Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
teratios

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από teratios »

1. H δήλωση "φτάνει πια η στήριξη στον Σάντος" εμπεριέχει ένα μεγάλο ψέμα. Το "φτάνει πια" σημαίνει πως αυτή η στήριξη υπήρξε κάποτε και τώρα πρέπει να αρθεί. Αλλά, αφού βρε (τυχαίε) παπάρα από την στιγμή που ήρθε δεν σταμάτησες να τον κράζεις, πότε τον στήριξες και τώρα είπες "φτάνει πια";

2. Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς και άξιους να καταλήξουν σε τελεσίδικα συμπεράσματα για το ότι δεν κάνει ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ, έχουν την μόνιμη παρλαπίπα "δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος προπονητής θα έρθει" όταν τους ρωτάς ποιον θέλουνε. Κουτοπονηριές μόνο και μόνο για να αποφύγουν να απαντήσουν. Γιατί βρε (τυχαίε) παπάρα επίσης δεν είναι δικιά σου δουλειά να λες ποιος προπονητής θα φύγει. Όπως στην μία περίπτωση υπερβαίνεις τα όρια σου και έχεις άποψη, έτσι οφείλεις να κάνεις και στην δέυτερη. Το οφείλεις, αλλιώς, ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες: είτε είσαι κομπλεξικός που θέλει να γκρινιάζει για να του φύγουν τα απωθημένα απ' την δουλειά, το σπίτι κλπ. είτε είσαι βαλτός και θέλεις μόνο να δημιουργείς προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, ας ακούσουμε, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ;

3. Στις πολιτισμένες χώρες και στις σοβαρές ομάδες προπονητής δεν αλλάζει στην μέση της χρονιάς. Το ξέρει αυτό ο Ζαγοράκης, και όσο αν κάποιοι που χάσαν τις ημι-νόμιμες πηγές εσόδων που είχαν με παλιότερες διοικήσεις και κάποιοι αξιολύπητοι μίζεροι δεν το γουστάρουν, επιμένει να φέρνει σοβαρότητα στον ΠΑΟΚ, επιμένει στο να τον κάνει την πρώτη ελληνική πραγματικά ευρωπαική ομάδα. Έτσι, αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Σάντος είναι θέμα συζήτησης του επόμενου καλοκαιριού. Μέχρι τότε δεν προκαλεί κανένα καλό αυτή η μίρλα (που οι πιο επιδέξιοι στον λόγο την παρουσιάζουν καμουφλαρισμένη ως καλοπροαίρετη κριτική), μόνο ζημιά κάνει στον ΠΑΟΚ, μόνο ζημιά και τίποτα άλλο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε πια;

4. Μιλάνε κάποιοι για προσωπολατρεία. Όχι φίλοι μου, το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι η προσωπολατρεία, είναι η προσωποφαγεία. Και τώρα και πάντα. Αυτοί που τώρα κράζουν τον Σάντος ήταν αυτοί που χθες κράζαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που αύριο θα κράζουν τον καινούργιο προπονητή, όποιος μα όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν έχει σημασία το πρόσωπο του προπονητή, έχει σημασία να έχουμε έναν σάκο του μποξ. Για παράδειγμα, αυτοί που σήμερα θυμήθηκαν ξαφνικά τον Μπάγεβιτς, όταν ο Μπάγεβιτς ήταν προπονητής της ομάδας τον έκραζαν στον ίδιο βαθμό που σήμερα κράζουν τον Σάντος, κόβω τον πούτσο μου πως σε 10 χρόνια αν έχουμε προπονητή τον Μουρίνιο οι ίδιοι θα θυμούνται τον Σάντος, και θα κράζουν τον Μουρίνιο με την ίδια κι απαράλλαχτη λύσσα.

5. Είναι δείγμα απέραντης μικροπρέπειας να αμφισβητείς την 2η θέση που πήρε η ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις μόνο και μόνο για να χτυπήσεις τον Σάντος.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Καλά ρε μεγάλε δεν τελείωσαν και οι προπονητές....
Ακου να έρθει ποιός??
Δλδ άμα αύριο ο Σάντος πει ότι σταματάω την προπονητική και βγαίνω στη σύνταξη θα κλείσει το μαγαζί?? Ελεος....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ψάξτε κάποιες σελίδες πίσω...
είχα προτείνει διαθέσιμους προπονητές..
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Δεν ξέρω κανένα προπονητή με το όνομα "ΚαλάρεμεγάλεδεντελείωσανκαιοιπροπονητέςΑκου να έρθει ποιόςΔλδ άμα αύριο ο Σάντος πει ότι σταματάω την προπονητική και βγαίνω στη σύνταξη θα κλείσει το μαγαζίΕλεος"

ΟΝΟΜΑ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ;

να μιλάμε ξεκάθαρα και αντρίκια εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε teratios...

Εγω προσωπικα ημουν παντα υπερ Σαντος και το εχω γραψει επανειλλημενα...Εχω κανει την κολοτουμπα μου πλεον και νομιζω οτι η φιλοσοφια του ,οπως μας την εχει δειξει στο χορταρι, δεν ταιριαζει σε μερικα ματς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πρωταθληματος...Εκει νομιζω ειναι το φαουλ του...

Απο την αλλη συμφωνω απολυτα οτι ΔΕΝ πρεπει να φυγει στην μεση της περιοδου αλλα απλα και ομορφα στην ληξη αυτης...

Και τελος,δεν νομιζω οτι υπαρχει μικροπρεπεια εφοσον το ξεσκισι της προηγουμενης χρονιας πηγε στραφι με λαθος διαχειρηση ψυχολογιας στο ματς με την καφενειο-Χερενφεν....

Ας το παραδεχτουμε...φετος η μιση χρονια ειναι αποτυχημενη...Δεν ειναι κακό...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Κάνουμε λες και ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που θα αλλάξει προπονητή....λες και πουθενά αλλού στον κόσμο δεν φεύγουν οι προπονητές και μιλάμε για ανθρωποφαγείες....οι γάβροι λοιπόν που έδιωξαν τον Κετσπάγια δεν βλέπω να τους βγήκε και σε κακό....μέχρι και ο Σόλιντ που μας απέκλεισε πήγε σπίτι του..
Κάνουμε λες και θα γίνει κοσμογονία...
Αλλά όλα αυτά λέγονται γιατί τον στηρίζει ο Ζαγοράκης...αν αύριο τον απέλυε θα ήθελα να δω τι θα λέγατε.....
Υ.Γ. Αν π.χ. έλεγα ότι θέλω τον Μαλεζάνι τι θα πρόσθετε στην κουβέντα άραγε????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ηθελα να γραψω κατι περισσοτερο σε μορφη ενημερωσης και νομιζω οτι αυτο το τοπικ ειναι το καταλληλο..

Το μεγαλο προβλημα αυτη τη στιγμη στην ομαδα ειναι ενα..Σε αυτο εχει ευθυνη και ο Σαντος και ο Ζησης και φυσικα σαν υπευθυνος ολων και ο Ζαγορ...

Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος απο περσυ..Με καλυτερο υλικο..Ο προπονητης δουλεψε μεσοεπιθετικα και η διαφορα απο περσυ ειναι μεγαλη και η αμυντικη αδυναμια ειναι θεμα τραυματισμων που οι ειδικοι λενε οτι ειναι θεμα τυχης(οχι εγω,οι ειδικοι)

Το προβλημα ομως ειναι βαθυ και η λυση του ειναι δυσκολη..Ο ΠΑΟΚ φετος δεν ειναι ομαδα..Οι παικτες δεν εχουν κοινο στοχο..Υπαρχουν παιδια και αποπαιδια(Οχι απο τον προπονητη αλλα απο τους ιδιους τους παικτες)..Καποιοι παικτες ξενερωσαν με ολο αυτο και η ελειψη παθους ειναι εμφανης..Διοτι τα παιδια που ειναι μικροι σε ηλικια εχουν στοχους αλλα οσοι εινα απο 29 το κινητρο το παιρνουν απο την ομαδα την ιδια πραγμα που φετος δεν γινεται..ο Ζλαταν δεν ειναι π.χ. κανα λοκοπαιδο οπως εντεχνως παρουσιαζεται..Ο Ζλαταν ομως ειναι ενα παιδι που τον επηρεαζει πολυ η ψυχολογια του.Ο Ζλαταν ξενερωσε και για αυτο δεν εινα καλος..Αυτος ειναι ενας παιχτης που ο ΠΑΟΚ πρεπει να τον ξανακερδισει..Νομιζω πωε για να γινει αυτο πρεπει καποιοι αλλοι να φυγουν..Εγω δεν θα τους κατονομασω αφου αυτο θα ηταν ανανδρο.

Ειλικρινα δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η λυση στο προβλημα -κλιμα μεταξυ των παικτων του ΠΑΟΚ-Οποιος νομιζει οτι υπαρχει ευκολη λυση ας το πει..Παντως αν αυριο εφευγε ο Σαντος αυτο το προβλημα θα συνεχιζε να υπαρχει..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

όντως αντιμετωπίζουμε τα πράγματα αστεία...
ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι σε αποτυχία,αλλαγή προπονητή ή όχι,ήττα σε ντερμπι κτλ....

χα-λα-ρώ-στε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Ακομα να πω πως ο Σαντος ειναι φθηνος και τα ονοματα που εχουν αναφερθει ειναι πολυ ακριβα δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

D.A.A.T. αυτό ακριβώς...ομάδα που απέκτησε παίχτες καλούς και στον πάγκο...
δικαιούμαστε λοιπόν ή όχι τις στραβές?μέχρι πότε?
αυτό πρέπει να απαντηθεί άμεσα απο την διοίκηση...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Olorin έγραψε:Αδερφε arisk, επρεπε να διευκρινησω οτι τις δηλωσεις του τις διαβασα στο contra.gr. Eκει, η τελευταια προταση του λεει: "Ειλικρινά, καταλαβαίνω το γεγονός ότι οι οπαδοί λυπημένοι, το ίδιο κι εμείς, αλλά θα πρέπει να είναι περήφανοι γιατί οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο". Εγω αυτα που ειδα στο 2ο ημιχρονο με ικανοποιησαν και θεωρω το 1-2 μαγικη εικονα. Εννοω τη διαθεση για νικη και γιατι οχι και την αποδοση της ομαδος, δεδομενου οτι ηταν ντερμπι και δεν παιζουμε μονοι μας στο γηπεδο.

Απο εκει και περα, απο τα παραπανω ως το να πω οτι "αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαι" και περι "υπερηφανιας για τον ΠΑΟΚ" υπαρχει τεραστιο χασμα. Αυτο νομιζω παρεξηγησες.

Εdit: να συμπληρωσω, οτι παιζοντας αυτο το συστημα, με τους παικτες που παιξαμε χτες και την ταχυτητα που ειδα μπροστα, και τη διαθεση, καμια μικρη ομαδα δεν εχει τυχη ειτε στην Τουμπα ειτε εκτος. Θεωρω πως και φετος εχουμε σιγουρους τους 60 βαθμους απο τα μικρα ματς. Απο εκει και περα για να κανουμε το κατι παραπανω, πρεπει να παρουμε και κανενα ντερμπι.
Εγώ διάβασα τις δηλώσεις ώς εξής: "Να ξέρουνε οι φίλαθλοι μας ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι με το ποδόσφαιρο που είδανε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν μια ομάδα που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Αν παίζουμε συνέχεια έτσι, θα έρθουν και οι πολλές νίκες"...
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=107812
Κάπως έτσι τις άκουσα και στο ραδιόφωνο... Νομίζω ότι το contra έκανε μια πολύ ελεύθερη απόδοση των δηλώσεων, αν και μακάρι να είναι οι δηλώσεις του όπως τις έγραψε το contra, πραγματικά το θέλω πολύ...

