Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
astral έγραψε:Δηλαδή οι οπαδοί θα έκαναν μανούρα σε βαθμό που θα τιμωρηθεί η ομάδα για ένα πανί που δεν εκφράζει ΤΙΠΟΤΑ για την ομαδα?
Τοση αγάπη πια για τα 4 γράμματα?
Τι θα γινόταν αν πήγαινε κάποιος από τη διοίκηση? Θα τον έδερναν?
Και τι διάλογος και κουβέντα να γίνει με αυτά τα δεδομένα?
Πολύ κακώς άφησαν το πανί και ελπίζω να δούμε έργα από εδώ και πέρα.
Βέβαια θα γινόταν.
Εκτός αν πήγαιναν 50 ασβερκοι ολοοι μαζί και λέγανε κάτω.
Αλλά είναι τόσο ηλιθιο το μυαλό αυτών που μπορεί να την έπεφταν σε άσχετο κόσμο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι χειρότερο υπάρχει σε όλες τις ομάδες, επαγγελματίες οπαδοί... Μακριά από τον δικό μας ΠΑΟΚ... Είναι απίστευτο που τους επιτρέπουν ακόμη να μπαίνουν στα γήπεδα...
υπαρχει κατι σαπιο εκει στην τεσσερα δειτε ανακοινωση ηλιουπολης που φανερα πριν λιγες μερες στηριζε το λευτερια κλπ. και πρεπει να φυγει δεν εκφραζει κανεναν ΠΑΟΚΓΣΗ κανεναν αλλον στην τεσσερα εκτος απο αυτους τους λιγους.....και πρεπει να γινει αυτοκαθαρση απο τους ιδιους να μην περιμενουν αλλους .....να απομονοθουν αυτοι οι τυποι......αντι να γραφω για την φοβερη βραδια ασχολουμε με ηλιθιοτητες.....
*Τέτοια εμετικά πανό
*Κάψιμο αντιπάλων τροπαίων (από που τα βρήκατε; από μπουγάδα απλωμένη,από μπουτίκ των αντιπαλων, ή από σούτια που δεν έτυχε να έχει νεκρούς)
*Σε σύνθημα όταν ακούγεται η λέξη "ναρκωτικά"
Σουτια για να πάρουμε φανέλες και κασκόλ
Εμετικά πανό που στηρίζουν δολοφόνους
Και γελοίες αναφορές σε Ναρκωτικά
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ νιώθω την τιμή μου ως ΠΑΟΚτσης πληγωμένη?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί η διοίκηση μένει απαθέστατη με ανακοινώσεις της δεκάρας σε βαρύτατα ζητήματα?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί γράφω κόσμια σχόλια ρίχνωντας ευθύνες στην διοίκηση σε site με απήχηση όπως το sdna και κόβονται όλα???
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί πιστεύω πως η διοίκηση λερώνει την τιμή σου κάθε φιλάθλου αφήνοντας ένα τέτοιο πανό να υπάρχει για ολόκληρο αγώνα αντι να το κατεβάσει και να το κάψει επιδεικτηκα? (Ας πάρει πρόστιμο θα επικροτήσω και θα συμβάλω αν χρειαστει και οικονομικά αρκει να έχω το κουτελο μου καθαρό)
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί να ξαναυποστηρίξω έμπρακτα την ομάδα απο την στιγμή που δίνονται ΑΠΕΙΡΕΣ ευκαιρίες για ΠΡΑΞΕΙΣ και τις πετάει όλες με απλές ανακοινώσεις?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ είμαι απο μικρός στο γήπεδο δεν έχω διάθεση ούτε να περάσω απ έξω πλεον?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί να στηρίξω τον Πρόεδρο και αυτούς που ΑΥΤΟΣ επιλέγει να τον εκπροσωπούν με κάνουν να νιώθω σαν αυτούς που κατηγωρόυσα επι δεκαετίες οτι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί να κατηγωρήσω μόνο τους τραμπούκους ενώ αυτοί που έχουν την δύναμη τους το επιτρέπουν να τα κάνουν?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί η αποφυγή "μανούρας" όπως γράφουν κάποιοι είναι πιο σημαντική απο το να έχουμε την ιστορία και την τιμή μας καθαρή?
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί τόσο απογοητευμένος δεν ήμουν ούτε στα μαύρα χρόνια με διοικήσεις πρωτοδικείου?
Σπουδαια προκριση με την Τουμπα να την δινει επιτελους και μαλιστα στα πεναλτι! Οι αλλαγες Σιντκλει και Μιτριτσα δεν βοηθησαν στο παιχνιδι αλλα και οι δυο πετυχαν γκολ στα πεναλτι. Εκ των υστερων μπορουμε να πουμε οτι η ισοπαλια της τελευταιας Κυριακης ηταν επιτυχια μιας και ειμαστε τωρα στους 16 του Κονφερενς Λιγκ - και ολες οι αλλες Ελληνικες ομαδες εκτος (αληθεια απο ποτε Αρης-2013 και ΑΕΚ-2014 ειναι εκτος...)
Εαν αποφυγουμε τις Ολλανδικες ομαδες και την Ρεν νομιζω οτι εχουμε πιθανοτητες να παμε στους 8.
Με τον αερα της προκρισης νικη την Κυριακη εναντιον του Ιωνικου!
Αυτό είπα και εγώ και ειδικά στα πέναλτυ. Αυτό σε απάντηση για κλείσιμο της 4. Η οποία όταν ήταν κλειστή όλοι φωνάζατε να ανοίξει γιατί στα τέτοια του μητσοτακη για την διαμαρτυρία των συνδέσμων .και κάνουμε κακό στην ομάδα και το γήπεδο είναι εκκλησία και ότι μόνο εμείς τέτοιο αυτογκόλ…
Το θέμα είναι να κόψουν( αν γίνεται εγώ αμφιβάλω) οι σύνδεσμοι τους μπερδεμένους. Όχι να πάμε σε εμφύλιο και να κόψει η ΠΑΕ την 4 . Και αυτό γίνεται αλλά μετά θα είναι σαν να πηγαίνουμε στο θέατρο .
Και συμφωνώ με σουρμε ότι χθες θα ήταν έγκλημα για την ομάδα να επιχειρηθεί να κατέβει το πανί .
Σήμερα αντί για χαρμολύπη θα είχαμε σκέτο λύπη μπορεί και ταφόπλακα…
Ιστορική πρόκριση, καταπληκτική εμφάνιση, από παίκτες και τεχνικό επιτελείο που από την αρχή της χρονιάς αμφισβητήθηκαν έντονα. Δεν τελείωσε η χρονιά, ίσα ίσα τώρα μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι, μπορεί φέτος να έχουμε νέα ορόσημα στην ιστορία μας.
Επιτρέψτε μου και δύο λόγια για το πανό και την μπούκα.
Θεωρώ ότι εδώ και αρκετό διάστημα ο ΠΑΟΚ ως κόσμος και οργανισμός έχει κάνει πρωτοποριακά βήματα στην μετεξέλιξη του σε ευρωπαϊκό κλαμπ. Το πρόβλημα την αστικής βίας εκφραζομενης μέσω του οπαδικου κινήματος δεν είναι νέο και προφανώς εύκολα αντιμετωπισημο. Πολλοί αναφέρονται στο παράδειγμα της Αγγλίας,, αλλά λίγοι σημείωσαν ότι πέρυσι στο τελικό και στη μεγαλύτερη σύγχρονη ποδοσφαιρική τους γιορτή ξεφτυλιστηκαν από ορδές ατόμων υπό την επήρεια ουσιών που μπουκαραν χωρίς εισιτήριο στο Γουέμπλεϊ.
Πολλοί αναφέρονται στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καλά 100 200 μπερδεμένους.Θα πρέπει να τονισθεί ότι σε μία δημοκρατία δικαίωμα άσκησης βίας έχει μόνο το κράτος. Το να λύνεις τις διαφορές σου με την βία σε καθιστά συνυπεύθυνο και όμοιο με τους υπόλοιπους.
Το σημαντικότερο όμως που έχει προκύψει είναι η πλήρης ιδεολογική καταδίκη τόσο του επίσημου ΠΑΟΚ όσο και του παοκτση οπαδού φιλάθλου για αυτές τις πρακτικές - ιδεολογίες. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη ομάδα και φιλάθλους της που να έχει καταδικάσει τόσο ξεκάθαρα και απερίφραστα τους σκληρούς πυρήνες του οπαδικου της κινήματος
Θυμηθείτε, ο τζιγγερ είπε ότι απέτυχε και στο τέλος έφυγε, ο Γιαννακόπουλος τα ίδια, όσο για τον γαβρο είδατε ποτέ καμμία αλλαγή στο ύφος -μπραβιλικι των ανακοινώσεων του;
Επομένως ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που οριστικά αμετάκλητα χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις σύσσωμος έχει απομονώσει ιδεολογικά το κακό κομμάτι των οπαδών του.Τα υπόλοιπα είναι του Κράτους να τα λύσει...Και ποινικός κώδικας υπάρχει, και με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκεις καρφίτσα σε αχυρώνα στην Άνω ραχούλα.
Αντίθετα από πολλούς από χθες είμαι παραπάνω περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ....
Δυστυχώς εγώ πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω διαρκείας του χρόνου... Δεν νιώθω πλέον το ίδιο όταν πάω στη Τούμπα. Πάω να απολαύσω την ομάδα μου και να πω κανα δυό χαζομάρες με τους φίλους μου. Αντ'αυτού, πρέπει σε κάθε ματς να έχουμε άγχος για το τι θα βρουν να κάνουν αυτή τη φορά τα φυντάνια μας.
Εχθές δεν προλάβαμε ούτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες! Οι γνωστοί-άγνωστοι κατάφεραν πάλι να ασχοληθούμε μαζί τους και όχι με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας λέει... Πήγαμε στους 16, θα παίζουμε Ευρώπη Μάρτιο μήνα και εμείς δεν θα μπορέσουμε να πάμε στο γήπεδο της ομάδας μας. Εμείς, που αγοράζουμε διαρκείας ανελλιπώς θα χάσουμε τη δυνατότητα να πάμε στο γήπεδο από μερικά παιδάκια που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο στη ζωή τους. Και μετά κάποιοι μας λένε να μην τα σκεφτόμαστε αυτά και να είμαστε χαρούμενοι μόνο για τη πρόκριση. Όχι παιδιά, όσο υπάρχουν κάποιοι που με διώχνουν από το γήπεδο εγώ δεν θα μπορώ να είμαι χαρούμενος