ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
Ο Λουτσε διαβασε marsantos και αλλαξε το Ντελια Ζιφκο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Μπορεί να είχε αρχίσει να αισθάνεται αδιαθεσία ο μικρός κατά την επιβίβαση και να μην ανέφερε κάτι. Το ανέφερε κατά την ώρα της ανακοίνωσης των συνθέσεων, θερμομετρήθηκε και διαπιστώθηκε ο πυρετός.
Το θέμα είναι αν και πόσο, μπορεί με διαλυόμενη παρακεταμόλη με βιταμίνη C να βοηθήσει, εφόσον χρειαστεί. Ένα άλλο θέμα και το κυριώτερο, είναι να διαπιστωθεί σε δεύτερη φάση στο που οφείλεται ο πυρετός. Με τις ιώσεις και τον στρεπτόκοκκο Α που ενδημούν δεν είναι να παίζουμε με την υγεία κανενός. Καμμία νίκη και κανένας τίτλος δεν αξίζουν όσο αξίζει η ανθρώπινη ζωή.
Φίλε nunnies4, έχω και μια ηλικία όσο κι αν είμαι fit (πραγματικός σχεδόν fit σε καλή κατάσταση για την ηλικία μου), αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να τα έχεις. Ακόμα δεν αποφάσισα.
Να κερδίσουμε πάνω απ' όλα κι ας μην το δω εγώ.
PS: Δούση είδατε σήμερα;
Το θέμα είναι αν και πόσο, μπορεί με διαλυόμενη παρακεταμόλη με βιταμίνη C να βοηθήσει, εφόσον χρειαστεί. Ένα άλλο θέμα και το κυριώτερο, είναι να διαπιστωθεί σε δεύτερη φάση στο που οφείλεται ο πυρετός. Με τις ιώσεις και τον στρεπτόκοκκο Α που ενδημούν δεν είναι να παίζουμε με την υγεία κανενός. Καμμία νίκη και κανένας τίτλος δεν αξίζουν όσο αξίζει η ανθρώπινη ζωή.
Φίλε nunnies4, έχω και μια ηλικία όσο κι αν είμαι fit (πραγματικός σχεδόν fit σε καλή κατάσταση για την ηλικία μου), αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να τα έχεις. Ακόμα δεν αποφάσισα.
Να κερδίσουμε πάνω απ' όλα κι ας μην το δω εγώ.
PS: Δούση είδατε σήμερα;
Χαχαχαχα μέχρι και τον πυρετό ελέγχουμεaivas19 έγραψε:Ο Λουτσε διαβασε marsantos και αλλαξε το Ντελια Ζιφκο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Έλα ρε Τανζανικη γαζέλα....μας χρωστάς ένα μεγάλο γκολ. Άντε πάσα μου
Να μπορέσουμε να σπάσουμε αυτό το παρωχημένο αλλά δυστυχώς όπως έχει αποδειχθεί με μας, αποτελεσματικό man to man που παίζει ο (μ)Πελά(ς)δο. Με Ντέλια μέσα θα φορτώνονταν κάρτες οι μέσοι και αμυντικοί τους, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει σε αυτό ο Μουργκ. Μακάρι να μιμηθεί το παιχνίδι του με τον γαύρο στον α΄γύρο.
- PAOK - 1926-
Goooolllllllaaassooooo....!!!
Test 1-2 ..test
Κομπλέ όλα οκ ..
Test 1-2 ..test
Κομπλέ όλα οκ ..
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!