Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
H_gynaika_tou_Proedrou

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

ΟΚ...

Καμιά φορά μου θυμίζει το φόρουμ αυτό του super 3... Αυτό που μέχρι και πριν δύο χρόνια κοροϊδεύαμε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας τα λεγες τότε...
Ετεροχρονισμένα σε τι αποσκοπεί ξαναρωτάω για να πάρω απάντηση...
H_gynaika_tou_Proedrou

Δεν έγραφα τότε στο φόρουμ. Δες πότε έγραψα ξανά...

Απαντάω δεν έχω πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αγαπητέ αυτό που γράφεις,πέραν της χρονικής στιγμής που το γράφεις,μπορείς να το στοιχειοθετήσεις;
H_gynaika_tou_Proedrou

navigator11 έγραψε:αγαπητέ αυτό που γράφεις,πέραν της χρονικής στιγμής που το γράφεις,μπορείς να το στοιχειοθετήσεις;

Τι ακριβώς στοιχειοθέτηση θέλεις; Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είχε χωριστέι σε δύο οστρατόπεδα. Και οι οργανωμένοι επίσης.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Εννοείς δύο μειοψηφίες που με το μυαλό τους είχαν πράγματα να χωρίσουν και η πλειοψηφία να κοιτά μουδιασμένη;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δλδ αυτό που γράφεις περί στρατοπέδων θεωρείς ότι μπορεί κατά κάποιον τρόπο να οδηγήσει ΑΣΦΑΛΩΣ στο συμπέρασμα πως Ο ΒΡΥΖΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ Η ΕΣΤΩ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗΔΩΝ;;δεν είμαστε καλά ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πραγματικά δε καταλαβαίνω πού αποσκοπεί η συζήτηση που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πω, πάμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το ποιος είναι καλός και ποιός κακός?

Εγω προσωπικά θέλω το καλό του ΠΑΟΚ.
Και στο φτωχό μου το μυαλό, τα δύο Ζ είναι καλύτερα από ότι το ένα.

Τωρα το ποιός έκανε τί και ποιός υποκίνησε ποιούς, δε με πολυενδιαφέρει. ( όχι ότι ειχα την ελπίδα ποτέ να μάθω πραγματικά)

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου αισιόδοξο μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις!
H_gynaika_tou_Proedrou

Pegasus έγραψε:Εννοείς δύο μειοψηφίες που με το μυαλό τους είχαν πράγματα να χωρίσουν και η πλειοψηφία να κοιτά μουδιασμένη;

Αυτό που λες είναι πολύ σωστό!! Να αγιάσει το στόμα σου.

Ναι δυστυχώς μειοψηφίες. Μειοψηφίες που πάτΝΤΑ ήθελαν να κάνουν κουμάντο παίρνοντας θάρρος από την εκάστοτε διοίκηση και έκαναν κακό!!! Είδες όμως ότι υπήρξαν τριγμοί και μέσα στον ΠΑΟΚ. φυγή Βρύζα, δυσκολίες για Ζαγορ, απαραδεκτο ντου με αεκ. λαίκα δικαστηρια ανα δθο αγωνιστικες...
H_gynaika_tou_Proedrou

giapas έγραψε:Πραγματικά δε καταλαβαίνω πού αποσκοπεί η συζήτηση που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Θέλω να πω, πάμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το ποιος είναι καλός και ποιός κακός?

Εγω προσωπικά θέλω το καλό του ΠΑΟΚ.
Και στο φτωχό μου το μυαλό, τα δύο Ζ είναι καλύτερα από ότι το ένα.

Τωρα το ποιός έκανε τί και ποιός υποκίνησε ποιούς, δε με πολυενδιαφέρει. ( όχι ότι ειχα την ελπίδα ποτέ να μάθω πραγματικά)

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου αισιόδοξο μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις!

Δεν μίλησα εγώ για υποκίνηση!!! Η μιά πλευρά ήθελε Βρύζα. Ναι , αυτήπ ου έγραψε Θοδωράκη και από κάτω το πρώτο που αναφέρει είναι η φυγή Βρύζα και π΄σοο κακό έκανε στην ομάδα!!

Μακάρι οι εξελίξεις να κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό ακόμα. Μακάρι.
olafpaok

Δημοσίευση από olafpaok »

Ρε γυναικα του προεδρου, μαλλον σε λαθος thread εγραψες. Στα μεταγραφικα δεν εισαι αρμορδια..Τεσπα, δεν ξερω αν ισχυουν ολα αυτα οτι εχει διχαστει ο κοσμος κι εχει χωριστει στα 2, δεν μενω Θεσσαλονικη για να τα ξερω απο πρωτο χερι.Αλλα θεωρω ατοπο το να κανεις τετοιο σχολιο σημερα...Και στο κατω κατω με ατακες του στυλ ειναι γνωστο οτι, ολοι ξερουμε δεν μπορεις να βγαινεις και προκαλεις εντυπωσεις..Αν θελεις να πεις κατι βγες δημοσια και πες το και μην χρησιμοποιεις απαντησεις του στυλ forum σουπερ 3 γιναμε εδω μεσα...
H_gynaika_tou_Proedrou

ΟΚ. συγνώμη για την ενόχληση δεν ξανά γράφω...

Κρεμάω το πληκτρολόγιο μου...
H_gynaika_tou_Proedrou

Παρακαλώ τους μοντ να σβήοσυν όλα τα ποστ που έγιναν από το σχόλιο μου και μετά και αν δεν μπορούν τότε μόνο τα δικά μου

Γεια σας παιδιά
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όχι όσοι τα διαβάσανε έχουν πλέον κι άλλα στο μυαλό τους....
Να μείνουν τα σχόλια να φαίνονται...
Το ότι δεν έγραφες τότε δε νομίζω να φταίω εγώ, ο τάκης,, ο σάκης και ο λάκης...
Επιλογή σου ήτανε....Το να τα λες όμως τώρα τόσο άνετα με αυτοικανοποίηση εμένα δε μου κάθεται καλά...
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε αλλά είχες όλο το δικαίωμα να τα πεις τότε για να βάλεις άλλη παράμετρο στην συζήτηση περί ΠΑΕ και συνδέσμων...
Αλλά τότε μάλλον είχες άλλη δουλειά ε; Δε πειράζει...Προτείνω να μείνουν τα γραπτά έστω και τώρα που τα έγραψες...

Αυτό με το δεν ξαναγράφεις δεν είναι δουλειά κανενός παρά μόνο επιλογή σου...

Δεν απάντησες όμως τι ήθελες να μας πεις λέγοντας ΤΩΡΑ όσα έγραψες...
H_gynaika_tou_Proedrou

Καμιά αυτοϊκανοποίηση. νόμιζα ότι ήταν γνωστά. Αλλά εδώ ήταν γνωστό και το ποιόν του Γκαγκάτση και κανείς δεν μίλησε σωστά;

Ήθελα να πω ότι και οι δύο έχουν κάνει λάθη τον τελευταίο καιρό και ελπίζω επιτέλους να θυμηθούν τον ΠΑΟΚ.

Αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος H_gynaika_tou_Proedrou την Τρί 28 Ιουν 2011, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”