Για το μάτς, νομίζω πως το στήσιμο ήταν λογικό και σίγουρα όχι λάθος... Η πλειοψηφία των προπονητών αυτή την ενδεκάδα θα κατέβαζε νομίζω... Η διαφορά είναι ότι νομίζω πώς δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα κατα τη διάρκεια του αγώνα με καμία κίνηση, είτε αλλαγή, είτε εσωτερική εναλλαγή μεταξύ παικτών ή τακτικής... Επίσης, οι καλύτεροι παίκτες μας ήταν αντικειμενικά οι Βιερίνια και Γκαρσία και οι χειρότεροι οι Λίνο, Τσιρίλο και Κουτσιανικούλης... Αυτοί που αντικαταστάθηκαν ήταν οι καλύτεροι (Βιερίνια-Γκαρσία) και όχι οι χειρότεροι (Λίνο-Κούτσια, μιας και ο Τσιρίλο λόγω θέσης δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή)... Τέλος, ενώ ο Κουτσιανικούλης σερνόταν εμφανώς σε όλο το μάτς έμεινε μέσα και η αλλαγή έγινε πολύ-πολύ αργά, στο 88' και μάλιστα βγήκε ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ο Βιερίνια...

Επομένως θεωρώ την αρχική παράταξη της ομάδας λογική και συμφωνώ, όμως θεωρώ το κοουτσάρισμα κατα τη διάρκεια του μάτς ανεπαρκές... Και νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός σε αυτά...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

5. Είναι δείγμα απέραντης μικροπρέπειας να αμφισβητείς την 2η θέση που πήρε η ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζεις μόνο και μόνο για να χτυπήσεις τον Σάντος.[/quote]

"υποτίθεται οτι υποστηριζουμε τον ΠΑΟΚ" επειδή οι γονείς μας στο σπίτι και οι καθηγητές μας στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο μας έμαθαν οτι ένα πρωτάθλημα τελειώνει όταν και όποτε το ορίζει η διακύρηξή του και όχι στην κανονική περίοδο όπως εμείς ετσιθελικά νομίζουμε??? Απλά μαθηματικά είναι φίλε αλλά αμα θες και σύνθετα το πάμε και παραπέρα...

PS- Προπονητές: lipi, capello, guardiola, ferguson, mourinho. όχι φυσικά για τον ΠΑΟΚ. αφού ούτως ή άλλως ο σάντος δεν πρέπει να φύγει από την ομάδα μας :):):)
kos

Δημοσίευση από kos »

teratios έγραψε:Δεν ξέρω κανένα προπονητή με το όνομα "ΚαλάρεμεγάλεδεντελείωσανκαιοιπροπονητέςΑκου να έρθει ποιόςΔλδ άμα αύριο ο Σάντος πει ότι σταματάω την προπονητική και βγαίνω στη σύνταξη θα κλείσει το μαγαζίΕλεος"

ΟΝΟΜΑ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ;

να μιλάμε ξεκάθαρα και αντρίκια εδώ μέσα
υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα συμφωνουσα μαζι σου. δεν ειναι δουλεια των οπαδων να προτινουν ονοματα προπονητων.

επειδη ομως οι καιροι ειναι πονηροι και αρκετοι ειναι αυτοι που ειναι κολλημενοι στο παρελθον θεωρω οτι καλα κανεις και ζητας να σου πουν ποιον προτινουν αυτοι που θελουν να φυγει ο σαντος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Τι σημαινει δικαιουμαστε τις στραβες?Το θεμα ειναι ποιο ειναι το προβλημα και πως το αντιμετωπιζουμε..Η στραβη και χθες και στην Τριπολη αλλα ακομα και με την Χερεενφεεν ηταν κατα ενα μεγαλο μερος θεμα τυχης..Αυτο ομως δεν πρεπει να αλλαζει τιποτα..Εκτος αν το φαρμακο στο προβλημα που ανεφερα πριν ειναι οι νικες
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

και γω λέω ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ
Λες και στον πλανήτη γη μόνο αυτός και ο Σάντος είναι προπονητές.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”