Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Αν και να σου πω και την αλήθεια δεν έχει μεγάλη διαφορά με τα επίσημα τα περσινά τουλάχιστον. Δεν είναι γκρίνια απλή διαπίστωση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πιστεύω ότι κακώς προβάλλονται τα φιλικά... Τζάμπα τα βλέπουμε.
Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
- buffalobill4
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
-
Γιατι Τζάμπα? Βλέπουμε την γύμνια της ομάδας ειδικά σε ποιότητα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πιστεύω ότι κακώς προβάλλονται τα φιλικά... Τζάμπα τα βλέπουμε.
Η Στεάουα ξεκινά σε 10 μέρες τις επίσημες υποχρεώσεις της. Λογικό να είναι πολύ πιο έτοιμη.
Η ομάδα μας έκανε προπόνηση και σήμερα το πρωί, τί περιμέναμε να είναι τούρμπο;
- Μπαρκαρούτσος
Βλέπεις ποδόσφαιρο...paokpantou έγραψε:Γιατι Τζάμπα? Βλέπουμε την γύμνια της ομάδας ειδικά σε ποιότητα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πιστεύω ότι κακώς προβάλλονται τα φιλικά... Τζάμπα τα βλέπουμε.
Δηλαδή μέχρι σήμερα το μεσημέρι είχες άλλη γνώμη, αλλά είδες την ομάδα και έπαθες σοκ;
Όσοι βλέπετε γύμνια τώρα, την βλέπετε από πέρσι τέτοια εποχή.
Ναι καταλαβαίνω πώς το λες.. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουμε σοφότεροι απόψε.buffalobill4 έγραψε:Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Αν και να σου πω και την αλήθεια δεν έχει μεγάλη διαφορά με τα επίσημα τα περσινά τουλάχιστον. Δεν είναι γκρίνια απλή διαπίστωση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πιστεύω ότι κακώς προβάλλονται τα φιλικά... Τζάμπα τα βλέπουμε.
-
Το ανησυχητικό είναι πως την βλέπουμε μόνο. Εμείς την γυμνια....
Όχι φυσικά.Τα φιλικά δεν γίνοναι ούτε για τα γκολ ούτε για τις ευκαιρίες αλλα για να μπορέσει να βγάλει τις συνεργασίες και τους αυτοματισμούς που δουλέυει η ομάδα στην προπόνηση..Εμείς φυσικά δεν βλέπουμε σήμερα ούτε αυτές...Θεωρώ κακό timing πάντως που βάλαμε τόσο νωρίς φιλικά..με μόλις δηλ. 2 προπονήσεις.Γερασίμου έγραψε:Η Στεάουα ξεκινά σε 10 μέρες τις επίσημες υποχρεώσεις της. Λογικό να είναι πολύ πιο έτοιμη.
Στα φιλικα η ομαδα βγαζει στη βιτρινα τον Μουργκ και αυτος κανει οτι μπορει για να παραμεινει εδω. Οσο για την ενδεκαδα π ειχε μολις 2-3 βασικους, δες ποσο πιο στρωτα και ωραια παιζει η δευτερη ενδεκαδα με τα πιτσιρικια.obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Παντως η ομαδα δειχνει να παιζει πολυ κουτουρου. Πασες παρακινδυνευμενες, περιεργες επιλογες, ανευ λογου τριπλες σε λαθος σημεια, ταλαιπωρημα της μπαλας χωρις λογο.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα παίζει με 2-3 βασικούς,οι δύο στόπερ δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ ,πιθανόν ούτε για α εθνική,ο Μπραντον είναι για γέλια, επίσης δεν κατάλαβα γιατί να παίξει ο Ναρει 35' εκτός θέσης για να δούμε δεξιά έναν παίχτη ο οποίος δεν υπολογίζεται.
Αυτά.
Εμενα μ αρεσει η ομαδα στο δευτερο. Βεβαια με αλλο γορ γιατι ο Γκορτετζιανη δεν βρισκει συμπαιχτη ουτε με αιτηση
Παλιότερα δεν βλέπαμε τα φιλικά, παίζαμε με κάτι μπυραρίες και να σου τα διθυραμβικά άρθρα στα ΣΠΟΡ του Βορρά την επόμενη ημέρα :"Καταιγιστικός o ΠΑΟΚ, νίκησε 9-0 την Β κατηγορίας Βαυαρίας MunichBar".
Τώρα όλα μας βρωμάνε.
Τώρα όλα μας βρωμάνε.
Δηλαδη για να καταλαβω εδωσε ολοκληρο ημιχρονο στον Μουργκ και εβαλε μόλις 20 λεπτα τον Ρικαρντο? Δηλαδη ο Μουργκ τι ακριβως θεση εχει στην ιεραρχια? Αυτες τις παπαριες δεν μπορω να τις καταλαβω.
Ε είχαμε φάει και 7 από μια μπυραρία...κρύβε λόγια 

Τον μιλησα και σκοραρε! Μπραβο για το θρασος/θαρρος να το παρει πανω του!
GGGGGGOOOOAAALLLLLL
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕ ΟΛΛΟΟΟΥΥΣΣ ΘΑ ΤΟΥΥΥΣΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕ
Ψυχολογία ΠΑΟΚτσή
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕ ΟΛΛΟΟΟΥΥΣΣ ΘΑ ΤΟΥΥΥΣΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕ
Ψυχολογία ΠΑΟΚτσή