Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ariskatiforos

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Τέτοια ΗΔΟΝΗ !!αρε παμπλο εισαι η απολύμανση της γαυριελας ...όπως η χλωρίνη τα βακτηρίδια τους απολυμανες...
Από τη μπουνιά στον ντιογκο αυτή τη συμβολική πράξη που πυροδότησε τα πάντα σημαδιακά στη χτεσινή γροθιά σαν προπονητής τώρα ...αν αυτό δε λέγεται πεπρωμένο ποιο λέγεται
Απερίγραπτη ηδονή με τον παυλαρα το σύμβολο του ΠΑΟΚ να τους κατατροπώνεις !
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Το αν θα πρέπει να μείνει ο Γκαρσία είναι άλλη κουβέντα από το χθεσινό αποτέλεσμα. Φυσικά και παίρνει τα εύσημα για το χθεσινό αλλά δε μπορεί η κρίση επί ενός προπονητή να γίνει με το αν νίκησε ή έχασε έναν αγώνα (νικά-μένει, χάνει-φεύγει).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καταρχήν δεν μπορεί στην κρίση αυτή να εκφράζει άποψη ο οπαδός του μόνου προπονητή που δεν πήρε τίτλο τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτού ντε, που με ρόστερ νταμπλ μας άφησε εκτός Ευρώπης. Άποψη μου πάντα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Η κρίση για τον προπονητή έχει γίνει, ξέρουμε τα καλά του, γνωρίζουμε και τα στραβά του, τώρα πρέπει να ενισχυθεί το έργο του με παίκτες κι ότι άλλο απαιτείται για να πάει η ομάδα για πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και το όνομα του είναι Πάμπλο Γκαρσία!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα ειμαστε λιγακοι σοβαροι.Οκ και εγω εξακολουθω να εχω αμφιβολιες για το τι μπορει να κανει σε μια χρονια με διαφορετικες απαιτησεις ,αλλα μετα τα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο,το κλιμα που μοιαζει να υπαρχει στην ομαδα και φυσικα τον τιτλο που δεν περισσευει στον ΠΑΟΚ, μονος λογος για αντικατασταση ειναι αν εχει βρεθει υπερπροπονητης που θα δεχτει να ερθει στον ΠΑΟΚ...Ακομα και ο Λουτσεσκου στα δικα μου ματια δεν μοιαζει κατι συγκλονιστικο που να δικαιολογει απομακρυνση.Ας εμπιστευτουμε στο κατω κατω αρχικα το ποδοσφαιρικο ματι ενος ανθρωπου που εχει παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο για τον καταρτισμο του ροστερ της επομενης σεζον που απαιτει ενα σκασμο προσθαφαιρεσεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

gika έγραψε:Καταρχήν δεν μπορεί στην κρίση αυτή να εκφράζει άποψη ο οπαδός του μόνου προπονητή που δεν πήρε τίτλο τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτού ντε, που με ρόστερ νταμπλ μας άφησε εκτός Ευρώπης. Άποψη μου πάντα.
Ναι αλλά είχε παίξει ημιτελικό με το γαύρο ο ζωγράφος γι αυτό..
για να δούμε αν έπαιζε ο Πάμπλο με το γαύρο στο κύπελλο θα το έπαιρνε?? Oh wait..

Ε και τέλος πάντων ένα ματς πήρε τυχαία όλη τη σεζόν αφού..

Ναι εντάξει το πήρε δε λέω αλλά ο κύριος Βιερίνια είναι παλαίμαχος παίκτης.. oh wait..
Ε ναι αλλά ένα τυχαίο πέναλτι έβαλε στον τελικό..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sn0ufel4 έγραψε:Σε έχω πει όλη τη χρονιά πόσα και μέχρι το 80 έλεγα άλλα τόσα αλλά μπράβο ρε ΠΑΜΠΛΟ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Το έκραξα και εγώ που άργησε να κάνει αλλαγές. Αλλά έχει λογική που το καθυστέρησε. Οι άλλοι τα είχαν φτύσει ενώ οι δικοί μας μπήκαν φρέσκοι και τους κατάπιαν.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Obdulio έγραψε:Το αν θα πρέπει να μείνει ο Γκαρσία είναι άλλη κουβέντα από το χθεσινό αποτέλεσμα. Φυσικά και παίρνει τα εύσημα για το χθεσινό αλλά δε μπορεί η κρίση επί ενός προπονητή να γίνει με το αν νίκησε ή έχασε έναν αγώνα (νικά-μένει, χάνει-φεύγει).
Όλοι έχουμε ενστάσεις με όσα είδαμε εφέτος αλλά πρέπει να του δωθεί ευκαιρία να φτιάξει τη ΔΙΚΗ του ομάδα! Είναι το μόνο δίκαιο για μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα του συλλόγου. Το χθεσινό κύπελλο ήταν μια μεγάλη μαγκιά και πρέπει να του πιστωθεί. Γενικώς όποιος παρατήρησε τα play off ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του. Ακόμη και σε παιχνίδια που δεν κέρδισε.

