Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από gika »

Χωρίς να μπορώ να πω παραπανω, ο Πελκας είπε ότι ο Λουτσεσκου έφυγε λόγω ασυνενοησιας και ότι δεν του κάνανε τις μεταγραφές/ανανεωσεις που ήθελε και ότι το οικονομικό δεν είχε να κάνει με την απόφαση του.

Δεν είναι παπάς, το άκουσα από τον ιδιο με τα αυτιά μου.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ε, τοτε ας εφευγε τον ΜΑΙΟ !!!!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

gika έγραψε:Χωρίς να μπορώ να πω παραπανω, ο Πελκας είπε ότι ο Λουτσεσκου έφυγε λόγω ασυνενοησιας και ότι δεν του κάνανε τις μεταγραφές/ανανεωσεις που ήθελε και ότι το οικονομικό δεν είχε να κάνει με την απόφαση του.

Αφού ήταν άχρηστος, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, καλά του έκαναν τότε, σωστά;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Κονσεισαο είναι υποψήφιος να αναλάβει Newcastle
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Και θα δώσει 2 εκ. από την τσέπη του επειδή δεν του ανανεώσανε Κάνιας ,Σάχοφ .
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

maceio έγραψε:ε, τοτε ας εφευγε τον ΜΑΙΟ !!!!!!
Το Μάιο θα γινόντουσαν οι μεταγραφές - ανανεώσεις?

Ο Λουτσέσκου πάντως είναι βέβαιο ότι προτιμά τακτικά προσηλωμένους παίχτες, κάτι που δείχνει ότι το κυνήγι ποδοσφαιριστών στυλ Σίλβα, Ντόυγκλας, στοχ , μάλλον δεν ήταν επιλογή του Ρουμάνου.

Ο Μιχάι που προσωπικά μου αρέσει να ήταν επιλογή Λουτσέσκου?. Πάιζει να δοούμε κάνα Χατζηψηλέα να ανεναίνει στο αεροπλάνο τη Δευτέρα?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ααααααν τ εκανε αυτο ο ραζβαν κ ειπε μπροστα στους παιχτες οτι φευγει γι αυτπ τν λογο τοτε ειναι μεγαλος καραγκιοζης..επισης δν ξεραμε να δωσουμε κανα 700ρι να αναμεωσουμε σακχοφ κ κανιας..σορυ κιολας..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tolaros έγραψε:
obanebane έγραψε:Διαφωνώ παιδιά,ίσως βέβαια να έχω γνωρίσει εγω τους λάθος Ιρλανδούς.
Σίγουρα όσοι ζείτε στο Ηνωμένο βασίλειο,έχετε καλύτερη άποψη.
Μικρή σημασία έχει, άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε τέτοια λύση.
Και το κυριότερο, δε μας νοιάζει πώς τα πάνε με Έλληνες αλλά με Πορτογαλοβραζιλιανους

Την διοικηση εννοουσα οταν ελεγα Ελληνες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gika έγραψε:Χωρίς να μπορώ να πω παραπανω, ο Πελκας είπε ότι ο Λουτσεσκου έφυγε λόγω ασυνενοησιας και ότι δεν του κάνανε τις μεταγραφές/ανανεωσεις που ήθελε και ότι το οικονομικό δεν είχε να κάνει με την απόφαση του.

Ειπε ο Πελκας οτι δε του εκαναν τις μεταγραφες που ηθελε;
Που το ακουσες αυτο;
Δε λεγεται ευκολα τετοιο πραγμα απο μελος του ροστερ της ομαδας,ποσο μαλλον απο τον αρχηγο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν έφυγε για αυτό τον λόγο καλά έκανε και εφυγε και ευτυχώς.

Είναι αδιανόητο να θέλεις να κρατάς αιωνίως το ίδιο ρόστερ ενώ οι ανάγκες και απαιτήσεις της ομάδας εκτοξεύονται .

Βεβαίως αυτό σημαίνει ότι πρέπει η διοίκηση να φέρει πραγματικά καλύτερους

Αλλά σημαίνει και ότι ο λουτς απλά φοβάται να προχωρήσει παρακάτω.
Μη τρελαθουμε τώρα ότι τινάζει στον αέρα τον προγραμματισμό και την πορεία της ομάδας μαζί με το γαμάτο κλίμα επειδή δεν δώσαμε 700 χιλιάρικα στον ανθυποπαγκιτη συμπαθεστατο κανιας και στον ατσουμπαλο μα επίσης συμπαθεστατο Σαχοφ.

