Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ο Γαύρος φέτος είχε κοντά 50% μεγαλύτερο μισθολογικό μπάτζετ.
Αν η ομάδα δεν αντικαταστήσει τα μεγάλα συμβόλαια που αποχωρούν ( βαρέλα, μιτριτσα,εσιτι", μπίσεσβαρ,Πασχαλακη, ακπομ, Κρέσπο, βιερίνια) με εξίσου υψηλά τότε η μισθολογική διαφορά των δύο ομάδων θα ανοίξει κι άλλο... και λογικά και η αγωνιστική
Αν η ομάδα δεν αντικαταστήσει τα μεγάλα συμβόλαια που αποχωρούν ( βαρέλα, μιτριτσα,εσιτι", μπίσεσβαρ,Πασχαλακη, ακπομ, Κρέσπο, βιερίνια) με εξίσου υψηλά τότε η μισθολογική διαφορά των δύο ομάδων θα ανοίξει κι άλλο... και λογικά και η αγωνιστική
Αλιμονο μας αν το κεντρο μας παραμεινει ως εχει. Θα αδικηθει ολη η προσπαθεια της ομαδας και παλι.nunies4 έγραψε:2ο δημοσιευμα μεσα στην μερα που λεει οτι το κλιμα για τον Σβαμπ αλλαξε και οδευουμε προς παραμονη.
Συμπληρωνοντας οτι αν αυτο συμβει τοτε δεν θα αποκτηθει χαφ και η ομαδα θα παει και του χρονου με
Κουρτιτς-Τσιγγαρα-Σβαμπ-Σοαρες-Αουγκουστο.
Εκτος φυσικα και προκυψει πωληση (Αυγουστου πχ)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά θα πάρουμε το βραβείο αυτάρκειας. Εκτός να μπει ομίλους τσουλου ο γαύρος και μας το πάρει κι αυτό.renegade έγραψε:Ο Γαύρος φέτος είχε κοντά 50% μεγαλύτερο μισθολογικό μπάτζετ.
βεβαια αν ριξεις το μπατζετ με τις αποχωρησεις 8 εκ και δωσεις για αγορες 10 και μισθους 4, τοτε μισθολογικα μειωσες το μπατζετ αλλα αυξηθηκαν τα εξοδα(επενδυση)... αρα ειναι λιγο σχετικα.. το θεμα ειναι τι θα ερθει.. γιατι το να παρεις 22-25 ετων καλους παικτες πρεπει δεδομενα να πληρωσεις εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις -λαχεια..
Φίλε roar, έχεις απόλυτο δίκαιο στην σκέψη σου σε όσα γράφεις εκτός του τελευταίου το οποίο φυσικά το έχεις ως ερώτημα.
Ο κόσμος έχει ένα διπολικο σύμπτωμα αλλά και ασύμβατο μεταξύ τους.
Από την μία γκρινιάζει, γιουχαρει, βιάζεται στην κρίση του, απορρίπτει και υιοθετεί πολύ εύκολα.
Από την άλλη Πώς στο καλό καταφέρνει και αντιλαμβάνεται αλλά και στηρίζει όταν βλέπει το όραμα, την προσπάθεια ακόμη και χωρίς άμεσο αποτέλεσμα.
Τελευταίο παράδειγμα ο προχθεσινος τελικός. Μετά από σερί κακών αγώνων, μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, μιας ομάδας που αναγνωρίστηκε ως προβληματική, ελλειπή και κουρασμένη.
Έτσι κι αύριο όταν θα δει νέα παιδιά, που θα ματώνουν, κάποιους που θα προσφέρουν θέαμα, την ομάδα που θα αποδίδει στο σύνολο της, τότε και στην αποτυχία αποτελέσματος, ακομη και του πρωταθλήματος, θα γεμίζει το γήπεδο, θα χειροκροτα, θα την στηρίζει.
Το έχουμε δει αυτό.
Ο κόσμος έχει ένα διπολικο σύμπτωμα αλλά και ασύμβατο μεταξύ τους.
Από την μία γκρινιάζει, γιουχαρει, βιάζεται στην κρίση του, απορρίπτει και υιοθετεί πολύ εύκολα.
