ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Λογικά "το μάτι" και το δίκτυο του Μποτο, θα βλέπει και θα ξέρει πολλούς σαν αυτόν του Βόλου.
Εγω πάντως εμπιστεύομαι αυτό το μάτι κια το αντίστοιχο δίκτυο, περισσότερο απο το δικο μου μάτι και την άποψη.
Εγω πάντως εμπιστεύομαι αυτό το μάτι κια το αντίστοιχο δίκτυο, περισσότερο απο το δικο μου μάτι και την άποψη.
Τωρα σοβαρα σε μια θεση που εχουμε ενα δανεικο,ενα για φευγιο και εναν απο ρηξη συζηταμε να τη φορτωσουμε με εναν 32χρονο απο το Βολο? Εχουμε καποιου ειδους ψυχωση με το Βολο και καποιοι αναφερουν ακομα και τον Φεραρι?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κυριακή κοντή γιορτή δεν λένε;;
Θα τους δούμε όλους αυτούς τους παιχταράδες
Λόγο πόλης πάντως, έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έχω άποψη για τους περισσότερους παίχτες του Βόλου
Θα τους δούμε όλους αυτούς τους παιχταράδες
Λόγο πόλης πάντως, έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έχω άποψη για τους περισσότερους παίχτες του Βόλου
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Σέντερ φορ, προς το παρον έχουμε τον Κουρτιτς.
Δεν χρειαζόμαστε τώρα, αλλά το καλοκαίρι, που θα έχουμε πληθώρα επιλογών, χωρίς να βιαζόμαστε. Εφόσον φύγει δανεικός η μεταγραφή ο Τσολακ.
Δεν χρειαζόμαστε τώρα, αλλά το καλοκαίρι, που θα έχουμε πληθώρα επιλογών, χωρίς να βιαζόμαστε. Εφόσον φύγει δανεικός η μεταγραφή ο Τσολακ.
Να πάρουμε και τον Ντεντάκη! Μας τον έκλεψε ο Απόλλων το καλοκαίρι, αλλά με 200,000 τον παίρνουμε άνετα! 
- black_star_ninja
Καλημερα. Το ροστερ μας ειχε μια υπεραριθμια στα φορ. Σιγουρα θα ειχαμε θεμα. Δε γινοταν να συνεχισουν ολοι. Ακομα εχουμε υπεραριθμια. Νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο να φυγει και ο Τσολακ. Σε ενα μηνα θα μπει ο Ολιβειρα. Υπαρχει και ο μικρος που μπορει να παρει ευκαιριες. Το αξιζει κιολας. Βασικα νομιζω οτι περα απο τους αριθμους η συζητηση πρεπει να περιστρεφεται γυρω απο το ποσο μπορει να προσφερει ο καθε φορ στην ομαδα, ετσι οπως ειναι στημενη. Ο Τσουμπα μπορει στο γρηγορο παιχνιδι και στις αντεπιθεσεις. Κραταει μπαλα και απασχολει τους αντιπαλους μπακ. Ο Τσολακ μπορει? Ας κρινουν αυτοι που πρεπει.
Με το καλο να ερθει ο Σοαρες (αν κλεισει τελικα) και ενα εξτρεμ.
Με το καλο να παρουν σειρα στις αποχωρησεις Εσιτι, Βαρελα, Μιτριτσα (και Τσολακ?).
Καλα ειναι να ελαφρυνουμε το ροστερ λιγο και να βρουν χωρο τα νεα παιδια.
Με το καλο να ερθει ο Σοαρες (αν κλεισει τελικα) και ενα εξτρεμ.
Με το καλο να παρουν σειρα στις αποχωρησεις Εσιτι, Βαρελα, Μιτριτσα (και Τσολακ?).
Καλα ειναι να ελαφρυνουμε το ροστερ λιγο και να βρουν χωρο τα νεα παιδια.
To εγραψα και χτες.Οι μεταγραφες στη Σουηδια ληγουν τελος Φεβρουαριου χρονικο σημειο στο οποιο θα εχει επιστρεψει ο Ολιβειρα.Δεν αποκλειω να υπαρχει ηδη συμφωνια για πωληση Τσολακ τοτε αφου ο Πορτογαλος εχει παρει ηδη τα πρωτα λεπτα συμμετοχης.
Θα μιλήσω για το Σέντερ Φορ που έχω κάνει αναφορά. Θεωρώ ότι στην ομάδα πρέπει να έχεις έναν τέτοιον για τρίτο για όταν σου στραβώνουν τα ματς. Τύποι σαν τον Μπατάλας. Αναστασάκο, Μπακαγιόκο, Περονε που είναι φθηνοί, έμπειροι, ηλικίας τέτοιας που δεν τους πειράζει να μένουν στον παγκο και να βοηθούνε όποτε χρειάζεται, θεωρώ ότι είναι απαραίτητοι σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα σε μια θεση που εχουμε ενα δανεικο,ενα για φευγιο και εναν απο ρηξη συζηταμε να τη φορτωσουμε με εναν 32χρονο απο το Βολο? Εχουμε καποιου ειδους ψυχωση με το Βολο και καποιοι αναφερουν ακομα και τον Φεραρι?
