Δημιουργικά είναι πολύ λίγος. Ότι γίνεται προκύπτει από τον Κροάτη. Το θέμα ο Αύγουστος το έχει όταν πιέζεται και εκεί είναι πολύ επικινδύνως για την ομάδαskalon έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Αουγκούστο είναι αρνητικός. Απλά δεν υπάρχει καμία βοήθεια από τα αριστερά, και αναγκάζονται να παίξουν στο μισό γήπεδο. Γιαννούλης και Στοχ δεν κάνουν σήμερα τίποτα. Ο Στοχ το έσωσε λίγο προς το τέλος, όταν πήγε και αυτός από δεξιά, αλλά, τι να το κάνεις... πολύ αργή και προβλέψιμη η ομάδα!
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)
Ο Μπίσεσαρ δεν έχει ούτε 1 χαρακτηριστικό που να φωνάζει ότι κάνει για 2ος επιθετικός. Πραγματικά απορώ με τον Άμπελ σε αυτό το θέμα. Αριστερά, μια χαρά θα κρατήσει μπάλα για να έχει διαδρόμους ο Γιαννούλης.
- navigator11
-
το ματς θελει πελκα βιερινια και καντουρι
Δυστυχως μεχρι τωρα ο σπυριαρης εχει παρει την ταυτοτητα του αμπελ. Πιεση ψηλα και μας εκοψε στη μεση. Άμεσα πελκας βιερινια μεσα
Το λάθος του Κρέσπο είναι μια καρμική αποτύπωση του πόσο ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ τους είναι σήμερα σχεδόν όλοι οι παίκτες μας.
Για καφέ κατέβηκαν;;;
Τι ξεφτιλισμένη εμφάνιση είναι αυτή; Σα κουτσοί;
Τι σκατά ετοιμαζαν όλη την εβδομάδα να κάνουν; Χαβαλέ;
Απορώ τι ΣΚΑΤΑ βλέπετε από τον Μπίσεσβαρ και τον θέλετε βασικό.
Για αλλαγή μια χαρά είναι. Για βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμού ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ. Κλασσικός παίκτης που πληρώνεται για να έχει ΧΟΜΠΙ. Που ακούστηκε να δικαιολογείται κάποιος λέγοντας οτι "ναι σέρνομαι αλλά την άλλη μισή χρονιά θα παίζω";;; Ε έλα τότε να πληρωθείς ρε τουρίστα.
Για καφέ κατέβηκαν;;;
Τι ξεφτιλισμένη εμφάνιση είναι αυτή; Σα κουτσοί;
Τι σκατά ετοιμαζαν όλη την εβδομάδα να κάνουν; Χαβαλέ;
Απορώ τι ΣΚΑΤΑ βλέπετε από τον Μπίσεσβαρ και τον θέλετε βασικό.
Για αλλαγή μια χαρά είναι. Για βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμού ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ. Κλασσικός παίκτης που πληρώνεται για να έχει ΧΟΜΠΙ. Που ακούστηκε να δικαιολογείται κάποιος λέγοντας οτι "ναι σέρνομαι αλλά την άλλη μισή χρονιά θα παίζω";;; Ε έλα τότε να πληρωθείς ρε τουρίστα.
Η ομάδα δεν τρέχει...κάνει εύκολα λάθος από έλλειψη ενέργειας και νομίζει ότι πετάξανε τις φανέλες για να κερδίσουν τον βαζελο
-
Τον Ζαμπα τον έχουμε φάει ή φαγωθηκεjoshua έγραψε:Κακο παιχνιδι μεχρι τωρα,με μονο διασωθεντα τον Μισιτς.Πολυ χαμηλο τεμπο,κλειδωμενοι στο πρεσινγκ.Εγω εχω πει μεταξυ αλλων πως ο Πολωνος δεν μου αρεσει μονος μπροστα καθως εκτος του γκολ προσφερει ελαχιστα.Επειγοντως μεσα ο Ακπομ και ενας εκ των Βιερινια Ζαμπα.
Πρέπει να βρίσουμε λίγο ακόμη τον Μπίσε και πιστεύω θα σκοράρει. Γενικά βρίστε! Έχει φανεί οτι βοηθάει 

Βλέπω και πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με 2 αλλαγές...
Πιθανότατα με Καντουρί και Πέλκα.
Πιθανότατα με Καντουρί και Πέλκα.
- paok re niamou
οι ιδιοι παικτες χωρις καμια αλλαγη, αν αλλαξουν νοοτροπια στο 2 θα κανουν χαλαρο 3-1.
Αν οχι, να ακουσουν τα μπινελικια που τους αναλογουν.
Χωρις μεσοβδομαδα παιχνιδια ειναι απαραδεκτη αυτη η νοοτροπια και ορεξη που δειχνουν.
Αν οχι, να ακουσουν τα μπινελικια που τους αναλογουν.
Χωρις μεσοβδομαδα παιχνιδια ειναι απαραδεκτη αυτη η νοοτροπια και ορεξη που δειχνουν.
- xrictoforoc
Τώρα πια καταφέρνω να καταναλώσω τα 7 ευρώ που πλήρωσα. Ομάδα και PAOK TV για κλάματα σήμερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με ένα β' ημίχρονο, με τον βάζελο να παίζει αντεπιθέσεις φωτιά, όσο περνάνε τα λεπτά, να κάνει καθυστερήσεις και να προσπαθεί να σταματήσει τον ρυθμό,
τώρα θα φανεί αν έχουμε ομάδα δυνατή.
Στα δύσκολα φαίνεται το ατσάλι.
τώρα θα φανεί αν έχουμε ομάδα δυνατή.
Στα δύσκολα φαίνεται το ατσάλι.