ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
4
3%
Kedziora
1
1%
Troost-Ekong
1
1%
Michailidis
4
3%
Baba
81
61%
Tsingaras
1
1%
Schwab
2
2%
Taison
11
8%
Konstantelias
1
1%
A. Zivkovic
1
1%
Thomas
1
1%
Narey
1
1%
Samatta
2
2%
F. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
22
17%

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΠΑΟΚ - Beitar Jerusalem 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

Andrew R έγραψε:
JohnDag έγραψε:Το θέμα ήταν, είναι και θα είναι οικονομικό. Θα το λέω, όσο τουλάχιστον μου το επιτρέπουν, μπας και γίνει κατανοητό.

4Μ από την πώληση Ινγκι και ένα που γλυτωσες από το συμβόλαιο του 5.

Αποχώρηση Κουρτιτς, Ολιβέιρα, Καντουρι, Μπισε έχεις γλυτώσει αλλά 3.5Μ σε σχέση με πέρσι.

Σύνολο 8.5Μ.

Μέχρι στιγμής έδωσες 2.2Μ για Εκονγκ (συμβόλαιο και αγορά), 800 για Μπαμπά, 900 για Σαματα, 600 για Κεντζιορα.

Σύνολο 4.5Μ.

Ήδη έχεις κόψει 4Μ σε σχέση με πέρσι. Το ταμείο είναι συν (σε σχέση με πέρσι πάντα).

Στην απευκταία (αλλά δυστυχώς και αρκετά πιθανή) περίπτωση αποκλεισμού από Ευρώπη υπάρχουν λύσεις. Μια πωληση Ντουγκλας θα αποφέρει 5-6Μ, θα ξοδέψεις 2-3Μ από αυτά για ενίσχυση και πάλι συν θα είναι το ταμείο.

Και στο πολύ ζόρι πουλάς και τον Κοταρσκι και βγάζεις και κέρδος.

Κουμάντο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ κάνει η οικονομική διευθύντρια η οποία βεβαίως εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του μεγαλομετόχου και σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί από μόνη της.

Αρχίστε πάλι τους αλαλαγμούς, πείτε με μίζερο, τοξικό και ότι θέλω το κακό του ΠΑΟΚ.

Η πραγματικότητα δεν θα αλλάξει όπως δεν άλλαξε και τα τελευταία 2-3 χρόνια που τα λέω. Γιατί αυτά που λέω δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Ίσως αυτό βέβαια είναι και το πρόβλημα.

Τέλος, και για πολλοστή φορά θα ξεκαθαρίσω ότι για μένα προσωπικά δεν υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα πέρα από τον Ιβαν. Με τον Ιβαν ακόμα και 4ος ο ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητος και δεν χρωστάει πουθενά. Ούτε θέλω να φύγει, ούτε το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο καν. Και προφανώς κάποιο λόγο θα έχει που έχει τραβήξει ξεκάθαρα χειρόφρενο τα τελευταία χρόνια.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ούτε ότι είναι ιερό τοτέμ στο οποίο απαγορεύεται να ασκείται κριτική, ούτε ότι σαν οπαδός θα σταματήσω να έχω απαιτήσεις και ούτε τέλος ότι θα κάνω ότι δεν βλέπω την πραγματικότητα.

Αυτά για να είμαστε ξεκάθαροι και επειδή ζήτησε ο Μπαρκαρουτσος να εξηγηθώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχάς καλός ήρθες κι πάλι στο φόρουμ. Μόνο που η ανάγνωση σου έχει εμφανή κενά . Το μειωμένο μπάτζετ το οποίο επικαλησε συνεχώς δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι υποχρεωμένος έστω κι σε συνθήκες οικονομικής στενότητας να βρίσκεις λύσεις. Πόσο πχ στοίχησε στον Άρη ο νταριντα η ο Σάσα παλιότερα; Γιατί στον ΠΑΟΚ μας δεν μπορούμε να βρούμε αξιόλογους κι λειτουργικούς παίκτες σε λογικα χρηματα ; Ο σαχωφ έπαιξε στην ΑΕΚ με μικρότερο συμβόλαιο από ότι σε εμάς. Το να επικεντρώνεται διαρκώς η κουβέντα στα χρήματα αφαιρεί από την συζήτηση της ευθύνες λειτουργίας του κλαμπ σε όλα τα επίπεδα.
Να το πω όσο πιο απλά γίνεται για να γίνει κατανοητό.

