ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό το επιχείρημα "2 ευρώ πάνω, 4 ευρώ κάτω", παιδιά, ίσως κάπου να το μετριάζαμε από πλευράς χρήσης. Φαντάζει αρκετά πιασάρικο, δε λέω, αλλά είναι σοβαρά χρήματα. Ακόμα και για ... φραγκοφονιάδες δισεκατομμυριούχους σαν τον Σαββίδη. Ο οποίος βέβαια τουλάχιστον φέτος, όπου έκρινε ότι δεν επιχείρησαν να τον υποτιμήσουν, μια χαρά τα "έσπρωξε" τα στραγαλάκια. Να μην το ξεχνάμε τόσο εύκολα. Έχοντας αρνηθεί προηγουμένως και 17,5 εκατομμυριάκια (τα σίγουρα εισπράξιμα) ζεστά ζεστά για αυτόν που φτιάχνει νέα οπαδάκια και πολλοί δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι μπορεί να κατέληγε στην πχοιασαλτσμουργκ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μόνο εγώ παρατήρησα ότι βγήκε ο Brandon και χάσαμε εντελώς το pressing μπροστά; Από την εστία τους μέχρι και 60 μέτρα μακριά, έφταναν σχετικά εύκολα.

Αν θυμάμαι λάθος, διορθώστε με.
Μεγάλη αλήθεια.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Μπορείς να πεις ότι δεν βοήθησαν οι επιλογές μας. Δεν μπορούσαν οι βασικοί να βγάλουν 90 λεπτά απέναντι σε ομάδα που έχει τώρα τον Ρυθμό που θα έχουμε εμείς τον Νοέμβριο . Δεν χρειαζόταν κανένα τακουνακι από τον δεσποτοφ σε εκείνη την στιγμή. Μπήκαν και οι δύο μεταγραφές δεν είναι ακόμα έτοιμα τα παιδιά. Για αυτό ούρλιαζε ο προπονητής για τις μικρότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ μέχρι το τέλος των προκριματικών. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε καθαρό 90 κι ισοφαριστηκε με γκολ στρακα στρούκα . Στην παράταση το πλεονέκτημα θα το είχε ο πιο έτοιμος κι αυτοί έχουν τα δεκαπλάσια παιχνίδια από εμάς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Έχεις δει όλα τα ποστ του pregame και την. Ώρα του αγώνα γιατί είδα περίπου το. 90-95%??

Βλέπεις τις αντιδράσεις και λες οκ επειδή στράβωσε η φάση θα τα αφήνω όλα;

Από ποτέ το κάναμε νόμο εδώ μέσα;
Οποιος εκφράζεται με σωστό τρόπο και έχει τις διαφωνιες του προφανώς και δεν ενοχλεί κανέναν!

Οποιος όμως ειρωνεύεται αυτήν την ώρα εδώ μέσα που είμαστε σκασμένοι και εζει διάθεση για καζούρα να πάει σε κανενα sdna gazzetta να κάνει τον έξυπνο.

Όταν η ομάδα, που είδαμε παιδάκια να κλαίνε στο 96ο λεπτό, χαρακτηριζεται περίγελος και λοιπές ειρωνειες

Δεν το ανεχόμαστε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα την διάρκεια των παιχνιδιών μπορεί να γράψω τίποτα στο ημίχρονο αλλά δεν παρακολουθώ ποτέ την ροή των μηνυμά Και ο λόγος είναι ότι αυτό που λες ότι γινόταν σήμερα, γίνεται σε κάθε παιχνίδι και με πρωτεργάτες ευιπόληπτα μέλη.
Εγώ μιλάω για αυτά που γράφτηκαν μετα το παιχνίδι,τα οποία το 99% ήταν στα πλαίσια των κανόνων.
Από κει και πέρα οτιδήποτε έξω από τα πλαίσια των κανόνων ας λάβει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με τις απόψεις κάποιων ότι σήμερα η Μάλμε ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη?
Αυτη την άποψη ειρωνευοσουν, εγω αυτό σχολίασα, εσύ πάνω σε αυτό απάντησες και στο τέλος έγραψες και την ομορφιά που εγραψες.
Μέχρι το ποστ που με αποκαλεσες χώρο φύλακα απαξιωτικά ποιο ποστ μου ειρωνεύεται και δείξε μου ότι τρέχω να την πω σε αυτούς που είπαν ότι είναι ανώτερη η Μάλμε;;

Δείξε μου το ποστ γιατί τράβηξα 6 screen shot Και Δε βρίσκω Κανένα και δεν μπορω να τα ανεβάσω.

