14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Dinos_Liverpool
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μόνο απογοήτευση μπορεί να νιώσει κανείς διαβάζοντες απόψεις σαν του φίλου του guardian. ΟΚ, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ εκνευρισμένος, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί με τίποτα το να μην αναγνωρίζουμε κάποιες σημαντικές ανθρώπινες κινήσεις που γίνονται από τους ποδοσφαιριστές μας. Για ό,τι και να κάνει ο Δημήτρης, πάντα θα υπάρχει γκρίνια. Και αυτό είναι λάθος, το λιγότερο που έχω να πω εγώ.
Πάντως, θέλω να σας ζητήσω να ηρεμήσετε όλοι και να γίνει σαφές ότι τέτοιες ενέργεις πρέπει να επιδοκιμάζονται και όχι να αποδοκιμάζονται, από όποιον ποδοσφαιριστή και να γίνονται, ακόμα και από τον... Σαλπιγγίδη! Δηλαδή, τέτοια τύφλα; Τέτοιο κόλλημα; Τι να πω;
Πάντως, θέλω να σας ζητήσω να ηρεμήσετε όλοι και να γίνει σαφές ότι τέτοιες ενέργεις πρέπει να επιδοκιμάζονται και όχι να αποδοκιμάζονται, από όποιον ποδοσφαιριστή και να γίνονται, ακόμα και από τον... Σαλπιγγίδη! Δηλαδή, τέτοια τύφλα; Τέτοιο κόλλημα; Τι να πω;
Φιλε λαθος το βλεπεις.δεν εχει να κανει με το σαλπιγγιδη.κ ογκαρσια το ειχε κανει αν δεν κανω λαθος.φιλανθρωπθα διαφημιζομενη ειναι φιλαυτια.κανονας ειναι.ειναι πολλοι οι διασημοι που το κανουν με διαφορετικα ισως κινητρα ο καθενας.αγνα η οχι.με αφελεια η πονηρια.ειναι τεχνασμα γιατι η δυναμη της φιλανθρωπιας ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οποιαδηποτε προσπαθεια προβολης η αυτοπροβολης.κανε το καλο κ ασε τον ευεργετηθεντα να το διαφημισει.
Πολλα παραδειγματα μπορω να φερω ειτε αδολα ειτε με δολο.η ουσια ειναι οτι ειναι ο λαθος τροπος.οσο κ αν ειναι ευγνωμων ο ευεργετηθεις σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να νοιωσει υποχρεωμενος.ειτε φανερα ειτε ενδομυχα.η φιλανθρωπια δεν πρεπει να εχει κανενα ανταποδοτικο οφελος.εγω σε αντιυεση με το γκαρντιαν δε χρεωνω σκοπιμοτητα ουτε ατο σαλπιγγιδη ουτε παλιοτερα στο γκαρσια.ουτε δολο.πιο πολυ φιλολογικα το θετω.
Πολλα παραδειγματα μπορω να φερω ειτε αδολα ειτε με δολο.η ουσια ειναι οτι ειναι ο λαθος τροπος.οσο κ αν ειναι ευγνωμων ο ευεργετηθεις σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να νοιωσει υποχρεωμενος.ειτε φανερα ειτε ενδομυχα.η φιλανθρωπια δεν πρεπει να εχει κανενα ανταποδοτικο οφελος.εγω σε αντιυεση με το γκαρντιαν δε χρεωνω σκοπιμοτητα ουτε ατο σαλπιγγιδη ουτε παλιοτερα στο γκαρσια.ουτε δολο.πιο πολυ φιλολογικα το θετω.
- Dinos_Liverpool
Βρε συ Ken, μην είσαι απόλυτος ούτε για την φιλαυτία ούτε για τις προθέσεις του άλλου. Αλλού εστίασα εγώ, πάντως. Στο γεγονός ότι μερικοί βλέπουν ακόμα και τα θετικά σαν στραβά, όταν προέρχονται από κάπου που δεν θέλουν (γουστάρουν) να προέρχονται. Και αυτό είναι το κακό! Η τύφλα και το κόλλημα! Δεν κατέκρινε την φιλαυτία ο φρούραρχος. Κατάκρινε κάτι που έκανε ο Σαλπιγγίδης, επειδή το έκανε ο Σαλπιγγίδης. Ε, δεν είναι κρίμα αυτό;
Ε καλα ρε ντινο εδω μεσα ολοι εχουμε μια οτι ναναι αποψη.κ εμενα μου φανηκε πως απο αντιπαθεια το εγραψε.παρ'ολα αυτα η φιλανθρωπια ειναι θεσμος πολυ συγκεκριμενος.τεσπα η ουσια ειναι να βοηθηθει το παιδι.απο εκει κ περα ο καθεις με την ψυχη του.
