Νταξει φιλε μου οταν κλεισαμε τον Βιειρινια δεν ηταν ο παιχταρας που ειναι τωρα... η τουλαχιστον δεν το ειχε δειξει...monopaokre έγραψε:paokmono έγραψε:πείτε με άσχετο αλλά:
Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!
τον πήραμε μετά από μια τραγική πορεία στα προτελευταία play-off, η μεταγραφή του άλλαξε το κλίμα, δημιούργησε ενθουσιασμό και η ΠΑΕ πούλησε 21.000 διαρκείας (μετά από πόσα χρόνια;) χωρίς άλλη τρανταχτή μεταγραφή. (μαζέψαμε αρκετούς αλλά όχι το μεγάλα ονόματα)
Επίσης άλλαξε το πρεστίζ της ομάδας και το κύρος της για άλλους κυρίως εγχώριους στόχους.
Φέτος, κάναμε μια μεγάλη μεταγραφή (την είχαμε όμως δεδομένη πολύ καιρό πριν), υποτίθεται ότι πηγαίναμε για πρωτάθλημα κλπ και τα διαρκείας ήταν 19.000
Η διαφορά που είχες στα διαρκείας οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην μεταγραφή Κουτσιανικούλη.
Πιστεύω πως μπορεί να παίξει πολύ καλά. Πρέπει να παίξει σε πολλά παιχνίδια βασικός (λέω σε πολλά, όχι συνεχόμενα, ας κρίνει ο προπονητής σε ποια), ακόμη και αν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες.
Δηλαδή το οτι κλείσαμε Βιερίνια μεταγραφη και σε γελοια για την αξί του τιμη ήταν λιγοτερο σημαντικο????
Ρε γιεντί γιεντί....
19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
για εμενα ο βασιλακης ξερει πολυ μπαλα αλλα λιγο ποδοσφαιρο, το πρωτο δεν μαθαινεται στα 23 σε αντιθεση με το δευτερο οποιος βλεπει ποδοσφαιρο καταλαβαινει ευκολα οτι το παιδι αυτο δεν ξερει απλα τι να κανει μεσα στο γηπεδο και σε αυτο για εμενα φταινε αποκλειστικα οι προπονητες του και κατι ακομα κουτσιανικουλης αριστερα δεν υπαρχει
- PaOkArAsIrAkLiO
Δυστυχως δεν φταινε μονο οι προπονητες του.Ο Βασιλης απο μονος του πρεπει να εχει τη διαθεση να δουλεψει πανω στα βασικα του ποδοσφαιρου και οχι απλα της "μπαλας".Αυτο σημαινει οτι πρεπει να δουλεψει σε θεματα τακτικης, συνεργασιας με τους παικτες του και τα λοιπα και οχι καθε φορα που μπαινει να παιρνει το τοπι να τριπλαρει και να κουτουλαει στο πλαγιο μπακ! Σε αυτα ομως χρειαζεται βοηθεια και καποιον που να αφιερωσει χρονο και να ασχοληθει μαζι του για να του τα διδαξει.
paok4life4 έγραψε:ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 83 ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ... Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ..........ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

Uploaded with ImageShack.us
+1926
Ναι ρε.. Μακάρι να ανέβει η ψυχολογία του ! Εγώ τον πιστεύω τον Μπίλη!!
Άλλωστε μας εχει κοστίσει ενα καρο χρήματα που σίγουρα δεν περίσευαν και θα'μαι ο πρώτος που θα χαρω την εκτίναξη του (μαζί και την απόσβευση μας)....

Ναι ρε.. Μακάρι να ανέβει η ψυχολογία του ! Εγώ τον πιστεύω τον Μπίλη!!
Άλλωστε μας εχει κοστίσει ενα καρο χρήματα που σίγουρα δεν περίσευαν και θα'μαι ο πρώτος που θα χαρω την εκτίναξη του (μαζί και την απόσβευση μας)....