Όταν λέω ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό εννοώ το εξής.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι αποφάσεις που παίρνονται και οι οποίες αφορούν το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας έχουν ως βασικό κριτήριο το οικονομικό και όχι το ποδοσφαιρικό.

Νομίζω ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί αυτό είναι πρόβλημα όταν μιλάμε για ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία και όχι απλά για ανώνυμη εταιρία.

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Αυτό θα ισχιε αν η ομάδα δεν εδινε καθολου μεγάλα συμβόλαια . Το να εχω ομως παρκαρισμενα συμβολαια του εκκατομυριου κι ειτε να μην παιζουν ειτε να παιζουν οποτε τους κατεβει δεν ειναι θεμα διαθεσης χρηματων αλλα αξιοποιήσεις αυτων.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πρώτον, για δυο χρόνια η ΠΑΕ δεν έδινε μεγάλα συμβόλαια.

Από την μεταγραφή του Ολιβέιρα μέχρι την μεταγραφή του Εκονγκ (δυο ολόκληρα χρόνια) δεν δόθηκε κανένα συμβόλαιο που να προσεγγίζει έστω το 1Μ τον χρόνο.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι το συνολικό μπατζετ μισθοδοσίας πέφτει σταθερά κάθε χρόνο. Λίγο, πολύ είναι συζητήσιμο. Πάντως πέφτει.

Δεύτερον, ένα ήταν το παρκαρισμένο μεγάλο συμβόλαιο πέρσι. Του καλύτερου σου χάφ (ίσως και παίκτη) πρόπερσι.

Ο οποίος σου ζήτησε ανανέωση, κρίνοντας καθαρά οικονομικά του αρνήθηκες και κατάφερες στο τέλος να τον πληρώσεις 1.3Μ για να κάνει ένα χρόνο διακοπές.

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

κι ο ολιβειρα ειχε μεγαλο συμβολαιο κι μηδενικη προσφορα κι ο κουρτιτς για λογους που εγω προσωπικα δεν γνωριζω δεν επαιξε σχεδον καθολου , ενω τα καθολου αμελητεα ποσα που εδωσε η ομαδα για μεταγραφες (δεν καταλαβαινω καθολου γιατι επιμενεις στον διαχωρισμο της μισθοδοσιας των συμβολαιων κι του κοστους μεταγραφων ) δεν μπορεσαν να βοηθησουν στον βαθμο που θα επρεπε. Ο ΠΑΟΚ μας χωρις να υπαρχει πραγαμτικος λογος ηταν μια ομαδα που πληρωνε premium σε καθε συμβολαιο που εκαμνε. αυτο επρεπε να σταματησει εδω κι παρα πολυ καιρο. ΤΟ προβλημα μας δεν ειναι οτι δινουμε λιγοτερα λεφτα , αλλα οτι τα λεφτα που δινουμε δεν πιανουν τοπο. αυτο πρεπει να αλλαξει.
( 5 συμβολαιο περιξ του εκκατομυριου δεν τα λες κι λιγα κουρτιτς , ολιβειρα , ιγκι, ζιφκοβιτς, αουγκουστο.)
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

ABOLEYTOI έγραψε:Ο Σαματα μου φάνηκε από τα βιντεακια καλός κεφαλοσφαιριστης, γνώμη μου να μην αναλώνεται στο σκριν του αντίπαλου τερματα αλλά να βγαίνει για την πρώτη κεφαλιά.
Το προσεξα και εγω. Η μοναδικη δικαιολογια που βρισκω σε αυτο ειναι πως δεν ξερει ακομα τις κομπινες, οποτε το πιο ευκολο ηταν αυτο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]NE0aivWw1dg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α ναι...