Από την άλλη Πώς στο καλό καταφέρνει και αντιλαμβάνεται αλλά και στηρίζει όταν βλέπει το όραμα, την προσπάθεια ακόμη και χωρίς άμεσο αποτέλεσμα.
Τελευταίο παράδειγμα ο προχθεσινος τελικός. Μετά από σερί κακών αγώνων, μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, μιας ομάδας που αναγνωρίστηκε ως προβληματική, ελλειπή και κουρασμένη.
Έτσι κι αύριο όταν θα δει νέα παιδιά, που θα ματώνουν, κάποιους που θα προσφέρουν θέαμα, την ομάδα που θα αποδίδει στο σύνολο της, τότε και στην αποτυχία αποτελέσματος, ακομη και του πρωταθλήματος, θα γεμίζει το γήπεδο, θα χειροκροτα, θα την στηρίζει.
Το έχουμε δει αυτό.
Εγώ πάντως δεν πιστέυω ότι οι νεαροί που θα πάρεις πρέπει να σου βγουν τζακ ποτ και ταλεντάρες, για να προσφέρουν παραπάνω απο μίτριτσα, σίντκλει, καντουρί, βαρέλα, ζαμπά, τέιλορ, μούργκ, άκπομ, τσόλακ και Ζ.Ζιβκοβιτς. Μια γρήγορη σύγκριση σάστρε με τέιλορ αρκει για να καταλάβεις.
συντασσομαι. με αυτη την 5αδα στα χαφ θα πονεσουν τα ματια μας και του χρονου.Gospi έγραψε:Αλιμονο μας αν το κεντρο μας παραμεινει ως εχει. Θα αδικηθει ολη η προσπαθεια της ομαδας και παλι.nunies4 έγραψε:2ο δημοσιευμα μεσα στην μερα που λεει οτι το κλιμα για τον Σβαμπ αλλαξε και οδευουμε προς παραμονη.
Συμπληρωνοντας οτι αν αυτο συμβει τοτε δεν θα αποκτηθει χαφ και η ομαδα θα παει και του χρονου με
Κουρτιτς-Τσιγγαρα-Σβαμπ-Σοαρες-Αουγκουστο.
Εκτος φυσικα και προκυψει πωληση (Αυγουστου πχ)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μάρκετ πουλ πλέον δίνει ψίχουλα, 3 εκ. είναι για μοίρασμα . 15 εκ. δίνει η συμμετοχή στους ομίλους και μετά υπάρχει ένα ποσό ανάλογα την 10ετή βαθμολογία της ομάδας. Γι'αυτό είναι πολύ σημαντικό -κρίσιμο θα έλεγα- φέτος να μπουν οι βάσεις για μία ομάδα που θα πάρει, τουλάχιστον, την δεύτερη θέση και να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί στην Ευρώπη. Έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι επενδύεις σε 2-3 βαρβάτες μεταγραφές και διεκδικείς είσοδο στους ομίλους.Roarrr έγραψε:Ρεαλιστικοί στόχοι μπορεί να είναι μόνο οι 8 του κόνφερενς, το κύπελλο και η 2η θέση. Το καρκίνωμα αμα μπει ομίλους παίρνει επιταγή 35εκ.αφού ρουφάνε όλο το μάρκετ πουλ μόνοι τους, βάλε και τα 15 που θα παίρνει απο την βοθρο οτε. Τι να λέμε.
Επίπεδο θα ανέβεις μόνο αν κάνεις συνεχείς πορείες στην ευρώπη όπως την περσινή και τσέπωνεις κάθε χρόνο 12εκ.-15εκ μαζί με τους πόντους. Αν το κάνεις συνέχεια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσεις και 2η θέση για προκριματικά τσουλού στην ελλαδά, και στην δική μας περίπτωση στα προκριματικα θα αντιμετωπίζεις χωριά αντι για μπενφίκες για αγιαξες. Μία άντε δύο συμμετοχές στους ομίλούς του τσουλού και έφτασες στο επιπέδο του καρκινώματος, με το οποίο θα μοιράζεσαι και το μαρκετ πουλ απο εδώ και περά. Εκλεισε η ψαλίδα. Κοιτάς τα σιχάματα στα μάτια.
