rainmaker έγραψε:Απο τη στιγμή που είναι εμφανής και προφανής η διαφορετική προσέγγιση που έχουν μεταξύ τους ορισμένοι σύνδεσμοι, και κυρίως, είναι πια εξόφθαλμη η δημιουργία δύο τάσεων στις πορείες τους, θα ήθελα να μάθω :
όλοι εσείς που υποστηρίζετε (για τους δικούς σας λόγους, δε λέω μπορεί σωστά να κάνετε) τους "συνδέσμους" εν γένει, ποιούς ακριβώς εννοείτε;
εγώ δεν είμαι σε σύνδεσμο γραμένος οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά η διαφορά στη ρότα τους και στις πράξεις τους είναι μάλλον δεδομένη πλέον. Οπότε δεν μπορεί να έχουν και οι δύο τάσεις δίκιο! Ε;
Προσωπικά το μόνο τεράστιο παράπονο που έχω, αν εξαιρέσουμε τη μανία ορισμένων συνδεσμιτών να βγάζουν βρώμες και να μπλέκονται με τα διοικητικά, είναι ένα, και σημαντικό:
Δέκα χρόνια μια συντονιστική που να δουλεύει δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, κι όμως απαιτούν απ τους άλλους να δουλεύουν σωστά και τους κατακρίνουν με ευκολία.
Ειδικά σε μία φετινή ανακοίνωση έφτασαν κάποιοι να κατηγορούν το Ζαγοράκη, που τους έβαλε να κάνουν μια συντονιστική την οποία ΔΕΝ αναγνωρίζουν και ΔΕΝ τους εκφράζει, όπως χαρακτηριστικά είπαν.
Και ερωτώ :
Ποιός χέστηκε ρε παίδες αμα δεν την αναγνωρίζετε; Κάντε μια άλλη δικιά σας μπας και καταφέρετε να τα βρείτε ποτέ. Πράγμα απίθανο γιατί σε ορισμένους τα συμπλέγματα είναι αμέτρητα. Αμα δεν μπορείτε 20 χρόνια να συνεννοηθείτε να πείτε ένα σύνθημα με έναν οργανωτή, χωρίς να του κάνει αντιπολίτευση η άλλη μεριά του πετάλου, πως απαιτείτε άλλα πράγματα απο τρίτους; Έλεος με τα μυαλοπωλεία και τα χιλιόμετρα. Φτάνει τόσο για χιλιόμετρα δε μιλάνε ούτε οι νταλικέρηδες όταν απαιτούν επιδόματα βαρέων και ανθυγιεινών!
Προφανώς η κριτική δεν πάει σε όλους τους συνδέσμους!Υπάρχουν άτομα και σύνδεσμοι που είναι μια χαρά στην παρουσία και την πορεία τους.
Αλλά και κάποια πράγματα δεν είναι δυνατόν να μη τονίζονται...
Λοιπόν, ΟΧΙ δεν φταίνε για όλα, αλλά μια αυτοκριτική δεν είδα και ποτέ...

Προφανως δεν ξες τι γινετε στους συνδεσμους.
Ολοι οι συνδεσμοι φιλε μου ειναι μια χαρα.
Ολοι ανεξαιρετως.
Απλα για να υπαρχει καπου υγεια , πρεπει να εκφραζονται διαφορες αποψεις.
Και αμα καμια φορα δεν τα βρουν οι συνδεσμοι κεκλεισμενων των θυρων, βγαινουν ανακοινωσεις.
Πολυ περιληπτικα και γενικευμενα.
Για να βλεπουμε την αληθεια καπου στη μεση πρεπει να βλεπουμε, τους δυο πυρηνες. Τυχαιο? δεν νομιζω. Απλα καποτε το δικαιο γερνει προς τον ενα πυρηνα και καποτε προς τον αλλο.
Ο τελευταιος που θα αποφασισει ομως ειναι αυτος που καθεται στην 5-6-8-1-2-3 δυστυχως και 4, και το παιζει κυρηλες και φωναζει στα γκολ και στο εμπρος αιτε δικεφαλε, ή ερχεται στα ντερμπι μονο, χωρις λογο την αποσταση.Και λιωνει στα φορουμ.
Και μη με πειτε για ΠΑΟΚομετρα. Ο ΠΑΟΚτσης ειναι ανθρωπος δραστηριος, τρελος, αυθορμητος. Το παραπανω περιγραφει το αντιθετο, Και το οτι ασχολουμε καπως πιο δραστηρια με το φορουμ ειναι εντελως αντιθετο με την νοοτροπια μου απλα το κανω για να ακουγεται και μια πιο σωστη αποψη, που ειναι φυσικα η δικη μου.
Περιμενω με ανυπομονησια να παρερμηνευσετε και να παρεξηγησετε τα λογια μου.
Απλα δεστε , στο που το παω, τη γενικη ιδεα.
Με λιγα λογια ξυλο σε οποιο δε φωναζει, τουλαχιστον στην 4.
ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του.Πρεπει να επιστρεψουμε σε αυτο το επιπεδο.
Μαλλον καλυτερα επιστρεφουμε σε αυτο το επιπεδο. Γινονται ηδη πολυ ενθαρηντικα βηματα.
Κλεινωντας. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.
Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Oλος ο ΠΑΟΚ σε 10 λεπτα
[youtube]sSasyO4KCrI[/youtube]
και αλλα 5.
[youtube]Ti8HsjgOZ74[/youtube]
και τα σημαντικοτερα 3
[youtube]eJAdtqaseMs[/youtube]