Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Δεν διάβασα καν για ποιον ενδιαφερόμαστε. Μόλις διάβασα Κάλιαρι το παράτησα
-
εμενα παντως ο Μακουμπου με εχει ψησει τρελά!
περσι τετοιο καιρο η Αταλαντα εκανε προταση αγορα του για πιθανη αντικατασταση του παιχταρα Ντε Ρουν. Πιθανο ποσο προτασης ηταν τα 8 εκ
https://www.transferfeed.com/transfers/ ... nta/645688
Παικτικα, οντως μοιαζει σαν τον γρηγορο νεαροτερο αδερφο του Μειτε
https://www.youtube.com/watch?v=zCc2B_I ... Succession
περσι τετοιο καιρο η Αταλαντα εκανε προταση αγορα του για πιθανη αντικατασταση του παιχταρα Ντε Ρουν. Πιθανο ποσο προτασης ηταν τα 8 εκ
https://www.transferfeed.com/transfers/ ... nta/645688
Παικτικα, οντως μοιαζει σαν τον γρηγορο νεαροτερο αδερφο του Μειτε
https://www.youtube.com/watch?v=zCc2B_I ... Succession
Tolaros έγραψε:Τι εννοείς ψεύτες, δεν πούλησε ο ΠΑΟΚ τον Τζίμα ή δεν παζαρεύει ΠΑΛΙ με Μεϊτέ για συμβόλαιο? Ναι αυτό θα το κορόιδευα άμα το κάνανε άλλοι.
Το ότι είναι άμπαλοι στο βάζελο και κάνουν ευτυχώς κακές επιλογές, δε σημαίνει ότι δεν το κυνηγάνε όσο μπορούν. Τη διάθεσή τους ζηλεύω και την αμεσότητα.
Και ναι το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχει χαιρετήσει ακόμα ο Τόμας, κάθε μέρα που δε χαιρετάει έχω σφίξιμο στο στομάχι
Μου γράφεις ότι παζαρεύει δόσεις με μάνατζερ.
Από τη στιγμή που απο καμία αξιόπιστοι πηγή ( όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι στην ελλάδα και στα του ΠΑΟΚ) δεν προκύπτει κάτι τέτοιο δείχνει ότι έχεις προ αποφασίσει για κάποια πράγματα... άρα δεν αξίζει να μπούμε σε καμία διαδικασία συζήτησης αφού αυτοί δεν θα γίνει πάνω σε γεγονότα αλλά πάνω σε εικασίες ή ακόμα και μη φεύγματα τα οποία εξυπηρετούν ται ενισχύουν την άποψή μας.
Σύμφωνα πάντα με τη δικιά μου οπτική το ότι δεν βγαίνει ο ΠΑΟΚ σαν νεόπλουτος ελληνάρα της δεκαετίας του 90 να ξοδέψει αυτά τα χρήματα που πήρε από τις πωλήσεις που του ήρθανε εμένα μου δείχνει περισσότερο ότι υπάρχει ένας οργανισμός ο οποίος έχει μία σταθερή πολιτική.
Καταλαβαίνω ότι στον περισσότερο ο κόσμο η μεταγραφές και το ξόδεμα εκατομμυρίων είναι αυτά που κάνουν μία διοίκηση να φαίνεται καλή ή όχι.
Προσωπικά δεν έχω κανέναν σκοπό να προαποφασίσω από τώρα αν η διοίκηση πράττει σωστά ή όχι
renegade για πες μας πόσες αγορές παικτών έχει κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια, μετά σύγκρινε το με τον μέσο όρο των άλλων ομάδων και μετά πες μας τα συμπεράσματα σου
Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι στημένο με συγκεκριμένους κανόνες και θες να το παίξεις γαμάω, κάποιες φορές θα φας τη φόλα, είναι 100% δεδομένο
Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι στημένο με συγκεκριμένους κανόνες και θες να το παίξεις γαμάω, κάποιες φορές θα φας τη φόλα, είναι 100% δεδομένο
Αν θέλεις κιόλας διάβασε πως φέρθηκε η Μαρία σε έναν θρύλο του συλλόγου τον Κρέσπο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, που δεν είναι εικασίες
Καλα εδώ στον Βιειρινια δεν είχαν κάνει πρόταση και είχαν αφήσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι να σέρνεται το θέμα με το απόλυτο τοτέμ του συλλόγου.
Και έπρεπε τελικά να κάνει call με τον Ιβάν.
Και έπρεπε τελικά να κάνει call με τον Ιβάν.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
paokspren έγραψε:Να σημειωθεί ότι παρά την ευρύτερη αχρηστίλα και σπατάλη και αλλαγές προπονητή ο βάζελος τερμάτησε +4 πάνω από εμάς στην κανονική περίοδο, στην Αθήνα στα πλέιοφ μας έριξε χαλαρό τρίμπαλο και βγήκε και εκεί πάνω από εμας και έχει ευκαιρία για ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ κυρίως λόγω των πόντων που μαζέψαμε εμείς (και ο γαύρος) στην Ευρώπη. Κι όλο αυτό ενώ είμαστε ολοφάνερα καλύτερη ομάδα.
Οπότε δεν ξέρω ποιος γελάει με ποιον.
Γελαει αυτος που εχει 3 πρωταθληματα και 7/10 πανω απο τον αλλον στη βαθμολογια τα τελευταια 10 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 05 Ιουν 2025, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν φτάσαμε μέχρι σήμερα 5Ιουνίου τότε από Ελλάδα αυτούς που μπορείς να πάρεις κατά με είναι:Βαγιαννίδης/Λιάβα/Τσάπρα/Andrews Tetteh(24 ετών για backup είναι και Ελληνας/Leonardo Koutris(πιάνει Ελληνάς) 29 είναι δεν είναι 35 ποιοτικό αριστερό μπακ από την Pogon Szczecin τον παίρνεις με κανα 500.000Ε/1απόΑυτούς στο 9&winger Eddie Salcedo/Migouel Alfarela+Thiago Nuss,από EΕλλάδα SuperLegue.
Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε τον Βαγιαννίδη όταν έληγε το συμβόλαιο του. Επέλεξε να ανανεώσει.
Μ αρέσει γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι ενώ ο λουτσέσκου ήθελε τον κρέσπο σαν τρελός και ο μπότο δήλων ε δημόσια ότι τον θέλει...η Μαρία αποφάσισε έτσι από μόνη της να πεις στον πέφτει ότι δεν είσαι σημαντικός για την ομάδα.
Kia αφού πιάσαμε τις συνεντεύξεις πρώην. Ας διαβάσουμε και αυτοί του μαουρίσιο για να καταλάβουμε κάποια πράγματα.
Υγ προσωπικά για την περίπτωση κρέσπο είμαι σίγουρος ότι εκείνο το φίδι ο απατεώνας εκ πορτογαλίας ευθύνεται 100%
Όσον αφορά τους μάτος μαορίσιο και Βιερίνια οι παίκτες μίλησαν ( εκτός του ανδρέ) ποιος δεν τους ήθελε στην ομάδα
Kia αφού πιάσαμε τις συνεντεύξεις πρώην. Ας διαβάσουμε και αυτοί του μαουρίσιο για να καταλάβουμε κάποια πράγματα.
Υγ προσωπικά για την περίπτωση κρέσπο είμαι σίγουρος ότι εκείνο το φίδι ο απατεώνας εκ πορτογαλίας ευθύνεται 100%
Όσον αφορά τους μάτος μαορίσιο και Βιερίνια οι παίκτες μίλησαν ( εκτός του ανδρέ) ποιος δεν τους ήθελε στην ομάδα
φτωχεια καταραμενη
αρε κ γαλια με δημητριακα δεν θα εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας
αρε κ γαλια με δημητριακα δεν θα εχουμε να δωσουμε στα παιδια μας
nunies4 έγραψε:Δεν διάβασα καν για ποιον ενδιαφερόμαστε. Μόλις διάβασα Κάλιαρι το παράτησα