Ποιος χτυπούσε το τύμπανο χθες;

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι επίσης... Κάντε κάτι με τα μαλακισμένα στην 4. "Τον σκότωσα γιατί ήταν αρειανός" και τ'αρχίδια μας κουνιούνται.

Έμαθα ότι βγήκε και μαχαίρι στην 4. Δηλαδή άντε γαμηθείτε. Γαμώ τα άδεια σας κεφάλια γαμώ.

Και φυσικά γιούχα μετά τη λήξη του αγώνα. Πρωταθλητές στην μαλακία.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Andrew R έγραψε:κι ο ολιβειρα ειχε μεγαλο συμβολαιο κι μηδενικη προσφορα κι ο κουρτιτς για λογους που εγω προσωπικα δεν γνωριζω δεν επαιξε σχεδον καθολου , ενω τα καθολου αμελητεα ποσα που εδωσε η ομαδα για μεταγραφες (δεν καταλαβαινω καθολου γιατι επιμενεις στον διαχωρισμο της μισθοδοσιας των συμβολαιων κι του κοστους μεταγραφων ) δεν μπορεσαν να βοηθησουν στον βαθμο που θα επρεπε. Ο ΠΑΟΚ μας χωρις να υπαρχει πραγαμτικος λογος ηταν μια ομαδα που πληρωνε premium σε καθε συμβολαιο που εκαμνε. αυτο επρεπε να σταματησει εδω κι παρα πολυ καιρο. ΤΟ προβλημα μας δεν ειναι οτι δινουμε λιγοτερα λεφτα , αλλα οτι τα λεφτα που δινουμε δεν πιανουν τοπο. αυτο πρεπει να αλλαξει.
( 5 συμβολαιο περιξ του εκκατομυριου δεν τα λες κι λιγα κουρτιτς , ολιβειρα , ιγκι, ζιφκοβιτς, αουγκουστο.)
Ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε ομάδα από μη ελκυστικό πρωτάθλημα και μη εξασφαλισμένη Ευρώπη, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει υπεραξίες αν δεν θέλει να μαζεύει ότι περισσεύει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Είναι κρίμα αυτό το τρολάρισμα μερικών στην ψηφοφορία, καταρχάς δεν σέβεται την προσπάθεια των παικτών τού ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτών που προσπάθησαν περισσότερο, στη συγκεριμένη περίπτωση κυρίως τού Τάισον. Οτί ο Μπάμπα ήταν πρώτος εντάξει δεν άλλαξε, αλλά θα θέλαμε να δούμε οι υπόλοιποι πόσες ψήφους θα έπαιρναν πραγματικά.

Καλή η πλάκα αλλά η ζωή δεν είναι μόνο αστεία και χαβαλές.
prax

Δημοσίευση από prax »

Ένα πράμα μόνο
Ένα γαμημενο πράμα..

Ρε πστη σβαμπ.. τρία χρόνια στην ομάδα τα πεναλτι απο εκεί τα βαράς πάντα.. ε α γαμης μλκ κ εσυ.
Ένα παιδάκι δημοτικού να εχεισ Απέναντι σου απο εκεί θα πέσει..

Αγανάκτηση, είμαστε χλωμοί. Δεν ξέρω τι αμαρτίες πληρώνουμε πάντως για όλα φταίει η οικογένεια για μένα..

Απο χθες μες στα νεύρα όπως υποθέτω οι περισσότεροι μας.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ανεμιζαν ωραία οι σημαίες στην Τούμπα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σβήσιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Παρ 28 Ιούλ 2023, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτοί ήταν hooligans. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Νομίζω ότι δεν το πήραν χαμπάρι στην αρχή, γιατί μετά σταμάτησαν.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτοί ήταν hooligans. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Πολύ ωραίος Αποστόλη. Πράγματι καλοί και κακοί υπάρχουν ανάμεσα σε όλους τους λαούς, τις φυλές και δεν ξέρω τι. Έχουμε κι εμείς (δυστυχώς) στον ΠΑΟΚ κάτι φυντάνια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”