Ισως για να γεμισει το ροστερ με ελληνικο στοιχειο. ΚΑΜΙΑ αλλη λογικη.makispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:29 Γερεμέγεφ , Μήτογλου , Τσάπρας , Κωστή.
Κανένα αριστερό εξτρεμάκι σε αυτό το επίπεδο να το κλείσουμε για φέτος?
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
-
Paok1926 + male-sykies
Διευρενιτικες επαφές ή κάπως έτσι για τους 2 του Λεβαδειακού. Πιαστο αυγό και κουρευτο. Και το paok today λέει για Κωστή.
-
Dimitrisou
Τσίαπρας και Κωστή ναι μου αρέσουν..ελπίζω του γιερεμεγιεφ να είναι πλάκα γιατί δεν νομίζω να πάμε για 2 φορ...Μήτογλου μόνο αν πάμε για αλλαγή όλων τον στόπερ πέρα από Μιχαηλίδη το καλοκαίρι...
Νιώθω ότι περιμένω καλύτεροmakispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:31 Δηλαδή εσύ ακούγοντας ότι κλείνει Γερεμέγιεφ πώς νιώθεις?
- theodorsalonika
Αλήθεια τώρα;;τον αφήνει ελεύθερο ο βαζελος και τον παίρνουμε εμείς;
Στον ποδοσφαιρικό πλανήτη μάλλον οι τιτανομεγιστοι σκάουτερ δεν βρήκαν άλλον....αρε Ιβάν τι πληρώνεις
Στον ποδοσφαιρικό πλανήτη μάλλον οι τιτανομεγιστοι σκάουτερ δεν βρήκαν άλλον....αρε Ιβάν τι πληρώνεις
-
makispaspartou
Ναι τους είπε ο Ιβάν φέρτε φορ να πέσουν τα τσιμέντα και αυτοί διάλεξαν τον Γερεμέγιεφ..
Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- bane1980, margas
Μου κάνει εντύπωση που το 24 χαρακτηρίζει ως αμφιλεγόμενη τη συγκεκριμένη κίνηση.
Τι εννοούν οι ποιητές;
Περίμεναν κάτι καλύτερο;
Δε θεωρούν το συγκεκριμένο ως κατάλληλο;
Περίεργα πράγματα.
Έχω πολύ θετική γνώμη για Γερεμεγιεφ.
Έχει ωραία τελειώματα, πλασάρεται όμορφα στην περιοχή, είναι ιδανικός για κλειστές άμυνες, αλλά..
Υπάρχει ένα αλλά.
Δεν έχει σχέση με αυτά που ζητά ο Ρασβάν.
Δεν είναι ο φορ σκύλος, ο ψορ που θα δώσει μάχες και θα πρεσαρει. Δεν τον έχω δει με πλάτη έξω από την περιοχή να κερδίζει μπάλες.
Δλδ δεν έχει καμία σχέση με Γιακουμακη.
Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί είναι λίγος ο χρόνος συμμετοχής του και συνήθως έμπαινε σε σκοτωμενα ματς, απλά για να ξελασπώσει και σε ματς που ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος στα καρέ του.
Μου αρέσει σαν παίκτης, δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε.
Θετικό ότι μπορεί 1η Γενάρη να είναι εδώ. Θετικό ότι ξέρει το πρωτάθλημα.
Δεν ξέρω όμως αν σχετίζεται με τον τραυματισμο του Γιακου και είναι μια όπως όπως κίνηση γιατί χρειαζόμαστε επειγόντως επιθετικό οπότε πάμε στη λογική του 'και στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι'.
Σίγουρα δεν είναι κακό ο 2ος φορ να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον 1ο. Περιμένουμε να δούμε..
Τι εννοούν οι ποιητές;
Περίμεναν κάτι καλύτερο;
Δε θεωρούν το συγκεκριμένο ως κατάλληλο;
Περίεργα πράγματα.
Έχω πολύ θετική γνώμη για Γερεμεγιεφ.
Έχει ωραία τελειώματα, πλασάρεται όμορφα στην περιοχή, είναι ιδανικός για κλειστές άμυνες, αλλά..
Υπάρχει ένα αλλά.
Δεν έχει σχέση με αυτά που ζητά ο Ρασβάν.
