Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

1. Τό να έχουν προηγηθεί συζητήσεις με τον Λούτσο δεν αποκλείεται.

2. Πολύ πιθανόν σε αυτές τις (πρό τελικού) συζητήσεις, να δόθηκαν εγγυήσεις στον Λούτσο για μεγάλο μπάτζετ.

3. Από την έκρηξη του Γκαρσία στο μάτς με Αστέρα (είχα γράψει οτι ήταν για την διαιτησία γιατί υπήρχε ο τελικός και ήταν άστοχο να ασχοληθούμε), είναι προφανές οτι ο Πάμπλο έμαθε για τις συζητήσεις. Θεωρώ ότι και η έκρηξή του μετά τον τελικό σχετίζεται με αυτό το γεγονός.

4. Το πιό σημαντικό: πιθανόν ο Λουτσέσκου να μην ήθελε να ρισκάρει αλλαγή πλεύσης του Ιβάν μετά από ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου. Οπότε ίσως να απαίτησε συμφωνία ΠΡΙΝ τον τελικό. Μιλάμε για Ρουμάνο που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Δεν ξέρω τί είδους συμφωνία (πόσο δεσμευτική) μπορεί να είναι αυτή, αλλά τέτοιο σενάριο μπορεί να υπάρχει και να έχει διαρρεύσει στα μήντια της Ρουμανίας.

5. Σε αυτό το σενάριο, σίγουρα ο Ιβάν θα έχει κάποια πρόταση για τον Πάμπλο. Αποκλείεται να μήν του προτείνει κάποια θέση στην ομάδα. Στην όλη υπόθεση ίσως να μήν βοηθάει τόσο τον Πάμπλο η ιστορία με τις χειρονομίες και τις βρισιές γιατί ΟΚ, ο Ιβάν είναι και της εκκλησίας και των τύπων, και δεν ξέρω αν γουστάρει να βλέπει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ρίχνει μπινελίκια και κωλοδάκτυλα (σε κάποιους που σίγουρα το αξίζουν).
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν υποθέσουμε ότι έχει γίνει επαφή ή συμφωνία με τον Λούτσε το ερώτημα είναι τι γίνεται με τον Γκαρσία. Θα παραθέσω κάποιες προσωπικές απόψεις αλλά από την στιγμή που θα ανακοινωθεί ο προπονητής που θα συνεχίσει, θα το αποδεχτώ, θα τον στηρίξω και δεν θα συντηρώ αντιπαλότητες, γκρίνιες, μουρμούρες. Ο πρώτος, Προπονητής που έκανε δημόσιες σχέσεις με αυτούς που ήξερε ότι θα του κρατήσουν τα αποδυτήρια. Δεν είδαμε ούτε έναν μικρό να προωθείται. Κολλημένος στις ποδοσφαιρικές του θεωρήσεις. Είχε ωστόσο ενωμένα τα αποδυτήρια και έφερε τίτλους. Ναι, δεν πρέπει να λησμονείται.
Ο δεύτερος, Ο Γκαρσία, νέος στο πόστο, με λάθη σίγουρα, χωρίς στήριξη (ανάληψη μεσούσης περιόδου και χωρίς μεταγραφές) που κατάφερε και αυτός να φτιάξει οικογένεια τα αποδυτήρια, να αναστήσει παίκτες που τους είχαμε ξοφλημένους και στο τέλος να πάρει την δεύτερη θέση με μειονέκτημα και το κύπελο! Η επιθυμία μου? η προτίμηση μου? Να πάει ψηλά, ψηλότερα η ομάδα μας. Με ποιον? ποιος ξέρει? ποιος στοιχηματίζει? κανείς! Το ρίχνω στον Γκαρσία. Αξίζει να συνεχίσει. Οι παίκτες τον πιστεύουν και τον στηρίζουν. Είναι δίκαιος και όχι τόσο της κολεγιάς. Ποδόσφαιρο ξέρει καντάρια. Έξυπνος πολύ. Διπλώματα και υποτροφίες... να είχαμε να λέγαμε... Πόσοι πέρασαν με διπλώματα και εμπειρίες και τους βγάλαμε άχρηστους και ανίκανους? Ο προπονητής μας έχει μια μεγάλη εμπειρία. Την φετινή του πρώτη χρονιά που τα είχε όλα. Βίωσε τα χαμηλά, τις αποτυχίες, το κράξιμο και τέλος τα ψηλά με την 2η θέση και το κύπελο.
Πάνω από όλα υγεία στο μυαλό μας. Υπομονή. Στήριξη. Σύνεση. Έχουμε αρεστή κεφαλή διοίκησης. Συνεπώς στηρίζουμε το πλάνο της. Έχουμε άποψη και την εκφράζουμε. Διαφωνούμε ή συμφωνούμε. Αλλά στηρίζουμε. Δεν μηδενίζουμε, δεν αφορίζουμε, δεν απαξιώνουμε. Ας θυμηθούμε τι λέγαμε για τον Λουτσέσκου όταν ξεκίνησε. Δεν ειπώθηκαν λίγα για τον Γκαρσία στο ξεκίνημα του, επίσης. Τι άποψη είχαμε πριν δύο τρία χρόνια για τον Καντουρί. Τι σέρναμε στον Πασχαλάκη. Πόσο βοήθησαν φέτος, αυτή την περίοδο Αγκούστο και Αιγύπτιος. Θα υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα.
Είμαι αισιόδοξος. Θα πάνε όλα καλά. Αγάπη πάνω από όλα στον οργανισμό.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να τελειώσουμε το θέμα του προπονητή σήμερα και του Τ.Δ. αύριο και να ξεκινήσουμε μια φορά επιτέλους έγκαιρα τον προγραμματισμό και όχι καλό Αύγουστο.
Παρεμπιπτόντως, ο προπονητής της Γκεζντεμπέ δηλώνει ικανοποιημένος από τον Εσίτι και εισηγήθηκε την παραμονή του. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη μας είναι τώρα στα δύο εκατομμύρια, ποσό που δεν μπορούν να δώσουν οι Τούρκοι. Αν μπορέσουμε και τον δώσουμε με κάποιο ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο, μια χαρά θα είναι. Γλυτώνουμε συν τοις άλλοις συμβόλαιο 700.000 τον χρόνο για δύο χρόνια και ανοίγει και μία θέση ξένου.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
tad έγραψε: εγώ από τώρα είμαι ξεκάθαρα υπέρ Πάμπλο ...