Ελεος

Στο τέλος θα απειλούν με παραίτηση όλοι αν δε τους πληρώνουμε μισθούς για να κάθονται σπίτι τους

Όποιος θέλει να δουλέψει δουλεύει δε βρίσκει δικαιολογίες
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τα χαφ πέρσι ήταν Μαουριτσιο, Βερνμλουμ, Ολιβειρα, Σακχοφ, Κάνιας και Μισιτς, με αυτή την σειρά ιεραρχίας. Δεν του ανανέωσαν δηλαδή το τέταρτο και πέμπτο χαφ, με αύξηση αποδοχών μάλιστα, και παρατάει την ομάδα που με τόσο κόπο έφτιαξε;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά. Του ανανεώσαν ένα σωρό κομβικότατους παίχτες. Και τον Βαρέλα, που ήταν σχεδόν χαμένη υπόθεση. Αν μιλάμε για τον Σάκοφ και τον Κάνιας, ξέρω γω, ή τον Κουλούρη (;), καλώς πήγε στην ευχή της Παναγιάς. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τώρα, στα μεταγραφικά δεν έχει κανένας άποψη τι μπορεί να έχει παιχτεί. Μπορεί να υπήρχε όντως ασυνεννοησία, μπορεί και να το "φουσκωσε" ο ίδιος στο πλαίσιο των ... εξηγήσεων στους παίχτες. Η ουσία είναι όμως μια. Όλες αυτές οι "δικαιολογίες" εμένα δε με πείθουν. Κι ο βασικός λόγος είναι η επιλογή του timing. Δεν προέκυψαν ούτε ανακάλυψε τα όποια προβλήματα στην επικοινωνία προχτές. Αν στις 28 Μαΐου ή στις 8 Ιουνίου, λχ, έβγαινε και ανακοίνωνε ότι αποχωρεί, θα μπορούσαμε, εκτιμώ, πολύ περισσότερο και πολλοί περισσότεροι από εμάς να είμαστε λιγότερο επιφυλακτικοί απέναντι στη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία. 2 μέρες όμως πριν αναχωρήσει η αποστολή για Ολλανδία, συγγνώμη αλλά δεν "τρώω". Μάλλον προτίμησε να την κοπανήσει. Σεβαστή η απόφασή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 29 Ιουν 2019, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Κατι τελευταιο στα ορια της συνομωσιολογιας, ξερω οτι πολλοι ισως γελασετε :

Αυτο που ξαφνικα μας θυμηθηκαν οι Αραβες καπως μου καθεται.

Ειναι γνωστο οτι απο μπαλα δε σκανπαζουν και ουσιαστικα ολες οι κινησεις τους γινονται απο μεγαλο-μανατζερς που μυριστηκαν πολλα φραγκα εκει.

Επειδη ομως στην Ελλαδα ειναι γνωστο ποια ομαδα ειναι δικτυωμενη καλα σε μανατζεριστικα παιχνιδια, εγω ολα τα περιμενω..ακομα και τα κατα παραγγελια τρυπηματα. Υποπτη η στιγμη αυτη..το ιδιο κ η χειμωνιατικη αρπαγη Πριγιο.
Το ξερω, τραβηγμενο ως σκεψη, αλλα ακομα κι ο καραπαπάρας χθες εδειξε λες κ το περιμενε το θεμα στην αντιδραση του.

Οπως δεν ειχα θεωρησει τυχαιο τον ερωτα της ΕΠΟ με το Σαντος απο το χειμωνα της τελευταιας χρονιας, μολις ο ΠΑΟΚ αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι κ να ενοχλει, ετσι κ τωρα μπορω να περιμενω τα παντα απο "ανθρωπους" που δεν κολωνουν ουτε στο να σκοτωσουν προκειμενου να φτασουν στους στοχους τους.

Η συνεχεια θα δειξει ισως περισσοτερα κι αν ηταν τυχαιο φαινομενο οτι στον ΠΑΟΚ βρισκονται ξαφνικα φλεβες χρυσου, που ναι.μεν φερνουν χρημα στην ομαδα αλλα το ταιμιγκ εγκυμονει κινδυνους που μπορει να στοιχισουν περισσοτερα ή κρυβεται και κατι αλλο απο πισω....

Αν ισχυει οτι ειπε οτι ειπε ο Λουτσε στους παιχτες ακομα χειροτερα για αυτον.
Φευγεις απο εργαζομενος και το τελευταιο που κανεις ειναι να θαψεις τους εργοδοτες ολων των υπολοιπων. Βαζεις το δυναμιτη να καιει κ αποχωρεις.......στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ λοιπον πονηρη Αλεπού.
pavire

Δημοσίευση από pavire »

Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα κάνει την σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή. Όταν ήρθε ο λουτσεσκου δεν ήμασταν λίγοι εμείς που δυσαρεστηθηκαμε... Ο προπονητής πρέπει να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας...Να ξέρει τι πάει να πει 'παιζω στα Γιάννενα τον χειμώνα ή στο χωράφι της Λάρισας ή στους μισθοφόρους του Πανιωνίου'...
ΥΓ. Μόνο Ουζουνίδη μην φέρεται ρε παιδιά...καλύτερα Παράσχο και 5-3-1!!!
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Είναι και η φήμη του ΠΑΟΚ φέτος ως η μόνη αήττητη ομάδα της Ευρώπης. Αυτομάτως όλοι οι προβολείς στράφηκαν στην ομάδα και λογικό είναι να θέλει κάποιος συντελεστές της επιτυχίας του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”