Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Βρύζας ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής στην ομάδα μας, πολλές φορές σαν διοίκηση βγάζουνε μία πληροφορία και σφυγμομετρουν τις αντιδράσεις του κόσμουPolichni1926 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:20ναι τους επιασε γκαιλες για εμαςektoras έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:16 Παραμένει φαβορί ο Σεντίρα λέει ο Κόλκας..έχει τη θετική εισήγηση του scouting team και του coach ...λίγο οι αντιδράσεις τους προβληματίζουν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πρωτη φορα βλεπω σε αναρτηση υποψηφιου παικτη τοσα αρνητικα σχολιαΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:32 Ανεξάρτητα με το αν είναι καλή επιλογή και με το αν θα αποδώσει ο ποδοσφαιριστής (εάν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή), τα μυνήματα που γράφονται στο Instagram του παίκτη αποτελούν ένα new low για αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε "λαό του ΠΑΟΚ"

-
Φίλε είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. ΔΕΝ μπορεί να ζητάει τόσα η Λεχ. Ένα ποσό περίπου στα μισά είναι λογικό νομίζω. Πάντως το ότι είναι Πορτογάλος με κάνει να πιστεύω ότι είναι και ο Αντρε στο ψηστηρι!Είναι πολύ καλός παίκτης, μακάρι να ισχύει..kz1111 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:35Για αυτον η Λεχ Ποζναν ζηταει 5 εκατdalas10 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:32 ο κολκας λεει οτι ο χαιμε δεν ειναι αυτος που μιλαμε,σε χθεσινο βιντεο ελεγε οτι αυτος που μιλαμε τον ξερει καλα ο ρεπορτερ της ΑΕΚ.αρα μαλλον ειναι ο πορτογαλος Afonso Sousa της Lech Poznan.
-
σε κανεναν απο αυτους δεν δοθηκε υπεραξια εκτος αν θεωρουμε τα 500κ υπεραξια αν το θεωρουμε καλα μας κανει η μαρια . ο μονος που σκεφτομαι με υπεραξια ηταν ο βαρελα αφου εκλαψαν τα παιδια του και μετα
Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- fidel, nikos ioannidis, giaxxo, st4this, Montrealiotis
Με αυτα και με αυτα φτασαμε 9/7. Οι insiders μας τι λενε; Εχουν καιρο να εμφανιστουν
-
Soretire σε περίπτωση που φύγει είναι λάθος πιστεύω.
Το παιδί εχει πολύ καλά στοιχεία, τακτικά υστερεί και αυτό θα το βελτιώσει βρισκόμενος κοντά στην ομάδα διδάσκοντας του αυτά που θέλουμε οχι μακριά της.
Εχει ήδη μια γεμάτη σεασον με τον ΠΑΟΚ και με την προετοιμασία θα δείξει παραπάνω. Πέρα απο αυτά το παιδί είναι 10, κακός το βάζουμε αριστερά επειδή δεν είχαμε ποιον άλλον να βάλουμε. Πρέπει να είναι η αλλαγή του κωσταντέλια, δηλαδή οταν θέλεις "ποιότητα" και δεν μπορει να παίξει ο κωσταντέλιας πρέπει να παίζει ο Shola, και ο Πέλκας να μπαίνει οταν ζητάς άλλα στοιχεία απο το 10αρι σου.
Θα έπρεπε να πάρουμε κανονικό αριστερό εξτρεμ για εμένα για να παίξει την θέση ως βασικος με δεύτερο τον ταισον.
Τέλος, μου άρεσε πολύ περισσότερο ο Iván Jaime που αναφέρθηκε σε σχέση με Afonso Sousa, φαίνεται ο δεύτερος να μην έχει τόσο το κομμάτι της κλειστής ντρίπλας όσο ο Jaime.
Το παιδί εχει πολύ καλά στοιχεία, τακτικά υστερεί και αυτό θα το βελτιώσει βρισκόμενος κοντά στην ομάδα διδάσκοντας του αυτά που θέλουμε οχι μακριά της.
Εχει ήδη μια γεμάτη σεασον με τον ΠΑΟΚ και με την προετοιμασία θα δείξει παραπάνω. Πέρα απο αυτά το παιδί είναι 10, κακός το βάζουμε αριστερά επειδή δεν είχαμε ποιον άλλον να βάλουμε. Πρέπει να είναι η αλλαγή του κωσταντέλια, δηλαδή οταν θέλεις "ποιότητα" και δεν μπορει να παίξει ο κωσταντέλιας πρέπει να παίζει ο Shola, και ο Πέλκας να μπαίνει οταν ζητάς άλλα στοιχεία απο το 10αρι σου.
Θα έπρεπε να πάρουμε κανονικό αριστερό εξτρεμ για εμένα για να παίξει την θέση ως βασικος με δεύτερο τον ταισον.
Τέλος, μου άρεσε πολύ περισσότερο ο Iván Jaime που αναφέρθηκε σε σχέση με Afonso Sousa, φαίνεται ο δεύτερος να μην έχει τόσο το κομμάτι της κλειστής ντρίπλας όσο ο Jaime.