Ειλικρινά δείξε μου το ποστ.

nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Συμετοχή στον αποκλεισμό κατα τη γνωμη μου:
20% διαφορα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικου ρυθμού
30% τύχη (2ο και 3ο γκολ)
30% διαιτησία (πέναλτι κουλιερακη, φάουλ Σβαμπ)
5% αστοχία Μουργκ
10% ασυνενοησια Σβαμπ Ντεσποντοφ και αχρείαστο φάουλ Ντεσποντοφ στο 3-3
5% λάθος έξοδος Κουλιερακη και κενό στην άμυνα στο 2ο γκολ

Οι αλλαγές όλες σωστές. Η τακτική καλή.
Τα πόδια πολύ βαριά. Το μυαλό λίγο θολό καπου καπου (φάουλ Ντεσποντοφ, σουτ Καμάρα, μυτακι Βιερινια).
Οι μεταγραφές θα κριθούν σε βάθος χρόνου. Ο Μειτε δε γινόταν να είναι στην προετοιμασία για κάποιο λόγο που δε γνωρίζουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά είναι ότι δε γνωρίζουμε το λόγο. Οποίοι αισθανονται σίγουροι ας διαβάσουν τα αποφθέγματα του Μπουκόφσκι να τους φύγει η σιγουριά.
Όσοι έχετε παράπονα από την ομάδα είστε μυρωδιαδες. Αν θέλετε ρωτήστε και τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που τα ξέρουν όλα να σας το επιβεβαιώσουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ettien26 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μόνο εγώ παρατήρησα ότι βγήκε ο Brandon και χάσαμε εντελώς το pressing μπροστά; Από την εστία τους μέχρι και 60 μέτρα μακριά, έφταναν σχετικά εύκολα.

Αν θυμάμαι λάθος, διορθώστε με.
Μεγάλη αλήθεια.
Δε θεωρώ ότι κάναμε pressing ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο
Σε 2 3 φάσεις προσπαθήσαμε να το κάνουμε, κλέψαμε και μπαλιές αλλά δεν μπορέσαμε να συνδυαστουμε σωστά στην τελική πάσα.

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Andrew R έγραψε: Για αυτό ούρλιαζε ο προπονητής για τις μικρότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ μέχρι το τέλος των προκριματικών. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε καθαρό 90 κι ισοφαριστηκε με γκολ στρακα στρούκα . Στην παράταση το πλεονέκτημα θα το είχε ο πιο έτοιμος κι αυτοί έχουν τα δεκαπλάσια παιχνίδια από εμάς.
Ε μα δεν είχαμε αλλαγές στο ρόστερ, πλην Μέιτε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Από το πρώτο παιχνίδι είδα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλυτερη ομάδα. Απλά είχε ψιλό τραγική άμυνα.και αυτό όχι μόνο μας έδινε ελπίδες αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι θα περνούσαμε . Ο διαιτητής από το γήπεδο και χωρίς το Ρίπλεϊ ήταν εκνευριστικότατος . Αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. 120 λεπτά τέτοια εποχή απέναντι σε τέτοια ομάδα δεν μπορείς να παίξεις .οταν το φάγαμε κατάλαβα ότι αν δεν είμαστε τυχεροί να πάει πέναλτυ δεν μπορούμε στη παράταση .
Για μένα όλο το πρόβλημα ήταν ο Μειτε . Καλος ο τσαλοφ καλοσ Ο τισουνταλι αλλά τα γκολ μπροστά τα βρίσκεις γιατί έχεις παιχταράδες με αα να. Τάισον Ζιβκοβιτς μια χαρά την έκαναν την δουλειά .Κρατάς ίδια ομάδα με περυσι και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τον συνδετικό κρίκο. Αυτόν που όταν ελειπε περυσι για κάποιο λόγο η ομάδα είχε θέμα.
Σε γενικές γραμμές παρά την απογοήτευση εγώ είμαι ευχαριστημένος . Και το λέγαμε νομίζω με τον μπανε στις μεταγραφές αν δεν κάνω λάθος . Πλην ντελια εγώ θα πω και κουλιερακη ζιβκοβιτσ δεν έχεις παίχτες για Τσάμπιονς λιγκ . Το επίπεδο είναι πολύ πάνω από το δικό σου . Δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα. Αποκλειστήκαμε από μέτριους δεν το χωράει ο νους μου. Ευτυχώς υπάρχει το παοκμάνια κάτι τέτοιες ώρες. Από αύριο σχολιασμός, τώρα μακαρι να κοιμηθούμε γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

