Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Από τη στιγμή που η συμφωνία είχε κλειστεί προ διμήνου, με την ομάδα τέταρτη και χωρίς κύπελλο εν όψει,
η απόφαση να επιστρέψει,
ο μακράν πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ήταν η πιο ορθολογική, όσο πικρή και αν φαίνεται τώρα, λόγω του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης με Γκαρσία.
Το καράβι πρέπει να πάει μπροστά.
Οι αποφάσεις λήφθησαν με αυτό το γνώμονα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει μπροστά.
Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λουτσέσκου, η απόδοση από το 7 για το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, για τη νέα χρονιά, έπεσε στο 2,5 και μόλις γίνουν και οι μεταγραφές θα πέσει κι άλλο.
η απόφαση να επιστρέψει,
ο μακράν πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ήταν η πιο ορθολογική, όσο πικρή και αν φαίνεται τώρα, λόγω του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης με Γκαρσία.
Το καράβι πρέπει να πάει μπροστά.
Οι αποφάσεις λήφθησαν με αυτό το γνώμονα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει μπροστά.
Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λουτσέσκου, η απόδοση από το 7 για το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, για τη νέα χρονιά, έπεσε στο 2,5 και μόλις γίνουν και οι μεταγραφές θα πέσει κι άλλο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εξαιρετικό το ποστ σου.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι παρολο που δεν θεωρω τον Γκαρσια καλο προπονητη (Γιατι τον κρινω απ'οσα εβλεπα ή δεν εβλεπα στο γηπεδο, κι οχι απο δοκαρι και μεσα/δοκαρι κι εξω φασεις, θεωρωντας οτι εκανε ματσαρα στο 0-0 με ΟΣΦΠ αλλα οτι σε νικες μας εστησε τελειως λαθος την ομαδα πχ), δεν θα μου φανει περιεργο αν μεινει γιατι γυρισε καπως το καραβι κι ισως η διοικηση πειστει απο αυτο. Θεωρω αυτη μου την κριση ως αντικειμενικη λοιπον. Για τον Λουτσεσκου δεν εχω καμια καψα, προφανως και τον θεωρω καλο προπονητη και υψηλου επιπεδου για την Σουπερλιγκ, αλλα εχω τα ερωτηματικα μου. Για να απαντησω ομως στο ερωτημα σου, αφου εδωσα context, δεν θεωρω την αλλαγη κακη. Ειναι σωστη, αλλα δεν ειναι κι αυτο που λεμε "ολα τελειωσαν, το σηκωσαμε".
Ο στοχος δεν μπορει να ειναι ο ιδιος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ξεχναμε τις βασικες αρχες του ποδοσφαιρου. Ο Ρουμανος θα πρεπει να φτιαξει ομαδα απο το 0. Οταν πρωτοηρθε, το ροστερ μας επαιζε ηδη μαζι ενα χρονο. Δεν επαιζε Ευρωπη. Δεν υπηρχε η πιεση για πρωταθλημα, καθως ειχε προηγηθει απλα ενα κυπελλο σε αντιθεση με τωρα που εχουμε παρει αλλους ποσους τιτλους. Και 20 εκατομμυρια μεταγγραφες να γινουν, για μενα ο στοχος δεν ειναι "το πρωταθλημα", 1ον, γιατι δεν παιζουμε μονοι αλλα και με αλλους (Τι θα γινει αν ο Γαβρος σπρωξει κι αυτος 20?) και 2ον, γιατι η ομαδα θελει και τον χρονο της μεχρι να δεσει.
Για να το κλεισω εδω, για μενα οι στοχοι ειναι οι εξης: Πρωταθλητισμος, δηλαδη αν δεν το παρουμε να κριθει στις τελευταιες 3-4 αγωνιστικες των πλεϊ-οφ. Παρουσια στην Ευρωπη τον Φεβρουαριο. Αξιοποιηση νεαρων παικτων κι οχι θαψιμο τους στον βωμο της αγωνιστικης επιτυχιας. Να τεθουν οι βασεις για να το σηκωσουμε στην δευτερη του σεζον. Οικονομικος εξορθολογισμος, με σωστες μεταγγραφες και εξυπνες πωλησεις καθως και κανονικα συμβολαια. Αν γινουν τα παραπανω την πρωτη σεζον, εγω θα θεωρω την χρονια πετυχημενη.
Και παρεπιπτοντως
Καλώς όρισες ξανα στην ΠΑΟΚΑΡΑ κμας,ανεξαρτήτως αν έφταιγες η οχι.
- kataramenos5
Γλιτωσαμε ενα γύρο γιατί ο Πάμπλο πήρε ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ κανενα κοκκαλακι
Να το εκμεταλλευτούμε πρώτα γιατί η εστερσουντ δε πιστεύω να ξεχάστηκε από κανεναν
Να το εκμεταλλευτούμε πρώτα γιατί η εστερσουντ δε πιστεύω να ξεχάστηκε από κανεναν
- PAOK_Antarctica
Κάνε ένα quote τα παραπάνω 20 άτομα και πες τους όμως ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε γύρο όχι ο Λουτσε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos έγραψε:Γλιτωσαμε ενα γύρο γιατί ο Πάμπλο πήρε ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ κανενα κοκκαλακι
Η εξίσωση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Ρουμάνος δεν πήρε ντάμπλ.PAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πήρε κυπελλαρα.
Εδώ για σπάσιμο να σας γράψω ότι και να χάναμε τον τελικό πάλι εμείς θα θεωρούμασταν κυπελλούχοι ως δευτεραθλητές στο πρωτάθλημα 

Τοξικότητα ρε μαλακες. Τοξικότητα
Ελεος πια
Λες και δίνουμε εύσημα στον λουτσεσκου
ΧΑΒΑΛΕ κάνουμε
Ελεος πια
ΧΑΒΑΛΕ κάνουμε
- V-olakiotis
Αν δεν παίρναμε κυπελλο, o 4ος της Πορτογαλίας ήταν πριν από εμάς...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- kataramenos5
Πες αληθεια ,δε υπαρχουν στιγμες εδω μεσα που αισθανεσαι σαν εξωγηινος?Napoli4 έγραψε:Τοξικότητα ρε μαλακες. Τοξικότητα
Ελεος πια
ΧΑΒΑΛΕ κάνουμε
Στηρίξτε τον καινούργιο προπονητή!!!!! Ουσιαστικά ,πραγματικά , ρεαλιστικά. Μην διανοήθητε εκεί στην ΠΑΕ να τον αφήσετε πάλι μόνο του στην μαχη της επικοινωνίας. Ούτε για πλάκα αυτή την φορά! Ούτε ένα βρωμερό άρθρο του στυλ ' μήπως το παρακανε ο λουτσεσκου;" Όταν τους έλεγε ότι μας κλέψανε κι γυρνούσε πίσω την όλη προπαγάνδα τους. Υπήρχαν και "δική μας " μπούφοι τότε "που τι σύμπτωση όπως με τις δηλώσεις Γκαρσία" λέγανε ξέφυγε ο λουτσεσκου! δεν είναι εικόνα του προπονητή του ΠΑΟΚ αυτη!!!
Γμσταkataramenos5 έγραψε:Πες αληθεια ,δε υπαρχουν στιγμες εδω μεσα που αισθανεσαι σαν εξωγηινος?Napoli4 έγραψε:Τοξικότητα ρε μαλακες. Τοξικότητα
Ελεος πια
ΧΑΒΑΛΕ κάνουμε