Το να έχει το σωματίο 20-25μύρια έλλειμμα επειδή θα παραμελίσει την ευρώπη για να χτυπίσει για μία χρονιά το double, το οποίο θα είναι 50-50, είναι αυτοκαταστροφικό γιατί και να το πάρεις το double, του χρόνου θα είναι πάλι άπιαστό το όνειρο του τσουλού με την σημερινή κατάταξη του ΠΑΟΚ στον πίνακα τις uefa.
Ο πρώτος στόχος με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να είναι οι 8 του κόνφερες μαζί με την δεύτερη θέση και μετά το κύπελλο όσο και αν δεν αρέσει αυτό. Μετά απο μερικά χρόνια με επιτυχημένες πορείες στην ευρώπη θα έρθουν και τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα μαζεμένα.
Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι, θα αντέξει ο ΠΑΟΚτζης; η καλύτερα, ο εγωισμός του ΠΑΟΚτζή;
Κρεσπο παντως μαλλον παρελθον με βαση αυτα που δηλωσε στο μετροκολις...Εσφαξε και με το γαντι λιγο προσωπα και καταστασεις...
Exactly και εκει πονταρουμε γενικαRoarrr έγραψε:Εγώ πάντως δεν πιστέυω ότι οι νεαροί που θα πάρεις πρέπει να σου βγουν τζακ ποτ και ταλεντάρες, για να προσφέρουν παραπάνω απο μίτριτσα, σίντκλει, καντουρί, βαρέλα, ζαμπά, τέιλορ, μούργκ, άκπομ, τσόλακ και Ζ.Ζιβκοβιτς. Μια γρήγορη σύγκριση σάστρε με τέιλορ αρκει για να καταλάβεις.
Κρέσπο στο μετροκολις έγραψε: Για τη χρονιά που ήταν μεγάλη: «Ηταν κουραστική σεζόν, δεν ήταν μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών αλλά και η ποιότητα των παιχνιδιών και των αντιπάλων, δώσαμε τα πάντα και επηρέασε το πως εμφανιστήκαμε».
Για το αν θα συνεχίσει στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ και που θα στοιχημάτιζε: «Θα έβαζα χρήματα στο ενδεχόμενο να συνεχίσω σε άλλη ομάδα, είμαστε σχεδόν Ιούνιο και δεν έχουμε κάποια επαφή οπότε εκεί θα τα έβαζα. Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε μιλήσει από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα, πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες και φτάσαμε σχεδόν στον Ιούνιο».
Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ημασταν μια χαρά μέχρι 2-3 εβδομάδες πριν το τέλος τη σεζόν, στο τέλος διασφαλίσαμε στην 2η θέση, το ότι δεν κερδίσαμε στον τελικό μειώνει τον βαθμό επιτυχίας, αν είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο θα ήταν διαφορετικά, τώρα δεν άφησαν καλή γεύση τα πράγματα».
Για το τι έλειπε από την ομάδα: «Μας έλειπε και η ποιότητα και η ποσότητα, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διακριθείς με τους ίδιους παίκτες και στις τρεις διοργανώσεις. Είναι θέμα και τι χρειάζεται ο προπονητής, όταν εκείνος βλέπει 13-14-15 παίκτες και παίζουν συνεχώς, τότε αυτό επηρεάζει. Στα πλέι οφ παίξαμε κόντρα σε ομάδες που δεν είχαν Ευρώπη, δεν ήταν τόσο κουρασμένες και ήταν ποιοτικές, άρα έπρεπε να προσαρμοστώ».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του: «Ναι ήμουν φέτος ευχαριστημένος. Πριν δύο χρόνια είχα τραυματισμό, πέρυσι ήμουν επιφυλακτικός, φέτος ήμουν καλύτερα και οι μετρήσεις θύμιζαν αυτές που είχα πριν 3-4 χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο για μερικά ακόμη χρονιά. Ναι είμαι 35 ετών αλλά σημασία έχει να είσαι επαγγελματίας, μπορεί να είσαι 35 ετών και να τρέχεις σαν 30άρης. Αν είσαι σε καλή κατάσταση τότε δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, δείτε τον Μόντριτς και τον Αλμπιόλ. Θέλω να συνεχίσω όσο καταλαβαίνω πως μπορώ να παίξω, γιατί και στα 40. Αν δω πως με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, τότε θα σταματήσω».
