Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πως προκύπτει ότι είναι κατώτερος του Κουλούρη ρε Μπάνε;

Δεν λέω ότι είναι έτη φωτός καλύτερος αλλά ποδοσφαιριστής από της ακαδημίες της Άρσεναλ που χτύπησε την πόρτα της πρώτης ομάδας έκανε προετοιμασίες με αυτην, πήρε μάλιστα και κάποια επίσημα λεπτα με κολακευτικά σχόλια από οπαδούς και προπονητη, γιατί είσαι απαισιοδοξος;
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Αμα πάρουμε και 3ο επιθετικό.Δώσουμε αναγκαστικά τον μυστακίδη και αυτον δανεικό.Δεν θα είναι σαν να κλείνουμε την πορτα του γυρισμού του μυστακίδη και του κουλούρη για το ερχόμενο καλοκαίρι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ωχ,ωχ γυναικα βαλε ποπκορν
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εντάξει και ο Τιάμ έπαιζε Γιουβέντους.
Κατώτερος, ανώτερος, παιχταράς ή παλτό, όλα στο γήπεδο θα φανούν.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, μίρλα, ΦΤΑΝΕΙ.... :redcard:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η Άρσεναλ στηρίζεται πολύ περισσότερο απο την γιουβέντους στις ακαδημίες της,οι οποίες είναι και πολύ καλύτερες νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε μάγκες ειλικρινά κούρασε αυτή η τάση αυτοκαταστροφής.

Μπάνε να με συμπαθας αλλά τον παίκτη Κουλούρη όχι στις ακαδημίες τις Άρσεναλ δεν θα τον έπαιρναν ποτε, αλλά ούτε στις ακαδημίες της Σαρλερουά.

Όσο ταλέντο και να έχει άμα δεν βάλει μυαλό θα είναι πάντα κατώτερος από όλους.

Ο ακπομ ας έρθει με το καλό και άμα δε δουλέψει να βελτιωθεί θα είναι απλά μια μετριοκαλη αλλαγή των βασικών.

Σαν τον μπακαγιοκο ή τον ζαιρο
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Επίσης τώρα με την προοπτική Ακπόμ ένας παίκτης σαν τον ΑναστασάκοΜπακαγιοκοειδής που θα μπαίνει αλλαγή και θα το παστελώνει χρειάζεται πιστεύω.Εκτός αν κάνουνε τον Σαχοφ σεντερ φόρ και πάρουμε 2 στο κέντρο. :mrgreen:
:mrgreen:
:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mao_Mao την Δευ 30 Ιούλ 2018, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Πάντως σε σχέση με κίτσιου αχαρίση θέλαν να πληρώσουν την ρήτρα του Ακμπουμ αρα βελτιωμένος παίκτης σε σχέση με τους ηδη υπάρχοντες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

DimitrisS έγραψε:Πως προκύπτει ότι είναι κατώτερος του Κουλούρη ρε Μπάνε;

Δεν λέω ότι είναι έτη φωτός καλύτερος αλλά ποδοσφαιριστής από της ακαδημίες της Άρσεναλ που χτύπησε την πόρτα της πρώτης ομάδας έκανε προετοιμασίες με αυτην, πήρε μάλιστα και κάποια επίσημα λεπτα με κολακευτικά σχόλια από οπαδούς και προπονητη, γιατί είσαι απαισιοδοξος;

Γιατί στα 23 του οι παραστάσεις που έχει είναι λιγότερες από του Κουλουρη ή τέλος πάντων στα ίδια.
Θεωρητικά μιλαω Δημήτρη, ο παίχτης μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερος του δικού μας,το βιογραφικό του όμως δε δείχνει κάτι τέτοιο.
Το παιδί δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο πουθενά,οι προπονήσεις της Άρσεναλ λένε κάτι άλλα όχι πολλά.
Θα τον δούμε,από τη στιγμή που δε τον έχω δει δε μπορώ να τον κρίνω.
Κατά τη γνώμη μου είναι στοίχημα και μάλιστα αρκετά μεγαλύτερο από τον Ζάμπα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το μόνο που κάνω πάντα είναι να καταθέτω τη γνώμη μου.
Το ότι ο Κουλουρης είναι αμυαλος καινούριο;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O ακπομ αποκτηθηκε για μπακαπ του Πριγιοβιτς. Το λεει και τ ονομα του εξαλλου (με αναγραμματισμο, μπακο).