1ον γιατί ο Λούτσε με πλήγωσε που έφυγε έτσι ... καλά έκανε για πάρτι του αλλά κάθε επιλογή έχει το κόστος της ... Ο Πάμπλο σε επίπεδο αρχών έχει αποδείξει ότι είναι ότι Καλύτερο υπάρχει ... και ταιριάζει σε όλα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...

2ον με ποδοσφαιρικά κριτήρια ο Λούτσε έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας και των γνωριμιών αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πάμπλο είναι πολύ υψηλού επιπέδου προπονητής και αυτό θα φανεί σύντομα στην καριέρα του

Υπάρχουν και άλλα κριτήρια που μπορεί να υπάρξουν ... ο Σαββίδης ξέρει σίγουρα καλύτερα αλλά δεν θα το βουλώσουμε κιόλας ...
Πολυ σωστα...κι εγω πιστευω οτι ο Γκαρσια το εχει πιο πολυ
Ο αλλος θελει κανα διμηνο να βαλει τις ετοιμες μεταγραφες να παιξουν,οσο για ακαδημιες και νεα παιδια αστα να πανε..απο ματι ποδοσφαιρικο παπαλα, μας εφερε τον Μελιοπουλο και τον Ζιφκοβιτς για Γκοτντον Μπανκς..
Ευγνωμων θα ειμαι για τα νταμπλ αλλα μεχρι εκει..απο δω καλυτερα μακρια..
Αν δεν τους κανει ο Παμπλο προτιμω επιστροφη Ιβιτς..
Συνυπογράφω!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Luigi Vampa έγραψε:Να περιμένουμε κ Κανιας, Σακχοφ; :mrgreen:
Και παραμονή Varela-Crespo-Biseswar-Πασχαλακη και Zivkovic!Κλαφτα Χαράλαμπε.......για να μη πούμε για Ευρωπαϊκή παρουσία και εξέλιξη νέων.....μαύρο σκοτάδι! Η Garcia η Ivic.Στο σημείο που είναι η ομάδα ερχομός Lucescu θα είναι αυτογκόλ
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα αραξε ρε φιλε ...καταρχην τους περισσοτερους απο αυτους που λες τους βρηκε ...και τον βισε και τον βαρελα και τον κρεσπο και τον σακχοφ και τον κανιας...επι λουτσε ηρθαν ινγκσον μισιτς ολιβειρα σβιντερσκι ακπομ και παει λεγοντας...και προφανως για να τον φερνει με τετοιο συμβολαιο ο ιβαν θα του δωσει και μεγαλο μπατζετ....μην γκρινιαζετε μονιμα...δεν σας κανει ο λουτσεσκου προπονητικα που βγηκε μεχρι και ο καβουριας και τον εγλυφε σε συνεντευξη τυπου και σας κανουν ολοι οι αλλοι...αλλο να θελουμε γκαρσια για ηθικους λογους και εγω μαζι σας σε αυτο αλλα προπονητικα αυτη τη στιγμη ο λουτσε ειναι χιλιομετρα μπροστα και για μενα και μια κλαση πανω απο τον μαρτινς του γαυρου....αραξτε γτ αν του χρονου τετοιο καιρο κανουμε φιεστα θα γινουν κατι κολοτουμπες αστρονομικες....και πανω απο ολα εφοσον ο ιβαναρος εχει ριξει τοσα στην ομαδα και δειχνει οτι την ποναει αν κρινει οτι αυτος ειναι που θα φερει τις επιτυχιες τοτε μαγκια του που εχει τα κακαλα και τον φερνει και δεν τον νοιαζουν και ποσα θα δωσει..και για αλλη μια φορα ξευτιλιζει τους κατω που βγηκε ο μελλισανιδης και λεει του εδινα 1,3 και δεν ηθελε να ερθει θα παει εξωτερικο και καμια αλλη ομαδα δεν θα του δωσει τοσα και παει ο Ιβαν και τον φερνει με μισο μυριο παραπανω ...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αυτή η επιχειρηματολογία που παίζει τελευταίες ώρες παντού ...
ότι με μεγάλο μπάτζετ πρέπει να πάμε με Λούτσε γιατί μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα με ξεπερνάει ...

