CEV Cup 2023-2024
- Μπαρκαρούτσος
Re: CEV Cup 2023-2024
Zaytseva μην αγχώνεσαι, χαβαλέ κάνω με τον PaokCuba4, τον πειράζω!
Έχω στηρίξει το volley στο παρελθόν με τον τρόπο μου, πλέον βλέπω αγώνες όποτε μπορώ.
Έχω στηρίξει το volley στο παρελθόν με τον τρόπο μου, πλέον βλέπω αγώνες όποτε μπορώ.
- miburosaito
Μειωσε σε 2-1 η Μπερλιν Κουβανε!
Επεμεινε, πιεσε, δεν λυγισε μετα τα ταιμ αουτ των Ιταλων και το πηρε το σετ!
Επαιξε καλα και στα 3 σετ, στις λεπτομερειες τα εχασε τα προηγουμενα
Επεμεινε, πιεσε, δεν λυγισε μετα τα ταιμ αουτ των Ιταλων και το πηρε το σετ!
Επαιξε καλα και στα 3 σετ, στις λεπτομερειες τα εχασε τα προηγουμενα
Μιλανο-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλένκοσκι): Φαν Χάρντερεν 8 (6/21 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 39% υπ. - 22% άριστες), Σαλταφερίδης 8 (8/19 επ.), Μπλάνκεναου 3 (2/2 επ., 1 μπλοκ), Γάτσης 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Τακουρίδης 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Τρούχτσεφ 14 (10/30 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 44% υπ. - 7% άριστες) / Κοκκινάκης (λ, 78% υπ. - 44% άριστες), Μούχλιας 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Παπαλεξίου, Σιδηρόπουλος, Λινάρδος 4 (3/3 επ., 1 μπλοκ).
ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλένκοσκι): Φαν Χάρντερεν 8 (6/21 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 39% υπ. - 22% άριστες), Σαλταφερίδης 8 (8/19 επ.), Μπλάνκεναου 3 (2/2 επ., 1 μπλοκ), Γάτσης 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Τακουρίδης 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Τρούχτσεφ 14 (10/30 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 44% υπ. - 7% άριστες) / Κοκκινάκης (λ, 78% υπ. - 44% άριστες), Μούχλιας 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Παπαλεξίου, Σιδηρόπουλος, Λινάρδος 4 (3/3 επ., 1 μπλοκ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Πέμ 14 Δεκ 2023, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλενκοσκι:
Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Δεν έχουμε πολλές φορές την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι δυνατές και έχουν παίκτες από την ελίτ, όπως είναι ο Καζίνσκι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους βόλεϊμπολίστες στον κόσμο. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας για εμάς, τους θεατές, τους φιλάθλους μας. Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως έχω πει. Εμείς χρειαζόμαστε μία «καθαρή» νίκη και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ για να προκριθούμε, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα παίξουμε πλήρεις, και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα
Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Δεν έχουμε πολλές φορές την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι δυνατές και έχουν παίκτες από την ελίτ, όπως είναι ο Καζίνσκι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους βόλεϊμπολίστες στον κόσμο. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας για εμάς, τους θεατές, τους φιλάθλους μας. Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως έχω πει. Εμείς χρειαζόμαστε μία «καθαρή» νίκη και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ για να προκριθούμε, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα παίξουμε πλήρεις, και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα
Ο Μίλωνας σήμερα πέρασε στους 8, παρά την ήττα του αφού είχε κερδίσει 3-1 στη Γερμανία πριν 1 βδομαδα
- Mitsospaoki4
- Moderator
- john4serres
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023
2ος αγώνας Φάση των «16», CEV Men's Cup
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Αλιάνζ Μιλάνο (OTE Sport6HD)
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
2ος αγώνας Φάση των «16», CEV Men's Cup
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Αλιάνζ Μιλάνο (OTE Sport6HD)
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
Πέρα του ότι έχει καλή ομάδα, είναι και θέμα διασταυρωσεων. Η Μιλάνο είναι σαφώς πιο δύσκολη αντίπαλοMitsospaoki4 έγραψε:Ο Μίλωνας είναι ίδια διοργάνωση με εμάς και θα πάει πιο μακριά;
Είναι κάπως..
Άσε που μαζεύει και παραπάνω κόσμο από εμάς μου φαίνεται...
Τι είναι κάπως;Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Μίλωνας είναι ίδια διοργάνωση με εμάς και θα πάει πιο μακριά;
Είναι κάπως..
Είναι οι διασταυρώσεις που καθορίζουν την πορεία σου σε αυτές τις διοργανώσεις.
Για αυτό και έλεγα ότι ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνεις κάτι πέρσι στο Τσάλεντζ Καπ. Ακριβώς για το λόγο του ότι δεν αγωνίστηκαν ομάδες από Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία και Γαλλία.
Τώρα θέλεις και την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις το κάτι παραπάνω. Κάτι που πια είναι σε όλες τις διοργανώσεις.
Θα ήταν τραγικό αν ο Μίλωνας δεν προκρινόταν ή αν δεν έκανε μια αξιόλογη πορεία.
Αφού δεν έχουν Κοκκινάκη, Ντε Ντρις, Μιλενκόσκι για να τους φταίει κάτι.pgetsos έγραψε:
Άσε που μαζεύει και παραπάνω κόσμο από εμάς μου φαίνεται...
Αλλά είπαμε είμαστε σε δίπλα στην ομαδαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
To παιχνίδι έχει ξεκινήσει με το σκορ στο 2-5 και με παρουσία λίγου κόσμου.
Η σύνθεση είναι η κλασσική.
Η σύνθεση είναι η κλασσική.
Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι διαθέσιμος.
Δε θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή.
Δε θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή.