Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Πες μου έναν που σε πιστεύει!
Αντί να έχεις τύψεις που δεν πείσατε τότε τον Σωκράτη να μην αυτοκτονήσει, εφευρίσκεις μυθεύματα για δήθεν καφετέρειες...
Αντί να έχεις τύψεις που δεν πείσατε τότε τον Σωκράτη να μην αυτοκτονήσει, εφευρίσκεις μυθεύματα για δήθεν καφετέρειες...
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Επιτέλους, δικαιώθηκα για την πραγματική σου ηλικία!
Και γιατί, ρε κουφαλίτσα, δεν είχατε βάλει κουφώματα τότε στην Ακρόπολη; Είχατε κάνει γαργάρα τα λεφτά με τον Περικλή; Τάχα μου Χρυσούς Αιών και τα κάκαλα μ' κουνίονται! Ντροπή, λαμόγια!

Και γιατί, ρε κουφαλίτσα, δεν είχατε βάλει κουφώματα τότε στην Ακρόπολη; Είχατε κάνει γαργάρα τα λεφτά με τον Περικλή; Τάχα μου Χρυσούς Αιών και τα κάκαλα μ' κουνίονται! Ντροπή, λαμόγια!
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνήσαμε γιατί o ηλίθιος ήθελε κουφώματα από συνθετικό PVC, ενώ εγώ ξύλινα με διπλούς υαλοπίνακες, έχοντας προβλέψει ότι το περιβάλλον θα χρειαστεί προστασία αργότερα.
- kataramenos5
Dinos_Liverpool έγραψε:Αχαχαχαχαχα...
Καλά το είχα καταλάβει ότι ήταν συμμαθητής με τον Πλάτωνα!
![]()
![]()
Ποσο καιρο να περιμενες την ευκαιρια?
Ρε γεροντια στο φασκομηλο που πινετε το πρωι μηπως βαζετε και κανα αλλο ......βοτανι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαφωνήσαμε γιατί o ηλίθιος ήθελε κουφώματα από συνθετικό PVC, ενώ εγώ ξύλινα με διπλούς υαλοπίνακες, έχοντας προβλέψει ότι το περιβάλλον θα χρειαστεί προστασία αργότερα.
Πολυ χαρουμενους σας βρισκω σημερα.
- Dinos_Liverpool
Εγώ τι σχέση έχω με το διατηρηταίο και με βάζεις στην ίδια ηλικιακή μοίρα;
Αλλά, ξέχασα... είστε της ίδιας ΕΣΣΟ και αλληλουποστηρίζεστε, ...λίτσες (από το ουφαλίτσες, δηλαδή από το ούφο, πληθυντικός τα ούφα και όχι από το κουφαλίτσες, όπως λανθασμένα ενόησες).
Αλλά, ξέχασα... είστε της ίδιας ΕΣΣΟ και αλληλουποστηρίζεστε, ...λίτσες (από το ουφαλίτσες, δηλαδή από το ούφο, πληθυντικός τα ούφα και όχι από το κουφαλίτσες, όπως λανθασμένα ενόησες).
Για σενα θα κανουμε μια εξαιρεση.DC έγραψε:Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω μέλος στο καφενείο.
Προτιμώ να μεγαλώσω πρώτα και να διηγούμαι στα εγγόνια μου ιστορίες για τους γηραιούς που γαλούχισαν το τόπικ, όταν με το καλό θα αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση.
ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥ (παππού είπα, όχι παππά) ή να φωνάξω κι άλλο; Τα χρόνια σου να πάρουμε ρε.
ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥ (παππού είπα, όχι παππά) ή να φωνάξω κι άλλο; Τα χρόνια σου να πάρουμε ρε.
- kataramenos5
Αν περιμενεις πολυ να μεγαλωσεις ισως και να μη μας προλαβεις.Διατηρητεοι οι περισσοτεροι,μολις ακουν για λουκανικα τιναζονται πανω,εχουν για ηρωα τους ενα σομελιε,το τοπικ Running του Λακαιδεμονα τους φερνει κρυο ιδρωτα,αβερτα καφεδες απ το πρωι και ξενυχτι στο ΠΑΟΚμανια για να την πουν στο Γλύκο.Δηλαδη μαματα. 
Υ.Γ. Εγώ μόνο τον "σομελιέ" δεν "κατέχω"
Υ.Γ.2...Ούτε τον Γλύκο "κράζω" όμως
Συμπέρασμα...Ε όχι και...ακριβώς
Τα γραπτά μένουν φίλε μου.kataramenos5 έγραψε:Αν περιμενεις πολυ να μεγαλωσεις ισως και να μη μας προλαβεις.Διατηρητεοι οι περισσοτεροι,μολις ακουν για λουκανικα τιναζονται πανω,εχουν για ηρωα τους ενα σομελιε,το τοπικ Running του Λακαιδεμονα τους φερνει κρυο ιδρωτα,αβερτα καφεδες απ το πρωι και ξενυχτι στο ΠΑΟΚμανια για να την πουν στο Γλύκο.Δηλαδη μαματα.
Άσε που θα'ρχομαι να σας ανάβω και κανένα κεράκι ... γερός να'μαι να σας θυμάμαι.
- Dinos_Liverpool
Μπα που να φας τη γλώσσα σου, δεύτερη φορά σήμερα!
Είπαμε παππούδες, αλλά δεν εννοούσαμε παππούδες-παππούδες. Εννοούσαμε "παππούδες"...
Φαντάζομαι ήμουν σαφέστατος και, σαφώς, έχεις εκπλαγεί από τη σαφήνεια με την οποία αποσαφηνίζω όλες τις ασάφειες.
Είπαμε παππούδες, αλλά δεν εννοούσαμε παππούδες-παππούδες. Εννοούσαμε "παππούδες"...
Φαντάζομαι ήμουν σαφέστατος και, σαφώς, έχεις εκπλαγεί από τη σαφήνεια με την οποία αποσαφηνίζω όλες τις ασάφειες.