Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Μα ο σφιγκτήρας και η αποψη ειναι δεδομενο οτι πανε πακετο εδω μέσα. Δεν νομιζω πως μιλαει καποιος ως ειδικος ή ως γνωστης. Αρα εκ προοιμίου αυτο που προσπαθεις να πεις αυτοαναιρειται. Φυσικα και δεν ειμαι αναλυτης ποδοσφαιρου. Αν αυτο ηθελες να αποδειξεις, τζαμπα χρονο χανεις.
Οποτε αν δεν θελεις να διαβαζεις απολυτες αποψεις, να αποφευγεις να διαβαζεις το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μετα απο τοσο τραγικες βραδιες για την ομαδα μας.
υγ. αντιλαμβανεσαι οτι δεν παιζει να μπω καν στον κοπο να επιχειρηματολογησω και να απαντησω στην ουσια του πρωτου σου ποστ ε? Κι ας θεωρώ και εγω πως δεν φταιει μονο ο Λουτσεσκου.
υγ 2. και μιας και εσυ εισαι τοσο της επιχειρηματολογιας, γιατι δεν μας αναλυεις την δικη σου αποψη για το τι φταιει ή εφταιξε? Γιατι ξερεις ε? Αλλιως ο σφιγκτηρας και η αποψη θα πανε πακετο...
Εκτος αν δεν εχεις αποψη, που ειναι μαλλον χειροτερο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε αν δεν θελεις να διαβαζεις απολυτες αποψεις, να αποφευγεις να διαβαζεις το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μετα απο τοσο τραγικες βραδιες για την ομαδα μας.
υγ. αντιλαμβανεσαι οτι δεν παιζει να μπω καν στον κοπο να επιχειρηματολογησω και να απαντησω στην ουσια του πρωτου σου ποστ ε? Κι ας θεωρώ και εγω πως δεν φταιει μονο ο Λουτσεσκου.
υγ 2. και μιας και εσυ εισαι τοσο της επιχειρηματολογιας, γιατι δεν μας αναλυεις την δικη σου αποψη για το τι φταιει ή εφταιξε? Γιατι ξερεις ε? Αλλιως ο σφιγκτηρας και η αποψη θα πανε πακετο...
Εκτος αν δεν εχεις αποψη, που ειναι μαλλον χειροτερο.
Πας στον π***** παραπαίει ομάδα τέσσερα χρόνια?JohnDag έγραψε:Δεν αρκεί η αλλαγή προπονητή από μόνη της.
Η ομάδα παραπαίει εδώ και 4 χρόνια. Με 3 διαφορετικούς προπονητές.
Με μια μικρή παρένθεση το τελείωμα της χρονιάς επι Γκαρσια.
Ότι προπονητή και να φέρεις, τον Γκουαρντιόλα να φέρεις, δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν ασχοληθεί και πάλι ενεργά ο Ιβαν με την ομάδα.
Να δούμε ποτέ θα το πάρετε χαμπάρι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
23 έχουμε και ούτε 19 πήρες πρωτάθλημα.
Την αμέσως επόμενη χρονιά, ακόμα και με τα όποια λάθη μέχρι την διακοπή λόγω κοβιντ ήσουν πρώτος.
Φτάνει με αυτή την προπαγάνδα σου.
Ναι γίνανε λάθη, λάθη που οφείλονται σε θέματα στρατηγικής και αλλαγής αυτής κάθε χρόνο.
Άσε τον Ιβάν εκεί που είναι... και αφού κάνεις ότι ξέρεις πράγματα θα γνωρίζεις ότι πλέον τον ΠΑΟΚ από δω και πέρα θα τον τρέχουνε ο Νίκος και ο Γιώργος..
Υγ σιγά να μη χρειάζεσαι τον γκουαρντιόλα για να κατεβάσεις ομάδα σε τελικό που γυαλίζει το μάτι της.
Γυαλισμένο μάτι δεν είναι θέμα ποιότητας.
Σήμερα έβλεπες μία ομάδα να παίζει λες και ήτανε τα πρώτα φιλικά μήνα Ιούλιο.
Okay καλός χρυσός ο ραζβάν, όντως καλός προπονητής αλλά αν δεν πιστεύει αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ να κάνει στο καλό και να μας γράφει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 24 Μάιος 2023, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
montekristo
Για μενα αποψε χασαμε ακομα εναν αγωνα αν
και δεν ημασταν χειροτεροι απ τον αντιπαλο!
Εχουμε νεανικη ομαδα διχως προσωπικοτητα
και υπερβολικη ποιοτητα και πρεπει να εχουμε
υπομονη μεχρι να την στρωσει ο κορυφαιος σε
επιτυχιες προπονητης της Ιστοριας του ΠΑΟΚ.-
Η αρνητικοτητα δεν ειναι αποδεκτη ΚΑΙ αποψε!
Για μενα το αποψινο ματς ειναι σαν να μην εγινε
και η σεζον ειναι η 8η πιο πετυχημενη μας ever
κατι που θα φανει οπωσδηποτε απ του χρονου!
Θα τον ανανεωνα για τουλαχιστον 3 χρονια ακομα.-
- PaokPatraG4
Απλά κλαίω!!!!!montekristo έγραψε:Για μενα αποψε χασαμε ακομα εναν αγωνα αν
Κουβέντα για προπονητή τζάμπα γίνεται κατά τη γνώμη μου. Ο Λουτσεσκου έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Τον έχουμε δει στα καλά του, τον έχουμε δει και στα άσχημα του. Προφανώς και υπάρχουν καλύτεροι προπονητές εκεί έξω, όπως όμως και πολλοί χειρότεροι. Ο Λουτσεσκου είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ στα σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας του. Όχι λόγω τίτλων αποκλειστικά, όσο για το πως πήρε αυτούς τους τίτλους. Το μεγαλύτερο θετικό του για μένα και αυτό που δεν μπορείς να το αγοράσεις όσα και να δώσεις, είναι ο χαρακτήρας του. Ντόμπρος, αληθινός. Θα τα πει μέσα στα μούτρα του αλλου, όταν και αν πρέπει. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις - το γκρουπ του είναι πάνω από όλα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι τα σκαλώματα του: ξέρει ένα πράγμα και αυτό παίζει ανεξαρτήτως παικτών. Έχει κάποιους παίκτες που του έδωσαν πολλά, με αυτούς θα παίζει και όταν δεν του δίνουν τίποτα. Ανελαστικός εντελώς.
Όπως και να έχει, είναι ο άνθρωπος που έφερε δυο νταμπλ στην Τούμπα. Με τον Κρεσπο, τον Κανιας, τον Σακχοφ και τον Λημνιό στην εντεκάδα. Όσο είναι μαζί μας, στήριξη και μόνο στήριξη.
Από εκεί και πέρα, αν πάμε να αναλύσουμε τα γιατί, εγώ θα πω ότι ο κύριος λόγος της αποτυχίας είναι ότι ο Ραζβαν δεν πίστεψε σε καμία χρονική στιγμή στους παίκτες του. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Όπως και να έχει, είναι ο άνθρωπος που έφερε δυο νταμπλ στην Τούμπα. Με τον Κρεσπο, τον Κανιας, τον Σακχοφ και τον Λημνιό στην εντεκάδα. Όσο είναι μαζί μας, στήριξη και μόνο στήριξη.
Από εκεί και πέρα, αν πάμε να αναλύσουμε τα γιατί, εγώ θα πω ότι ο κύριος λόγος της αποτυχίας είναι ότι ο Ραζβαν δεν πίστεψε σε καμία χρονική στιγμή στους παίκτες του. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.
- Willie the Pimp
Δεν ήθελα να αποδείξω τίποτε. Έκανα μια απλή ερώτηση και απάντηση δεν πήρα παρά μόνον καλώς τον υποστηρικτή του Λουτσέσκου. Δεν απαγορεύω σε κανέναν να γράψει οτιδήποτε. Φαντάζομαι έχω το δικαίωμα να σχολιάσω κάτι που διαβάζω, ή μήπως όχι;
Μα σου έγραψα την άποψη μου. Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Κωνσταντέλιας. Εντάξει δεν θα επιχειρηματολογήσω κιόλας, γιατί μετά από τέτοιες βραδιές γράφουμε και καμιά μαλακία παραπάνω βρε αδερφέ (αλλά μην τη σχολιάσετε κιόλας, ή αν το κάνετε καλώς τους υποστηρικτές του Πέλκα, του Μπίσεσβαρ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιου) Καλή συνέχεια φίλτατε κατάλαβα.