Δεν είναι ο φορ σκύλος, ο ψορ που θα δώσει μάχες και θα πρεσαρει. Δεν τον έχω δει με πλάτη έξω από την περιοχή να κερδίζει μπάλες.
Δλδ δεν έχει καμία σχέση με Γιακουμακη.
Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί είναι λίγος ο χρόνος συμμετοχής του και συνήθως έμπαινε σε σκοτωμενα ματς, απλά για να ξελασπώσει και σε ματς που ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος στα καρέ του.
Μου αρέσει σαν παίκτης, δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε.
Θετικό ότι μπορεί 1η Γενάρη να είναι εδώ. Θετικό ότι ξέρει το πρωτάθλημα.
Δεν ξέρω όμως αν σχετίζεται με τον τραυματισμο του Γιακου και είναι μια όπως όπως κίνηση γιατί χρειαζόμαστε επειγόντως επιθετικό οπότε πάμε στη λογική του 'και στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι'.
Σίγουρα δεν είναι κακό ο 2ος φορ να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον 1ο. Περιμένουμε να δούμε..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- paokkerkir, geobila, navigator11, trouman
-
PAOK LARISSA
Ελπιζω ο Γερεμέγιεφ να ειναι ο τρίτος επιθετικός και 2ος ο Γιακουμάκης. Αλλιώς αν το σκαουτινγκ προπονητη και διοικησης ειναι ο Γερεμεγιεφ τοτε μας κανουν πλακα. Βεβαια εδω επελεξαν σαματα και τσαλοφ τα πουλια..
- These users thanked the author PAOK LARISSA for the post:
- Dimitris_L4
"Ο Σουηδός άσος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο και αρέσει πολύ στον Ρουμάνο τεχνικό που τον θεωρεί ιδανικό για την κορυφή της επίθεσης".makispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:38 Ναι τους είπε ο Ιβάν φέρτε φορ να πέσουν τα τσιμέντα και αυτοί διάλεξαν τον Γερεμέγιεφ..
Επιλογη ρασβαν ειναι
- Dimitris_L4
Εγω παντως ενοιωσα ενα μουδιασμα κ ταυτοχρονα στραβωσε τ στομα μου...εγκεφαλικο μαλλον τ λενε...makispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:31 Δηλαδή εσύ ακούγοντας ότι κλείνει Γερεμέγιεφ πώς νιώθεις?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- st4this, DamoN
Ναι είπαν του Ραζβάν, έχεις 5 παιχταράδες και τον Γερεμέγιεφ και διάλεξε αυτόν....αλήθεια τώρα;
-
makispaspartou
Αυτό που ο Λουτσέσκου τους είπε με τον Γερεμέγιεφ παίρνω το πρωτάθλημα παρόλο που ο Ιβάν του έταζε Ντάκα και Τσε Άνταμς σε ποιο όνειρο πάλι παίζει?
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Patron, Γερασίμου
@marsantos ο Γερεμεγιεφ είχε αρκετά λεπτά όταν πρωτοήρθε Ελλάδα
Δεν πιέζει δεν έχει τεχνική δεν είναι αθλητής. Είναι ο ιδανικός τρίτος φορ. Το γκολ θα το βρει. Αλλά από τη στιγμή που έχεις Μύθου είναι τζάμπα κίνηση
Αν θες παίκτη έτοιμο μιας χρήσης στα θέλω του προπονητή πας φέρνεις πίσω Μπράντον η Ολιβειρα. Όχι Γερεμεγιεφ
Δεν πιέζει δεν έχει τεχνική δεν είναι αθλητής. Είναι ο ιδανικός τρίτος φορ. Το γκολ θα το βρει. Αλλά από τη στιγμή που έχεις Μύθου είναι τζάμπα κίνηση
Αν θες παίκτη έτοιμο μιας χρήσης στα θέλω του προπονητή πας φέρνεις πίσω Μπράντον η Ολιβειρα. Όχι Γερεμεγιεφ
Για πρώτος θα ρθει ο Σεντιρα...Psagmenos4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 16:53Αν έρχεται σαν τρίτος πολυτέλεια για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια , ΑΝ είναι για πρώτος ας δώσουμε από τώρα τις κούπες απονομή κάπου αλλού να τελειώνουμε.
-
Paok1926 + male-sykies
Μόλις το paok 24 τον έδωσε κλεισμένο τον Γερεμεγεφ!!!