ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
13
7%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
3
2%
Baba
2
1%
Schwab
6
3%
Meïté
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Živković
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
106
58%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
42
23%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
9
5%
Vieirinha
1
1%

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

[youtube]Jfu9VtBZOzg[/youtube]

life imitates art

και Μανωλάς και Σκαρτάδος και 3 γκολ και Λακωνία και τελωνείο και τα χω με τον εαυτό μου και πιάνει το διατητή από το λαιμό. Με δυο λόγια, ήτανε πέναλτυ κύριε Πάνο;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

:lol:

εκείνο το πλάνο από το VAR στο 1-2 βρεθηκε ποτε?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάποια στιγμή θα πρέπει η νόβα να υιοθετήσει το σύστημα που έχουν και στα μεγάλα πρωταθλήματα πχ premier league.

Όση ώρα εξετάζεται η φάση ο κόσμος βλέπει τι κοιτάνε στο βαρ.
Που μπαίνουν οι γραμμές, ποιο πλάνο επιλέγουν, από τι οπτική γωνία το βλέπουν (πχ στο πέναλτι)

Θα έλυνε πάρα πολλές απορίες πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Ακούστε με σας παρακαλώ προσεχτικά. Υπάρχει μία λέξη πού λέγεται ΜΕΤΑΛΛΟ.. Ηγέτης γεννιεσαι ΔΕΝ γίνεσαι.

Παίκτης με ΜΕΤΑΛΛΟ, προσωπικότητα, γεννιέσαι ΔΕΝ γίνεσαι.. Προφανώς υπάρχει η ψυχολογική "ντοπα" όπως είχαμε προφανώς στο γεύμα καί πηγαίνοντας εκεί και ο ΛΟΥ, εκτιμώ ότι τα είπαν έξω από τά δόντια.

Για παράδειγμα ο Λου τούς είπε πείτε τι παράπονο έχετε από εμένα; Ο πρώτος που πάλι εκτιμώ ήταν ο Ιωάννης αφού είχε γίνει αλλαγή ενός κακιστου παίκτη .

Ο Ιωάννης θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να γυμναστει περισσότερο ώστε νά ανεβάσει την σταμινα του, τά μαρκαρίσματα του καί πολλά άλλα.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος πραγματικά πρέπει νά καταλάβετε καί οι φανς τού και αυτοί που τόν λατρεύετε ότι τό μόνο πού πρέπει να κάνετε είναι να τόν βοηθήσετε κ εσείς ότι αυτή την στιγμή είναι σέ ένα σταυροδρόμι.

Ο ένας είναι από δεξιά καί λέει εκγύμναση, σκληρή προπόνηση κτλ.
Ο άλλος δρόμος είναι "είμαι ταλέντο "υψηλού" επιπέδου για τά ελληνικά δρώμενα και δεν βλέπω κανένα" έχοντας αυτήν την έπαρση κ έχοντας ξεκάθαρα κόντρα με τόν προπονητή του πού ο ένας τόν λέει κανέ αυτά καί ο παίκτης ΔΕΝ τά κάνει.

Κάνε βρε ψυχούλα μου, γυμναστική νά ανεβάσεις όλα τα αθλητικά σου χαρακτηριστικά στοιχεία.

Θά πείτε και τί ξέρεις ρε Moriarty εσύ ένας ποταπός οπαδός στραβοστομης εκ τών Δυτικών Συνοικιών σε σχέση με τους γυμναστές τού ΠΑΟΚ;

Επειδή δεν με αρέσει το δράμα κουιν θά πω τρείς λέξεις. ΚΡΑΝΟΣ, XT 660, σχεδόν ολική διάλυση γόνατου..
Αλλά είμαι σκληροτράχηλος, τυχερός καί αγρίμι..

Το τί διάβασμα έχω ρίξει λοιπόν σέ αυτά τά 8,5 χρόνια θεωρώ ότι όι γυμναστές ούτε στα πιο τρελά τούς όνειρα..

Το τί γυμναστική έχω ρίξει αυτά τά χρόνια στα πόδια μου δεν μπορείτε νά φανταστείτε..

Καί για τελειώνω με τον Ιωάννη και επειδή τά μιλάω στα ίσια ΜΑΣ είναι αντιπαθής φυσιογνωμικά κ η συμπεριφορά του..

Εχθές στα μάτια μου ανέβηκε 1 με 2 λεβελ.. Δεν με ενδιαφέρουν τα 2 γκολ που έβαλε με ενδιαφέρει η μαχητικότητα πού έδωσες όσο μπορούσες..

Ας τόν φωτίσει ο ΘΕΟΣ καί ας διαλέξει το σωστό μονοπάτι γιατί εμείς δεν είμαστε μπαγλαμάδες. Λέω εμείς γιατί είμαστε πολλοί aggressive κιμπαρηδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από 35-60 ετωνε "βαριά ονόματα" πού ό καθένας έχει κόψει το γήπεδο για τους εκάστοτε λόγους του..

Τό παιδί προφανώς θά πουληθεί αργά η γρήγορα αφού έχει potential κ θέλουμε νά διαπρέψει αν δεν μείνει στον ΠΑΟΚ σέ ένα επίπεδο θεωρώ Γερμανικού πρωταθλήματος ..

Όλα αυτά τά έγραψα γιατί εχθές είδα έναν Ιωάννη νά σκυλιαζει κυρίως στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας τά πόδια του στην φωτιά ίσως για πρώτη φορά καί σέ κάποιες άλλες φάσεις στο δεύτερο ώσπου μετά τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του..

Στα τού παιχνιδιού μπήκαμε ψυχωμενα βάση τών παικτών πού έχουμε πού είναι λάιτ εκτός εξαιρέσεων..
Στο γκολ πού δεχόμαστε εκτιμώ ότι φταίει ό ζβιφκο επί δύο. Τόν περνάει ένας παίκτης... Τόν περνάει μετά ο Πινέδα και δεχόμαστε ένα φτηνό γκολ, τό οποίο όμως είχε υπογραφη Πινέδα ο οποίος μετά την φάση που βγάζει ο Κοτσρσκι εξαφανίζεται.

Χάνουν δύο μαλλιά, χάνουμε δύο μαλλιά ειδικά τού Σβαμπ.
Μπαίνουμε στο δεύτερο πολύ καλύτεροι με τον ΜΕΙΤΕ να κάνει πάρτι,ο οποίος αν έπαιζε με Λαμία θά νικούσαμε, αλλά χθές λογικά θά χάναμε η ισοπαλία αφού θά ήταν χώμα.

Όλο το κέντρο είναι αυτός ο παίκτης. Όι υπόλοιποι είναι πολύ μετρίου μεγέθους.

Ας πω και τί είναι ταχυναμη γιατί είμαι σε τρομερή φόρμα λόγω νίκης αυτής τής σιχαμερής ομάδας γιατί άκουω ΦΕΡΙΝ ΠΙΝ ότι ό Τσικινιο πού είναι πολύ καλός παίκτης είναι ταχυδυναμικος. Όταν τό βασικό τού ελάττωμα είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Άκουσα ότι ο Μαξίμοβιτς είναι κ αυτός όταν είναι πιο αργός από τόν Τζιόλη που είχαμε στο κέντρο..
Ταχυδυναμη ΙΣΟΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ + ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ..

Αφού δεχόμαστε ένα γκολ το οποίο προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ καί ίσως υπάρχει οφσάιντ ο Κοταρσκι κάνει επέμβαση ολκής και έρχεται ο Βιντρα καί μας βάζει γκολ..

Το πάθος πραγματικά που βγάζει ο παίκτης αυτός σκοράροντας το γκολ πού εκείνη την ώρα ως οπαδός μπορεί να τού μαυριζα κ το άλλο μάτι ασορτι (σορρυ), είναι απίστευτο..
Όποιος έχει μάθει από μικρό παιδί να σέβεται τόν αντίπαλο ο τύπος έχει κολλήσει αυτή την καρτουνοφατσα πού έχει και βγάζει κραυγή ακολουθώντας 4-5 παίκτες πηδώντας πάνω του..

Απίστευτη κίνηση τού Ρασβανε βγάζοντας τον Οττο και βάζοντας τόν Σαστρε..

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΑΜΑΤΑ Game Changer

Μπαίνει μέσα καί κάνει press εξαιρετικό. Τραβιέται ως εξτρέμ 3-4 φορές, αλλάζει 40άρα στιν Ντεσπο νομιζω σέ κομβικό σημείο.
Δίνει ασσίστ συστημένη με κεφαλιά φάλτσο πάρε βάλε. Κερδίζει το κόρνερ όπου προέρχεται το γκολ έχοντας βγεί ως εξτρέμ..
Ο Λουτσεσκου θέλει ΧΑΜΑΛΗ σέντερ φορ. Τά χαρακτηριστικά για ένα τέτοιο παίκτη ο οποίος πρέπει νά βγεί από την περιοχή καί νά πάει μέχρι τό κέντρο ώστε πολλοί παίκτες νά ξεμαρκαριστουν καί άλλα πολλά πού έχω βαρεθεί νά λέω.
Ένας τέτοιος παίκτης πρέπει νά έχει αθλητικά στοιχεία.
Παρά τα 31 τού χρόνια τό Τανζανικο ΑΤΙ ταπεινώνει πολλούς ανεξαρτήτως ομάδας ..

Εκπληκτικό στιγμιότυπο ο φαλακρός φυσικοθεραπευτης πού τον πήρε στις πλάτες του και χαμογελούσε σαν μικρό παιδί ο ΣΑΜΑΡΑΡΟΣ ..

Να πω εδώ ότι προφανώς θέλω ένα 26-28 ετών φορ κάνοντας αυτά πού θέλει ο ΛΟΥ αλλά με μεγαλύτερη ένταση κ σημειώνοντας 7-8 γκολ..

Η χαρά πού ένιωσα "ξεγυμνωντοντας" αυτό τό συνονθύλευμα
πού παρουσιάστηκε στην Τούμπα, μια ομάδα γεμάτη έπαρση.

Ξεγυμνωμα είχαμε και στον άπλυτο χαιτα όπου αν ισχύει ότι έκανε επίθεση σέ άτομο τής ΔΕΑΒ θα πρέπει νά τιμωρηθεί..

Μείνανε 3 τελικοί. Με το ματς επί τού γαύρου νά είναι ποδοσφαιρικός πόλεμος ..

Τούς αεχτσηδες πού διαβάζω εγώ πάντως σε φόρουμ στα αναμεταξυ μας δεν έχουν καμία έπαρση αντιθέτως είναι πολύ σωστοί λέγοντας πολλοί, ότι εχθές παίζαμε με πολύ δυνατή και καλή ομάδα κ μάλιστα πολλοί κάνουν καλύτεροι ανάλυση τής ομάδας μας από κάτι δικούς μας.. :D :D

ΥΓ. Παρακαλώ επειδή καί εμείς έχουμε έπαρση ως οπαδοί στο ματς με γαύρο ο τίτλος ας είναι σεβαστικος του τύπου ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ .. Τύπου ΠΑΟΚ - Γαυριέλα κτλ θα αυτοί είναι τίτλοι για παιδάκια..

ΤΙ ΧΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ..
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εχουν περάσει 19 ώρες. Καμια γραμμή θα δούμε; Ηρεμα ρωτάω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Καλυπτεται

https://imgur.com/a/5pvtL94
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

