Άλλο ένα πέτσινο στην τροπαιοθήκη τους.
Το μόνο θετικό ότι τα δικά μας πιτσιρίκια βλέπουν στην πράξη πως τους κλέβει τον ιδρώτα η ολυμπιακή καρδιά και θα τους το ανταποδώσει στην κατάλληλη ηλικία.

Το σημερινό παιχνίδι δεν το είδα ολόκληρο για να έχω άποψη, αλλά στην Κ17 Γεωργιάδης και Σνάουτσερ ( των οποίων οι πατεράδες είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ και πρώην παίκτες ) ήταν από τους κορυφαίους και σίγουρα δίκαια εκεί.panpangr77 έγραψε:Εγώ βλέπω πολλά τέκνα πρώην ποδοσφαιριστων στις ομάδες μας ,ελπίζω να γίνεται σωστή αξιολόγηση.
Ο μεσος γαυρος σημερα:painkiller4 έγραψε:
Πάντως, για να τα λέμε και όλα, μέσα έπεσε το "παλικάρι"....![]()
τα συγκεκριμένα παιδιά που συζητάτε τα γνωρίζω από 6-7 χρόνων όταν ξεκίνησαν μαζί με τους δικούς μου σε διάφορους αγώνες.WeWillRockYou έγραψε:Το σημερινό παιχνίδι δεν το είδα ολόκληρο για να έχω άποψη, αλλά στην Κ17 Γεωργιάδης και Σνάουτσερ ( των οποίων οι πατεράδες είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ και πρώην παίκτες ) ήταν από τους κορυφαίους και σίγουρα δίκαια εκεί.panpangr77 έγραψε:Εγώ βλέπω πολλά τέκνα πρώην ποδοσφαιριστων στις ομάδες μας ,ελπίζω να γίνεται σωστή αξιολόγηση.
Ακόμα και ο Βαρέλα τζούνιορ φάνηκε πως είχε τα απαραίτητα προσόντα.
Το αναφέρω γιατί είχα τον ίδιο προβληματισμό σχετικά με την αξιολόγηση στα παιδιά.
Ψάχνοντας μετά στο σάιτ της ΠΑΕ, διάβασα πως είναι στις ακαδημίες της ομάδας από τα 5 τους χρόνια.
Αδερφέ δεν συμφωνώ …panpangr77 έγραψε:Έχω εναν προβληματισμό γιατί έχω προσωπικές εμπειρίες όταν άρχισα το ποδόσφαιρο στα 14 στον Εθνικό που έκατσα κάνα εξάμηνο και μετά στις Μεικτές Πειραιά,που υπήρχαν αγώνες που περίμενα κάνα 30 λεπτο να παίξουν οι γιοι παλιών ποδοσφαιριστών και να μπω αλλαγή. Τον γιο του Σνάουτσνερ μου άρεσε και μένα πολύ καλός μέσος ,τον ανηψιό του Τουρσουνιδη επειδή δεν είδα προσεκτικά το α ημίχρονο δεν μπορώ να έχω γνώμη ,είναι σε πολύ μικρή ηλικία ακόμα . Αυτό που παρατηρώ ενώ έχουν ταλέντο οι ακαδημίες μας αργούν πολύ να ενηλικιωθούν ,χάνουν στα φυσικά προσοντα. Ο Τζόλης ήταν εξαίρεση γιατί φαίνεται ότι το παιδί δούλεψε πολύ ατομικά. Στα επίπεδα του Τζόλη είναι ο Κουτσιας όλοι οι άλλοι αργούν πολύ ,τους λείπει η δύναμη η οποία θα έπρεπε να δουλεύουν το σώμα τους από πολύ μικρή ηλικία ,οχι με βάρη . Τρέξιμο και ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής . Θα είχαν από πολύ μικρή ηλικία αντοχή ,πλαστικότητα και έκρηξη. Ώστε στα 16 να παίζουν και στην Β ομάδα και στα 18 στην πρώτη. Τώρα φτάνει να παίζουν στα 22 τους στην πρώτη ομάδα. Η εκγύμναση θα πρέπει να ξεκινάει από τα τζούνιορ...
σωστό αυτό που αναφέρεις αλλά σε όλα κάτι παίρνεις κάτι χάνεις ανάλογα το ποιά φιλοσοφία ακολουθείς. Τι εννοώ. Είχα διαβάσει τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Σπανουδάκης, ένα super ταλέντο (έτσι είχε θεωρηθεί πιτσιρικάς) που από τη Γερμανία πήγε στις ακαδημίες της Μπάρτσα αλλά τελικά δεν έπιασε, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω άλλων συνθηκών. Τώρα στα 23-24 είναι στη δ Γερμανίας. Είπε ότι στη Μπάρτσα δε δούλευαν καθόλου εκγύμναση και ενδυνάμωση αλλά μάθαιναν πως να παίζουν το παιχνίδι της Μπάρτσα και πάνω απ' όλα να διαβάζουν το παιχνίδι. Έτσι εάν δεν τα καταφέρεις να παίξεις στη Μπάρτσα "αποφοιτείς" με σοβαρές ελλείψεις στους άλλους τομείς....Αντίθετα μετά που επέστρεψε Γερμανία δήλωσε ότι οι Γερμανοί δουλεύουν φουλ σωματική δύναμη. Παίζει επίσης ρόλο και ο σωματότυπος του κάθε παίκτη και η διαφορετική ηλικιακή ωρίμανση που έχει το κάθε παιδί. Μπορεί κάποιος στα 15 να ξυρίζεται κάθε μέρα και άλλος να έχει μόνο χνούδι. Το πως πηγαίνουν οι ορμόνες και η ανάπτυξη του κάθε παιδιού είναι τελείως διαφορετικό και ατομικό ζήτημαμα. Πχ ο Πέλκας μέχρι τα 20-21 σωματικά ήταν παιδάκι της πλάκας και μετά μπόρεσε να ενδυναμώσει και να γίνει ο δυνατός Πέλκας που είδαμε στα 24-25. Είχε πολύ αργή σωματική ανάπτυξη. Αντίθετα πχ ο Κουλούρης είχε την ίδια σωματική διάπλαση που έχει τώρα από 17-18 χρονών όταν ήταν στην Κ-19. Και εάν πας να βάλεις στην εκγύμναση ενός παιδιού πράγματα που δεν είναι έτοιμο να σηκώσει σωματικά, μπορεί και να του κάνεις ζημιά τελικά. Θέλει πολύ προσοχή το συγκεκριμένο ζήτημα και είναι πολύ εξατομικευμένο.panpangr77 έγραψε:Έχω εναν προβληματισμό γιατί έχω προσωπικές εμπειρίες όταν άρχισα το ποδόσφαιρο στα 14 στον Εθνικό που έκατσα κάνα εξάμηνο και μετά στις Μεικτές Πειραιά,που υπήρχαν αγώνες που περίμενα κάνα 30 λεπτο να παίξουν οι γιοι παλιών ποδοσφαιριστών και να μπω αλλαγή. Τον γιο του Σνάουτσνερ μου άρεσε και μένα πολύ καλός μέσος ,τον ανηψιό του Τουρσουνιδη επειδή δεν είδα προσεκτικά το α ημίχρονο δεν μπορώ να έχω γνώμη ,είναι σε πολύ μικρή ηλικία ακόμα . Αυτό που παρατηρώ ενώ έχουν ταλέντο οι ακαδημίες μας αργούν πολύ να ενηλικιωθούν ,χάνουν στα φυσικά προσοντα. Ο Τζόλης ήταν εξαίρεση γιατί φαίνεται ότι το παιδί δούλεψε πολύ ατομικά. Στα επίπεδα του Τζόλη είναι ο Κουτσιας όλοι οι άλλοι αργούν πολύ ,τους λείπει η δύναμη η οποία θα έπρεπε να δουλεύουν το σώμα τους από πολύ μικρή ηλικία ,οχι με βάρη . Τρέξιμο και ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής . Θα είχαν από πολύ μικρή ηλικία αντοχή ,πλαστικότητα και έκρηξη. Ώστε στα 16 να παίζουν και στην Β ομάδα και στα 18 στην πρώτη. Τώρα φτάνει να παίζουν στα 22 τους στην πρώτη ομάδα. Η εκγύμναση θα πρέπει να ξεκινάει από τα τζούνιορ...