Και τι σχόλιαst4this έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:26Πρωτη φορα βλεπω σε αναρτηση υποψηφιου παικτη τοσα αρνητικα σχολιαΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:32 Ανεξάρτητα με το αν είναι καλή επιλογή και με το αν θα αποδώσει ο ποδοσφαιριστής (εάν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή), τα μυνήματα που γράφονται στο Instagram του παίκτη αποτελούν ένα new low για αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε "λαό του ΠΑΟΚ"![]()
"Please don't come to PAOK, we are not satisfied from your biography, stay in the wish of the God"
- Kabamaru11
Τραγικο,το ειδα κ γουρλωσαν τα ματια μου απο την καφριλα,φανταζομαι οι περισσοτεροι απο αυτους τους "οπαδους" δεν τον εχουν βρεξει καν,με το ζορι 15χρ.Blackgr4 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:32 Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Μπορει κ εμενα να μη με γεμιζει σαν παικτης,αλλα δεν μου φταιει σε τιποτα ο συγκεκριμενος,δεν μας εβαλε το μαχαιρι στον λαιμο για να τον παρουμε!Αν θελει καποιος να κραξει καποιον,ας κραξουν την ΠΑΕ ξερω γω.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- nikos ioannidis, thios4, st4this, TylerDurden
Δεν ειναι θεμα του ΠΑΟΚ οι κουτοι που εμφανιζονται στον ινστα,ετσι ειναι παντου πλεον.Οποιος παικτης το αντεχει τα διαβαζει,οποιος δεν μπορει δεν εχει σοσιαλ.Μην ασχολουμαστε παραπανω απο οτι χρειαζεται.
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- nikos ioannidis
-
Ωραια λογικη. Οποιος έχει instagram δεν θα ρχεται στον ΠΑΟΚ (ή σε αλλη Ελληνική ομαδα). Ή θα φιλτραρουμε τους λιονταρησιους χαρακτηρες με αυτη τη μεθοδο.Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:40 Δεν ειναι θεμα του ΠΑΟΚ οι κουτοι που εμφανιζονται στον ινστα,ετσι ειναι παντου πλεον.Οποιος παικτης το αντεχει τα διαβαζει,οποιος δεν μπορει δεν εχει σοσιαλ.Μην ασχολουμαστε παραπανω απο οτι χρειαζεται.
Δεν εχω ιδεα τι θες να πεις.Αν πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις το πως γραφουν τα 15χρονα καθε ομαδας του πλανητη σε καποια πλατφορμα,οκ.Τα ρισπεκτ μου.black death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:50Ωραια λογικη. Οποιος έχει instagram δεν θα ρχεται στον ΠΑΟΚ (ή σε αλλη Ελληνική ομαδα). Ή θα φιλτραρουμε τους λιονταρησιους χαρακτηρες με αυτη τη μεθοδο.Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:40 Δεν ειναι θεμα του ΠΑΟΚ οι κουτοι που εμφανιζονται στον ινστα,ετσι ειναι παντου πλεον.Οποιος παικτης το αντεχει τα διαβαζει,οποιος δεν μπορει δεν εχει σοσιαλ.Μην ασχολουμαστε παραπανω απο οτι χρειαζεται.
-
Αμα δεν μπορεί να αντέξει το instagram, θα αντέξει την Τούμπα;;;; 

- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Kourdos
-
εγω αυτο που εχω δει στον ΠΑΟΚ ειναι οτι οποιος πιτσιρικας υπαρχει ειναι αδουλευτος με οτι δουλεια εχει γινει απο τις ακαδημιες το σταφ του ΠΑΟΚ ειτε δεν εχει το προσωπικο ειτε την τεχνογνωσια να δουλεψει νεα παιδια στον μεγιστο βαθμο για αυτο πιστευω οτι πολλες απο τις μεταγραφες νεων και καποια παιδια που εφυγαν απο εμας αυτο που ακουστηκε απο τους μετεπειτα προπονητες ειναι οτι ηταν αδουλευτοι . ενδεχομενως και λογο πιεσης απο εμας στην κερκιδα ο προπονητης και η διοικηση να μην θελουν να ρισκαρουν η διοικηση σιγουρα θελει να ρισκαρει βασικα γιατι εκει ειναι τα λεφτα . οσον αφορα το ινστα του παιχτη και τους ακομα πιο χαζους που σχολιασαν θα πω αν καεις απο τον χυλο φυσας και το γιαουρτι!Refused1337 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:35 Soretire σε περίπτωση που φύγει είναι λάθος πιστεύω.
-
Απλα ειναι θλιβερη διαπίστωση μαλλον οτι και οι μεταγραφές μιας ποδοσφαιρικης ομαδας πρεπει να περνανε απ'την κρίση του λαου σε αυτη την ερημη τη χωρα με το ποδοσφαιρο της πλακας.Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:52 Δεν εχω ιδεα τι θες να πεις.Αν πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις το πως γραφουν τα 15χρονα καθε ομαδας του πλανητη σε καποια πλατφορμα,οκ.Τα ρισπεκτ μου.
Κι οποιος νομιζει οτι ειναι μονο 13χρονα και 15χρονα, κοροϊδεύει τον εαυτό του.
- These users thanked the author black death for the post:
- navigator11