Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
0%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάργας
40
20%
Κουλιεράκης
3
1%
R. Soares
2
1%
Dantas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
23
11%
Κωνσταντέλιας
2
1%
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Z. Zivkovic
26
13%
Oliveira
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
1
0%
Schwab
84
42%
Taison
14
7%
Brandon
4
2%
El Kaddouri
2
1%

Σύνολο ψήφων: 202

Άβαταρ μέλους
nikvasil

Re: Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nikvasil »

Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ για την ανατροπή!

Έγιναν οι αλλαγές στο κατάλληλο σημείο, διπλό ψυχολογίας και προχωράμε!

Νίκη με την αεχ και μπαίνουμε δυνατά στο κόλπο!

Μια ερώτηση στους φίλους της Θεσσαλονίκης, έβαλα e-radio γιατί είχα πιάσει stream στην TV χωρίς ήχο. Βάζω στο πρώτο ημίχρονο Libero και η περιγραφή ήταν τραγικά υπέρ του αρη, με το ζόρι την άντεχα, στο ημίχρονο λέω θα αλλάξω σταθμό για μου σπάσανε τα νεύρα αλλά και για γούρι.
Βάζω metropolis, πραγματικά χειρότερη περιγραφή από libero, συνδεσμίτες του οαρης κάνουν τις μεταδόσεις και στους δυο σταθμούς;;;
Προτίμησα μετά το 2ο γκολ μας να μην ακούω τπτ και να το βλέπω χωρίς ήχο!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι ακούτε εκεί πάνω;

Θέλω πρόταση για να ακούω τουλάχιστον μια δική μας περιγραφή έστω και από YouTube!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εδώ παίξαμε μπάλα ΕΜΕΙΣ!

Post-γλέντι από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
M o r b i u S

Δημοσίευση από M o r b i u S »

Andrija μπες και ρουφα τις γραμμες !!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στα του ματς:

Δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ του άρη αλλά και γενικά η παρουσία τους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θύμισε το 4-2 επί Αμπέλ.
Γκολ από την ίδια πλευρά, στο ίδιο τέρμα είχε βάλει ο Λάρσον και έκανε το 1-1 (καταραμένο ματς)

Ολιβέιρα ένα τίποτα μπροστά, του έφευγαν τα κοντρόλ, οι τελικές κακές.
Κεντζιόρα και Κάργας σε κακή ημέρα ως ζευγάρι. Και ανασταλτικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο 2ο ημίχρονο όμως γουστάραμε ΠΑΟΚ. Τον Σβαμπ, τον Κάργα και όλα τα παιδιά.
Το 1-2 είναι γκολάρα!
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Μπράβο και στον ταισον για χτες που έφερε ηρεμία μπροστά με την είσοδο του. Ολιβειρα σε κακό φεγγάρι σε αντίθεση με τον Τόμας που μπήκε και βοήθησε σε πολλούς τομείς. Για μένα πέρα από τον κεντζιορα που τα έχει ακούσει από χτες στο πρώτο ημίχρονο εγώ είχα εκνευριστει παρά πολύ και με τον ναρει που ήταν απαράδεκτος. Ο ντελιας δεν μπήκε καλά αλλά ανέβηκε προς το τέλος. MVP για μένα ο αντριγια πέρα απτον σβαμπ γιατί τα έδωσε ολα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

nikvasil έγραψε:Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ για την ανατροπή!

Μια ερώτηση στους φίλους της Θεσσαλονίκης, έβαλα e-radio γιατί είχα πιάσει stream στην TV χωρίς ήχο. Βάζω στο πρώτο ημίχρονο Libero και η περιγραφή ήταν τραγικά υπέρ του αρη, με το ζόρι την άντεχα, στο ημίχρονο λέω θα αλλάξω σταθμό για μου σπάσανε τα νεύρα αλλά και για γούρι.
Βάζω metropolis, πραγματικά χειρότερη περιγραφή από libero, συνδεσμίτες του οαρης κάνουν τις μεταδόσεις και στους δυο σταθμούς;;;

Θέλω πρόταση για να ακούω τουλάχιστον μια δική μας περιγραφή έστω και από YouTube!

Εγω παντως ΑΝ ακουσω ραδιο τον τελευταιο πολυ καιρο,ακουω ραδιο Πριμο και συγκεκριμενες εκπομπες του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ισχύει ότι είναι η μόνη συχνότητα που μπορεί κάποιος να ακούσει 2 σχετικά σοβαρές φωνές.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

theo-drama έγραψε:
nikvasil έγραψε:Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ για την ανατροπή!