ή αλλιώς

καλύτερα να έρθει ο Λούτσε γιατί αυτό σημαίνει ότι ο Πρόεδρας θα ρίξει λεφτά ...\

ρε θα μας τρελάνετε ? δηλαδή εσείς εάν ήταν να ρίξετε πολλά λεφτά θα τα αφήνατε να τα διαχειριστεί αυτός που αποδεδειγμένα δεν τα παίρνει ή οι άλλοι αμφιβόλου ηθικής κι νοοτροπίας ...

δηλαδή ήταν καλύτερος ο Στέφενς και ο κάθε τυχάρπαστος ΤΔ και δεν είναι άνθρωποι δικοί σου που ξέρεις πως σκέφτονται και δουλεύουν με τα λεφτά ...

Θα ξεχάσω πραγματικά όσα έχω μάθει στην τουλάχιστον 20ετή μεγάλη εμπειρία που έχω από την ελεύθερης αγορά, τις εταιρείες, από διαπραγματεύσεις και από κόλπα.

δηλαδή ο Γκαρσία είναι κάποιος άγνωστος που αν σηκώσει το τηλέφωνο σε οποιαδήποτε ομάδα θα τον ρωτήσει ποιος είσαι εσύ ?
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Λουτσεσκου ειναι αμφιβολου ηθικης και νοοτροπιας;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Είχαμε φέρει και τον κυρ Νίκο για ξεσκόνισμα συμβολαίων και εξορθολογισμό και είδαμε χαΐρι.
Αυτά είναι νοοτροπίες περασμένων δεκαετιών.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ακόμη και οι Λουτσέσκου-Ίβιτς να έρθουν θα είναι πισωγύρισμα.

Αυτός που ξέρει καλά τους ποδοσφαιριστές και κρατά τα αποδυτήρια είναι ο Πάμπλο. Οποιαδήποτε άλλη λύση είναι φτου κι απ την αρχή - η μακία που κάνουμε κάθε χρόνου.

Επίσης ο Πάμπλο αν είναι επιτυχημένος τού χρόνου δεν θα σε φτύσει για τα διπλάσια μπορεί και τα τριπλάσια αλλού.

Για μένα όσο περνάνε οι μέρες ξεκαθαρίζει η σωστή απόφαση στο μυαλό μου. Ελπίζω και στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

icue έγραψε:Ο Λουτσεσκου ειναι αμφιβολου ηθικης και νοοτροπιας;
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά πως θα "χαρακτήριζες" εσύ κάποιον που σε κρεμάει και φεύγει από την ομάδα τη μέρα που ξεκινάει η προετοιμασία των προκριματικών του CL για περισσότερα χρήματα?

(επαναλαμβάνω, αυτά βάσει των όσων γνωρίζουμε για το τι διαδραματίστηκε τότε)
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τέσσερις μόνο μέρες μετά από ένα από τα πιο γαμάτα κύπελλα που πήραμε ποτέ.....
και είμαστε ήδη έτοιμοι να τα κάνουμε όλα ταναπού για τον προπονητή;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τώρα είδα πώς πρότεινε στον Πάμπλο τον ΠΑΟΚ β' εν λευκώ.
Τίμια πρόταση και εάν μείνει ο Πάμπλο και πολύ αισιόδοξη η προοπτική να βγάζει παίκτες από εκεί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Επιστροφή Διαμαντή γράφει το talentabout.
Να πω την αλήθεια δεν πολυψήνομαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”