Για το μοντέλο που είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ: «Γενικά το καλύτερο μοντέλο είναι το μεικτό, να έχεις νεαρούς παίκτες αλλά και έμπειρους για να υπάρχει η ισορροπία. Δεν μπορείς να έχεις 10 και πάνω 33άρηδες, αλλά ούτε και κανέναν. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με τον Λουτσέσκου, χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει η ομάδα του αυτό που θέλει. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει 15 καινούριους ποδοσφαιριστές, τότε θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Αν πει πως δεν πάει για πρωτάθλημα τότε θα χτίσει αυτή την ομάδα ο Λουτσέσκου, αν όμως πάει για τον τίτλο, θα πρέπει να πάει σε στοχευμένες μεταγραφές σε συγκεκριμένες γραμμές και θέσεις».
Για τις συγκεκριμένες μεταγραφές που θα έκανε στον ΠΑΟΚ: «Ναι φέτος δεν είχαμε κάποιον επιθετικό που βάζει πολλά γκολ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κούρτιτς και πολλά από αυτά ήταν με πέναλτι. είχαμε πρόβλημα στο γκολ, όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις έναν παίκτη που θα σε βάλει 20 γκολ. σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει ενδυνάμωση σε όλες τις γραμμές και ισορροπία».
Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν: «Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν ήταν όταν προκριθήκαμε στον τελικό αφήνοντας έξω τον Ολυμπιακό και όταν περάσαμε την Γάνδης για να φτάσουμε στα προημιτελικά της Ευρώπης. Η χειρότερη στιγμή ήταν ο χαμένος τελικός, ήταν δύσκολο παιχνίδι, ήταν ο τελικός με τις λιγότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και χάσαμε το τρόπαιο.
Προφανώς ήταν κρίσιμο το πέναλτι που δόθηκε, δεν είχαν άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, το πέναλτι έκρινε τον τελικό. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για την διαιτησία, είχαμε ευκαιρία για να κάνουμε το 2-1 και 3-1, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για το που θα κάνει διακοπές: «Θα μείνω στην Ισπανία, κοντά στο σπίτι μου. ετοιμαζόταν να ήμουν παρών για να δώσουν το όνομά μου στο γήπεδο, υπάρχει ένα πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό, ελπίζω να φτιαχτεί μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές».
Όταν υπόσχεσε στους πυλώνες της ομάδας ανανέωση και μετά φτάνει το τέλος του πρωταθλήματος και αυτοί έχουν το μυαλό τους στο πως θα κάνουν μετακόμιση, πως θα πάρουν τα αυτοκίνητα τους και πότε θα κλείσουν εισητήρια για την οικογένεια τους, πως στον πέο να υπάρχει συγκέντρωση και να μην βλέπεις αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες; 

- john4serres
Τα λέγαμε για το γενικό πακετάρισμα της οικογένειας Κρέσπο.joshua έγραψε:Κρεσπο παντως μαλλον παρελθον με βαση αυτα που δηλωσε στο μετροκολις...Εσφαξε και με το γαντι λιγο προσωπα και καταστασεις...
-
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...
Επίσης ο Κρέσπο πόσα να ήθελε για να ανανεώσει; 400-500; Ο Νασμπεργκ πόσο λιγότερα να πάρει; Εγώ πιστεύω γύρω στα ίδια θα πάρει. Αξίζει αυτό το στοίχημα;
Τις προάλλες διάβασα στην Φόρτσα ότι ο Ματος όταν ήρθε είχε συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και ο Τέιλορ φέτος έχει κοντά 500.
Τι να πω πραγματικά...
Επίσης ο Κρέσπο πόσα να ήθελε για να ανανεώσει; 400-500; Ο Νασμπεργκ πόσο λιγότερα να πάρει; Εγώ πιστεύω γύρω στα ίδια θα πάρει. Αξίζει αυτό το στοίχημα;
Τις προάλλες διάβασα στην Φόρτσα ότι ο Ματος όταν ήρθε είχε συμβόλαιο 600 χιλιάρικα και ο Τέιλορ φέτος έχει κοντά 500.
Τι να πω πραγματικά...