Υ.γ.
Κανεις δεν γελασε με το αστειο που ειπα ότι τον Τόσκα δεν θα μπορουμε να φωναζουμε τ ονομα του συνεχομενα (Τόσκατόσκατό)
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Συνεχίζω να πιστεύω ειδικά τωρα που ηρέμησαν τα δημοσιεύματα οτι το παλεύουμε για Obradovich ακόμα πιο πολύ να τους δώσουμε όσα λιγότερα γίνεται γιατί των έχουν για διώξιμο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Να καλωσορίσω τον νέο παίχτη μας ...
Από Αγγλία ότι έχουμε πάρει ήταν πουλέν ... μακάρι και αυτός :opaokara:

τώρα σοβαρά ... διαφωνώ με την απαξίωση του Άγγλου ακόμα δεν τον είδαμε η οποία σίγουρα βασίζεται σε αυτά που έχει κάνει έως σήμερα.

Καταρχήν από βιογραφικό δεν είναι ανύπαρκτος αφού ακόμα και πέρσι έπαιξε καλά και έβαλε και γκολ. Δεύτερον είχε συμπαίχτες δύο δικά μας παιδιά που ακόμα και σαν ελεγχόμενη πληροφόρηση προέρχεται από δύο παιδιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν γίνεται να κάνουν τόσο λάθος. Για μπάλα μιλάμε ... ο ξυλοκόπος φαίνεται από χιλιόμετρα.

πάω όμως στο σημαντικότερο ... τον Κουλούρη τον έχω πουλέν από πιτσιρικά ... όπως και ο Ντέσπε άλλωστε ... αλλά ποτέ δεν θα έπαιζε στην Άρσεναλ στην ΄β ομάδα γιατί του λείπουν τα πιο βασικά για τέτοιο επίπεδο που είναι η δύναμη και η ταχύτητα. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών μιλάω ... το ότι είναι βέβαιο πάντως ότι είναι πολύ καλύτερος του δικού μας πουλέν της ακαδημίας δεν σημαίνει ότι κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ ...
αυτό όμως μένει να φανεί στο γήπεδο από την προσπάθεια που θα κάνει ...
οι προδιαγραφές του όμως είναι μεγάλες ... η Άρσεναλ καλώς κακώς έχει χρόνια τώρα σπουδαίο φυτώριο και μπορεί να μην έχει βγάλει τους παιχταράδες που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα της αλλά έχει υποδομή απίστευτη τόσο σε σκάουτερ όσο και σε εκγύμναση και εκμάνθηση του ποδοσφαίρου.
το να απαξιώνουμε τέτοιες κινήσεις είναι για εμένα μεγάλο λάθος αφού ο ΠΑΟΚ πλέον κινείται σε όλα τα επίπεδα όπως οφείλει να κάνει οποιαδήποτε ομάδα θέλει να είναι μέσα στις 30 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

τόσα χρόνια παραπονιόμαστε ότι δεν κάνουμε ότι κάνουν άλλοι και παίρνουν δυνατούς και γρήγορους πιτσιρικάδες που μετά τους πουλάνε με πολλά φράγκα. τώρα που ξεκινήσαμε να το κάνουμε πάλι παραπονιόμαστε ?
να βγουν όλοι δεν υπάρχει περίπτωση. θα γίνουν και πατάτες ...

πάντως για αυτόν έχω καλό ένστικτο ...μπορεί τους άγγλους να μην τους γουστάρω αλλά πιστεύω ότι εδώ θα κάνει πάρτι ...ο λόγος είναι πρώτον η Τούμπα και δεύτερον ότι δεν θα μπορούν να τον κοντράρουν οι αντίπαλοι λόγω δύναμης και ταχύτητας ...

Εγώ περιμένω πάντως ακόμα το χαφ ... εκεί νομίζω θα γίνει η διαφορά για την ομάδα φέτος ... έχουμε ήδη πολύ καλή ομάδα και χαφ αλλά εάν θέλουμε να ανέβουμε και άλλο επίπεδο θέλουμε έναν 1-2 κλάσεις ακόμα πιο καλό ...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

mbison έγραψε: Υ.γ.
Κανεις δεν γελασε με το αστειο που ειπα ότι τον Τόσκα δεν θα μπορουμε να φωναζουμε τ ονομα του συνεχομενα (Τόσκατόσκατό)

Εγώ χαμολέγασα λίγο από μέσα μου γιατί το αστείο με τον Τόσκα με πήγε πίσω 35+ χρόνια.
Τότε το εν λόγω λογοπαίγνιο γινόταν με το άρωμα Tosca (από την 4-711 για τους ίδιο παλιούς με εμένα :lol: .)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”