Το βλέπω και εχω εκνευριστει με την ανυπαρξία μας μπροστά,απεναντι σε εναν πεθαμενο γαβρο...Κριμα να μην περασουμε αυτα τα πτωματα.Ελπίζω στο 2ο που συνηθιζουμε να παιζουμε καλυτερα,να το καρφωσουμε πρωτοι και να τελειωσει το παραμυθι.sourmenetes έγραψε:Δεν ξέρω αν το βλέπεις αλλά με 4 κατεβάσματα και σουτ έχεις, επίσης δεν ξέρω αν βλέπεις έχουν κόψει 5 φάσεις με καθαρές αγκαλιές που κόβουν τον Ακπομ και το Μπίσεσβαρ!Geor1926 έγραψε:Γυρναμε τη μπαλα με πασουλες και καταληγει στον Πασχαλάκη...ΕΛΕΟΣ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....
Δεν είμαστε τυφλοί!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γαυρος - ΠΑΟΚ 27/4 20:00 CosmoteSports
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 27/4 20:00 CosmoteSports
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Geor1926 την Τετ 27 Απρ 2022, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
A ρε Ακπομ παντως ενταξι, δινεις μαχες αλλα ουτε τον παπασταθοπουλο δεν μπορεις να κερδισεις σε σπριντ (κοντινο σπριντ τουλαχιστων)
Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές πάντως, αυτή η ποδοσφαιρική απάτη που λέγεται ολυμπιακός δεν νοείται να περάσει
Συστημα τυφλομυγα του ΠΑΟΚ, βαζουν τους τυφλους στην μεση κ τους ζαλιζουν στις πασες.
Δεν το λες κ direct ποδοσφαιρο
Δεν το λες κ direct ποδοσφαιρο
off topic
Με απόφαση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Προχωρά το γήπεδο !!!!
Με απόφαση του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Προχωρά το γήπεδο !!!!
+++++nunies4 έγραψε:Βάλε Ολιβέιρα φορ εξτρέμ Τσούμπα να γίνει μακελειό
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
- sourmenetes
- Moderator
Με τέτοιο κοράκι και φαίνεται χειρότερος τολη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Biseswar, Murg και κατά δεύτερο λόγο ο Sidcley δεν θα έπρεπε να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Για όσους λένε ότι ο γαύρος είναι πολύ χειρότερος από εμάς να το ξανασκεφτούν.
- WeWillRockYou
Αν ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να συνεχίσει, οι επιλογές είναι κατά σειρά προτίμησης Ολιβέιρα, Μιτρίτσα, Σόαρες.
Ερωτηματικό σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας.
- Ο Νέλσον αν μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο ημίχρονο θα ήταν η πρώτη επιλογή ως δίδυμο με το Τσούμπα.
Πρακτικά, νομίζω πως θα μπει μόνο μετά την επίτευξη κάποιου γκολ, που θα αποκλείσει το ενδεχόμενο παράτασης.
- Η λογική λέει πως θα πάμε σε Μιτρίτσα, ο οποίος μπορεί να μας ανεβάσει αρκετά μέτρα στο γήπεδο, με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του. Θα έχουμε πρόβλημα όμως αμυντικά, αν δεν είναι συγκεντρωμένος.
Πρόκριση με κάθε τρόπο, ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ερωτηματικό σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας.
- Ο Νέλσον αν μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο ημίχρονο θα ήταν η πρώτη επιλογή ως δίδυμο με το Τσούμπα.
Πρακτικά, νομίζω πως θα μπει μόνο μετά την επίτευξη κάποιου γκολ, που θα αποκλείσει το ενδεχόμενο παράτασης.
- Η λογική λέει πως θα πάμε σε Μιτρίτσα, ο οποίος μπορεί να μας ανεβάσει αρκετά μέτρα στο γήπεδο, με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του. Θα έχουμε πρόβλημα όμως αμυντικά, αν δεν είναι συγκεντρωμένος.
Πρόκριση με κάθε τρόπο, ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

- Amsterdamer_87
link δεν κανει.
μπες στο goigle, πάτα αναζήτηση hesgoal και άνοιξε
μπες στο goigle, πάτα αναζήτηση hesgoal και άνοιξε
- sourmenetes
- Moderator
Ρε cccp άλογο τον έχει κάνει. Μια φορά τον έκοψε.CCCP έγραψε:A ρε Ακπομ παντως ενταξι, δινεις μαχες αλλα ουτε τον παπασταθοπουλο δεν μπορεις να κερδισεις σε σπριντ (κοντινο σπριντ τουλαχιστων)
Με κανονικό διαιτητή ο παπασταθοπουλος έπρεπε να είναι με κόκκινη.
Νομίζω Σοαρες ετοιμάζει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Biseswar, Murg και κατά δεύτερο λόγο ο Sidcley δεν θα έπρεπε να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Για όσους λένε ότι ο γαύρος είναι πολύ χειρότερος από εμάς να το ξανασκεφτούν.