11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Οντως , παρα πολυ καλος σημερα.Με το που μπηκε , βραχυκυλωσε η αμυνα του Ατρομητου.Ελπιζω και σε συνεχεια
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ειναι ο καλυτερος επιθετικος του ροστερ μας τα τελευταια 2 χρονια εγω αυτο βλεπω και αυτο δεν αλλαξε ουτε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο
γυρισε σε αρκετα καλη κατασταση και ας ελπισουμε να μην ξαναπαθει τιποτα γιατι ο καλος ζλαταν ειναι φορ πρωταθλητισμου για την ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

MVP o Zlatan
Συνεχισε ετσι ρε παιχταρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Κυρ 31 Ιαν 2010, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Να πω και γω την γνωμη μου για το αλανι........

Ηταν καλος χθες, βοηθησε με τον τρόπο του... και με χαροποιουν δυο πραγματα, ειναι υγιεις, παταει καλα και τελος εχει κινητρο να παίζει λογω παρουσιας του εντινιο..

ΥΓ Το μεγαλο μυστικο για να ανεβει ο μουσλι στο υπολοιπο της χρονιας ηταν δυο: να περνουσε η βοσνια στο μουντιαλ ή/και να εκανε καλη μεταγραφη επιθετικου η ομαδα, νομιζω με την αποκτηση του εντινιο εσφιξε, και πολυ καλα εκανε....
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

μια χαρά ήταν το παιδί και μια χαρά ήταν η επέλαση και το σουτ στη φάση του γκολ...

θυμάμαι όποτε γυρνούσε από τραυματισμούς, κάναμε αμάν να στρώσει...

χθες μπήκε και βοήθησε...

άντε παλικάρι μου...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

+1926
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αλλαξε τις ισορροπιες του αγωνα με την εισοδο του και σε συνδιασμο με την ανοδο ολης της ομαδας...κινητικοτατος με πολυ ωραια ανοιγματα και κινησεις...δε νομιζω οτι φταιει ο εντινιο ομως για το χθεσινο...ο ζλαταν και με την ξανθη οταν ειχε μπει μετα απο τραυματισμο το ιδιο εκανε...σε οσα ματς εχει παιξει μπορω να πω εχει θετικο απολογισμο το θεμα ειναι οι τραυματισμοι του...σιγουρα ο εντινιο θα τον βοηθησει στον ανταγωνισμο... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Πλακα πλακα ο Ζλαταν εχει αλλα πατηματα σε σχεση με τα αλλα φορ μας
δεν ξερω αλλα φαινετε να ειναι πολυ συμαντικος για τον ΠΑΟΚ καθε φορα που παιζει
μακαρι να δουμε τον παλιο καλο μουσλι αντε.......... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Εγω απο τοτε που ειδα το βιντεακι με αυτον πρωτο τραπεζι πιστα μου γυρισε το μυαλο αν και ηταν η αδυναμια μου...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Βοήθησε διακριτικά και ουσιαστικά. Βοήθεια δεν σημαίνει μόνο να βάζεις γκολ.

Ελπίζω να επανέλθει πλήρως άμεσα γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Dj_timo έγραψε:Εγω απο τοτε που ειδα το βιντεακι με αυτον πρωτο τραπεζι πιστα μου γυρισε το μυαλο αν και ηταν η αδυναμια μου...
Εγω τι να πω που ετυχε να δω λαιβ αγαπημενο μου παιχτη σε μπουζουκια στο αεροδρομιο σε μια εποχη που ο ΠΑΟΚ επεφτε απο γκρεμο χωρις αλεξιπτωτο????Ηταν οντως μεγαλη σφαλιαρα....το θεμα ειναι να μη γινεται επανηλειμενα ;)
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

κανά λινκ με το βίδεο;;;

έστω και σε πμ...

(είμαι και λίγο Κατίνα)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Dj_timo έγραψε:Εγω απο τοτε που ειδα το βιντεακι με αυτον πρωτο τραπεζι πιστα μου γυρισε το μυαλο αν και ηταν η αδυναμια μου...
εκτός από ποδοσφαιριστές είναι και άνθρωποι. Πού το γράφει οτί δεν πρέπει να πηγαίνουν στα μπουζουκια; Τί είναι καλόγεροι;Δηλαδή ποιόν πειράζει αν έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου και το βράδυ πήγε στο σκυλάδικο; Εγώ ξέρω οτί πέρυσι μια ολόκληρη χρονιά έτρεχε σαν τον σκύλο μόνος του απέναντι σε 6 και 7 αντίπαλους αμυντικούς, και φέτος ακόμα όταν μπαίνει στο γήπεδο , καταλαβαίνεις οτί έχεις σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όλο το γκολ είναι προσπάθεια δική του.
Απλά ο Παπάζογλου στο σωστό τάιμινγκ βρέθηκε στην θέση που έπρεπε (και όπως έπρεπε να κάνει) για να γίνει το σωστό γκελ και να αναπαυτεί το τόπι στο δίχτυ.
Ο πανηγυρισμός του ο κλασικός με την τοποθέτηση των χεριών του στα αυτιά του το υποδηλώνει ξεκάθαρα μιας και νόμιζε ότι ήταν ο χρυσός σκόρερ.
Μπράβο αλητάμπουρα Μούσλι.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ....αλλαξε αρκετα την εικονα της ομαδας....αντε Μουσλι να ανεβαινεις και εσυ γιατι εχουμε μακρυ δρομο ακομη.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”