Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 10):
george188, Dimitris_L4, vasgias, Dimitrisk4, embuji, WeWillRockYou, Logistis, margas, Ally Samagoal, rockcity4
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:33
Dimitrisou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:25
Kostas_FI έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:59

Ποιος κόλκας ρε φιλε και ποιος μολκας. Εχουμε φτάσει στο παραπεντε και παίζουμε την ευρωπη στα κοντά. Το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες τρύπες και από χιλιοφορεμένο μποξεράκι. Δεν έχουμε αργήσει απλά, ρισκάρουμε κορώνα γράμματα την παρουσία μας στην ευρώπη, κάπου έλεος. Η μέρα της μαρμότας καθε γ..μένο καλοκαίρι
Είπα ότι διαφωνώ κάπου;
Απλά δεν χρειάζεται να μπριζωνετε κάνεις για το ρεπορτάζ που βγαίνει από το μυαλό του οποιουδήποτε .
Συγγνώμη παιδιά για το φουρτούνιασμα. Εγώ την ξεκίνησα αυτή τη μαλακία με τον χολχα γιατί μου φαίνεται τραγικό πώς τρώνε από τον ΠΑΟΚ αυτοί οι τύποι χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως και βγαίνουν σε καθημερινή βάση με περίσσεια μαγκιά και αντιτουριστική παρουσία σε 3-4 media προ(σ)βάλλοντας ΠΑΟΚτσηδιλίκι.
Κανένα θέμα φίλε,συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
Ίσα ίσα τα γράφουν γιατί ξέρουν το κλίμα..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
vasgias
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

οπως εγραψε και ενας φιλος πιο πριν ειναι πολυ πιο "υποπτη" η σταση ολου του μεταγραφικου σχεδιασμου και διαπραγματευσεων αν δεν υπαρχει κανενα οικονομικο προβλημα.

αν υπηρχε 1 στο εκατομυριο προβλημα οικονομικο θα ηταν σε ενα βαθμο αποδεκτο ,αυτο που γινεται τωρα δεν εχει προηγουμενο,ολες οι ομαδες θελουν να αγοραζουν στις τιμες που οι ιδιες θεωρουν σωστες ,γινεται παζαρι και μετα απο λιγο τα βρισκεις ,εχουμε καταληξει καθε χρονο οι ευρωπαικες μαχες να ειναι κορωνα γραμματα με καθε λογης αντιπαλο ειτε ειναι αδυναμος ειτε οχι.

χανουμε χρονο συνεχεια σε ατερνομες συζητησεις και διαπραγματευσεις,η ομαδα 17 του μηνα δηλωνει λιστα για τους πρωτους αγωνες και μεχρι 24 ωρες πριν το ματς εχει δικαωμα 2 αλλαγων,μακαρι να γινει η υστατη προσπαθεια για ενισχυση.

οι εξελιξεις στο μεταγραφικο κομματι καθε καλοκαιρι παει απο το κακο στο χειροτερο σε επιπεδο χειρισμων διοικησης.

εχουμε φτασει ενα απο τα αγαπημενα κομματια του οπαδου να το εχουμε φτασει στα ταρτατα απο αποψη ενδιαφεροντος
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Στα χαφ είμαστε όχι απλά μείον άρα σε τραγική κατάσταση έχουμε μείνει με 2 8αρια που έχουν ίδιο ρόλο στην ομάδα οπότε ο ένας δεν μπορεί να συμπληρώνει τον άλλον
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:41 Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
Ευχαριστουμε Μακη...
Ειμαι πολυ περιεργος τι εννοουμε ακριβος? δλδ ποσα μας ζητησε η ομαδα του κ τον θεωρησαμε ακριβο??
Βλεπω σε 4-5 μερες να εμφανιζεται απο το πουθενα μια ομαδα , να δωσει κανα μυριο στη Βαλενθια κ να μην παρουμε ουτε Σανταμαρια..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μια λογική τιμή για τον Καρβάλιο θα ήταν τ 3-4εκ. Οπότε αν δώσεις τόσα για Γιαννουλη και άλλα τόσα για φορ , ε ναι σου βγαίνουν πολλά.
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

Νομίζω πλέον κ κάποιο hot όνομα να ανακαλύψουμε από κάποιο χρησμό δε θα αλλάξει κάτι... Δεν θα ενθουσιάσει, γιατί ξέρουμε ότι θα το παλεύουν κάνα μήνα.. κ πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει κάποιος κανονικός σφήνα κ να τον κλείσει... Η στην χειρότερη να κάτσει κανένας από....σμος κ να πούνε μεταγραφές τέλος...
Πολύ μαύρα όλα ε?
Ποιος μπορεί να με βγάλει ψεύτη ή απαισιόδοξο...
Psagmenos4

Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Είναι φοβερό φέτος πως παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν για να φέρουν κάποια λεφτά και να ελαφρύνουν το μπάτζετ από τα συμβόλαια τους είναι τραυματίες σχεδόν όλοι...

Τσαλοφ, Ντεσποτοφ, Σορετιρε και Καμαρά που μακάρι να αναστηθεί αλλά βλέπω να φεύγει εν τέλει....

Ελπίζουμε σε γκουγκεσασβιλι και Τέιλορ αφού έρθει ο Γιαννούλης....
embuji

Δημοσίευση από embuji »

μακης πασπαρτου 44
These users thanked the author embuji for the post (total 9):
Panostas1995, Dimitris_L4, Polichni1926, nunies4, Newgen9, margas, Ally Samagoal, rockcity4, Anwnimos
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Γιατί υπολογίζαμε στον Θυμιανη;;;
These users thanked the author gika for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Panostas1995 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:55 Είναι φοβερό φέτος πως παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν για να φέρουν κάποια λεφτά και να ελαφρύνουν το μπάτζετ από τα συμβόλαια τους είναι τραυματίες σχεδόν όλοι...

Τσαλοφ, Ντεσποτοφ, Σορετιρε και Καμαρά που μακάρι να αναστηθεί αλλά βλέπω να φεύγει εν τέλει....

Ελπίζουμε σε γκουγκεσασβιλι και Τέιλορ αφού έρθει ο Γιαννούλης....
Θα πουλήσουμε Σάντσεζ.
Και αν προσθέσουμε όλους τους υπόλοιπους που έφυγαν μαζί με Ραζβαν, έχει αδειάσει κοντά 10Μ από το μπατζετ.

Θα δώσουν και κανέναν Μύθου άμα χαθεί το Europa και θα είμαστε τζιτζι
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

chri5ti9 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μια λογική τιμή για τον Καρβάλιο θα ήταν τ 3-4εκ. Οπότε αν δώσεις τόσα για Γιαννουλη και άλλα τόσα για φορ , ε ναι σου βγαίνουν πολλά.
Α μαλιστα...δλδ ο ανταγωνισμος το 3-4 τ εχει για πλακα, αλλα σε εμας θα μας βγουν πολλα...Δυσκολα τα πραγματα...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Ettien26
Psagmenos4

gika έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:56
Psagmenos4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Γιατί υπολογίζαμε στον Θυμιανη;;;
Όταν έχεις μείνει με 2 χαφ και σε 17 μέρες έχεις αγώνα εννοείται ότι υπολογίζεις παντού
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:41 Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
Εγω απο ολο αυτο μια απορια μου δημιουργηθηκε. Ποιον ρωτησες και ποιος σου ειπε; :P
These users thanked the author nunies4 for the post:
makispaspartou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”