Εννοείται πως ισχύει αυτό που λες…joshua έγραψε:proedros και εγω αν ημουν ο Ιβαν και μου ελεγε ο Μποτο οτι μπορει να φερει κατι σε στυλ Μπραντον η Ρικαρντο,μεταξυ σοβαρου και αστειου, μπορει και να ελεγα,ασε προτιμω να παρω τον Φερναντες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παιρνεις Φερναντεζ που ειναι μια τιμια λυση απο οτι διαβαζω και απο οτι καταλαβαινω και αν με το καλο μεχρι να τελειωσουν οι μεταγραφες αδειασει η σαβουρα φερνεις και ενα κερασακι.
εχει teamwork, τρεξίματα, κλειστή τρίπλα, καλή κάθετη πάσα όπως έχει ήδη αποδείξει, βλέπει γήπεδο όπως έχει ήδη αποδείξει, γλυκό αριστερό πόδι που δεν διστάζει να το δοκιμάσει από μέση απόσταση, έχει χάσει το ξεπέταγμα και τη σπιρτάδα για να παίζει εξτρέμ όπως δείχνει από πέρυσι. Για τεχνική κατάρτιση δε το συζητάμε καν. θυμήσου το γκολ μεσα στο τηγάνι με τα πίσω βήματα και το φαλτσαριστό σουτ στο γάμα για να κατανοήσεις το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης... ή σκεψου αν θυμάσαι κάποιο χαμένο του κοντρόλ..danirifle έγραψε:ρε παιδιά βλέπω ότι λέτε για ζίφκοβιτς πίσω από το φορ
δηλαδή βλέπετε εσείς τον ζίφκοβιτς να έχει το συνεργατικό παιχνίδι, την κοντινή πάσα, την πάσα τρύπα, το καλό τελείωμα, το ξεμαρκάρισμα, την τεχνική?
εγώ πιστεύω η μετακίνησή του στον άξονα θα ήταν καταστροφική
την καλύτερη του μάλιστα χρονιά στον ΠΑΟΚ την έκανε όντας αγωνιζόμενος πίσω από το φόρ. Επιπρόσθετα την πρωτη του χρονιά στη μπενφίκα την έβγαλε πίσω από το φορ.
από το να κάνω άλλη μια κίνηση πχ στυλ φερνάντεζ βόλου, χίλιες φορές θα ήθελα να δοκιμαστεί εκεί ο σέρβος που θα πάρει περισσότερες επαφές με τη μπάλα και μεγαλύτερες ευκαιρίες να παίξει τις κινήσεις των συμπαιχτών του.
αν θεωρούμε ότι ο κουαλιάτα θέλει ακόμα αρκετό χρόνο προσαρμογής θα προτιμούσα να κινηθούμε για ένα εξτρέμ στα αριστερά που θα έχει καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα, ταχύτητα και να πατάει περιοχή.
ο νάρευ στα δεξιά μπορεί να είναι πολύ καλός τροφοδότης-winger. ενω και ο κωνσταντέλιας ότι αξίζει να πάρει χρόνο και ευκαιρίες...
φυσικά όλα αυτά ειναι προσωπικές απόψεις και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
- buffalobill4
Είτε οι δημοσιογράφοι με την αμπαλιαση τους κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ είτε ο ίδιος οργανισμός ΠΑΟΚ είναι αμπαλος. Δεν γίνεται να λέει στο άρθρο ότι ο Φερνάντες έκανε κλικ στον ΠΑΟΚ στο φιλικό. Αν δεν είναι ικανοί να σχηματίσουν εικόνα από παίκτη που πέρσι στην λίγκα που συμμετέχουμε και εμείς έκανε 30 ματς και περιμένουν ένα φιλικό εναντίον μας Αύγουστο μήνα πολύ στραβά αρμενιζουμε.Dark Knight έγραψε:Προετοιμάζεται το έδαφος για Φερνάντες απ' ότι φαίνεται, καθότι άρχησε τα σχετικά άρθρα η Μπούτου
Το ίδιο και με τον αγκουστο που πριν την λεφσκι ακουγόταν ότι συμφωνήσαμε να του δώσουμε συμβόλαιο εκατομμυρίου και κάναμε πίσω από το ματς με λεφσκι. Εκατομμύριο. Στον αγκουστο. Δεν περιγράφω άλλο.
Ξαναλέω ισως απλά να πρόκειται για αμπαλιαση δημοσιογράφων που στην προσπάθεια τους να γράψουν μια γραμμή παραπάνω πετάνε χοντρές μπαρούφες.
για τον Φερναντες δεν θα τον δωσει τζαμπα ο Μπεος
θα ζητησει 1 μυριο, σου λεει εδω ο κουαλιατα που δεν μπαινει καθολου στην αποστολη κοστισε πανω απο 2 μυρια εγω τζαμπα θα σου δωσω τον δικο μου που τον θελει ολη η αθηνα?
θα ζητησει 1 μυριο, σου λεει εδω ο κουαλιατα που δεν μπαινει καθολου στην αποστολη κοστισε πανω απο 2 μυρια εγω τζαμπα θα σου δωσω τον δικο μου που τον θελει ολη η αθηνα?
-
Ένα καλό δεκάρι πρέπει εκ των πραγμάτων και λόγω θέσης να μπορεί να δουλεύει και με τα δύο πόδια.