navigator11 έγραψε:Αυτό το επιχείρημα "2 ευρώ πάνω, 4 ευρώ κάτω", παιδιά, ίσως κάπου να το μετριάζαμε από πλευράς χρήσης. Φαντάζει αρκετά πιασάρικο, δε λέω, αλλά είναι σοβαρά χρήματα. Ακόμα και για ... φραγκοφονιάδες δισεκατομμυριούχους σαν τον Σαββίδη. Ο οποίος βέβαια τουλάχιστον φέτος, όπου έκρινε ότι δεν επιχείρησαν να τον υποτιμήσουν, μια χαρά τα "έσπρωξε" τα στραγαλάκια. Να μην το ξεχνάμε τόσο εύκολα. Έχοντας αρνηθεί προηγουμένως και 17,5 εκατομμυριάκια (τα σίγουρα εισπράξιμα) ζεστά ζεστά για αυτόν που φτιάχνει νέα οπαδάκια και πολλοί δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι μπορεί να κατέληγε στην πχοιασαλτσμουργκ.
Θεωρώ ότι είναι διαφορετικό το θέμα του Σαββίδη στο να μπούμε στο τσου λου. Πιο πολύ είναι η "φάση τσου λου" πάρα τα χρήματα. Όχι είναι ευκαταφρονητα τα ποσά αλλά θεωρώ πιο πολύ τον καιει το να δει τον ΠΑΟΚ μαζί με τον Λαό του στο champions league.

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

renegade έγραψε: Έλα ρε συ τώρα ποιες μεταγραφές?
Όσο σε βοήθησαν ο Τσαλοφ και ο τισου τόσο θα σε βοηθούσαν και οι μεταγραφές.
Σόρρυ αλλά ακόμα και αυτός ο σαματτα περισσότερα θα είχε δώσει και από τους δύο μαζί.
Ο τρόπος που κάνει προετοιμασία η ομάδα ,την κάνει να παίζει στο 50% ( Μαξ) των δυνατοτήτων της αυτή την εποχή,ακόμα και αν οι 10/11 είναι από την περσινή ομάδα.

Αν δεν το δούμε το φετινό ως τεράστια αποτυχία δεν θα αλλάξει τίποτα.
Μετά λέμε γιατί δεν βρίσκεις παικτες καλούς.
Έχουμε λέει το κίνητρο του Τσάμπιονς λιγκ.
Ο κάθε παίκτης που δεν έχει ιδέα από ΠΑΟΚ , αυτό που βλέπει είναι συμμετοχες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ 0

Τεράστια στεναχώρια Τεράστια
Ρε συ Ρενε, ο Καμαρα γιατί στάθηκε μια χαρά (και είχε να παίξει μπάλα μηνες); Ο μόνος που ήρθε νωρίς και έκανε προετοιμασία. Ο Τσαλοφ και ο Τισουνταλι κυριολεκτικά δεν έχουν ούτε 15 μέρες στην ομάδα! Για αυτό είπα ΠΡΙΝ τα ματς, όλα. Στην προετοιμασία.

Και με έναν Χ Μειτε, που ήταν στην ομάδα πέρσι άρα δεν θα ήταν καινούργιος να θέλει δέσιμο. Χωρίς αμυντικό χαφ η ομάδα την έχει πληρώσει 100 φορές. Σήμερα για εμένα, ήταν ακόμα μια

Έκανες για το CL μια μεταγραφή, τον Καμαρα, για βασικο/βασικό rotation. Αυτό έχω σιχαθεί να βλέπω. Ειδικά όταν ξέρεις ότι έχεις συγκεκριμένα κενά και δεν κάνεις τίποτα για τόσο καιρό. Φορ ψάχνουμε από πέρσι, 1η Αυγούστου ήρθε...

Δε με νοιάζει να είναι παίχτης του 9, ας είναι του 7, αλλά να είναι με την ομάδα όταν πρέπει, όχι κατόπιν εορτής....

Σκασμενος είμαι, όχι με τον αποκλεισμό, με την εικόνα. Πρέπει να υπήρξαν 10λεπτα στο ματς με 80 και 85% κατοχή της Μαλμε, μετά το 75. Αδυναμία πλήρης να κρατήσουμε μπάλα. Αδυναμία να κόψουμε. Αδυναμία να αντιδράσουμε