Gospi έγραψε:υγ 2. και μιας και εσυ εισαι τοσο της επιχειρηματολογιας, γιατι δεν μας αναλυεις την δικη σου αποψη για το τι φταιει ή εφταιξε? Γιατι ξερεις ε? Αλλιως ο σφιγκτηρας και η αποψη θα πανε πακετο...
Μα σου έγραψα την άποψη μου. Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Κωνσταντέλιας. Εντάξει δεν θα επιχειρηματολογήσω κιόλας, γιατί μετά από τέτοιες βραδιές γράφουμε και καμιά μαλακία παραπάνω βρε αδερφέ (αλλά μην τη σχολιάσετε κιόλας, ή αν το κάνετε καλώς τους υποστηρικτές του Πέλκα, του Μπίσεσβαρ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιου) Καλή συνέχεια φίλτατε κατάλαβα.
Μη χαθεις μονο ε? Να τα ξαναπουμε!
Τα φιλια μου
Τα φιλια μου
- Willie the Pimp
Αν μεινει βλεπω ανανεωση συμβολαιου πολλων του ροστερ. Σε ενα μηνα παιζουμε, σιγα μην κανει αποδομηση
Παιδιά ψυχραιμία...Σήμερα ήταν σίγουρα μια πολύ κακή βραδιά για τον κόουτς που όμως μαζί με τον Αλμέιδα είναι οι κορυφαίοι στην Ελλάδα.
Στήριξη και σωστές προσθήκες στις μεταγραφές θέλει...Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα καθώς ήδη υπάρχει ένας καλός κορμός Αυτό που λείπει είναι παίκτες τύπου Νάρει με νούμερα σε γκολ - ασίστ. τακτική παιδεία, αδιάκοπο τρέξιμο άμεσο ποδόσφαιρο κλπ. αν επικεντρωθεί κανείς στη Β Γερμανίας υπάρχουν πολύ ποιτικές και οικονομικές λύσεις για το δικό μας επίπεδο (εννοώ super league)
Ακόμα και δανεικούς απο Budesliga παίκτες με γεμάτες χρονιές που για κάποιο λόγο έχασαν τη θέση τους όπως πχ έφερε η ΑΕΚ Τσούμπερ, ο Παναθηναικός Γκατσίνοβιτς κλπ.
Επειδή στη Γερμανία παίζεται ότι πιο κοντινό σ αυτό που λέμε σύγχρονο ποδόσφαιρο (κι εννοώ τα τελευταία 5-6 χρόνια, όχι παλια που έβγαινε ο Γκέκας πρώτος σκόρερ) αν πάρεις παίκτες από κει με καλό scouting σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά που θες να προσθέσεις στο team είναι σχεδόν σίγουρη επιτυχία, αρκεί να έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν σ αυτά τα πρωταθλήματα.
Θυμίζω ότι παίκτες άμπαλοι όπως ο Τσόλακ πέρασαν και δεν ακούμπησαν από Β Γερμανίας ή ακόμα κι ο φιλότιμος Λημνιός δεν κατάφερε ούτε πάγκο να είναι στην Κολωνία που σώθηκε εκείνη τη χρονιά στα μπαράζ.
Ένα πολύ βασικό είναι να έρθουν 2 κανονικοί φορ που να πάιζουν κι όχι να βαφτίζεις φορ το φιλότιμο Μπράντον και να πας να παίζεις τελικό κυπέλλου και πλέι οφ χωρίς ουσιαστικά φορ ...έχοντας ταυτόχρονα και μεσοεπιθετικούς μαλωμένους με τα δίχτυα.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι η έφεση των ιθυνόντων ΤΔ και προπονητή να αρέσκονται σε ποδοσφαιρστές κάτω του 1.75 κάτι που αδυνατίζει πολύ την αποτελεσματικότητα στα στημένα (θυμίζω Μήτριτσα, Ντάντας ...ήθελαν να φέρουν Σολτέδο κλπ)
Στήριξη και σωστές προσθήκες στις μεταγραφές θέλει...Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα καθώς ήδη υπάρχει ένας καλός κορμός Αυτό που λείπει είναι παίκτες τύπου Νάρει με νούμερα σε γκολ - ασίστ. τακτική παιδεία, αδιάκοπο τρέξιμο άμεσο ποδόσφαιρο κλπ. αν επικεντρωθεί κανείς στη Β Γερμανίας υπάρχουν πολύ ποιτικές και οικονομικές λύσεις για το δικό μας επίπεδο (εννοώ super league)
Ακόμα και δανεικούς απο Budesliga παίκτες με γεμάτες χρονιές που για κάποιο λόγο έχασαν τη θέση τους όπως πχ έφερε η ΑΕΚ Τσούμπερ, ο Παναθηναικός Γκατσίνοβιτς κλπ.
