Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 10):
- george188, Dimitris_L4, vasgias, Dimitrisk4, embuji, WeWillRockYou, Logistis, margas, Ally Samagoal, rockcity4
-
Dimitrisou
Κανένα θέμα φίλε,συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:33Συγγνώμη παιδιά για το φουρτούνιασμα. Εγώ την ξεκίνησα αυτή τη μαλακία με τον χολχα γιατί μου φαίνεται τραγικό πώς τρώνε από τον ΠΑΟΚ αυτοί οι τύποι χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως και βγαίνουν σε καθημερινή βάση με περίσσεια μαγκιά και αντιτουριστική παρουσία σε 3-4 media προ(σ)βάλλοντας ΠΑΟΚτσηδιλίκι.Dimitrisou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:25Είπα ότι διαφωνώ κάπου;Kostas_FI έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:59
Ποιος κόλκας ρε φιλε και ποιος μολκας. Εχουμε φτάσει στο παραπεντε και παίζουμε την ευρωπη στα κοντά. Το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες τρύπες και από χιλιοφορεμένο μποξεράκι. Δεν έχουμε αργήσει απλά, ρισκάρουμε κορώνα γράμματα την παρουσία μας στην ευρώπη, κάπου έλεος. Η μέρα της μαρμότας καθε γ..μένο καλοκαίρι
Απλά δεν χρειάζεται να μπριζωνετε κάνεις για το ρεπορτάζ που βγαίνει από το μυαλό του οποιουδήποτε .
Ίσα ίσα τα γράφουν γιατί ξέρουν το κλίμα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- vasgias
οπως εγραψε και ενας φιλος πιο πριν ειναι πολυ πιο "υποπτη" η σταση ολου του μεταγραφικου σχεδιασμου και διαπραγματευσεων αν δεν υπαρχει κανενα οικονομικο προβλημα.
αν υπηρχε 1 στο εκατομυριο προβλημα οικονομικο θα ηταν σε ενα βαθμο αποδεκτο ,αυτο που γινεται τωρα δεν εχει προηγουμενο,ολες οι ομαδες θελουν να αγοραζουν στις τιμες που οι ιδιες θεωρουν σωστες ,γινεται παζαρι και μετα απο λιγο τα βρισκεις ,εχουμε καταληξει καθε χρονο οι ευρωπαικες μαχες να ειναι κορωνα γραμματα με καθε λογης αντιπαλο ειτε ειναι αδυναμος ειτε οχι.
χανουμε χρονο συνεχεια σε ατερνομες συζητησεις και διαπραγματευσεις,η ομαδα 17 του μηνα δηλωνει λιστα για τους πρωτους αγωνες και μεχρι 24 ωρες πριν το ματς εχει δικαωμα 2 αλλαγων,μακαρι να γινει η υστατη προσπαθεια για ενισχυση.
οι εξελιξεις στο μεταγραφικο κομματι καθε καλοκαιρι παει απο το κακο στο χειροτερο σε επιπεδο χειρισμων διοικησης.
εχουμε φτασει ενα απο τα αγαπημενα κομματια του οπαδου να το εχουμε φτασει στα ταρτατα απο αποψη ενδιαφεροντος
αν υπηρχε 1 στο εκατομυριο προβλημα οικονομικο θα ηταν σε ενα βαθμο αποδεκτο ,αυτο που γινεται τωρα δεν εχει προηγουμενο,ολες οι ομαδες θελουν να αγοραζουν στις τιμες που οι ιδιες θεωρουν σωστες ,γινεται παζαρι και μετα απο λιγο τα βρισκεις ,εχουμε καταληξει καθε χρονο οι ευρωπαικες μαχες να ειναι κορωνα γραμματα με καθε λογης αντιπαλο ειτε ειναι αδυναμος ειτε οχι.
χανουμε χρονο συνεχεια σε ατερνομες συζητησεις και διαπραγματευσεις,η ομαδα 17 του μηνα δηλωνει λιστα για τους πρωτους αγωνες και μεχρι 24 ωρες πριν το ματς εχει δικαωμα 2 αλλαγων,μακαρι να γινει η υστατη προσπαθεια για ενισχυση.
οι εξελιξεις στο μεταγραφικο κομματι καθε καλοκαιρι παει απο το κακο στο χειροτερο σε επιπεδο χειρισμων διοικησης.
