σε 15 μεριές χωρισμένοι με ένα κοινό και αδιαίρετο μέτωπο θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Τι να κάνουμε όμως; Αυτές είναι οι παρενέργειες της δημοκρατίας. Το δικαίωμα μας να κρίνουμε εκ του ασφαλούς, συνεχώς και αδιάλειπτα πολλές φορές επηρεαζόμενοι από την ηλικία και το συναίσθημα μέχρι από επιτήδειους και αρπακολατζήδες.

Βοηθείστε ρε το ΠΑΟΚ! Τόσο δύσκολο είναι; Μάλλον είναι...
έτσι ειναι ......
Επίσης πιστεύω ότι η αόρατη αντιπολίτευση αυτη που ρουφιανευει σε ΣΔΟΕ επιστολή 16 αυτη που παθαίνει συχνοουρια η ανώνυμη λάσπη στα διάφορα blocks κλπ.
Ένα πράγμα θέλει να αναγκαστεί να φύγει μόνος του ο ζαγορ με τίποτα δεν θέλουν να τον διώξουν ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΛΎΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ενω αν τον διώξουν θα έχουν πρόβλημα οι ίδιοι .....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Olorin έγραψε:
ciberche έγραψε:
gika έγραψε:Σόρυ φίλε..
Αλλά ο Αινστάιν, έχει ήδη αποδειχθεί λάθος με την ταχύτητα του φωτός...
Άσχετο με το θέμα αλλά......... Gika τι λές???
Ότι να' ναι :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι και η ταχύτητα του φωτός είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει;;
Και πρόσφατα κάτι αλάνια στο cern... :)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ατέρμονη συζήτηση χωρίς αρχή, μέση και τέλος και το σημαντικότερο χωρίς αποτέλεσμα. Μη γόνιμη δηλαδή.

Φέτος είναι χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει σε ολόκληρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Πέρα από τη πλάκα και τον χαβαλέ όταν καμία ομάδα πλην του γαύρου δεν μπορεί να κρατήσει την βασική της ομάδα με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει και το μειωμένο ενδιαφέρον και κατ' επέκταση τα μειωμένα έσοδα. Και μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν ωφελεί κανέναν. Από φίλαθλο μέχρι την εταιρία που θα επενδύσει σε διαφήμιση και τον πακετά πρόεδρο που θα σκεφτεί να χώσει φράγκα. Πόσο μάλλον ο δικός μας που πλέον σε κάθε του απόφαση ξέρει πως τον περιμένει μια αιωρούμενη λαιμητόμος.

Πήγα τον Νοέμβριο στο ματς λαγού - κούλας και μου θύμισε η κερκίδα τους τη δική μας τον καιρό που περιμέναμε πως από λεπτό σε λεπτό θα πέφτανε οι υπογραφές από Αργεντίνους, Άραβες, Ρώσους, Σουηδούς... Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους. Μη χέσω. Και αυτοί χεσμένοι είναι μόνο που η καλή φετινή τους πορεία κρύβει καλά την απαισιοδοξία τους.

Στο διαταύτα αν δεν γεμίσει το γήπεδο, αν δεν ρίξουμε έστω 15 ευρώ σε επόμενη ενδεχόμενη ΑΜΚ, αν δεν γίνουμε οι γνωστοί αιμοδότες που ήμασταν από το 2007 και δώθε μόνο παρακάτω θα πάει το καράβι και ας μην περιμένουμε τα πάντα από άλλους και τις ακαδημίες μας να γεμίσει η ενδεκάδα.

Και σας τα λέω ως ΠΑΟΚτσής της διασποράς που μου έχουνε φάει πολλές φορές φράγκα, εν γνώση μου από συνδεσμίτες μέχρι ποδοσφαιριστές και Προέδρους.

Αυτά και το θέμα Ζαγοράκη κλείνει εδώ για μένα. Το τι θα πράξει ο καθένας ας το το αποφασίσει μόνος του και αν δεν ξέρει τη σύγχρονη ιστορία ας ρωτήσει κανέναν παλιότερο να του πει τι σκατά τράβηξε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει εδώ, στο σήμερα.

Τιμή και δόξα στους συνδέσμους για τις χιλιάδες όμορφες στιγμές που προσφέρουν για την ομάδα και μόνο αλλά και λίγος σεβασμός για όσους τρέχουν το καράβι δεν έβλαψε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μετράς την πρώτη απώλεια μετά τις φυγές των ενδεκαδάτων. Θεωρείς ότι ο ρομπέρ θα αναπληρώσει επάξια τον γεωργιάδη? Τον κοντοδήμο πόσο τον πουλάει ο στραβομούρης? Δεν μπορεί, ο τσιάρτας κάτι θα ξέρει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

rainmaker έγραψε:
Γκαρντιαν λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω. Ανάμεσα σε συνδέσμους υπάρχει πρόβλημα. Το αν το παραδέχονται ή οχι, επίσης δεν με απασχολει ιδιαίτερα. Ούτε εγώ το δημιούργησα το πρόβλημα τους, ούτε εγώ θα το λύσω. Κάθε φορά που θα μιλάνε αφ υψηλού όμως (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ σύνδεσμοι) θα συνεχίζουν να έχουν τουλάχιστον ένα συνοπαδό μακριά τους. Αν δεν τους απασχολεί αυτό (που δεν τους απασχολεί) επίσης γούστο τους καπέλο τους.

Ολα θα λυθουν, μη μασας. Ο υπαρχουν θεματα ανοιχτα , οπως καποιος μπορει να μαλωσει με την οικογενεια του, τον αδερφο ή τον πατερα του , καποτε δεν τα βρισκουν και οι συνδεσμοι.Πολυ λογικο. Λαθος μεν, λογικο να συμβαινει καποτε δε.
Απλα ετυχε αυτα τα χρονια να ειναι σε ευαισθητα θεματα οι διαφορες (που δεν εφταιγαν αποκλειστικα οι συνδεσμοι) και προεκυψε μια προστριβη που σιγα σιγα θα κλεισει. Και μην το βλεπεις αφ υψηλου. Ειναι πολυ παρεξηγημενο αυτο με τις ανακοινωσεις. Δες τον σαν αυτο που λετε στο φορουμ , οτι "σας στα λεγα". Καπως ετσι ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”