πουλέν Nabil Bahui , το παιδι τό ΄χει όλο το πακέτο , μπαίνει κ παίζει χθές

καλός κι ο Αργεντίνος βέβαια .
Rafaelov : αυτόν τον θέλω ούτως ή γαλέος (μαζί με Bahui βεβαίως)
ελπίζουμε να γίνει ότι καλύτερο
Απόλυτα σωστό, και καλός παίκτης. Προίον των εξαιρετικών ακαδημιών της Εθνικής Ελβετίας και της Grasshopers.mitel έγραψε:ελβετος ειναι ο ζιεγκλερ νομιζω..
paiζει και εξτρεμ νομιζωelvetos έγραψε:Απόλυτα σωστό, και καλός παίκτης. Προίον των εξαιρετικών ακαδημιών της Εθνικής Ελβετίας και της Grasshopers.mitel έγραψε:ελβετος ειναι ο ζιεγκλερ νομιζω..
Δυστυχώς θύμα των μανάτζερ, με πολλές μετακινήσεις τα τελευταία χρόνια.
Θα έρθει για να σώσει την καριέρα του.
Πολυ καλός παίχτης όσο ήταν Ιταλία, με τα καλύτερα του όταν ήταν στην Σαμπντορια. Επίσης πολύ καλός τακτικάΠεριπτερος έγραψε:Αυτόν για αλλαγή του Rats: RETO ZIEGLER (άνεργος είναι και του χρειάζεται)
Κι εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε πως μπορεί και σήμερα ακόμη να ανακοινωθεί μία μεταγραφή.rainmaker έγραψε:Παιδιά δε νομίζω οτι το 24 αναφερόταν σε πιθανότητα σημερινής μεταγραφής.
Κάνεις λάθος φίλε. Ήταν βασικότατος στην ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ και η Γιουβέντους το 2011 τον είχε κλείσει από το Γενάρη με τον νόμο Μποσμαν. Ήταν άτυχος όμως γιατί το καλοκαίρι η Γιουβέντους άλλαξε προπονητή και πήρε τον Κοντε που δεν τον ήθελε. Από τότε η Μεγάλη Κυρία τον δανείζε συνεχώς μήπως και τον ξεφορτωθεί με μεταγραφή αλλά τίποτα. Είναι πολύ καλός παίχτης αλλά έχει να παίξει από πέρυσι τον Μάιοjohn4serres έγραψε:οσο για τον Ζιγκλερ , απορω με τον παικτη
εχει αλλαξει 9 ομαδες και παλι δεν εχει κανει τιποτα
ισως να ειναι καλος παικτης , δεν τον εχω δει σχεδον ποτε να παιζει με διαρκεια
ειναι ελευθερος τωρα και να δειτε περιμενει την τελευταια μερα να παει σε καμια σαπια ομαδα