Μεταγραφές Χειμώνα 2020
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Χωρίς πλάκα οι μόνοι που θα χωρούσαν από τον σημερινό γαύρο στην ομάδα μας θα ήταν ο Σα και ο Γκιγιερμε.Κανεις άλλος!navigator11 έγραψε:Εγώ θέλω έναν Λοβέρα. Έναν Μπενζία. Έναν Ραντζέλοβιτς. Κάτι τέλος πάντων.
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
για σταφυ ουτε 4η 5εκ δεν θα ζητησουν ουτε εχει καμια σημιασια αν ειναι διεθνης ουτε εχουχε μεγαλη αναγκη ουτε ειναι ο μοναδικος αρ μπακΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Σταφ θα μας ζητήσουν 4 - 5 μύρια. Διεθνής παίκτης είναι, ξέρουνε ότι έχουμε ανάγκη για αριστερό μπακ και ότι ο Ιβάν είναι άπλας.gergeo4 έγραψε:η ομάδα θα πουλήσει λογικα γιαννουλη με 10 μυρια .
πας παιρνεις φθηνά τον σταφυλλιδη
διωχνεις εσιτι,στοχ,καντουρι με μεταγραφή +βερμπλουμ ελευθερο
ουαρντα,κατσε,μυστακιδη ο,τι μπορουμε να παρουμε /γλιτωσουμε
και παιρνεις
ενα 8αρι,ενα δευτερο επιθετικό στυλ παλιο σκοκο
και εισαι και οκ με το φφπ,και μειωνεις αριθμητικά το ροστερ και αν οι 2 που ερθουν είναι ΠΑΙΧΤΕΣ ανεβαζεις και επιπεδο την 11αδα
Ο Wernbloom για να φύγει, ενώ έχει συμβόλαιο για άλλους 18 μήνες, θα ζητήσει τουλάχιστον την ετήσια αμοιβή του, δηλαδή περίπου 1,7 μύρια.
Esiti, Stoch, Kaddouri δεν θα τους ζητήσει καμιά ομάδα. Ακόμη και αν βρεθούν αγοραστές πάνω από μισό μύριο δεν θα μπορούν να δώσουν, για τους πρώτους δύο. Ο Μαροκινός σε 6 μήνες μένει ελεύθερος, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι οι Βέλγοι, που τον ξέρουν, έκαναν πίσω.
Τώρα για να πάρουμε επιθετικούς που να αξίζουν θα πρέπει να δαπανήσουμε πάνω από 5 μύρια. Δεν νομίζω ότι θα ξαναβρεθεί ευκαιρία τύπου Prijovic. Μακάρι, αλλά το κόβω χλωμό.
για βερν συμφωνω
ο καντουρι δεν μενει ελευθερος εχει και για του χρονου συμβολαιο
για στοχ συμφωνω
για εσιτι θα παρουμε 5 εκ και ποσοστο μεταπωλησης απο αγγλικη ομαδα να το θυμασαι...
Κάτω τα χέρια από Γιαννούλη. Όταν ο γαύρος έχει πουλήσει 20 μύρια τον Έλληνα Beckenbauer Retso που έχει εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη ο Γιαννούλης πρεπει να φύγει με 25. Άντε 20 απίστευτος παιχτης με τρομερά προσόντα και σβελταδα. Άμα φύγει 10 μύρια είναι πολύ λίγα για να χάσουμε έναν στύλοβατη της ομάδας.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Απο το Transfermakt το ειδα. Δεν ξέρω τι κονέ έχουν εκεί στο Λιμάνι και πουλάν κάτι Νικολάου όσο πουλαμε εμείς Πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Κουλουρη.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί όντως πιστεύεις πως πήραν 20εκ απ' τον ρετσο;;;;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το transfermarkt γράφει αξίες με βάση τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που κυκλοφορούν..
Τώρα όσο αφορά για τον ρετσο είπαμε οι Γερμανοί έχουν λεφτά αλλά ηλίθιοι δεν είναι να τα δίνουν από δω και από εκεί (βλέπε Άραβες).. με τον ρετσο ή όντως έπαιξε ΤΡΕΛΟ παιχνίδι με τους μάνατζερ του ή (και πιο πιθανό) μαύρα λεφτακια του Βαγγέλα..
Εμείς με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια θεωρώ πως με 10μυρια τον Γιανουλή είμαστε πολύ καλά σε πολλούς τομείς!
Τώρα όσο αφορά για τον ρετσο είπαμε οι Γερμανοί έχουν λεφτά αλλά ηλίθιοι δεν είναι να τα δίνουν από δω και από εκεί (βλέπε Άραβες).. με τον ρετσο ή όντως έπαιξε ΤΡΕΛΟ παιχνίδι με τους μάνατζερ του ή (και πιο πιθανό) μαύρα λεφτακια του Βαγγέλα..
Εμείς με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια θεωρώ πως με 10μυρια τον Γιανουλή είμαστε πολύ καλά σε πολλούς τομείς!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους καλά Χριστούγεννα..... Μεγαλύτερος παπάς από το ότι πουλήθηκε ο ρετσος 20 εκατ δεν υπάρχει ξεπλυμα......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παίζει τετοιο ποσό. Τον Σταφυ τον πηραν ως ελευθερο και δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν, ελαχιστες συμμετοχές μεχρι τωρα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Σταφ θα μας ζητήσουν 4 - 5 μύρια. Διεθνής παίκτης είναι, ξέρουνε ότι έχουμε ανάγκη για αριστερό μπακ και ότι ο Ιβάν είναι άπλας.gergeo4 έγραψε:η ομάδα θα πουλήσει λογικα γιαννουλη με 10 μυρια .
πας παιρνεις φθηνά τον σταφυλλιδη
διωχνεις εσιτι,στοχ,καντουρι με μεταγραφή +βερμπλουμ ελευθερο
ουαρντα,κατσε,μυστακιδη ο,τι μπορουμε να παρουμε /γλιτωσουμε
και παιρνεις
ενα 8αρι,ενα δευτερο επιθετικό στυλ παλιο σκοκο
και εισαι και οκ με το φφπ,και μειωνεις αριθμητικά το ροστερ και αν οι 2 που ερθουν είναι ΠΑΙΧΤΕΣ ανεβαζεις και επιπεδο την 11αδα
- john4serres
Αν έχεις αποδείξεις, καλύτερα να τις δείξεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τότε είχε πάρει μαντζούνια μαζί με όλη την ομάδα.
Αυτό είναι μηνύσιμο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Γράφουν στη Σερβία ότι ο γκέι είναι κοντά σε Πρίγιοβιτς...
μην τυχόν, ούτε για αστείο δε θέλω να το σκέφτομαι!

μην τυχόν, ούτε για αστείο δε θέλω να το σκέφτομαι!