Δεν έχω ξενερώσει περισσότερο με ποδόσφαιρο νομίζω στη ζωή μου από σήμερα. Δεν μπορώ να το δεχτώ
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Έχουμε επιβιώσει από τρίποντο Γιαννάκη που χάθηκε πρωτάθλημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ είχαμε κατοχή.
Από πούλημα της μπάλας που χάθηκε ευρωπαϊκός τίτλος από δική μας κατοχή στην τελευταία επίθεση.
Απο αποκλεισμό σε Τσου Λου επειδή δεν είδαν στα γραφεία ένα φαξ!
Από 7, 8 , 9 ούτε εγώ θυμάμαι, αποκλεισμούς στα προκριματικά του Τσου Λου.
Από σφαγές που ανεβάσαμε πίεση 300.
Υπομονή και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εννοείται ότι η πίκρα είναι μεγάλη.Παρολη την κακή αμυντική λειτουργία που έχει η ομάδα από το πρωτοτ φιλικό, παρά την ανετοιμοτητα,παρά όσα όλα έγιναν στην κανονική διάρκεια του αγώνα,για δέκα γαμημενα δευτερόλεπτα χάθηκε η πρόκριση. Στην παράταση ήταν φανερό ότι είχαμε λίγες πιθανότητες να αντέξουμε,οι οποίες έγιναν ακόμα λιγότερες λόγω του ρεφερυ και του βαρ στην φάση του 3-4.
Ποιός ξέρει πότε θα είναι η επόμενη μας ευκαιρία για το κωλοσεντονι που μας έχει γίνει απωθημένο
Ο σημερινός αποκλεισμός μου έφερε συναισθήματα παρόμοια με τον χαμένο ημιτελικό του 1993 στο ΣΕΦ,με το δίποντο της Μπενετόν για το 79-77 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Παρόλα αυτά δεν μου βγαίνει να βρίσω την ομάδα. Ότι μπορούσε το έκανε,με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα που μπήκαμε σαν χεσμενοι. Σήμερα το φάγαμε εμείς στο τέλος και κλαίμε, έτσι είναι η μπάλα, αναγκαστικά πρέπει να πάμε παρακάτω, γιατί διακυβευεται ένας όμιλος στο Γιουρόπα,και μια προοπτική διάκρισης στην Ευρώπη.Δεν έχουμε καιρούς για ψυχοθεραπείες,η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και να μην καταρρεύσει.
Για όσους τα έχουν βάψει μαύρα,σε θυμηθούν την κατάσταση μετά τον αγώνα της Λαμίας στα πλέι οφ .
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Όσο τύχη είχαμε μέσα στην Σουηδία τόσο μας έλειψε σήμερα.μετρια εμφάνιση στο πρώτο ημ. αλλά πολύ καλή στο δεύτερο για 15 Αυγούστου.δυστηχως μας έλειψε ο όττο πάρα πολύ γιατί εκτός ότι ο σαστρε είναι μέτριος αμυντικά είχε να πιάσει κ έναν παικτραρα από εκεί .εξακολουθούμε να παίζουμε χωρίς φορ ,το ζήλεψα το κτήνος που είχαν οι Σουηδοί με το 9 κατέβασε 10 μπάλες .δεν είμαστε στο επίπεδο τσουλου ακόμη ,ας πάμε με το καλό Γιουρόπα να περάσουμε κ την πρώτη φάση αν μπορούμε κ θα είναι τέλεια .στην Ευρώπη θέλουμε ένα χαφ ακόμη επιπέδου Μάντυ ,ο Ρώσος κ ο σβαμπ είναι ότι πρέπει αλλά για ελληνικό πρωτάθλημα που έχει άλλες ταχύτητες.προχωραμε παρακάτω
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Πόνεσε πολύ η βλακεία του Ντεσποτοφ. Πάρα πολύ. Τώρα που πέρασε η ώρα και έχοντας κάνει και μια απόσταση μέχρι να γυρίσω σπίτι. Με ήρεμο μυαλό θα πω ότι δεν το αξιζαμε καθόλου αυτό το ματς. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Επομένως θεωρώ ότι ούτε το επόμενο θα περνούσαμε και η αλήθεια είναι ότι με αυτή την ομάδα champions League δεν πας. Ή αν πας θα τρως κατραπακιες σε κάθε ματς (κάτι που δεν θέλω).
Ήταν ευκαιρία φέτος. Για άλλη μια χρονιά καθυστερήσαμε στις μεταγραφές. Οπότε στην ουσία πετάξαμε την ευκαιρία στα σκουπίδια.
Για τον Ντεσποτοφ δεν έχω πια λόγια να πω. Ο άνθρωπος θα είναι πάντα ο μοιραίος όπως και με Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει αυτό που κάνει!!! Αντί να κρατήσεις μπαλα έστω να την πετάξεις μπροστά να σφυρίξει ο διαιτητής εσύ κάνεις τακουνακι!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”