DamoN έγραψε:Κάτι ψιλά από το γήπεδο.
Τέτοιος βομβαρδισμος συναισθημάτων δεν με έχει κατακλείσει ποτέ ξανά.
Μπαίνω στο γήπεδο 1.5 ώρα πριν το ματς στην θύρα των οργανωμένων τόσο γρήγορα λες και μπήκα σε φιλικό Αυγούστου ξενερωμενος,λέγοντας στα φιλαράκια μου περυσι με αυτούς στο αντίστοιχο ματς π.ο που δεν είχαμε ομάδα το πιστεύαμε 100 φορές παραπάνω και φέτος που γίνεται υπερπροσπάθεια από όλους δείτε πως είναι το γήπεδο.
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα κερδίσουμε και με γαύρο θα παρακαλάνε για εισιτήριο πάλι.
Νιώθω την απίστευτη μετάλλαξη του ΠΑΟΚΤΣΗ μέσα σε 15 χρόνια.
Στην ανακοίνωση της ενδεκάδας ακούω γιουχαρίσματα για το όνομα του προπονητή.Νιωθω απλά μουδιασμενος.
Η ομάδα αν εξαιρέσεις ένα 25 λεπτό είναι φανταστική . Ειδικά στο δεύτερο πριν το φάμε καταλαβαίνω ότι τους κάνουμε ότι μας έκαναν αυτοί περυσι. Ταχυδυναμη και @@ τους έχουμε διαλύσει σε όλες τις μικρές μονομαχίες.
Παίρνουν ανύπαρκτο φάουλ . Κάθομαι στο καρεκλακι και κλείνω τα μάτια γιατί ξέρω ότι θα το φάμε κόντρα στην ροη, τι πιο ΠΑΟΚ άλλωστε . Με το που το τρώμε σηκώνομαι και φωνάζω όπως ποτέ ξανά ούτε στο ΠΑΟΚ γαύρος στο πρωτάθλημα . Δεν μπορώ να δεχτω ότι το χάσαμε και θα δικαιωθούν όλοι οι σασταλεγακηδες του πληκτρολογίου , ότι αυτοί οι παίχτες και αυτός ο προπονητης μετά από τέτοια προσπάθεια θα αποδοκιμαστούν και θα απαξιωθούν .
Αρχίζει όλη η θύρα σιγά σιγά να δίνει ρέστα πλέον αρχίζω να το ξανά πιστεύω . Στο 2-2 δεν πανηγυρίζω καν . Κρατάω δυνάμεις για το 3ο το μακρύτερο το οποίο πιστεύω πλέον με όλη μου την καρδιά .
Κόρνερ . Έχει Μπει το γκολ ήδη στο μυαλό μου. Κοιτάω που πατάω πως δεν θα χτυπήσω με το που μπει.
Σαστρε καιιιι να σε βλέπω να γαμας και ΠΟΤΕΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.Ολη η ουσία στα κεφαλαία.
Γέμισα για φέτος ΤΕΛΟΣ . Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού νιώθω ότι θα το χτυπήσουμε μέχρι τέλους στα ίσια. Θα πάρουμε γαύρο και βαζελο . Μετά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς .
Δάκρυσα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

VfB v2 έγραψε:Εχουν περάσει 19 ώρες. Καμια γραμμή θα δούμε; Ηρεμα ρωτάω.

Εικόνα
Επίσης η μπάλα πάει από δικό μας παίκτη (Σβαμπ κεφάλια)
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εικόνα