Επειδή στη Γερμανία παίζεται ότι πιο κοντινό σ αυτό που λέμε σύγχρονο ποδόσφαιρο (κι εννοώ τα τελευταία 5-6 χρόνια, όχι παλια που έβγαινε ο Γκέκας πρώτος σκόρερ) αν πάρεις παίκτες από κει με καλό scouting σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά που θες να προσθέσεις στο team είναι σχεδόν σίγουρη επιτυχία, αρκεί να έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν σ αυτά τα πρωταθλήματα.
Θυμίζω ότι παίκτες άμπαλοι όπως ο Τσόλακ πέρασαν και δεν ακούμπησαν από Β Γερμανίας ή ακόμα κι ο φιλότιμος Λημνιός δεν κατάφερε ούτε πάγκο να είναι στην Κολωνία που σώθηκε εκείνη τη χρονιά στα μπαράζ.
Ένα πολύ βασικό είναι να έρθουν 2 κανονικοί φορ που να πάιζουν κι όχι να βαφτίζεις φορ το φιλότιμο Μπράντον και να πας να παίζεις τελικό κυπέλλου και πλέι οφ χωρίς ουσιαστικά φορ ...έχοντας ταυτόχρονα και μεσοεπιθετικούς μαλωμένους με τα δίχτυα.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι η έφεση των ιθυνόντων ΤΔ και προπονητή να αρέσκονται σε ποδοσφαιρστές κάτω του 1.75 κάτι που αδυνατίζει πολύ την αποτελεσματικότητα στα στημένα (θυμίζω Μήτριτσα, Ντάντας ...ήθελαν να φέρουν Σολτέδο κλπ)
Κοταρσκι, Ζιφκοβιτς
Σαστρε, Λυρατζής
Ινγκασον, Καργας, Νασμπεργκ, Κουλιερακης, Μιχαηλιδης
Ράφα Σοαρες, Τσαούσης
Αουγκουστο, Σβαμπ, Φελιπε Σοαρες, Τσιγγαρας
Ζιφκοβιτς, Ναρει
Κωνσταντελιας, Ρικαρντο
Τάισον, Μπραντονιτς
Τζήμας
Σιγά την αποδόμηση.
Ας κρατήσουν Μπράντον, να του πάρουν Πελκα, ένα εξτρέμ και ένα φορ για βασικούς σε πρώτη φάση, και αργοτερα αριστερό μπακ, βαρβάτο χαφ, αναπληρωματικό εξτρέμ και αντικαταστάτη του Καργα.
Αλλά πρέπει να πέσει και χρήμα από πάνω, αλλιώς είναι να χαμε να λέγαμε.
Σαστρε, Λυρατζής
Ινγκασον, Καργας, Νασμπεργκ, Κουλιερακης, Μιχαηλιδης
Ράφα Σοαρες, Τσαούσης
Αουγκουστο, Σβαμπ, Φελιπε Σοαρες, Τσιγγαρας
Ζιφκοβιτς, Ναρει
Κωνσταντελιας, Ρικαρντο
Τάισον, Μπραντονιτς
Τζήμας
Σιγά την αποδόμηση.
Ας κρατήσουν Μπράντον, να του πάρουν Πελκα, ένα εξτρέμ και ένα φορ για βασικούς σε πρώτη φάση, και αργοτερα αριστερό μπακ, βαρβάτο χαφ, αναπληρωματικό εξτρέμ και αντικαταστάτη του Καργα.
Αλλά πρέπει να πέσει και χρήμα από πάνω, αλλιώς είναι να χαμε να λέγαμε.
- navigator11
Έχω την αίσθηση ότι ο Λουτσέσκου, για να ξαναπαρουσιάσει αξιόμαχο σύνολο, όπως το θέλει αυτός και το έχει κατά νου, βαθιά μέσα του θέλει να του φέρουν τουλάχιστον 6-7 παίχτες για βασικούς. Δε λέω ότι θα τους βάλει όλους άμεσα να αγωνιστούν με το καλημέρα. Αλλά προφανώς δεν πιστεύει ιδιαίτερα στην υπάρχουσα μαγιά του ρόστερ σε ό,τι αφορά στη βασική 11άδα.