η μεταγραφή για μένα είναι αποτυχημένη για τον εξής λόγο,
μετά από δύο ολόκληρα χρόνια τώρα θα έπρεπε να διαπραγματευόμασταν προτάσεις για μεταγραφή,
να τσεπώναμε 5-6 εκατομμύρια , να έκανε αυτός το άλμα στην καριέρα του κτλ κτλ κτλ
από την στιγμή που ο χρόνος κυλάει και η μετοχές του πέφτουν και φράγκα δεν θα πάρουμε ποτέ,
στο τέλος θα μας φύγει και ελεύθερος, να μου το θυμηθείτε.
μετά από δύο ολόκληρα χρόνια τώρα θα έπρεπε να διαπραγματευόμασταν προτάσεις για μεταγραφή,
να τσεπώναμε 5-6 εκατομμύρια , να έκανε αυτός το άλμα στην καριέρα του κτλ κτλ κτλ
από την στιγμή που ο χρόνος κυλάει και η μετοχές του πέφτουν και φράγκα δεν θα πάρουμε ποτέ,
στο τέλος θα μας φύγει και ελεύθερος, να μου το θυμηθείτε.
-
Δεν έχεις άδικο όμως είχε δείξει αρκετά καλά δείγματα στην πρώτη του χρονιά και απο μένα πήρε πολλά ++ όταν τον είδα σε πολύ καλύτερη σωματική κατάσταση πέρσι το καλοκαίρι (εννοώ τα κιλά που έχασε). Έδειξε ορέξη ακόμη και μ'αυτό νομίζω...adamroxas έγραψε:Νταξει φιλε μου οταν κλεισαμε τον Βιειρινια δεν ηταν ο παιχταρας που ειναι τωρα... η τουλαχιστον δεν το ειχε δειξει...monopaokre έγραψε:paokmono έγραψε:πείτε με άσχετο αλλά:
Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!
τον πήραμε μετά από μια τραγική πορεία στα προτελευταία play-off, η μεταγραφή του άλλαξε το κλίμα, δημιούργησε ενθουσιασμό και η ΠΑΕ πούλησε 21.000 διαρκείας (μετά από πόσα χρόνια;) χωρίς άλλη τρανταχτή μεταγραφή. (μαζέψαμε αρκετούς αλλά όχι το μεγάλα ονόματα)
Επίσης άλλαξε το πρεστίζ της ομάδας και το κύρος της για άλλους κυρίως εγχώριους στόχους.
Φέτος, κάναμε μια μεγάλη μεταγραφή (την είχαμε όμως δεδομένη πολύ καιρό πριν), υποτίθεται ότι πηγαίναμε για πρωτάθλημα κλπ και τα διαρκείας ήταν 19.000
Η διαφορά που είχες στα διαρκείας οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην μεταγραφή Κουτσιανικούλη.
Πιστεύω πως μπορεί να παίξει πολύ καλά. Πρέπει να παίξει σε πολλά παιχνίδια βασικός (λέω σε πολλά, όχι συνεχόμενα, ας κρίνει ο προπονητής σε ποια), ακόμη και αν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες.
Δηλαδή το οτι κλείσαμε Βιερίνια μεταγραφη και σε γελοια για την αξί του τιμη ήταν λιγοτερο σημαντικο????
Ρε γιεντί γιεντί....
ρε αγορι μου τρεχεισ γρηγορα, ωραια... αλλα σηκωσε και το κεφαλι, θα χτυπησεις σε κανα ντουβαρι. επισης μπορεισ να δωσεις και μια πασα
πασ και πεφτεις πανω στον αντιπαλο! εκμεταλευσου την ταχυτητα σ

- navigator11
το παλλουκαρι ειναι φαινομενο πραγματικα.πως καταφερνει να σ'εκνευριζει παιζοντας 5 λεπτα οσο άλλοι που αγωνιζονται 80+ λεπτα ειναι αξιο διερευνησης!τεσπα.
Είσαι υπερβολικός.
Προσπάθησε πολύ, και φαίνεται πραγματικά να θέλει να δουλέψει.
Συνέχισε μικρέ και θα τις πάρεις τις ευκαιρίες σου!
Προσπάθησε πολύ, και φαίνεται πραγματικά να θέλει να δουλέψει.
Συνέχισε μικρέ και θα τις πάρεις τις ευκαιρίες σου!
- navigator11
στην πρωτη φαση που φευγει μονος του κ σκονταφτει πανω στον ραουλ μπραβο νομιζω,οκ.ηταν ολομοναχος.στην άλλη φαση ειναι επιεικως για ξυλο,που εχει τουλαχιστον 2 επιλογες να <<ξεφορτωθει>> τη μπαλα αλλά ΟΧΙ,καλυτερα να τη χασει παρα να ριξει τα μουτρα του να τη σπασει.ο μουσλι ματαια περιμενε ...
Το οτι επεσε στις καθυστερησεις για να ροκανισει το χρονο του δινει ενα συν.Αρχιζει να χρησιμοποιει το μυαλο του.@ φορες που πηρε την μπαλα παντως μπορουσε να περασει τον αντιπαλο στο σπριντ.Γι αυτο τον πηραμε αλλωστε.Αντε η πρωτη μονος του ηταν μπροστα.Πηγε στα πλαγια να κερδισει χρονο.Τη δευτερη ομως ειχε επιλογη να την σπασει στο μουσλι να γινει γι αλλη μια φορα τιμωρος.
Θετικος...
Απλα πρεπει να γινει λιγο ποιο απλος...
Μου αρεσει ομως που ειναι κινητικος...
Απλα πρεπει να γινει λιγο ποιο απλος...
Μου αρεσει ομως που ειναι κινητικος...
Εντάξει καλή η κριτική αλλά στα λεπτά που έπαιξε έκανε το αυτονόητο... δηλαδή να κρατηθεί η μπάλα όσο γίνετε καλύτερα... τελείως μόνος μην το ξεχνάμε αυτό και για την περίπτωση που ανέβηκε ο Μουσλίμοβιτς... ο παίκτης είναι τελείως άκρη και καλός για μένα που προσπαθεί να κάνει τριπλα τον αμυντικό του ολυμπιακού, που πιστεύω ότι του γίνετε φάουλ.
Όπως και στην φάση του κέντρου που τρώει την σφαλιάρα - μπουνιά ένα πράγμα και πέφτει κάτω.
Δεν θα πω ότι μου άρεσε. αλλά και πάλη δεν θα τον χρεώσω λάθος όταν δεν έχει στήριξη και είναι μόνος.
Όπως και στην φάση του κέντρου που τρώει την σφαλιάρα - μπουνιά ένα πράγμα και πέφτει κάτω.
Δεν θα πω ότι μου άρεσε. αλλά και πάλη δεν θα τον χρεώσω λάθος όταν δεν έχει στήριξη και είναι μόνος.