Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χάρηκα απείρως περισσότερο από ότι σπάστηκα χθες. Το ποδόσφαιρο έχει βρει το δρόμο του, το μπασκετάκι να το βρει κι αυτό και σιγά σιγά θα μεγαλουργήσει κι αυτό.
Αν έχετε φίλους ΠΑΟΚτσήδες που επιστρέφουν από γήπεδο, πείτε να προσέχουν. Μυρίζει μπαρούτι. Υπάρχει νεκρός οπαδός αδελφής ομάδας των ληκιών που φορούσε κασκόλ τους. Ίδια ακριβώς περίπτωση με Νάσο.
Το μπάσκετ με έκανε ΠΑΟΚ αλλά έχω πολλά χρόνια που δεν παρακολουθώ. Το σημερινό το είδα. Ίσως για να διασκεδάσω τη χθεσινή μου στεναχώρια. Το ευχαριστήθηκα.
Στηρίζουμε ΠΑΟΚ παντού, και βεβαίως την Εύα !! Με την σημερινή εμφάνιση επιστρέφει η αισιοδοξία. Ο Σόρτερ έδωσε πειθαρχία και σκοράρισμα (23 π 4/7 2ποντα και 5/9 3ποντα). Ο Σμιθ πήρε πιο λογικές προσπάθειες και μοίραζε και καμια πάσα (26π με 6/9 2ποντα και 3/6 3ποντα και 3 ασίστ). Ο Μπεστ ήταν εγγύηση στο σουτ (4/6 3ποντα!). Μαργαρίτης ξανά δυνατός σε άμυνα κυρίως, και Μπράουν με 2/2 3ποντα απο τα 8 μέτρα και 0/7 στα υπόλοιπα .. Μόλις δέσει και ο Μπράουν θα ανέβουμε κι άλλο. Για τον κόουτς, σίγουρα δεν έχει εμπειρίες, δεν μπορώ να πω όμως ότι είναι κακός. Πιστεύω ότι αλλαγή προπονητή στην παρούσα φάση θα έκανε την ομάδα ανω-κάτω Σ'ημερα ΟΜΑΔΑ και ΛΑΟΣ έκαναν το χρέος τους. Μόνο που έχουμε πολλά χρωστούμενα ακόμη ..
Οσο και να ηθελα να μεινω στο αγωνιστικο σκελος, μετα απο μια τοσο γλυκια 100αρα που βουλωσε τα αυθαδη στοματα των σκωληκων, δυστυχως θελω να κανω μια αναφορα στην κερκιδα.
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να φωναζουμε συνθηματα για νεκρους. Ειλικρινα θεωρω τον εαυτο μου σκληροπετσο και "αναισθητο" στα περισσοτερα θεματα που φαινεται να προσβαλλουν την πλειοψηφια του κοσμου στην καθημερινοτητα, αλλα η εικονα μικρων παιδιων, ουτε 10 χρονων, να αναπαραγουν συνθημα για νεκρους πατεραδες αρειανων ενω καθονται με τον "μπαμπα" τους παραδιπλα, με εστειλε.
Μαγκες αυτο δεν ειναι σωστο. Ειναι αηδια και εμετος. Οι παλαιοτερες γενιες ρε ΦΛΩΡΟΙ (γιατι φλωρος εισαι οταν δεν σεβεσαι αυτον που σε εφερε στον κοσμο) ειχαν μπεσα και 5-10 κοκκινες γραμμες. Ενα αυτο και ενα που διαβαζεις για ακομη εναν θανατο καρμπον σαν του Νασου και σκεφτεσαι οτι ολο αυτο το μπουρδελο που λεμε οπαδισμος, ειναι για τα σκουπιδια.
Ναιι ρε μαγκα, βρισε-φτυσε-χασε τα λογικα σου στην κερκιδα, γλεντα τους στην καζουρα, βιασε τους ηχητικα....αλλα ως εκει ρε. Δειξτε λιγο γαμημενο (με συγχωρατε) πολιτισμο ρε παλικαρια. 15-18-20χρονα ειστε. 25 ειμαι και μαζι θα ζησουμε αυτη την κοινωνια πηγαινοντας μπροστα, ξεκολλατε.
Σορρυ για το υφος αλλα με ετρωγε.
Υ.Γ. τρομερος παλμος κατα τ αλλα. Με 3,000 σε καθε εναπομειναν εντος, το χουμε.