6.Enea Mihaj
- invincible
Re: 6.Enea Mihaj
Και εγώ στεναχωρήθηκα γιατί το παλικάρι είναι πολύ καλός και βελτιώνεται συνέχεια. Εν το μεταξύ μας έχουν κάνει προτάσεις από Ιταλία και δεν τον δώσαμε γιατί πιστεύουμε σε αυτόν. Είναι και διεθνής. Περαστικά διάβασα ότι υπάρχουν φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό. Εύχομαι να γίνεις καλά και να γυρίσεις γρήγορα πίσω. Θέλω να γυρίσεις γερός να παίξεις σε εμάς και να πάρεις μετά μεταγραφή σε μεγάλο σύλλογο στην Ιταλία με καλό συμβόλαιο.
Μεγαλο κριμα. Ειναι πολυ καλος παικτης που απλα επεσε σε φοβερη φουρνια στοπερ. Εχει δειξει τι μπορει. Θα τον παει πισω αυτο δυστυχως. Περαστικα
- PAOK_Antarctica
ε φυσικα και θα παθει χιαστους ο μιχαι...
μολις πριν 10 μερες επεστρεψαν ολοι στις προπονησεις και δεν ειχαμε κανεναν τραυματια...
τι καταρα ειναι αυτη ρε γαμωτο εδω και 3-4 χρονια να εχουμε απο τουλαχιστον 1-2 σοβαρους τραυματισμους καθε σεζον...
περαστικα στον μιχαι και γρηγορη επιστροφη
μολις πριν 10 μερες επεστρεψαν ολοι στις προπονησεις και δεν ειχαμε κανεναν τραυματια...
τι καταρα ειναι αυτη ρε γαμωτο εδω και 3-4 χρονια να εχουμε απο τουλαχιστον 1-2 σοβαρους τραυματισμους καθε σεζον...
περαστικα στον μιχαι και γρηγορη επιστροφη
Περαστικα στο παιδι. Να γυρισει γρηγορα και γερος οπως ο Αουγκουστος. Ειναι απωλεια παντως για την ομαδα θεωρω εγω. Κιας ηταν αναπληρωματικος.
Παντως αυτο με τις συνεχομενες ειδησεις σε εμας εχει παραπαει. Δεν υσηχαζει η ομαδα ρε φουστη μου.
Παντως αυτο με τις συνεχομενες ειδησεις σε εμας εχει παραπαει. Δεν υσηχαζει η ομαδα ρε φουστη μου.
- bersekeros
Περαστικά Αινεία.
Άσπρο μαύρο είμαστε συνέχεια.
Από τη χαρά στη λύπη και τούμπαλιν.
Άσπρο μαύρο είμαστε συνέχεια.
Από τη χαρά στη λύπη και τούμπαλιν.
δυστυχώς το πρόβλημα όπως διαβάζω είναι πολύ σοβαρό.
Εύχομαι να επιστρέψει δυνατός και σύντομα.
Θεωρώ πως επί Πάμπλο, και με φημολογούμενη πώληση Ίγκνα, θα παίζουμε με 2 κεντρικούς αμυντικούς και η ανάγκη της ομάδος είναι για 2+2 κεντρικούς αμυντικούς.
Ο Μιχάι έδειξε πως μπορεί άνετα να παίζει μπακ-απ των βασικών, οπότε η παρουσία ενός δυνατού Μιχάι στην ομάδα είναι απαραίτητη.
Εύχομαι να επιστρέψει δυνατός και σύντομα.
Θεωρώ πως επί Πάμπλο, και με φημολογούμενη πώληση Ίγκνα, θα παίζουμε με 2 κεντρικούς αμυντικούς και η ανάγκη της ομάδος είναι για 2+2 κεντρικούς αμυντικούς.
Ο Μιχάι έδειξε πως μπορεί άνετα να παίζει μπακ-απ των βασικών, οπότε η παρουσία ενός δυνατού Μιχάι στην ομάδα είναι απαραίτητη.
τελικά μάθαμε ΕΠΙΣΗΜΑ ποια είναι η ιατρική διάγνωση του τραυματισμού?
Διότι από ΑΡΔ που διαβάζουν το φλυτζάνι και κάνουν ρεπορτάζ, χορτάσαμε...
Διότι από ΑΡΔ που διαβάζουν το φλυτζάνι και κάνουν ρεπορτάζ, χορτάσαμε...
- john4serres
Μακαρι να κανει λαθος εκτιμηση ο γιατρος και η μαγνητικη να δειξει κατι άλλο...
Τι καταρα κι αυτη με τους χιαστους στην ομαδα...
ανα εξαμηνο και ενας!
Κριμα για οποιον παιχτη κι αν μουσαμε, 3 φορες κριμα για τον Μιχαι που τον πιστευα πολυ οτι φετος απο τον Γεναρη και μετα θα επαιρνε πολλα ματς...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι καταρα κι αυτη με τους χιαστους στην ομαδα...
ανα εξαμηνο και ενας!
Κριμα για οποιον παιχτη κι αν μουσαμε, 3 φορες κριμα για τον Μιχαι που τον πιστευα πολυ οτι φετος απο τον Γεναρη και μετα θα επαιρνε πολλα ματς...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Βγήκε η ιατρική διάγνωση μετά τη μαγνητική τομογραφία.
Ρήξη πρόσθιου χιαστού και χειρουργείο.
Stay Strong Αινεία
Ρήξη πρόσθιου χιαστού και χειρουργείο.
Stay Strong Αινεία
Περαστικά και αγύριστα στον Μιχάι. Μεγάλο πλήγμα και για τον ίδιο και για την Ομάδα ο τραυματισμός του.
Για μένα, η νυχτιάτικη προπόνηση των αναπληρωματικών στο Αγρίνιο μετά από το ταξίδι μπαίνει στην ίδια λίστα με το φιλικό της νεροποντής στη Δράμα.
Για μένα, η νυχτιάτικη προπόνηση των αναπληρωματικών στο Αγρίνιο μετά από το ταξίδι μπαίνει στην ίδια λίστα με το φιλικό της νεροποντής στη Δράμα.