11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Λέμε όλοι για το γκολ και δεν λέμε για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ κίνηση που κάνει στην πλάτη της άμυνας. Εκεί που συναντιέται ιδανικά με την μπάλλα που του σεντράρει ο Λίνο και πάει να κρεμάσει τον τέρμα με το κεφάλι, αφού έχει δει ότι κάνει έξοδο. Δυστυχώς ο τέρμας του ατρομήτου είχε άκοπα τα νύχια του και πρόλαβε την μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εξαιρετικός ο Ζλάταν με την εν γένει παρουσία του στον παραγωγικό και οχι μόνο τομέα της ομάδας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Τόσο καιρό έκανα υπομονή και δεν σχολίαζα τις απίστευτες κακεντρέχιες που -πιθανως διακιολογημένα- έχουν ειπωθεί για τον Ζλάταν. Είναι πουλέν, ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, αλλά δεν έχει μυαλό ρε γαμώτο. Κλείσε στόματα ρε αγόρι μου...
Δεν λέω οτι με μισή καλή εμφάνιση πρέπει να τον αποθεώνουμε, αλλά μας έχει δώσει πολλά και έχει φάει άπειρο ξύλο πέρσι, οπότε ας του δώσουμε λίγα κρέντιτς. Υπομονή και σοβαρή κριτική. Το παιδί είναι εμφανές πως έχει σκαλώσει με τον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως δεν πουλάει άσκοπο οπαδιλίκι και λαικισμό.Όντως ξέφυγε λίγο απ τα σωστά μονοπάτια, αλλά τον θέλω στην ομάδα και τον θεωρώ πολύ δυνατό κρίκο σωστής επιθετικής ανάπτυξης.
Χτές, για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο Εντίνιο έκανε 3-4 εντελώς αποτυχημένα κοντρόλ, χωρίς ν ακουστεί τίποτα..
Όλοι έχουν κακές στιγμές, ειδικά αυτοί οι οποίοι παίζουν χωρίς κανένα στήριγμα δίπλα τους..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Μουσλίμοβιτς ξέρει πολλά κιλά μπάλα απλά δεν βάζει γκολ.Αυτό είναι το πρόβλημα του στα όσα χρόνια παίζει ποδόσφαιρο.Μπάλα ξέρει.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δυστυχώς έχασε κάποια από τα κρέντιτς του εξωγηπεδικά με όλες αυτές τις φήμες (δεν έχω ιδέα αν είναι πραγματικότητα ή όχι).

Αλλά συμφωνώ ότι όσο παίζει και προσπαθεί κανείς δεν μπορεί να τον κράξει. Χθές πχ έκανε πολύ καλά αυτό για το οποίο μπήκε, συνέδεσε την άμυνα με την επίθεση.

Όσο παλεύει θα είναι μια χαρά. Περιμένουμε όλοι υπομονετικά την ανάκαμψή του για το καλό του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Μακαρι το παθος του να το εχουν ολοι οι παικτες μας...Ειδικα σε καποια φαση που για να μην κανουν καθυστερηση οι αντιπαλοι κλοτσησε την μπαλα μακρια και μετα ετρεξε για την βγαλει εξω δειχνει αυτο το παθος για την νικη...Μπορει να ηταν βλακεια αυτο που εκανε (ισως να επερνε κια καρτα και ισως καθυστερησε περισσοτερο το παιχνιδι) αλλα μου εδειξε ΠΑΘΟΣ για την νικη...και στο τελος αυτο μετρησε...
Συνεχισε παλλικαρι μου και τα γκολ θα ερθουν...ΥΓΕΙΑ πανω απ'όλα...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καλή συνέχεια Ζλατάνι.
Τα δύσκολα έρχονται και οι καλοί στα δύσκολα φαίνονται.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Όσο κράξιμο και να τον ρίξαμε τον θεωρώ έναν απ τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα.Ο Εντίνιο θα του κάνει καλό (να σοβαρευτεί).Μακάρι να τους βλέπαμε κάποτε σε 4-4-2 αλλά φέτος δεν μας ταιριάζει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να επανακάμψει στα καλά του επίπεδα! Στη φάση του γκολ πάντως η πιο ουσιώδης και δύσκολη προσπάθεια είναι του Βιέρι, που του δίνει assist και μάλιστα σε καλύτερη θέση από την assist που είχε δώσει ο Ivic στον Αραμπατζή, μέσα στον Εργοτέλη. Δεν μου άρεσε το σουτ του. Αν δεν ήταν εκεί ο Σάκης το ματς θα τέλειωνε 0-0.
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Παιδια, μια χαρα σουτ εκανε ο Μουσλι. Ουτε που ακουμπαει τη μπαλα ο Παπαζογλου (η την ακουμπαει ελαχιστα).
Δικο του ειναι το γκολ. Ειναι παντως αληθεια οτι ποτε ο Μουσλι στην καριερα του δεν εβαζε πολλα γκολ. Ταλαιπωρει ομως πολυ την αντιπαλη αμυνα γιατι και τεχνικη εχει και πολυ δυνατος ειναι. Ειναι δυο κλασσεις πανω απο τον Μοραες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα το καρφωσει με τα γιαννενα ειμαι σιγουρος για να μην εχουμε επαναληπτικο αντε ρε ζλαταν αλανι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

fanatikos έγραψε:Παιδια, μια χαρα σουτ εκανε ο Μουσλι. Ουτε που ακουμπαει τη μπαλα ο Παπαζογλου (η την ακουμπαει ελαχιστα).
Δικο του ειναι το γκολ. Ειναι παντως αληθεια οτι ποτε ο Μουσλι στην καριερα του δεν εβαζε πολλα γκολ. Ταλαιπωρει ομως πολυ την αντιπαλη αμυνα γιατι και τεχνικη εχει και πολυ δυνατος ειναι. Ειναι δυο κλασσεις πανω απο τον Μοραες.

Γιατι τον συγκρινεις με Μοραες? Αλλη θεση παιζουνε..
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Ειναι απιστευτο το τι κολοτουμπες εχουμε κανει για αυτον τον παιχτι!!!!
Την μια θεος την αλλη θλασιμοβιτς....

Αντε ρε τρελε!!!!!!!!!!!!εγω σε στηριζω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Φυσικα και παιζουν σε αλλη θεση. Αλλα χτες οταν μπηκε στη θεση του Μοραες ο Μουσλι, η ομαδα ανεβηκε.
Αλλαξε και το συστημα απο 4-2-3-1 σε 4-4-2 αλλα νομιζω οτι ο Μοραες ηταν αρνητικος και ο Μουσλι πολυ καλος.
Αρα μια συγκριση μπορει να γινει.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δώστου ένα Βλάντο και ένα ΤΣΟΥΒΑΛΙ στον πας!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δυστυχώς για τους περισσότερους από σας, η ψυχραιμία είναι μεγάλη αρετή...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”