ασε με ρε Dim να ειμαι μια φορα αισιοδοξοςDimg4 έγραψε:Ρε φιλε με Βολο παιζουμε πρωτο φιλικο...Azrael έγραψε:παντως και ο Εσιτι δειχνει οτι μπορει να βοηθησει φετος
Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Α γμσου και σύ και ο Γκριλο σου είναι η φάση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 09 Ιούλ 2021, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Θα τους πατησει ολους το τανκ ρεεεεεεAzrael έγραψε:ασε με ρε Dim να ειμαι μια φορα αισιοδοξοςDimg4 έγραψε:Ρε φιλε με Βολο παιζουμε πρωτο φιλικο...Azrael έγραψε:παντως και ο Εσιτι δειχνει οτι μπορει να βοηθησει φετος
- bersekeros
Πρώτο φιλικό.
Δείγμα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.
Πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.
Μου άρεσε η ενέργεια της ομάδας ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάμε γερά.
Αισιοδοξία, πίστη και στήριξη στην ομάδα.
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ.
Είμαστε σε καλό δρόμο.
Λουτσέσκου μεγάλος Στρατηγός.
Δείγμα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.
Πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.
Μου άρεσε η ενέργεια της ομάδας ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάμε γερά.
Αισιοδοξία, πίστη και στήριξη στην ομάδα.
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ.
Είμαστε σε καλό δρόμο.
Λουτσέσκου μεγάλος Στρατηγός.
-
makispaspartou
Πρώτο δείγμα θετικό ότι ο Λουτσέσκου πραγματικά δουλεύει με τους παίκτες και το επιτελείο του. Τα πιτσιρίκια όλα κλασικά με θέληση και διάθεση να πείσουν. Ο Λούκας φαίνεται πολύ γρήγορος και κανονικός ποδοσφαιριστής τελικά. Μάλλον θα κωλοτουμπιάσω νομίζω αν και νωρίς ακόμη. Πάντως η ταχύτητα και μόνο που έχει μπορεί να κάνει διαφορά στην Ελλάδα. Μου άρεσε πολύ ο Νινούα και ο Μιχαηλίδης.
- sourmenetes
- Moderator
Είδε κανείς μια κομπίνα με τράβηγμα ουαρντα πίσω αριστερά και ανέβασμα ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ;;;
Το προσέξατε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το προσέξατε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για όποιον νιώθει από μπάλα, όλα τα λεφτά η κομπίνα του Μουργκ που τραβάει τους αμυντικούς πάνω του κατεβαίνοντας προς τα δεξιά, δημιουργώντας χώρο να ανέβει ανενόχλητος ο Τέιλορ.
Μπαγάσα Λούτσε, θα τους τρελάνεις όλους φέτος.
Εσίτι πήγε στην Τουρκία, είδε τι είδε, και αποφάσισε πως δεν φεύγει ξανά δανεικός.
Μπαγάσα Λούτσε, θα τους τρελάνεις όλους φέτος.
Εσίτι πήγε στην Τουρκία, είδε τι είδε, και αποφάσισε πως δεν φεύγει ξανά δανεικός.
- ToMousiTouCrespo
Εγώ πάντως θυμάμαι τον κατ'εξοχήν "άμπαλο" και "εξάρι" Κάνιας να καρφώνει με κεραυνό απ το σπίτι του τη Βασιλεία και στον τελευταίο τελικό κυπέλλου να είναι ένα κέντρο μόνος του.bersekeros έγραψε:Άμα καταφέρει ο Λουτσέσκου να μεταμορφώσει τον Εσίτι,
θα αρχίσω όντως να πιστεύω ότι έχει μεταφυσικές ιδιότητες.
- ToMousiTouCrespo
Καρμπόν φάσεις με Σπαρτάκ και ανεβάσματα Μάτος. Γίνεται ήδη δουλίτσα.gpap έγραψε:για όποιον νιώθει από μπάλα, όλα τα λεφτά η κομπίνα του Μουργκ που τραβάει τους αμυντικούς πάνω του κατεβαίνοντας προς τα δεξιά, δημιουργώντας χώρο να ανέβει ανενόχλητος ο Τέιλορ.