κεν, το φιλολογικό σου ερώτημα νομίζω οδηγεί σε αδιέξοδο. αυτό γιατί βασίζεται στο πως θα το εκλάβει ο καθείς απο εμάς. άρα δεν έχει κάποια σταθερά για να βγάλουμε συμπέρασμα......barlow4 έγραψε:Φιλε λαθος το βλεπεις.δεν εχει να κανει με το σαλπιγγιδη.κ ογκαρσια το ειχε κανει αν δεν κανω λαθος.φιλανθρωπθα διαφημιζομενη ειναι φιλαυτια.κανονας ειναι.ειναι πολλοι οι διασημοι που το κανουν με διαφορετικα ισως κινητρα ο καθενας.αγνα η οχι.με αφελεια η πονηρια.ειναι τεχνασμα γιατι η δυναμη της φιλανθρωπιας ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οποιαδηποτε προσπαθεια προβολης η αυτοπροβολης.κανε το καλο κ ασε τον ευεργετηθεντα να το διαφημισει.
είναι όμως θεωρώ, ντροπή το να προσπαθούμε ακόμα και ένα τέτοιο γεγονός, ασχέτως της λογικής που έγινε, να λαμβάνει του χλευασμού και της μη πλήρους αποδοχής μας. όχι απο εσένα, μην με παρεξηγήσεις.....
το γιατί,δεν έχει να κάνει με τον ευεργέτη, αλλά με τον ευεργεντηθέντα και το πως αντιμετωπίζουμε αυτόν....
Ας γινει καλα το παιδακι, μην το αναλυουμε αλλο.
Ωστοσο χαιρομαι γιατι καποιοι εμαθαν να κανουν αυτοκριτικη.
Ωστοσο χαιρομαι γιατι καποιοι εμαθαν να κανουν αυτοκριτικη.
σωστος. αυτο είναι το σωστό μήνυμα που πρέπει να περνάει σε τέτοιες περιπτώσεις αγαπητέ μου φύλακα!!!!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
Τα επώνυμα πρόσωπα συχνά αποτελούν πρότυπα και οι κινήσεις τους προκαλούν ανάλογες κινήσεις από τους υπολοίπους, μη επώνυμους. Με αυτό το σκεπτικό συνήθως και προβάλλονται. Άλλοι προβάλουν τις επισκέψεις τους στα νοσοκομεία και άλλοι τις νυχτερινές τους εξόδους.
- Μπαρκαρούτσος
Με πρόλαβε ο Αποστόλης!
Τα ίδια θα έγραφα, ότι δηλαδή η προβολή του θέματος μπορεί να παρακινήσει και άλλους (επιχειρηματίες; ποδοσφαιριστές; απλό κόσμο; δεν έχει σημασία) να πράξουν ομοίως και αυτό είναι ένα κέρδος!
Τα ίδια θα έγραφα, ότι δηλαδή η προβολή του θέματος μπορεί να παρακινήσει και άλλους (επιχειρηματίες; ποδοσφαιριστές; απλό κόσμο; δεν έχει σημασία) να πράξουν ομοίως και αυτό είναι ένα κέρδος!
- ΑποστόληςΑ
Για να είμαι σωστός πάντως και μιλώντας καθαρά πνευματικά, οι όποιες καλές πράξεις δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται.
ανάλογα Απόστολε. πχ αυτή η συγκεκριμένη καλό είναι που πήρε δημοσιότητα γιατί έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερο κύμα βοήθειας προς τον μικρό. γενικά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική......
- ΑποστόληςΑ
Ναι, όπως προέγραψα οι ενέργειες επώνυμων αποτελούν διαφήμιση και παραίνεση και σε άλλους να πράξουν ανάλογα. Η ωφέλεια που θα δουν οι επώνυμοι προκύπτει όχι από αυτό που κάνουν οι ίδιοι δημόσια, αλλά από όσους γίνουν μιμητές τους. Οι ίδιοι αν θέλουν να κάνουν καλές πράξεις και να τις "πιστωθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό" πρέπει να τις κάνουν κρυφά.