εχουμε φτασει ενα απο τα αγαπημενα κομματια του οπαδου να το εχουμε φτασει στα ταρτατα απο αποψη ενδιαφεροντος
-
Psagmenos4
Στα χαφ είμαστε όχι απλά μείον άρα σε τραγική κατάσταση έχουμε μείνει με 2 8αρια που έχουν ίδιο ρόλο στην ομάδα οπότε ο ένας δεν μπορεί να συμπληρώνει τον άλλον
- Dimitris_L4
Ευχαριστουμε Μακη...makispaspartou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:41 Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
Ειμαι πολυ περιεργος τι εννοουμε ακριβος? δλδ ποσα μας ζητησε η ομαδα του κ τον θεωρησαμε ακριβο??
Βλεπω σε 4-5 μερες να εμφανιζεται απο το πουθενα μια ομαδα , να δωσει κανα μυριο στη Βαλενθια κ να μην παρουμε ουτε Σανταμαρια..
Μια λογική τιμή για τον Καρβάλιο θα ήταν τ 3-4εκ. Οπότε αν δώσεις τόσα για Γιαννουλη και άλλα τόσα για φορ , ε ναι σου βγαίνουν πολλά.
Νομίζω πλέον κ κάποιο hot όνομα να ανακαλύψουμε από κάποιο χρησμό δε θα αλλάξει κάτι... Δεν θα ενθουσιάσει, γιατί ξέρουμε ότι θα το παλεύουν κάνα μήνα.. κ πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει κάποιος κανονικός σφήνα κ να τον κλείσει... Η στην χειρότερη να κάτσει κανένας από....σμος κ να πούνε μεταγραφές τέλος...
Πολύ μαύρα όλα ε?
Ποιος μπορεί να με βγάλει ψεύτη ή απαισιόδοξο...
Πολύ μαύρα όλα ε?
Ποιος μπορεί να με βγάλει ψεύτη ή απαισιόδοξο...
-
Psagmenos4
Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
-
Panostas1995
Είναι φοβερό φέτος πως παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν για να φέρουν κάποια λεφτά και να ελαφρύνουν το μπάτζετ από τα συμβόλαια τους είναι τραυματίες σχεδόν όλοι...
Τσαλοφ, Ντεσποτοφ, Σορετιρε και Καμαρά που μακάρι να αναστηθεί αλλά βλέπω να φεύγει εν τέλει....
Ελπίζουμε σε γκουγκεσασβιλι και Τέιλορ αφού έρθει ο Γιαννούλης....
Τσαλοφ, Ντεσποτοφ, Σορετιρε και Καμαρά που μακάρι να αναστηθεί αλλά βλέπω να φεύγει εν τέλει....
μακης πασπαρτου 44
- These users thanked the author embuji for the post (total 9):
- Panostas1995, Dimitris_L4, Polichni1926, nunies4, Newgen9, margas, Ally Samagoal, rockcity4, Anwnimos
Γιατί υπολογίζαμε στον Θυμιανη;;;Psagmenos4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Θα πουλήσουμε Σάντσεζ.Panostas1995 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:55 Είναι φοβερό φέτος πως παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν για να φέρουν κάποια λεφτά και να ελαφρύνουν το μπάτζετ από τα συμβόλαια τους είναι τραυματίες σχεδόν όλοι...
Και αν προσθέσουμε όλους τους υπόλοιπους που έφυγαν μαζί με Ραζβαν, έχει αδειάσει κοντά 10Μ από το μπατζετ.
Θα δώσουν και κανέναν Μύθου άμα χαθεί το Europa και θα είμαστε τζιτζι
- Dimitris_L4
Α μαλιστα...δλδ ο ανταγωνισμος το 3-4 τ εχει για πλακα, αλλα σε εμας θα μας βγουν πολλα...Δυσκολα τα πραγματα...chri5ti9 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μια λογική τιμή για τον Καρβάλιο θα ήταν τ 3-4εκ. Οπότε αν δώσεις τόσα για Γιαννουλη και άλλα τόσα για φορ , ε ναι σου βγαίνουν πολλά.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Ettien26
-
Psagmenos4
Όταν έχεις μείνει με 2 χαφ και σε 17 μέρες έχεις αγώνα εννοείται ότι υπολογίζεις παντούgika έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:56Γιατί υπολογίζαμε στον Θυμιανη;;;Psagmenos4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:54 Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Εγω απο ολο αυτο μια απορια μου δημιουργηθηκε. Ποιον ρωτησες και ποιος σου ειπε;makispaspartou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 14:41 Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- makispaspartou