Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- nyxteridas
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
σσσσσσσσσσσσσσστ! μην τα λες αυτά κάνεις κακό στον ΠΑΟΚ
- Maximus
Ποιος αλλος... Ο Παντελης φυσικα!
Πιο δυσκολη ερωτηση υπαρχει;
Πιο δυσκολη ερωτηση υπαρχει;

Where there's a will, there's a way. All you need is to get the right people into the right jobs.paoki_sweden έγραψε:We will never buy one player of class so we are talking with a wall. We are like a poor blind man......we will get whatever the others dont want.....
P.S.: Congratulations on the arrival of your baby daughter!
Ο Γενικός Αρχηγός??Maximus έγραψε:Ποιος αλλος... Ο Παντελης φυσικα!

- Maximus
Οχι... ο Τεχνικος Διευθυντης!
Τελικα τι ακριβως ειναι; Οκ, εγω δεν ξερω...Αλλα τελος παντων στα παπαρια μας τι ξερω εγω και τι οχι...Το θεμα ειναι... ο ιδιος ξέρει τι ειναι;
edit:
Αν πας στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ, θα δεις τι ακριβως ειναι ο Παντελης...
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... 3&extLang=
* Όνομα: Παντελής Κωνσταντινίδης
* Θέση: Τεχνικός Διευθυντής
* Ημ.Γέννησης: 16 Αυγούστου, 1975
* Χώρα: Ελλάδα
* Εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ: Σεπτέμβριος 2010

Τελικα τι ακριβως ειναι; Οκ, εγω δεν ξερω...Αλλα τελος παντων στα παπαρια μας τι ξερω εγω και τι οχι...Το θεμα ειναι... ο ιδιος ξέρει τι ειναι;

edit:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Κυρ 28 Νοέμ 2010, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paoki_sweden
Άμα ο Παντέλος είναι Τεχνικός διευθυντής αύριο το πρωί θα κληρονομήσω την περιουσία του Bill Gates..Maximus έγραψε:Οχι... ο Τεχνικος Διευθυντης!![]()
edit:
Μακάρι Lord_GayrosSlayer, στο εύχομαι γιατί με τέτοια περιουσία δεν θα έχουμε ανάγκη κανέναν Άραβα.
Θα γίνεις εσύ ο Άραβας μας
Θα γίνεις εσύ ο Άραβας μας

- PAOKfanAthens
Μπορει και να ειναι Γ.Δ.Σ.Π.Π.Π.Π.Δ.Η.Α
http://www.youtube.com/watch?v=ymxGmRk1 ... re=related
Απο το 8:53...

http://www.youtube.com/watch?v=ymxGmRk1 ... re=related
Απο το 8:53...

