Παύλος Δερμιτζάκης
-
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Καλή συνέχεια σε έναν νέο Έλληνα προπονητή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
στο καλό...να μην μας ξανάρθεις
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ
Και μόνο για αυτό το βράδι, αξίζει να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
[youtube]Xsn4tV8qbeA[/youtube]
Έδειξες αξιοπρέπεια και ανδρισμό σε αυτό το σύντομο και τόσο δύσκολο διάστημα στον πάγκο μας. Είσαι ένας από μας, και ίσως στο μέλλον να τα ξαναπούμε σε καλύτερες συνθήκες...
Έμαθες κι εσύ πολλά σ'αυτό το λίγο χρόνο, μάθαμε κι εμείς άλλα τόσα...
Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν (;)
[youtube]Xsn4tV8qbeA[/youtube]
Έδειξες αξιοπρέπεια και ανδρισμό σε αυτό το σύντομο και τόσο δύσκολο διάστημα στον πάγκο μας. Είσαι ένας από μας, και ίσως στο μέλλον να τα ξαναπούμε σε καλύτερες συνθήκες...
Έμαθες κι εσύ πολλά σ'αυτό το λίγο χρόνο, μάθαμε κι εμείς άλλα τόσα...
Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν (;)
Αντιο......Καλη συνεχεια στην καριερα σου......Για τον ΠΑΟΚ παντως,δεν ησουν και ο,τι καλυτερο......
- Maximus
"Φεύγω για να ταράξουμε τα νερά"
Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανίστηκε με κοστούμι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Αποχαιρέτησε τους παίκτες και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την κοινή συναινέσει λύση στης συνεργασίας τους. "Χθες το βράδυ συναντηθήκαμε με τη διοίκηση της ομάδας με την οποία υπήρχε μία άριστη συνεργασία. Ψάξαμε να βρούμε τον τρόπο για να ανακάμψει η ομάδα γιατί αυτό επιβάλλεται. Ξέρετε τι είδους συναισθήματα έχω για τον ΠΑΟΚ και πόσο ο πρόεδρος νοιάζεται για το καλό της ομάδας. Ψάξαμε την καλύτερη λύση και λύσαμε τη συνεργασία μας όμορφα και ωραία όπως την ξεκινήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα είχαμε σκεφτεί και προγραμματίσει" τόνισε αρχικά προσθέτοντας:
"Έμεινα μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αισθάνομαι όμορφα, όμως, γιατί πέρασα από την οικογένεια ΠΑΟΚ τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής και πήρα μία κληρονομιά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε υψηλούς στόχους, είμαι δικαιωμένος γιατί ένα μεγάλο στόχο τον πετύχαμε με την ευρωπαϊκή πορεία μας. Περάσαμε στους ομίλους και έτσι ο ΠΑΟΚ ξαναφτιάχνει το όνομά του και πετυχαίνει και την οικονομική εξυγίανσή του. Αυτή η επιτυχία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ζωή μου. Εκείνες οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες, πολύ ευχάριστες. Στο πρωτάθλημα, όμως, δεν είχαμε ανάλογη πορεία γι΄αυτό πήραμε την απόφαση για λύση συνεργασίας για το καλό ομάδας."
Όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε σε σχέση με δέκα μέρες πριν όταν δήλωσε ότι θα φύγει ματωμένος από τον ΠΑΟΚ απάντησε: "Πριν δέκα μέρες είχα μιλήσει για ηλεκτροσόκ. Τελικά πήραμε από κοινού την απόφαση για λύση της συνεργασίας. Είχαμε άριστη συνεργασία, δεν υπήρχε τυπική σχέση προέδρου, προπονητή, αλλά και οι δύο σκεφτόμασταν το καλό της ομάδας. Όταν κάτι δεν πάει καλά, αυτός που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής και έτσι πήρε την απόφαση να ταράξουμε τα νερά. Ίσως ο προπονητής που θα έρθει να μπορεί να δώσει αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ".
Αποκάλυψε ακόμη τι είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία τους στους παίκτες: "Μίλησα και στους παίκτες και τους είπα ότι δεν μπορεί να χάθηκε το ταλέντο, η ποιότητα. Χάθηκε όμως η ομοιογένεια της ομάδας και η οικογένεια. Πρέπει όμως και μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Η ομάδα είναι σε χρονικό σημείο που μπορεί να ανακάμψει. Στην Ευρώπη, η ομάδα είναι σε καλό σημείο και η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα. Πρέπει όμως να ανακάμψουμε και στο πρωτάθλημα".
Τέλος ευχαρίστησε τη διοίκηση "για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θεωρώ ότι κέρδισα πάρα πολλά. Κέρδισε και ο ΠΑΟΚ. Δεν έγινε μόνη της πορεία στην Ευρώπη, ούτε ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την αγάπη που μου έδειξε και εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους) γιατί θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία".
ολαπαοκ
Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανίστηκε με κοστούμι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Αποχαιρέτησε τους παίκτες και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την κοινή συναινέσει λύση στης συνεργασίας τους. "Χθες το βράδυ συναντηθήκαμε με τη διοίκηση της ομάδας με την οποία υπήρχε μία άριστη συνεργασία. Ψάξαμε να βρούμε τον τρόπο για να ανακάμψει η ομάδα γιατί αυτό επιβάλλεται. Ξέρετε τι είδους συναισθήματα έχω για τον ΠΑΟΚ και πόσο ο πρόεδρος νοιάζεται για το καλό της ομάδας. Ψάξαμε την καλύτερη λύση και λύσαμε τη συνεργασία μας όμορφα και ωραία όπως την ξεκινήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα είχαμε σκεφτεί και προγραμματίσει" τόνισε αρχικά προσθέτοντας:
"Έμεινα μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αισθάνομαι όμορφα, όμως, γιατί πέρασα από την οικογένεια ΠΑΟΚ τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής και πήρα μία κληρονομιά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε υψηλούς στόχους, είμαι δικαιωμένος γιατί ένα μεγάλο στόχο τον πετύχαμε με την ευρωπαϊκή πορεία μας. Περάσαμε στους ομίλους και έτσι ο ΠΑΟΚ ξαναφτιάχνει το όνομά του και πετυχαίνει και την οικονομική εξυγίανσή του. Αυτή η επιτυχία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ζωή μου. Εκείνες οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες, πολύ ευχάριστες. Στο πρωτάθλημα, όμως, δεν είχαμε ανάλογη πορεία γι΄αυτό πήραμε την απόφαση για λύση συνεργασίας για το καλό ομάδας."
Όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε σε σχέση με δέκα μέρες πριν όταν δήλωσε ότι θα φύγει ματωμένος από τον ΠΑΟΚ απάντησε: "Πριν δέκα μέρες είχα μιλήσει για ηλεκτροσόκ. Τελικά πήραμε από κοινού την απόφαση για λύση της συνεργασίας. Είχαμε άριστη συνεργασία, δεν υπήρχε τυπική σχέση προέδρου, προπονητή, αλλά και οι δύο σκεφτόμασταν το καλό της ομάδας. Όταν κάτι δεν πάει καλά, αυτός που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής και έτσι πήρε την απόφαση να ταράξουμε τα νερά. Ίσως ο προπονητής που θα έρθει να μπορεί να δώσει αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ".
Αποκάλυψε ακόμη τι είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία τους στους παίκτες: "Μίλησα και στους παίκτες και τους είπα ότι δεν μπορεί να χάθηκε το ταλέντο, η ποιότητα. Χάθηκε όμως η ομοιογένεια της ομάδας και η οικογένεια. Πρέπει όμως και μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Η ομάδα είναι σε χρονικό σημείο που μπορεί να ανακάμψει. Στην Ευρώπη, η ομάδα είναι σε καλό σημείο και η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα. Πρέπει όμως να ανακάμψουμε και στο πρωτάθλημα".
Τέλος ευχαρίστησε τη διοίκηση "για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θεωρώ ότι κέρδισα πάρα πολλά. Κέρδισε και ο ΠΑΟΚ. Δεν έγινε μόνη της πορεία στην Ευρώπη, ούτε ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την αγάπη που μου έδειξε και εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους) γιατί θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία".
ολαπαοκ
Pepermint έγραψε:στο καλό...να μην μας ξανάρθεις
Δυστυχως,αυτη η αντιληψη επικρατει στην "προηγμενη" ποδοσφαιρικα,Ελλαδα.Πιτσιρικας,ενας 40χρονος προπονητης και ταλεντο ενας 20χρονος ποδοσφαιριστης......Και δεν μιλαω,για τον Δερμιτζακη αλλα γενικα.Και για μενα αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που ΠΟΤΕ δεν προκειται να ανεβει επιπεδο το ποδοσφαιρο μας.