Νομίζω ότι τώρα ήμουν πιο ακριβής.
Νομίζω ότι τώρα ήμουν πιο ακριβής.
Σόρι ρε φίλε για την σκληρή γλώσσα μου πριν, αλλά να ξυπνάς το πρωί να πας στην δουελιά σου, να ρίχνεις ένα βλέφαρο στο φόρουμ και να βλέπεις αυτήν την χολή με αφορμή μία τέτοια κίνηση ... αηδίασα ρε Ντίνο.Dinos_Liverpool έγραψε:....
Στο προκείμενο. Διαβάζω πολύ για φιλανθρωπία. Δεν είδα να αναφέρεται ότι ο Σάλπι έδωσε ένα ευρώ στην οικογένεια. Μπορεί να έδωσε μπορεί και όχι. Δεν το γνωρίζω. Άρα, αν βλέπετε εσείς κάποια φιλανθρωπία, δείξτε την και σε μένα να ξεστραβωθώ.
Αυτό που διαφεύγει (;) σε όλους, ειναι ότι στο άρθρο αναφέρεται ένας τραπεζικός λογ/σμός στην ΕΤΕ. Ένας λογ/σμός που έγινε προσπάθεια να "διαφημιστεί" με την παρουσία του Σάλπι. Και να σε πω και την πίκρα μου: στεναχωρέθηκα με την θέση του Κεν περί φιλαυτίας, γιατί τον έχω σε κάποια εκτίμηση.
Εγώ νιώθω άσχημα που δεν πήγα να βάλω έστω ένα ευρώ και σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει τραβήξει λούκι με κατάκοιτο άνθρωπο και γνωρίζει και από ειδικά κρεβάτια, από στρώματα, από υποστρώματα, από πάνες, από νοσοκόμες που θα πληρώσεις, από σήκωμα-ξεσήκωμα του ασθενή, από ειδικές αλοιφές κλπ.
Εμείς κρυβόμαστε και φυγομαχούμε με το πρόσχημα των εκατομυριούχων παικτών αντί να πάμε να βάλουμε 1 (ΕΝΑ) φάκεν ευρώ για το ΠΑΟΚσάκι. Και χέστηκα για το αν και τι θα δώσει ο Σάλπι, ο Πάμπλο και ο Στοχ. Αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου με χαλάει.
Θα ερθω καποια μερα στη βεροια κ θα δεις.K_geo έγραψε:κεν, το φιλολογικό σου ερώτημα νομίζω οδηγεί σε αδιέξοδο. αυτό γιατί βασίζεται στο πως θα το εκλάβει ο καθείς απο εμάς. άρα δεν έχει κάποια σταθερά για να βγάλουμε συμπέρασμα......barlow4 έγραψε:Φιλε λαθος το βλεπεις.δεν εχει να κανει με το σαλπιγγιδη.κ ογκαρσια το ειχε κανει αν δεν κανω λαθος.φιλανθρωπθα διαφημιζομενη ειναι φιλαυτια.κανονας ειναι.ειναι πολλοι οι διασημοι που το κανουν με διαφορετικα ισως κινητρα ο καθενας.αγνα η οχι.με αφελεια η πονηρια.ειναι τεχνασμα γιατι η δυναμη της φιλανθρωπιας ειναι πολυ πιο ισχυρη απο οποιαδηποτε προσπαθεια προβολης η αυτοπροβολης.κανε το καλο κ ασε τον ευεργετηθεντα να το διαφημισει.
είναι όμως θεωρώ, ντροπή το να προσπαθούμε ακόμα και ένα τέτοιο γεγονός, ασχέτως της λογικής που έγινε, να λαμβάνει του χλευασμού και της μη πλήρους αποδοχής μας. όχι απο εσένα, μην με παρεξηγήσεις.....
το γιατί,δεν έχει να κάνει με τον ευεργέτη, αλλά με τον ευεργεντηθέντα και το πως αντιμετωπίζουμε αυτόν....
εεεεεελα....εεεεεεελα....εεεεεεελααααα.......
[youtube]Jz7GZgmKIIo[/youtube]

[youtube]Jz7GZgmKIIo[/youtube]