Συμφωνώ με Lord.... Σόρυ που συνεχίζω με το off-topic, απλά θέλω να συμπληρώσω οτι κίνηση για παίχτη δεν κάναμε ποτέ, και ούτε θα κάνουμε ποτέ..
Εξηγώ: Δεν έχουμε προσεγγίσει παίχτη μετά από δικό μας scouting ποτέ.... Πάντα περιμένουμε τον κάθε μάνατζερ να στείλει προτάσεις με ότι περισέψει από ξένα πρωταθλήματα... Αυτό δεν είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας... Τι να πω... Τον Αύγουστο είχε παναφρικανικό U21.... Πήγε κάποιος να δει?? Κάτι έστω γενικά.. Έστω δυο παίχτες να βάλεις στη λίστα φτάνει... 2.000€ θα ξοδευαμε να στείλουμε έναν να παρακολουθήσει... κλάιν μάιν...
Αντίθετα καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τον κάθε Αμπουμπακάρι, τον κάθε Φιλομένο, τον κάθε Κιουμορτζί και τον κάθε Μπούντιμιρ και Περόνε που παίζουν σε χαμηλού επιπέδου ομάδες.... Και έπειτα χαρές ,πανηγύρια και μερικά κομφετί που πήραμε το αστέρι της 12ης ομάδας του πρωταθλήματος, ανακαλύπτουμε ως δια μαγείας το αυτονόητο, οτι ο παίχτης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ... έλα ρε σοβαρά?????? Κι εγώ νόμιζα πως θα σηκώσει το ΠΑΟΚ στις πλάτες του....
Εξηγώ: Δεν έχουμε προσεγγίσει παίχτη μετά από δικό μας scouting ποτέ.... Πάντα περιμένουμε τον κάθε μάνατζερ να στείλει προτάσεις με ότι περισέψει από ξένα πρωταθλήματα... Αυτό δεν είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας... Τι να πω... Τον Αύγουστο είχε παναφρικανικό U21.... Πήγε κάποιος να δει?? Κάτι έστω γενικά.. Έστω δυο παίχτες να βάλεις στη λίστα φτάνει... 2.000€ θα ξοδευαμε να στείλουμε έναν να παρακολουθήσει... κλάιν μάιν...
Αντίθετα καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τον κάθε Αμπουμπακάρι, τον κάθε Φιλομένο, τον κάθε Κιουμορτζί και τον κάθε Μπούντιμιρ και Περόνε που παίζουν σε χαμηλού επιπέδου ομάδες.... Και έπειτα χαρές ,πανηγύρια και μερικά κομφετί που πήραμε το αστέρι της 12ης ομάδας του πρωταθλήματος, ανακαλύπτουμε ως δια μαγείας το αυτονόητο, οτι ο παίχτης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ... έλα ρε σοβαρά?????? Κι εγώ νόμιζα πως θα σηκώσει το ΠΑΟΚ στις πλάτες του....
Σωστός,όσο δεν κάνουμε τμήμα σκάουτινγκ προκοπή δεν πρόκεται να δούμε..
Ο Ζήσης με τον ΓΧ πήγανε να κάνουμε κάτι,αλλά ..
Ο Ζήσης με τον ΓΧ πήγανε να κάνουμε κάτι,αλλά ..

Άσε τώρα γιατί έχω τρελαθεί μ'αυτήν την κατάσταση...
Πήγαν ντεμέκ να δουν ο Βρύζας με ΓΧ, σύμφωνοι... Π.χ. Τον Defederico τον είχαν σημειώσει τότε ως εξαιρετική περίπτωση, όμως ήταν πανάκριβος (4εκ.).. Τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, έχει πέσει πάρα πολύ η τιμή του, μπορούμε να τον πάρουμε ξεφτίλα τιμή.. Ούτε που θα ασχοληθούμε όμως το Γενάρη μαζί του..
Αλλά εμείς επειδή είμαστε πανέξυπνοι, πήραμε τηλέφωνο τον Κονσεισάο (που δουλεύει με τη Σταντάρ ο άνθρωπος) και τον ρωτήσαμε αν έχει καμιά καλή περίπτωση τύπου Βιειρίνια...!!
Με λίγα λόγια αν του περισεύει τπτ να πάρουμε κάποιον άκουσον άκουσον από κάποια ομάδα ονόματη ΣΤΑΝΤΑΡ....
ΡΕ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ........!!!!!!

Πήγαν ντεμέκ να δουν ο Βρύζας με ΓΧ, σύμφωνοι... Π.χ. Τον Defederico τον είχαν σημειώσει τότε ως εξαιρετική περίπτωση, όμως ήταν πανάκριβος (4εκ.).. Τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, έχει πέσει πάρα πολύ η τιμή του, μπορούμε να τον πάρουμε ξεφτίλα τιμή.. Ούτε που θα ασχοληθούμε όμως το Γενάρη μαζί του..
Αλλά εμείς επειδή είμαστε πανέξυπνοι, πήραμε τηλέφωνο τον Κονσεισάο (που δουλεύει με τη Σταντάρ ο άνθρωπος) και τον ρωτήσαμε αν έχει καμιά καλή περίπτωση τύπου Βιειρίνια...!!

ΡΕ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ........!!!!!!

Αυτό με τους γνωστούς μας έχει φάει..
Ρε φέρτε ένα Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος να οργανώσει λίγο τα πράγματα μαζί με ένα σοβαρό προπονητή..
ΥΓ Αδερφέ το παράθυρο το πρόλαβαν άλλοι..
Ρε φέρτε ένα Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος να οργανώσει λίγο τα πράγματα μαζί με ένα σοβαρό προπονητή..

ΥΓ Αδερφέ το παράθυρο το πρόλαβαν άλλοι..

Η ομάδα δεν μπορεί να αξιοποιήσει τους παίκτες που ηδη έχει, το σκάουτινγκ την μάρανε...