Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- stravostomis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
για κάποιον που έγραψε ότι θα παίζουμε με Βαρέλα και Κρέσπο αρκετές σελίδες πίσω:
ο βασικός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Μιχάι ο οποίος θα πάρει και μεγάλη μεταγραφή σε γερμανική ομάδα αν όλα πάνε καλά. Μιλάμε για καταπληκτικό παίκτη που αν σταθεί τυχερός θα αφήσει ιστορία.
ο βασικός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Μιχάι ο οποίος θα πάρει και μεγάλη μεταγραφή σε γερμανική ομάδα αν όλα πάνε καλά. Μιλάμε για καταπληκτικό παίκτη που αν σταθεί τυχερός θα αφήσει ιστορία.
; Δηλαδή έχουμε συμφωνήσει με μεγάλη γερμανική ομάδα αλλά θα μας τον αφήσουν για πολλά χρόνια;
Ή ήρθαν και μας είπαν κρατήστε τον για πολλά χρόνια, αλλά να ξέρετε θα έρθουμε το 2028 να τον πάρουμε;
Ω ρε τι μπίζνες είναι αυτές;
Ή ήρθαν και μας είπαν κρατήστε τον για πολλά χρόνια, αλλά να ξέρετε θα έρθουμε το 2028 να τον πάρουμε;
Ω ρε τι μπίζνες είναι αυτές;
Ρειν τα λες σωστα, εγω προτεινω να το πας δια της ατοπου απαγωγης, καθε φορα που θα βγαινει ενα ονομα, να γραφεις ενα ποστ απο κατω 'οχι αυτος' μεχρι να τον πετυχουμε

- sourmenetes
- Moderator
Ειδα μια φωτο από προχθές του ΜΙΧΑΙ, μιλάμε έχει σώματαρα!
Θεωρώ θα μας βγει μεγάλη παιχταρα.
Τώρα όσον αφορά αυτά που λέει ο ρειν καλά κάνει και δε λέει κάτι παραπανω. Δεν έχει μεταφέρει και σε εμάς κάτι. Να ξέρετε!
Πάντως αυτή η νοτα αισιοδοξίας που δίνει, ισχύει. Την άκουσα και από άλλο σημείο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ θα μας βγει μεγάλη παιχταρα.
Τώρα όσον αφορά αυτά που λέει ο ρειν καλά κάνει και δε λέει κάτι παραπανω. Δεν έχει μεταφέρει και σε εμάς κάτι. Να ξέρετε!
Πάντως αυτή η νοτα αισιοδοξίας που δίνει, ισχύει. Την άκουσα και από άλλο σημείο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tι ομαδα ειναι αυτοςrainmaker έγραψε:Θα ισορροπήσω σα τον Πετρουνια όταν πέφτει, παραπατάει αλλά εκεί, βράχοςbarlow4 έγραψε:Τοσα χρονια εδω μεσα, μια μπανανοφλουδα υπαρχει.rainmaker έγραψε:
Ου να μου χαθητε εδω μεσα
Χαχαχα ρε φίλε ηρέμησε λιγο κι εσύ δε με έπιασες να κάνω λαθρεμπόριο οργάνων. Ήρεμα λίγο με τις καταρες
Και την πατησες.Ποιος σε φταιει.
-
Παντως ο Αουρσνες είναι διακαής ποθος της Βέρντερ που δείχνει το στιλ σκαουτινγκ που έχουμε και αυτο είναι ενθαρρυντικό
- bersekeros
Rain στείλε κάνα όνομα και θα σου φτιάξω κουίζ που ούτε ο ίδιος ο παίχτης δε θα καταλάβει.
Πέρα απ' την πλάκα όνομα είναι δύσκολο να γνωρίζει κάποιος.
Θα είχε βγει προς τα έξω.
Νορβηγία ασπουμε με το ιστορικό Περέιρα είναι μια πιθανή χώρα που βλέπουμε.
Όπως και η Ουκρανία, ελεύθερους από Ρωσία, (εγώ επιμένω θα παίξει για Ισμαήλ Σίλβα από εκεί.) Και γενικά από ανατολικό μπλοκ.
Πολωνια επίσης έχουμε αγοράσει επί Λουτσεσκου τον Σβι.
Αν συνδέσεις και τους μάνατζερ παιχτών που έχουμε πάρει ή που ασχοληθηκαμε βγαίνει μια δεξαμενή παιχτών.
Ε κάπως έτσι βγαίνουν τα ονόματα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα απ' την πλάκα όνομα είναι δύσκολο να γνωρίζει κάποιος.
Θα είχε βγει προς τα έξω.
Νορβηγία ασπουμε με το ιστορικό Περέιρα είναι μια πιθανή χώρα που βλέπουμε.
Όπως και η Ουκρανία, ελεύθερους από Ρωσία, (εγώ επιμένω θα παίξει για Ισμαήλ Σίλβα από εκεί.) Και γενικά από ανατολικό μπλοκ.
Πολωνια επίσης έχουμε αγοράσει επί Λουτσεσκου τον Σβι.
Αν συνδέσεις και τους μάνατζερ παιχτών που έχουμε πάρει ή που ασχοληθηκαμε βγαίνει μια δεξαμενή παιχτών.
Ε κάπως έτσι βγαίνουν τα ονόματα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε άμα το κάνουμε αυτό τότε είναι που θα μας δαγκώσει ο σοφλοδορας απ' τα νευρα τουpaoki_ έγραψε:Ρειν τα λες σωστα, εγω προτεινω να το πας δια της ατοπου απαγωγης, καθε φορα που θα βγαινει ενα ονομα, να γραφεις ενα ποστ απο κατω 'οχι αυτος' μεχρι να τον πετυχουμε![]()
Θα μοιάζει λίγο αφ' υψηλού δηλαδή σα να επιλέγω εγω
Κάτι πιο εκλεκτό κάτι πιο εκλεκτό και στο τέλος θα μείνουμε με εσιτι και θα μας κρεμάσουν στα μανταλάκια
-
Εγώ έχω περιέργεια να δω αν θα πάμε και για άλλον φορ. Μου φαίνεται είναι το σωστό τάιμινγκ για πώληση σβιντερσκι.