Κάτι τελευταίο. Ο Πάμπλο δε νομίζω να θέλει να παίξει 3-4-3 αλλά η ομάδα δεν έχει υλικό για κάτι διαφορετικό τώρα που μιλάμε. Ίσως το καλοκαίρι αλλάξουν πράγματα. Δεν υπάρχει ούτε το ffp στα πόδια μας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

gika έγραψε:Καταρχήν δεν μπορεί στην κρίση αυτή να εκφράζει άποψη ο οπαδός του μόνου προπονητή που δεν πήρε τίτλο τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτού ντε, που με ρόστερ νταμπλ μας άφησε εκτός Ευρώπης. Άποψη μου πάντα.
Πες μας την άποψή σου για την τριάδα στα στόπερ...

Οταν τελειώσεις περιέγραψε με πάθος πόσο προσβλητική είναι η χρησιμοποίηση ενός 34άρη ή 35ά μπακ ως τρίτο στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ευχαριστούμε θερμά το ζωγράφο λοιπόν που εφηύρε το 3-4-3 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Τον αντέγραψε κι ο Μαρτινς βέβαια κι έχασε χτες.

Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Parolos έγραψε:
Ναι αλλά είχε παίξει ημιτελικό με το γαύρο ο ζωγράφος γι αυτό..
για να δούμε αν έπαιζε ο Πάμπλο με το γαύρο στο κύπελλο θα το έπαιρνε?? Oh wait..

Ε και τέλος πάντων ένα ματς πήρε τυχαία όλη τη σεζόν αφού..

Ναι εντάξει το πήρε δε λέω αλλά ο κύριος Βιερίνια είναι παλαίμαχος παίκτης.. oh wait..
Ε ναι αλλά ένα τυχαίο πέναλτι έβαλε στον τελικό..

Ρε την τριάδα τι γλώσσα κάνει να βγάζουν κάποιοι...
Ρε τώρα που το να παίξει κάποιος ως τρίτος στόπερ δεν το άκρον άωτο της προσβολής...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άντε πάλι τα ίδια...
Όσο για τον Γκαρσία, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ιβάν να απολύσει τον προπονητή. Κάτι τέτοιο θα ήταν απόδειξη ότι πλέον δεν ασχολείται καθόλου με την λήψη αποφάσεων και αυτό το θεωρώ απίθανο.
Να δω που θα κρυφτούν αυτοί που διέδιδαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει είδη κλείσει προπονητή
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γενικά το τελευταίο δίμηνο έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Χθες που το γύρισε σε 3-5-2 με τις αλλαγές στο 78' στην ουσία κέρδισε και τον αγώνα. Πολύ καλή κίνηση.

Επίσης τεράστια τεράστια υπόθεση ότι απορρόφησε αυτός όλη την πίεση και απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι γιατί το γύρισε το έργο από εκεί που η χρονιά φαινόταν τελειωμένη και η ομάδα κάπως διαλυμένη. Δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση αυτό και δύσκολα βρίσκεις προπονητή που να μπορεί να το κάνει. Η περίπτωση Πασχαλάκη μιλάει από μόνη της.

Φέρτε του παίχτες πάντως. Χρειάζεται αναβάθμιση το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Parolos έγραψε:Ευχαριστούμε θερμά το ζωγράφο λοιπόν που εφηύρε το 3-4-3 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Τον αντέγραψε κι ο Μαρτινς βέβαια κι έχασε χτες.

Σοβαρά; Υπήρχαν συστήματα με τριάδα; Δεν υπηρχε μόνο το 4-2-3-1; Και τελικά δεν είναι από οπισθοδρομικό ως και προσβλητικό για τον ΠΑΟΚ το να παίζει με τριάδα πίσω;

Σοκάρομαι.

ΥΓ. Εχθές πήρε και ο Σιμεόνε πρωτάθλημα. Με τριάδα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αυτός ο άνθρωπος ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, είναι τρομερό το πόσο ταυτίζεται με την ιδιοσυγκρασία αυτού του συλλόγου.

Φέτος αδικήσαμε πολύ τους εαυτούς μας, ήταν πολύ κρίμα. Πλέον αποδείχθηκε και με το παραπάνω, αυτό που φωνάζαμε πολύ καιρό τώρα, ότι το ρόστερ μας δεν είναι για πέταμα, έχει ποιότητα μέσα ιδίως επιθετικά. Φάνηκε χθες ποιος ήταν ο γυμνός βασιλιάς, και αυτός δεν ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ήταν αυτός που έπαιζε με ανδρούτσο, χολέβα και μπαχαλάκη, αυτός που επιστράτευσε τον μβιλά για στόπερ. Αυτός που επιθετικά στηρίζεται σε παιχτάκια τύπου μασούρα και μπρούμα, με έναν επιθετικό να προσπαθεί να βγάλει τα κάσατνα από τη φωτιά.

Αυτά για να ξέρουμε που πατάμε και πού βρισκόμαστε. Η ομάδα θέλει συγκεκριμένες ποιοτικές πινελιές σε κάποιες κομβικές θέσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε εδώ και θα πανηγυρίζουμε και του χρόνου.

Μπράβο Πάμπλο, μπράβο ΠΑΟΚ :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”