Εγω παντως ΑΝ ακουσω ραδιο τον τελευταιο πολυ καιρο,ακουω ραδιο Πριμο και συγκεκριμενες εκπομπες του.
City of primo, 106,1 απλα τα πραματα

Εγω βλεπω και PAOK today με Τοσκιτση Τσακαλεα αλλα στο live δυσκολευομαι να παρακολουθήσω γιατι το κανουν απο την κερκιδα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Αμφισβητείται και το 2ο γκολ μας από τα λήκια και δε μιλάτε ρε;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απο χθες εχουμε ανακοινωσεις, αναρτησεις, αρθρα απο σαιτ του αρη στα οποια:

1. Αμφισβητειται το πεναλτι που παιρνει ο ΠΑΟΚ. Ειναι και το μανδικο που προσωπικα μπορω να δεχτω. Ειναι μια φαση που μπορει να αμφισβητησει καποιος και πιθανοτατα αν δινοταν υπερ του αρη να ειχαμε διαμαρτυριες απο την πλευρα μας. Καλως ή κακως με VAR ειναι αδυνατο να μην δωσει αυτο το πεναλτι ο διαιτητης. Και θα το εδινε κι αν γινοταν και απο τη αλλη πλευρα.

2. Αμφισβητειται η κανονικη εκτελεση του πλαγιου αουτ πριν το πεναλτι. Ψεμα Νο1, καθως ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος.

3. Αμφισβητειται η κανονικη θεση του Ραφα Σοαρες παρα τις γραμμες του VAR. Ψεμα No2, καθως ακομα και με γυμνο ματι, χωρις τις γραμμες αν καποιος προσεξει τις γραμμες του γρασιδιου του γηπεδου, καταλαβαινει οτι ο παικτης του ΠΑΟΚ δεν ειναι οφσαιντ. Βεβαια ο προεδρος του αρη και οι οπαδοι που τον πιστευουν δεν ξερουν τι ειναι προοπτικη. Δεν του αδικω. Οτι μπορει ο καθενας.

4. Ο Λουτσεκσου πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα. Ψεμα No3 λοιπον, αφου ειναι ξεκαθαρο ακομα και στο βιντεο που τα ιδια τα σαιτ του αρη ανεβαζουν και μιλανε ρηξη μπουκαλιου οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο.

Χαιρομαι ιδιαιτερα και το εννοω που η ομαδα που υποστηριζω δεν εχει βγει επισημα να απαντησει και να παρει θεση για κατι απο τα παραπανω. Δεν πρεπει να μπουμε στην λογικη τους. Οποιος εχει ματια και δεν ειναι αρρωστος μπορει να δει και να εχει αποψη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Ρε συ Δημήτρη, τον κλωτσάει τον Σβάμπ το τραγί και δε διαμαρτύρεται καθόλου στη συνέχεια. Ξεκάθαρο πέναλτι. Ουδεμία αμφιβολία.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ναβι δεν αντιλεγω. Λεω απλα οτι μπορω να δεχτω την αμφισβητηση για το αν ειναι ορθο που δινει πεναλτι. Μπορω να το καταλαβω ρε παιδι μου, ενας οπαδος να πει "οχι δεν ειναι". Αλλα μιλαμε για φαση που βασει κανονισμου δεν ειναι δυνατον να μη δωθει. Το σωστο κανει ο διαιτητης και ο VAR φυσικα.

Απλα το αναφερω για πω οτι την αμφισβητηση του πεναλτι μπορω εν μερει να την δεχτω απο καποιον και μαλιστα απο καποιον οπαδο. Τα υπολοιπα ομως ειναι απλα και ομορφα ψεματα. Και τελειωνει εκει η συζητηση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ρε 3-0 από ημίχρονο έπρεπε να είναι, τυχεροί ήμασταν...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

navigator11 έγραψε:Αμφισβητείται και το 2ο γκολ μας από τα λήκια και δε μιλάτε ρε;;; :lol: :lol: :lol:

What? Γιατι?

Βρε καλα λεω,πουλατε τους τρελα και γελαστε,με καθυστερημενους θα ασχολουμαστε..Εμεις παιζουμε για τιτλους,αστους αυτους να ζοριζονται με το μπεο αν θα βγουν πεμπτοι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Οφφσάιντ σύμφωνα με τον άτριχο υποτακτικό του ..έμπορα. Τρελό γέλιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”