Αλήτες.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

ερώτηση επειδή δεν το είδα στα χαιλαιτς
Στο τακλιν του Ντέλια που πήρε κίτρινη, υπάρχει φάουλ;
Από το γήπεδο φάνηκε ότι παίρνει καθαρά μπάλα, αλλά ήταν μακριά και μπορεί να μην είδα καλά.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Αυτός ο τανας γιος το καλό παιδί ο προπονητής της κούλας γιατί δεν έχει τιμωρηθεί ήδη;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό μου και μόλις συνδεθώ, μετά από μισό λεπτό με αποσυνδέει.
Οπότε για να ποστάρω τα γράφω στο word και μετά γρήγορα τα κάνω copy paste.
Αυτό είναι το κείμενο που ήθελα να ποστάρω πριν τον αγώνα αλλά λόγω του ότι μπλέχτηκα με το τόπικ του Λούτσε δεν πρόλαβα. Το παραθέτω αυτούσιο..
marsantos έγραψε: Όπως υποσχέθηκα, σήμερα θα βάλω το αισιόδοξο κοστούμι μου.
Επειδή δεν είμαι του 'πιστέψτε το παιδιά', 'πάμε γερά' κτλ..
Θα ασχοληθώ με ότι θετικές προϋποθέσεις έχουν δημιουργηθεί και ίσως μας βοηθήσουν να κάτσει η μπίλια υπέρ μας.
-Έγραφα τις προάλλες πως ο ΠΑΟΚ είναι βαθιά εξαρτημένος από Κούλιε, Μειτέ, Τάισον, Κωνσταντέλια.
Ευτυχώς Κούλιε και Μειτέ δεν έπαιξαν την Τετάρτη άρα έχουν μια πλήρη εβδομάδα ξεκούρασης.
Επίσης Τάισον και Ντέλιας δεν πήραν ολόκληρο 90λεπτο με Λαμία. Γενικότερα η ομάδα είχε μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω μετά το Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη. Πιστεύω πως από το 20% - 30% που ήμασταν σε θέματα ενέργειας (σωματική και πνευματική) σήμερα να είμαστε στο 60% - 70%. Αν είναι αρκετό δεν ξέρω.
-Όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την άεκ, εμείς προερχόμαστε από αγώνα με τη Λαμία και αυτοί από αγώνα με το βάζελο. Επειδή στον αγώνα της Τετάρτης έπαιξαν με φουλ τις μηχανές πιστεύω έχουν καταναλώσει αρκετή ενέργεια και δεν ξέρω αν μπορούν να βγάλουν αντίστοιχο 90λεπτο έντασης. Στον αγώνα της Φιλαδέλφειας δεν τα κατάφεραν. Ας ελπίσουμε το ίδιο να γίνει και σήμερα. Πιστεύω αν καταφέρουμε να μείνουμε στο 0-0 μέχρι το 60' μετά θα αρχίσουν να φθίνουν ενεργειακά.
-Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ στην Αθήνα είναι πως έρχονται για να κάνουν παρέλαση. Άκουγα από δημοσιογράφους τους πως περιμένουν 60000 οπαδούς στο αεροδρόμιο και στη Φιλαδέλφεια όπως πέρυσι μετά το ματς με τον άρη.
Αυτά μου ακούγονται λίγο αλλαζονικά και συνήθως γυρνάνε μπούμερανγκ.
Για να δούμε..
Αυτά έγραψα πριν τον αγώνα. Την χθεσινή εξέλιξη δεν την περίμενα με τίποτα. Τόσα γκολ δλδ και τέτοια ανατροπή.
Σίγουρα ήμασταν καλύτερα ενεργειακά. Όχι σούπερ. Η αριστερή πλευρά με Μπάμπα και Τάισον φαίνεται ότι θέλει παραπάνω ανάσες.
Στο 100% πιστεύω θα είμαστε με το γαύρο στις 12 Μάη. Για μετά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουμε 4 παίκτες στο όριο καρτών. Προς το παρόν έχουμε μόνο το ματς με το γαύρο. Οι συνθήκες νομίζω θα είναι ευνοϊκές.
Ελπίζω και το αποτέλεσμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας.
Καλή Ανάσταση σε όλους!!

Υγ. Είναι ωραίο να κερδίζεις πριν από διακοπή.. Υπάρχει μια ανακουφιστική ηρεμία..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

OFF TOPIC

και εμένα μου συμβαίνει αυτό με τις αποσυνδέσεις, μια λύση είναι να τσεκάρεις την αυτόματη σύνδεση (κάτω από τα πεδία του login).
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ευτυχώς που η ομάδα πέταξε λευκή πετσέτα και έπαιξε χωρίς άγχος για την νίκη. Είμαι σίγουρος πως αυτός είναι ο κυριότερος λόγος της ολικής επαναφοράς μετά το στραπατσο στην Λαμία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gika έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Εχουν περάσει 19 ώρες. Καμια γραμμή θα δούμε; Ηρεμα ρωτάω.

Εικόνα
Επίσης η μπάλα πάει από δικό μας παίκτη (Σβαμπ κεφάλια)
Δεν εχει σημασια.Aν ο παικτης δεν καλυπτεται στην εκτελεση του φαουλ ειναι οφσαιντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 29 Απρ 2024, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”