Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Τον Μάιο πάντως αν θυμάστε γράφανε ότι θέλουμε ένα Βόσνιο Ivan Basic που παίζει στη Ρωσία.
Και είναι επίσης χαφ.
Και είναι επίσης χαφ.
Ναι αλλά η πηγή του είναι το Transfermarkt όχι και τόσο ιαματική.
According to
@Transfermarkt
, current Bosnian international Ivan Bašić is on the radar of two teams.
Royale Union Saint-Gilloise and PAOK are both rumored to be interested in the 22-year-old midfielder. Both clubs are currently fighting for first place in their respective leagues.
Bašić is currently with the Russian club Orenburg, having joined in July of 2022. This season, Bašić has made a total of 35 appearances, scored 1 goal, and provided 1 assist.
- FreeWatcher
Σιγουρα δεν εχεις δει Παμπλο στο γηπεδο!van rooy έγραψε:Εσύ αν έπαιρνες 1.8 και είχες συμβόλαιο ....σου έλεγε ο εργοδότης δεν σε θέλω ...αλλά δεν μπορεί να σου σπάσει το συμβόλαιο...
Τι θα έκανες; Θα πήγαινες σε νέα δουλειά που θα σου έδινε λιγότερα η θα περίμενες μήπως βρεις κάπου αλλού τα ίδια λεφτά;
Δεν παίζουν μπάλα για να περνάει η ώρα τους.
Ούτε και ξέρουμε αν είναι ευθύνη του παίκτη που δεν έχει τελειώσει γρήγορα η ιστορία.
Ο μόνος που μπορεί να τον χαρακτηρίσει τουρίστα είναι η Μπενφίκα .όχι ο ΠΑΟΚ και σίγουρα όχι εμείς.
Μπορεί να έχει αποφασίσει να καθίσει στο συμβόλαιο του και να πάρει τα λεφτά και να μην παίξει πουθενά. Δικαίωμα που απορρέει από την σύμφωνια.
Αν έρθει στον ΠΑΟΚ και είναι αδιάφορος τότε να τον χαρακτηρίσουμε όπως θέλεις.
Δεν νομίζω ότι είχε υποχρέωση να είναι εδώ , δανεικός ήταν και σου έφερε πρωτάθλημα.
Αν τον ήθελες να είναι εδώ του τα ρίχνεις αλλιώς απλά περιμένεις παρακαλώντας .
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.
Ελπίζω να δούμε ίδιο και καλύτερο από τον μειτε χαφ, εγώ δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο χαφ μόνο τετρατζε και Πάμπλο Γκαρσία θα έβαζα στην ίδια αξία.
Ιεροσυλία!
Το επιπεδο κ οι συμπαικτες που επαιξε ο Γκαρσια μπαλα, ο Μεϊτε ουτε στο πλεϊ στεισον. Ουτε εισιτήριο θα εβρισκε. Ενας καλος χαφ που κανενας μας δεν θα ηξερε ποτέ, αν δεν ερχοταν στον ΠΑΟΚ.
Ως εκει...
- Patricio_4
Δεν μοιάζει με δεκαριού το χιτ μαπ του πάντως, είναι και από το Ρωσικό πρωτάθλημα, έχει αναφερθεί ξανά στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, άρα δεν θα απέκλεια ο πριστ να αναφέρεται στον Ivan και όχι στον Toma Basic 

για δεκαρια μην ψαχνεστε,αυτα πριν μεινει οριστικα ο Ντελιας
τοτε μας προτεινανε σεντερ μπακ και τα αφηναμε για αργοτερα
τωρα,τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου
εδω που φτασαμε,θα παρουμε αυτους που μπορουμε
ναι αλλά στο τέλος εμφανίζονται οι ευκαιρίεςprist64 έγραψε:για δεκαρια μην ψαχνεστε,αυτα πριν μεινει οριστικα ο Ντελιας

Κανονικά θα θέλαμε δύο στόπερ έναν βασικό ( αντί -Κουλιεράκη) και έναν για μπακ απ' του Κεντζιόρα (αντί -Ενκονγκ). Τώρα θα πάμε για έναν παρτενέρ του Κεντζιόρα και Θυμνιάνη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ για πάγκο.
Θα ηξερες τον Γκαρσία αν δεν ειχε έρθει στον ΠΑΟΚ;FreeWatcher έγραψε:Σιγουρα δεν εχεις δει Παμπλο στο γηπεδο!van rooy έγραψε:Εσύ αν έπαιρνες 1.8 και είχες συμβόλαιο ....σου έλεγε ο εργοδότης δεν σε θέλω ...αλλά δεν μπορεί να σου σπάσει το συμβόλαιο...
Τι θα έκανες; Θα πήγαινες σε νέα δουλειά που θα σου έδινε λιγότερα η θα περίμενες μήπως βρεις κάπου αλλού τα ίδια λεφτά;
Ούτε και ξέρουμε αν είναι ευθύνη του παίκτη που δεν έχει τελειώσει γρήγορα η ιστορία.
Ο μόνος που μπορεί να τον χαρακτηρίσει τουρίστα είναι η Μπενφίκα .όχι ο ΠΑΟΚ και σίγουρα όχι εμείς.
Μπορεί να έχει αποφασίσει να καθίσει στο συμβόλαιο του και να πάρει τα λεφτά και να μην παίξει πουθενά. Δικαίωμα που απορρέει από την σύμφωνια.
Δεν νομίζω ότι είχε υποχρέωση να είναι εδώ , δανεικός ήταν και σου έφερε πρωτάθλημα.
Ελπίζω να δούμε ίδιο και καλύτερο από τον μειτε χαφ, εγώ δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο χαφ μόνο τετρατζε και Πάμπλο Γκαρσία θα έβαζα στην ίδια αξία.
Ιεροσυλία!
Το επιπεδο κ οι συμπαικτες που επαιξε ο Γκαρσια μπαλα, ο Μεϊτε ουτε στο πλεϊ στεισον. Ουτε εισιτήριο θα εβρισκε. Ενας καλος χαφ που κανενας μας δεν θα ηξερε ποτέ, αν δεν ερχοταν στον ΠΑΟΚ.
Ως εκει...
Το επίτημο quote της Scouting Team της Π.Α.Ε.prist64 έγραψε: τωρα,τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου
Daskalos_4 έγραψε:
Θα ηξερες τον Γκαρσία αν δεν ειχε έρθει στον ΠΑΟΚ;

ηταν λιγο γνωστος γενικα
-
- Patricio_4
Daskalos_4 έγραψε:Θα ηξερες τον Γκαρσία αν δεν ειχε έρθει στον ΠΑΟΚ;FreeWatcher έγραψε:Σιγουρα δεν εχεις δει Παμπλο στο γηπεδο!van rooy έγραψε:Εσύ αν έπαιρνες 1.8 και είχες συμβόλαιο ....σου έλεγε ο εργοδότης δεν σε θέλω ...αλλά δεν μπορεί να σου σπάσει το συμβόλαιο...
Ιεροσυλία!
Ως εκει...

Αν δεν ξερεις τον αρχηγο της εθνικης Ουρουγουαης τοτε τι κανουμε;
Αντε να τελειωνουμε με χαφ και στοπερ. Ζιγκο και παλι Ζιγκο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε γαμω το στανιό μου, γιατί μας γράφετε στις αρχιδαρες σας; Ελληνικά δεν μάθατε ρε πουστη μου;