Δεν ειναι κακο Ρομαν, δεν ειναι κακο.RoMaN έγραψε:Αυτή την Τσιλιμπρίγκι πώς τη λένε, που έπαιζε ο Djalmaς, την έχει ακουστά κανείς; Τι είναι αυτό;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εν τω μεταξυ γνωστο παοκτσιδικο παραδημοσιογραφικο σαιτ προφανως διαβαζωντας paokmania εγραψε ενα υπονοουμενο για ανατροπη σε μεταγραφικο θεμα της ομαδας εγω λεω λογω του τουιτ που εδωσε ο φιλος και καποιοι εδω μεσα ερμηνευσαν ως πιθανη αιτια τον Μπιγικ.
o Djalma 10ος, μια χαρά.
ειδικά αν σκεφτείς ότι έχει παίχτες όπως ο Νάνι, ο Μάριο Γκόμεζ, ο Gonul κτλ κτλ.
καποιο τσακαλακι ας ψαξει αν ο ντιεγκο εμεινε ελευθερος απο την φενερ
- Kostas_Peraia4
πριν απο λιγο στο μετροπολις ο κουλιανος ειπε οτι πηρε καποια αποζημιωση και εμεινε ελευθεροςKostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι να εμεινε ελευθερος.Μεχρι το 2017 εχει συμβολαιο
και πριν απο λιγο ειπαν πως αυτος της φωτο που βαλατε ηρθε για κανα-μπιγικ
-
mbison
Σακχοφ γερά με τσαμπουκαΠεριπτερος έγραψε:Ο Σακχοφ από τα βίντεο που είδα είναι ο ιδανικος παίκτης μοντέρνου ποδοσφαίρου. Γρήγορος στα ρεφλέξ, πολύ γρήγορο μυαλό και εγκεφαλικός παίκτης, καλά πόδια, καλή πάσα. Να του δώσουμε λίγη ώθηση ψυχολογικά.
- Kostas_Peraia4
Απο οτι καταλαβα απο την μεταφραση (ο Θεος να την κανει) που εκανα σε καποια τουρκικα αρθρα ψαχνουν να βρουν λυση για το τι θα κανουν Ντιεγκο και Φενερ. Τωρα αν τελικα αποφασιστηκε αυτο που ειπε ο Κουλιανος δεν ξερω. Παντως δυσκολα θα μεινει Φενερ ο Ντιεγκο.
σαν στοιχηματζης ισως να ειναι εγκυρος διοτι μπαινει σε πολλα σαιτς της τουρκιας
-
paokpantou
ενθουσιασμενος με Τζαλμα Καμπος...μακαρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη.ειναι μπουκαδορος στο ενας εναντιον ενος ειναι εκπληκτικος, εχουμε καιρο να δουμε τετοιο εξτρεμ με εκρηξη και μπουκα και να μην πεφτει επανω στους αμυντικους.περιμενω να ολοκληρωθει για να μου φυγει το αγχος διοτι ΠΑΟΚ εισαι... αν δεν δω ανακοινωση σκεφτομαι οτι μπορει να χαλασει..επιτελους πηραμε και δεξι μπακ καλυτερο απο τα υπαρχοντα στο ροστερ!!αναμονη για σεντερ μπακαρα και εξαρι..goran64¨΄ φιλε μου η αμυνα ξεκιναει απο την επιθεση συνεχιζει απο τα χαφ και την ολοκληρωνουν οι αμυντικοι.δωσε βαση στο εξαρι διοτι πρεπει να αποκτηθει καλυτερο απο αυτα που εχουμε..
Δεν έμεινε ελεύθερος, ούτε πήρε αποζημίωση, απλά λόγω Financial Fair Play και τα προβλήματα που έχει η Φενερ με το μπάτζετ, δεν σχεδιάζουν την ερχόμενη χρονιά μαζί του γιατί έχει πολύ βαρύ συμβόλαιο.paoktzis έγραψε:πριν απο λιγο στο μετροπολις ο κουλιανος ειπε οτι πηρε καποια αποζημιωση και εμεινε ελευθεροςKostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι να εμεινε ελευθερος.Μεχρι το 2017 εχει συμβολαιο
Πληρώνεις και τον παίρνεις με λίγα λόγια, δεν μένει ελεύθερος. Το ξέρω γιατί ακούστηκε για Γερμανία (για Βρέμη νομίζω ήταν) και έτσι το εξήγησαν.
- john4serres