Ο Ζίβκοβιτς με το δεξί δεν μπορεί οπότε καλύτερα στα πλάγια
Ο Ζίβκοβιτς με το δεξί δεν μπορεί οπότε καλύτερα στα πλάγια
-
@ aspro mavro υπαρχουν απειρα παραφειγματα δεκαριων/μεσοεπιθετικων που δεν συμφωνουν με αυτο.
διαχρονικα, παγκοσμια και σε ολο το ευρος δυναμικής ομάδων.
υγ: @ luigi vampa ναι στη τουμπα.
διαχρονικα, παγκοσμια και σε ολο το ευρος δυναμικής ομάδων.
υγ: @ luigi vampa ναι στη τουμπα.
Αλήθεια και αυτό! Από εκεί προδόθηκα χαχαχαχαχχαχ! Σόρρυ ρε παίδες πραγματικά αν σας εκνεύρισα αλλά θέλει και λίγο χιούμορ γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψουμε! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε... Αναπολούμε τα πέτρινα χρόνια που οι παπάδες έπεφταν βροχή με βόμβες μεγατόνων στις φυλλάδες αλλά εμείς εν τέλει κατεβαίναμε να παίξουμε με τριπλέτα στα χαφ Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βερόν και κορυφή Ίβιτσα Ίλιεφ... Οπότε αφού δεν έχουμε πια παπάδες τους δημιουργούμε εμείς!pagotatzis έγραψε:Ο έμπειρος το κατάλαβε από το :αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα !JohnDag έγραψε:Ρε. Ρε.
Τρολια είναι.
Κάνε μετάφραση αυτό που "δεν μεταφράζεται".
Ασε, το έκανα εγώ λίγα ποστ πιο πάνω.
Δες τι γράφει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί μπορεί κ οχι. Έτσι έκαναν περσι κ με το αριστερό μπάκ FerrariDark Knight έγραψε:Προετοιμάζεται το έδαφος για Φερνάντες απ' ότι φαίνεται, καθότι άρχησε τα σχετικά άρθρα η Μπούτου
- pagotatzis
Καμία συγνώμη φίλεfaidon94 έγραψε:Αλήθεια και αυτό! Από εκεί προδόθηκα χαχαχαχαχχαχ! Σόρρυ ρε παίδες πραγματικά αν σας εκνεύρισα αλλά θέλει και λίγο χιούμορ γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψουμε! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε... Αναπολούμε τα πέτρινα χρόνια που οι παπάδες έπεφταν βροχή με βόμβες μεγατόνων στις φυλλάδες αλλά εμείς εν τέλει κατεβαίναμε να παίξουμε με τριπλέτα στα χαφ Μπαλάφα-Ηλιάδη-Βερόν και κορυφή Ίβιτσα Ίλιεφ... Οπότε αφού δεν έχουμε πια παπάδες τους δημιουργούμε εμείς!pagotatzis έγραψε:Ο έμπειρος το κατάλαβε από το :αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα !JohnDag έγραψε:Ρε. Ρε.
Τρολια είναι.
Κάνε μετάφραση αυτό που "δεν μεταφράζεται".
Ασε, το έκανα εγώ λίγα ποστ πιο πάνω.
Δες τι γράφει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι από αυτό ζει αυτό το τοπικ χειμώνα καλοκαίρι !
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που εξαιτίας τους φάγαμε το πρώτο μας Μπαν στην πολύχρονη ιστορία μας στο ΠΑΟΚμανια

Πιστεύω ότι πάει για δανεισμό καλύτερου παίκτη ο Μπότο και αν δεν κάτσει θα πάρουμε τον Φερνάντες δίνοντας τον Λάμπρου εκεί.
Πιστεύω θα βγει καινούριο όνομα για δανεισμό σήμερα το βράδυ. Μπορεί να είναι ο Σλοβάκος ο Ντούντα της Κολονίας, 1εκ συμβόλαιο τον χρόνο, και θέλουν να τον δώσουν αυτοί (3εκ ζητάνε για να τον πουλήσουν, τους έχει ξεμείνει από Ιούλιο).
Ο Αντρίγια κάνει για 10 βάση τεχνικών χαρακτηριστικών, πάσα, ταχύτητα, αντίληψη, πίεση στην μπάλα, κράτημα μπάλας, κίνηση, σουτ και τοποθετήσεις. 100% θα τον δοκιμάσει ο Ραζβαν εκει.
Πιστεύω θα βγει καινούριο όνομα για δανεισμό σήμερα το βράδυ. Μπορεί να είναι ο Σλοβάκος ο Ντούντα της Κολονίας, 1εκ συμβόλαιο τον χρόνο, και θέλουν να τον δώσουν αυτοί (3εκ ζητάνε για να τον πουλήσουν, τους έχει ξεμείνει από Ιούλιο).
Ο Αντρίγια κάνει για 10 βάση τεχνικών χαρακτηριστικών, πάσα, ταχύτητα, αντίληψη, πίεση στην μπάλα, κράτημα μπάλας, κίνηση, σουτ και τοποθετήσεις. 100% θα τον δοκιμάσει ο Ραζβαν εκει.
αν δεν κανω λαθος, στην περιβοητη πια συν.τυπου μετα τον αγωνα με τον παναιτωλικό, ουσιαστικά το έθεσε επί τάπητος ότι ο ζίφκοβιτς μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο εφόσον είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator