Πολύ σωστό σχόλιο!PAOK_Antarctica έγραψε:Και μπράβο και στη διοίκηση που μετά από τόσο καιρό μας έκανε να βλέπουμε ματς του ΠΑΟΚ με χίλιους παλμούς.

Πολύ σωστό σχόλιο!PAOK_Antarctica έγραψε:Και μπράβο και στη διοίκηση που μετά από τόσο καιρό μας έκανε να βλέπουμε ματς του ΠΑΟΚ με χίλιους παλμούς.
Θα είχα πολύ περιέργεια να δω το μοσθολογιο με τα συμβολαια των παικτών μας φέτος. Πόσα άραγε να παίρνει o Νωντας;Όχι τίποτα άλλο. Μην τον βρίζουμε και άδικα και στο τέλος μας πει και αχάριστους..dragon έγραψε:Πιάνει θέση παιχτη.chri5ti9 έγραψε:Γιατί δεν τον τελειώνουν τον Τερνερ; από την αρχή της χρόνια το λέμε. Όσο για τον Νωντα τουλάχιστον δεν πιάνει θέση ξένου.
ΠΑΟΚΑΡΑ μου σαγαπω. Συγχαρητήρια στους γνωστούς παίκτες μας που πάλι ματωσαν.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο στην ομάδα κ περισσότερο στόν προπονητη
Και 100.000 να βγάζει και να τα βάζει στο μπάσκετ (ακραία χαμηλό), με τόσες γνωριμίες και μια Πάτρα από πάνω σου για χορηγίες δεν μπορείς να αποτύχεις.PAOK_Antarctica έγραψε:Πόσα λεφτά βγάζουν αυτά τα κόφι άιλαντ ρε πούστη μου και μπορεί να πετάει και ένα σκασμό στο μπάσκετ;
Τα είπες όλα αδερφέ!V-olakiotis έγραψε:Μπράβο στην ομάδα και στον κοουτς Λυκογιαννη!
Ως μικρομετοχος, καταθέτω αλλα τριάντα ευρώ, οι ομάδες χτίζονται ξεχρεωμενες.
Τι περιμένατε; Μία στις 10 ήταν οι πιθανότητες μσς, τις πήγαμε μέχρι 1 στις 6 στην αρχή της παράτασης, αλλά είχαν κουραστεί τα βιολιά μας και παίζαμε με τις μπασαβιόλες...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τον χατσερ; Σιγα μην φερουμε και τον Ιωαννιδη προπονητη και τον Φασουλα τεχνικο διευθυντη....τι διαβαζουμε ρε γαμωτο!!!iasoiako έγραψε:Ο Λυκογιαννης τα εδωσε ολα.
Αυτος ο Τερνερ ομως ειναι πολυ μ...
Χαμογελακια κοροιδεμα και δεν εδωσε τιποτα.
Πρεπει να τον τελειωσουν.
Και Κακλαμανακης πολυ εκτος παιχνιδιου.
Καλυτερα να φερουν τον Χατσερ αν φυγει απ την γρια κ τον Λινο, αλλα δυσκολα.
Πιο ευέλικτο με κακλαμανακη;;BlackMagicPAOK έγραψε:Ματσάρα ! Μου θύμισε ντερμπυ από τα 90's !
Αν και χάσαμε τελικά η ομάδα τα έδωσε όλα. Απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.
Στο τέλος πληρώσαμε την κούραση των Γκρίφιν, Λοβ. ΈΒαλε και ο άλλος ο βουτυρομπεμπές τα 2 3ποντα και .. τέλος.
Μπράβο στην ΟΜΑΔΑ, πίστεψε στην πρόκριση !
Hell, Ο Κονατέ δεν έπαιξε στην 4η περ μάλλον ήθελε πιο ευέλικτο σχήμα ο κόουτς.
Αλλά και στην επίθεση σπάνια θα έπαιρνε μπάλα, μου φαίνεται ότι τα συστήματα μας είναι ..
Γκριφιν -Λοβ και Λοβ-Γκριφιν ..