Ποσο δε μάλλον τώρα που πάμε να φορτώσουμε στον γνωστό Ακμπομ στον πολύ νέο Κουτσια και στο ερωτηματικό (όσο αφορά την κατάσταση μετά τον τραυματισμό του ) Ολιβέιρα το δύσκολο πακέτο του Σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.
Τέλος καλά λέμε όλοι ότι χρειάζεται εξτρέμ η ομάδα αλλά χωρίς Σέντερ φορ περιοχής καλό θα ακυρώνεται ότι καλό θα δημιουργούμε.
Έλεος με τον παίχτη του Βόλου και κάθε καλο παίχτη που μας γυαλίσε από μικρές ομάδες...παίχτη 32 ετών για να κάνει τον Αναστασάκο το 2022, έλεος.
Είδαμε και τον Φιλομένο και τον Κουτσινικουλη και τον Κοροβέσης και τον Χαρίση. Για να μην πω για τον Ζιφκοβιτς που νομίζαμε ότι πήραμε τον Ομπλακ της Ξάνθης, που αν ρωτούσες κανά σοβαρό ανθρωπο στην Ξάνθη θα σου έκανε καλύτερο scouting
20 Ιανουαρίου, τα ζώα μου αργά, μην βιάζεστε
Είδαμε και τον Φιλομένο και τον Κουτσινικουλη και τον Κοροβέσης και τον Χαρίση. Για να μην πω για τον Ζιφκοβιτς που νομίζαμε ότι πήραμε τον Ομπλακ της Ξάνθης, που αν ρωτούσες κανά σοβαρό ανθρωπο στην Ξάνθη θα σου έκανε καλύτερο scouting
20 Ιανουαρίου, τα ζώα μου αργά, μην βιάζεστε
Αλοιμονο αν πληρωνουμε ξενους παικτες για τριτους ενω εχεις Κουτσια...Η ομαδα πρεπει να εχει ενα κορμο παικτων με δυνατα βιογραφικα και στη συνεχεια ξενους και Ελληνες νεους ελπιδοφορους.Παικτες οπως ο Φεραρι η το φορ του Βολου δεν εχουν να προσφερουν τιποτα.Totem_pk έγραψε:Θα μιλήσω για το Σέντερ Φορ που έχω κάνει αναφορά. Θεωρώ ότι στην ομάδα πρέπει να έχεις έναν τέτοιον για τρίτο για όταν σου στραβώνουν τα ματς. Τύποι σαν τον Μπατάλας. Αναστασάκο, Μπακαγιόκο, Περονε που είναι φθηνοί, έμπειροι, ηλικίας τέτοιας που δεν τους πειράζει να μένουν στον παγκο και να βοηθούνε όποτε χρειάζεται, θεωρώ ότι είναι απαραίτητοι σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα σε μια θεση που εχουμε ενα δανεικο,ενα για φευγιο και εναν απο ρηξη συζηταμε να τη φορτωσουμε με εναν 32χρονο απο το Βολο? Εχουμε καποιου ειδους ψυχωση με το Βολο και καποιοι αναφερουν ακομα και τον Φεραρι?
Ποσο δε μάλλον τώρα που πάμε να φορτώσουμε στον γνωστό Ακμπομ στον πολύ νέο Κουτσια και στο ερωτηματικό (όσο αφορά την κατάσταση μετά τον τραυματισμό του ) Ολιβέιρα το δύσκολο πακέτο του Σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.
-
Grouchopoulos4
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε ξεκινήσει ολική αναδόμηση του ρόστερ. Αυτή είναι μια δύσκολη διαδικασία που πάντα φέρνει αναταραχές, ξεσκεπάζει αδυναμίες και περιλαμβάνει αστοχίες. Θέλει υπομονή γιατί χτίζει κάτι ουσιαστικά καινούριο.
Ο Σβιντέρσκι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει και αντί να βελτιώνεται χειροτέρευε παρά την προσπάθεια του. Αν δίναμε 5 εκ ευρώ και έρχονταν αυτός ο παίκτης θα κλαίγαμε πιο πολύ κι από τα 3.5 του Τσόλακ. Εξαιρετική πώληση.
Για μένα ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Βαρέλα που μεγάλωσε, και οι Μουργκ και Τσόλακ που είναι απλά παλτά.
Ο Τέιλορ και ο Εσίτι είναι παίκτες με κάποιες ικανότητες αλλά δεν έχει νόημα να τους κρατήσεις αν δεν παίζουν και επιπλέον τρώνε θέση ξένου.
Άκπομ, Μιτρίτσα και Σίντκλευ δύσκολα να είναι του χρόνου μαζί μας.
Όσον αφορά την γκρίνια για τις καθυστερήσεις είναι καλύτερο να αργήσεις και να φέρεις τον σωστό παίκτη παρά να πετάς λεφτά στον πιο διαθέσιμο. Οι καλοί παίκτες δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Και εμείς τον Σβιντέρσκι τον δώσαμε νύχτα και με κορδέλα αλλά αν έφτανε μια καλή πρόταση για τον Ζίφκοβιτς θα έπεφτε πολύ σκέψη και καθυστέρηση για να πουληθεί.
