Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Όσο υπάρχουν οπαδοί με νοοτροπία
"Καλά,έχουμε πλούσιο μεγαλομέτοχο και πάλι εμείς θα βάλουμε πλάτη;"
Που δεν ξέρουν πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο του 21αι...
Ίσως μερικοί να νομίζουν πως μπορεί να έρθει ο Ελον Μάσκ και να υπάρχει η δυνατότητα ακόμα με 400 άτομα στην Τούμπα να πάρουμε το C.L και 9/10 πρωταθλήματα στην Ελλάδα....
"Καλά,έχουμε πλούσιο μεγαλομέτοχο και πάλι εμείς θα βάλουμε πλάτη;"
Που δεν ξέρουν πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο του 21αι...
Ίσως μερικοί να νομίζουν πως μπορεί να έρθει ο Ελον Μάσκ και να υπάρχει η δυνατότητα ακόμα με 400 άτομα στην Τούμπα να πάρουμε το C.L και 9/10 πρωταθλήματα στην Ελλάδα....
- abc_o_ karpouzas
Εδώ ισχύει το...ΠΑΟΚ πάνω από όλα...;
Οποίος θέλει να δει.. ΠΑΟΚ..παίρνει το διάρκειας του
Οποίος θέλει να δει...παικταραδες..αναπτύσσει θεωρίες..
Οποίος θέλει να δει.. ΠΑΟΚ..παίρνει το διάρκειας του
Οποίος θέλει να δει...παικταραδες..αναπτύσσει θεωρίες..
Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα ανοίξει στις 25.06.2024 10:00 και θα κλείσει για την 1η περίοδο διάθεσης στις 08.07.2024 18:00. Για την 2η περίοδο διάθεσης θα ανοίξει στις 09.07.2024 09:00 και θα κλείσει οριστικά στις 21.07.2024 18:00.
Οπότε;
Ανάμεσα στα 2 πρώτα εντός Ευρωπαϊκά (25/7 - 4/8)
δεν θα ξαναανοίξουν τα διαρκείας;
Οπότε;
Ανάμεσα στα 2 πρώτα εντός Ευρωπαϊκά (25/7 - 4/8)
δεν θα ξαναανοίξουν τα διαρκείας;
Αν ρωτήσετε στην ΠΑΕ πιστεύω ότι είναι πολύ ικανοποιημενοι με τον αριθμό των διαρκειας που έχουν πωληθει.Βαλατε έναν στόχο στο μυαλό σας και επειδή δεν τον πιάσαμε,αρχισατε τη μιρλα και το κράξιμο.
Μπράβο αγόρι μουpsykoman έγραψε:Διαρκειας παιρνω καθε χρονια την πρωτη μερα...το πρωτο λεπτο...φετος αργησα καποιες ωρες με το κωλοgov...
Αυτα για μεταγραφες...οραματα και διαγραμματα τα ακουω βερεσε...
Το μονο που δεχομαι ειναι το οικονομικο...
Η αυξηση το 50αρικο στην ανανεωση με πονεσε...γιατι δεν μου περισσευουν πλεον...οπως και λογω οικονομικων δεν μπορω πλεον να κατεβαινω σε οσα ματς θελω...(5-6 ολη την χρονια κι ας ειμαι απο Σερρες)...
ακριβως αυτο....psykoman έγραψε:Διαρκειας παιρνω καθε χρονια την πρωτη μερα...το πρωτο λεπτο...φετος αργησα καποιες ωρες με το κωλοgov...
Αυτα για μεταγραφες...οραματα και διαγραμματα τα ακουω βερεσε...
Το μονο που δεχομαι ειναι το οικονομικο...
Η αυξηση το 50αρικο στην ανανεωση με πονεσε...γιατι δεν μου περισσευουν πλεον...οπως και λογω οικονομικων δεν μπορω πλεον να κατεβαινω σε οσα ματς θελω...(5-6 ολη την χρονια κι ας ειμαι απο Σερρες)...
Το πήραμε φέτος το διαρκείας μας. Στην 5 όπως είπαν τα παιδιά για τιμές . Είναι ζόρικη η κατάσταση οικονομικά για όλο τον κόσμο . Προσωπικά για εμένα θα μιλήσω , τα λεφτά του ΦΠΑ του τριμήνου εσπασα σε 2 δόσεις και έτσι αποφάσισα να το πάρω . Αντι για Σκόπελο , έκλεισα Θασο και βγήκαν τα κουκιά . Τώρα αν γκρινιάζει η κυρία είναι άλλη ιστορία . Δε πειράζει , αρχές Σεπτέμβρη θα της εχει περάσει μαζί με την τελευταία μου δόση για ΦΠΑ.
- Μπαρκαρούτσος
Αν έπαιρνες μπάσκετ όμως..και Σκόπελο και η κυρά ικανοποιημένη και ο ΦΠΑ κομπλέ και θα έβλεπες ΠΑΟΚ όλη τη σεζόν! 

Είναι πάντως εκπληκτικό πως σαν λαός μπορούμε να σκεφτούμε 1000 + 1 δικαιολογίες για τους εαυτούς μας, αλλά στον αγωνιστικό ΠΑΟΚ δεν αποδεχόμαστε ούτε 1.
Και ρωτάει ένας ηλίθιος, ο τριτοτέταρτος για ακόμα μια φορά λαός σε έμπρακτη στήριξη (ακόμα και μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος), δικαιούται να είναι με ένα διαρκές ανάθεμα στο στόμα ή καταντάει και ολίγον τι οξύμωρο; :ugeek:
Και ρωτάει ένας ηλίθιος, ο τριτοτέταρτος για ακόμα μια φορά λαός σε έμπρακτη στήριξη (ακόμα και μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος), δικαιούται να είναι με ένα διαρκές ανάθεμα στο στόμα ή καταντάει και ολίγον τι οξύμωρο; :ugeek:
Με τα διαρκείας που έχουν φύγει ως τώρα δικαιούται κανείς να πει οτιδήποτε για τον "τριτοτέταρτο" λαό που δεν στηρίζει; Ποιοι είναι οι πρωτοδεύτεροι;
-
Η πρόβλεψή μου πάντως, χωρίς να είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, είναι ότι η ροή των εξελίξεων (μεταγραφές, Ευρώπη) μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα αναγκάσει όσους δεν πήραν διαρκείας (ενώ είχαν την οικονομική δυνατότητα) να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο και να ψάχνουν τρόπο για να μπουν.
1,10 δίνει να παίξει μέσα Αυγούστου στο thread ερώτηση τύπου "Παίδες παίζει να ξανανοίξουν τα διαρκείας;"
1,10 δίνει να παίξει μέσα Αυγούστου στο thread ερώτηση τύπου "Παίδες παίζει να ξανανοίξουν τα διαρκείας;"
γελάω πολύ όταν συγκρίνουμε ομάδα θεσσαλονίκης με ομάδα αθήνας σε θέματα εισιτηρίων
- PAOKevolution
Όταν κλείσει η διορία των διαρκείας, θα περάσω μια βόλτα από το παρών τόπικ.
πηρα διαρκειας . μπορω απο τον δικό μου λογαριασμό να μπω στο σαιτ της παε και να αγορασω εισητηριο μεμωνομενο για τον ευρωπαικο αγωνα για συγγενη μου στην ιδια θυρα? και αν ναι με ποιον τροπο?
αλλιως πρεπει να κανει αυτος χωριστα λογαριασμό ?
αλλιως πρεπει να κανει αυτος χωριστα λογαριασμό ?
Ίσως κ να μπορείς αφού λογικά επιτρέπει να βάλεις διαφορετικά ονόματα. Ο λογαριασμός στο site της παε δε παίζει ρόλο στο όνομα του εισιτηρίου.
Θα φανεί από βδομάδα μόλις βγουν τα εισιτήρια
Θα φανεί από βδομάδα μόλις βγουν τα εισιτήρια