ναι....το πιστιρικάς δεν πάει στο ηλικιακό
αλλά....στα απαραίτητα στοιχεία της επιτυχίας
δηλαδίς....στον κώλο του
στο άστρο του
στην μανατζεριλίκι του
στην εμπειρία του
άμα εξαιρέσεις ένα ευρωπαϊκό αστράκι....όλα τα άλλα είναι παπαρδέλες
ή μάλλον...φαρφάλες
αλλά....στα απαραίτητα στοιχεία της επιτυχίας
δηλαδίς....στον κώλο του
στο άστρο του
στην μανατζεριλίκι του
στην εμπειρία του
άμα εξαιρέσεις ένα ευρωπαϊκό αστράκι....όλα τα άλλα είναι παπαρδέλες
ή μάλλον...φαρφάλες
gash04 έγραψε:Καλή συνέχεια.
Πλήρωσες τα λάθη της ομάδας που έγιναν πολύ νωρίτερα.
Niko55 4 μπύρες κερασμένες απο gash την επόμενη φορά.
Να σαι καλα! Λογικα ειναι απιθανο να ισχυουν τα ανεκδοτα που ακουγονται για Αγγελο. Αν ισχυουν παντως προτεινω να γινει το στοιχημα double or nothing

gash04 έγραψε:Καλή συνέχεια.
Πλήρωσες τα λάθη της ομάδας που έγιναν πολύ νωρίτερα.
++
Καλή συνέχεια Παύλο ΠΑΟΚτσή...Κρίμα
Πολλοι ευγενικοι ειστε καποιοι με εναν κυριο που μεσα σε 2 μηνες μας εφερε στην ζωνη υποβιβισμου,εβγαλε με τελευταιο χτυπημα το χτεσινο τους παικτες μας ανικανους (εχει συνιθησει τον ΠΑΟΚ με παικτες του διαμετρηματος του βλεπεις),εβγαλε τον Σαντος κακο σε σχεση με αυτον στην προετοιμασια οπως και τον μπερετα 20 χρονια προπονητη στο καμπιονατο,τον Βρυζα κακο στις επιλογες παικτων,τον Ζαγορακη αφου εχει κανει ολες τις παραπανω μαλακιες, λιγο και τελος αυτος δεν φευγει επειδη απετυχε αλλα μονο για να γινει μια αλλαγη στην ομαδα προς οφελος της.Να μην ξεχασουμε να του στησουμε και εναν αδριαντα γιατι μας περασε στους ομιλους και του χρωσταμε την οικονομικη μας επιβιωση.
Νιωθω την αναγκη να πω ενα ευχαριστω και καλη τυχη γιατι τουλαχιστον προσπαθησες (αλλα δεν τα καταφερες) και μαζι ζησαμε την ισως πιο συμβολικη νικη/προκριση στην ιστορια μας.
Απο κει και περα χαθηκες με ατυχες δηλωσεις/συνεντευξεις τυπου που μαρτυρουσαν την ελλειψη εμπειριας σου και οδηγησαν αρκετους απο οσους θα μπορουσαν να σε εχουν στηριξει να πιστεψουν πως θα ηταν καλυτερα για ολους να φυγεις. Σου ευχομαι υγεια και καλη συνεχεια.
Απο κει και περα χαθηκες με ατυχες δηλωσεις/συνεντευξεις τυπου που μαρτυρουσαν την ελλειψη εμπειριας σου και οδηγησαν αρκετους απο οσους θα μπορουσαν να σε εχουν στηριξει να πιστεψουν πως θα ηταν καλυτερα για ολους να φυγεις. Σου ευχομαι υγεια και καλη συνεχεια.
-
- alex ntepo
Αφού ο καθένας βλέπει επιλεκτικά εδώ και λέει το μακρύ του και το κοντό του, ας πω κι εγώ το δικό μου. Αντίο άνθρωπε που επι των ημερών σου παρά τρίχα δεν αποκλείσαμε τον ΑΓΙΑΞ για τα προκριματικά του CH.L., παίζοντας 2 παιχνίδια χωρίς να χάσουμε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο την ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ των εκατομμυρίων, και έτσι μπήκαμε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομική ανάσα και γλιτώνοντας την οικονομική καταστροφή, και τη στιγμή της αποχώρησής σου είχαμε μια εντός έδρας νίκη και μια εκτός έδρας ισοπαλία στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, που μας έφεραν μόνους στην ΠΡΩΤΗ θέση του ομίλου μας!