Η φετινή χρονιά είναι μισοχαμένη και πρέπει να το δεχτούμε αυτό.
Ο Σβιντέρσκι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει και αντί να βελτιώνεται χειροτέρευε παρά την προσπάθεια του. Αν δίναμε 5 εκ ευρώ και έρχονταν αυτός ο παίκτης θα κλαίγαμε πιο πολύ κι από τα 3.5 του Τσόλακ. Εξαιρετική πώληση.
Για μένα ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Βαρέλα που μεγάλωσε, και οι Μουργκ και Τσόλακ που είναι απλά παλτά.
Ο Τέιλορ και ο Εσίτι είναι παίκτες με κάποιες ικανότητες αλλά δεν έχει νόημα να τους κρατήσεις αν δεν παίζουν και επιπλέον τρώνε θέση ξένου.
Άκπομ, Μιτρίτσα και Σίντκλευ δύσκολα να είναι του χρόνου μαζί μας.
Όσον αφορά την γκρίνια για τις καθυστερήσεις είναι καλύτερο να αργήσεις και να φέρεις τον σωστό παίκτη παρά να πετάς λεφτά στον πιο διαθέσιμο. Οι καλοί παίκτες δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Και εμείς τον Σβιντέρσκι τον δώσαμε νύχτα και με κορδέλα αλλά αν έφτανε μια καλή πρόταση για τον Ζίφκοβιτς θα έπεφτε πολύ σκέψη και καθυστέρηση για να πουληθεί.
Η φετινή χρονιά είναι μισοχαμένη και πρέπει να το δεχτούμε αυτό.
-
montekristo
Πολυ θέλω φιλε μου να δικαιωθει η αποψη σου και η εμπιστοσυνη σουtrouman έγραψε:Λογικά "το μάτι" και το δίκτυο του Μποτο, θα βλέπει και θα ξέρει πολλούς σαν αυτόν του Βόλου.
στον ματι και στο δικτυο του Μποτο ΚΑΙ στο θεμα του τερματοφυλακα
για να μην φτασουμε να καταληξουμε σε κανεναν Τσιφτση στα ξαφνικα!
- PAOKevolution
Καλημέρα σε όλους. Επειδή δε θέλετε (;) επειδή δε μπορείτε (;) δε ξέρω το γιατί, αλλά κάπου όπα παλικάρια.
Η όποια προεργασία έγινε προ Μπότο νομίζω ότι είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι πάει στράφι. Εάν δεν έμπαινε στη ζωή μας πριν περίπου ενάμιση μήνα ο Μπότο, σήμερα με μία μεταγραφή, ναι, θα είχαμε αργήσει.
Ο Μπότο προσπαθεί να φέρει παίκτες από χώρα που πουλάει ακριβά τα ταλέντα της. Δε γίνεται επειδή όλοι μας βλέπουμε κενά (πολλά) στο ρόστερ να λέμε υπερβολές. Και επειδή ο λόγος είναι γραπτός εδώ μέσα δε γίνεται να μη μπαίνετε στη διαδικασία να σκέφτεστε πιο ήρεμα. Τα όσα γράφονται περί αργοπορίας και πολλών χρημάτων (3 εκατ. για Πορτογάλο διεθνή με τις μικρές ομάδες, θα είχαν υπόσταση αν δεν ερχόταν ο Μπότο. Και σας λέω κι εγώ θέλω παίκτες και παραπάνω από 3, αλλά κάπου να μπαίνει η λογική. Υπομονή λοιπόν για ακόμη μία φορά και να ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό,
Η όποια προεργασία έγινε προ Μπότο νομίζω ότι είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι πάει στράφι. Εάν δεν έμπαινε στη ζωή μας πριν περίπου ενάμιση μήνα ο Μπότο, σήμερα με μία μεταγραφή, ναι, θα είχαμε αργήσει.
Ο Μπότο προσπαθεί να φέρει παίκτες από χώρα που πουλάει ακριβά τα ταλέντα της. Δε γίνεται επειδή όλοι μας βλέπουμε κενά (πολλά) στο ρόστερ να λέμε υπερβολές. Και επειδή ο λόγος είναι γραπτός εδώ μέσα δε γίνεται να μη μπαίνετε στη διαδικασία να σκέφτεστε πιο ήρεμα. Τα όσα γράφονται περί αργοπορίας και πολλών χρημάτων (3 εκατ. για Πορτογάλο διεθνή με τις μικρές ομάδες, θα είχαν υπόσταση αν δεν ερχόταν ο Μπότο. Και σας λέω κι εγώ θέλω παίκτες και παραπάνω από 3, αλλά κάπου να μπαίνει η λογική. Υπομονή λοιπόν για ακόμη μία φορά και να ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό,
-
Grouchopoulos4
Επίσης, 3 εκ ευρώ για το σημερινό ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι πολλά λεφτά. Είναι λεφτά που μπορεί να δώσει μια μεσαία ομάδα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.