2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Re: Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από maikopoulos »

Σήμερα θύμισε πολύ τον προ τραυματισμού εαυτό του, και ας έπαιζε σε "ξένη" γι αυτόν θέση. Γερά Νίκο γιατί σε χρειάζεται η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ανεβασμενος ο αραμπατζης αν παραμεινει υγιης θα ειναι μια σημαντικη προσθηκη στο ροστερ του ΠΑΟΚ.

ειναι επιθετικος μπακ με καλη ταχυτητα και καλος και αμυντικα.
δεν χρειαζονται οι πειραματισμοι με τον κοντρερας δεξι μπακ νομιζω
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ωραίος ο Αραμπατζής με θύμησε τον παλιό καλό εαυτό του...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τί πήρε σήμερα το παλικάρι??

οι κούρσες? η άμυνα? η μπαλιά με το εξωτερικό???
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

O Aραμπατζής που όλοι ξέραμε τελικά μας βγήκε σαν αριστερό μπακ- εξτρέμ!!!

Τελικά άλλος ήταν για δανεικός κι άλλος πήγε.
Ευχομαι αυτή η εμφάνιση να είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για τον πολύπαθο Νίκο Αραμπατζή..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

maikopoulos έγραψε:Σήμερα θύμισε πολύ τον προ τραυματισμού εαυτό του, και ας έπαιζε σε "ξένη" γι αυτόν θέση. Γερά Νίκο γιατί σε χρειάζεται η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Πολυ καλος ο Νικος.....αντε παλικαρι μου γερα να φυγει και ο Κοντρερας απο εκει και να επιστρεψει στο κεντρο της αμυνας....αν και ο Μπιζερα μου αρεσει πολυ σαν παικτης....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

gash04 έγραψε:
maikopoulos έγραψε:Σήμερα θύμισε πολύ τον προ τραυματισμού εαυτό του, και ας έπαιζε σε "ξένη" γι αυτόν θέση. Γερά Νίκο γιατί σε χρειάζεται η ομάδα.
| 20 Ιούλιος 2009

Στο φιλικό παιχνίδι με την Βίλεμ αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και τα πήγε περίφημα. Ήταν μια έμπνευση του Σάντος; Όχι, απλά ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές του σε ποιες θέσεις μπορούν να αγωνιστούν και μέχρι σε ποιο σημείο.

Έτοιμος να αποδώσει σε όποια θέση κι αν το χρησιμοποιήσει ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ο Νίκος Αραμπατζής. Ο Σερραίος αμυντικός ήταν ο παίκτης, που μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας, και τόνισε επίσης πως αν ο Δικέφαλος είναι σοβαρός στα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα, θα περάσει στον επόμενο γύρο.

«Περνάμε αν είμαστε σοβαροί»

«Ξέρουμε ότι έχουμε την πίεση για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Πέμπτης. Η προετοιμασία φέτος είναι πιο γρήγορη από πέρσι. Όλοι προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο δυνατό βαθμό στο πρώτο ματς με τη Βαλερένγκα» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για τη Βαλερένγκα, μόνο ότι έχει παιχνίδια στα πόδια της. Είναι πολύ καλό που το πρώτο ματς γίνεται στο Όσλο. Αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε».

«Όπου κρίνει ο προπονητής»

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίησή του ως αριστερό μπακ, ο Σερραίος άσος, σχολίασε: «Έχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση, στον Πανσερραϊκό. Προσπαθώ να δίνω ό,τι καλύτερο, τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθάω την ομάδα. Όπου κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζομαι, θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».
Για το αν η σεζόν θα είναι πετυχημένη, αν ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια πορεία με πέρσι, ο Αραμπατζής, ανέφερε: «Αν είμαστε όπως πέρσι, θα εδραιώσουμε τον ΠΑΟΚ και βαθμολογικά στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και έτσι θα διεκδικούμε περισσότερα πράγματα».

Πηγή: www.gazzetta.gr
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Πολυ καλος,αλλα επι ενα ημιχρονο αναρωτιομουν αν οντως εχει αριστερο ποδι η αν ηταν οφθαλμαπατη.Σε πολλους φανταζομαι οτι αρεσε η φαση,αλλα αυτη η σεντρα με το εξωτερικο του δεξιου,οταν ηταν τοσο ωραια στρωμενη η μπαλα για μια απλη πασα με το αριστερο,μου φανηκε εγκληματικη ενεργεια.Ακαταλληλος για την αριστερη πτερυγα οσο καλα και να τα πηγε χθες,γνωμη μου.2 αριστερα μπακ εχουμε και ενα δεξι,γιατι δεν τον βαζει δεξια τον ανθρωπο να τελειωνουμε και παλευει με τον Κοντρερας;Μια χαρα τα πηγαινει,μακαρι να ανεβει ακομα περισσοτερο και να παρει πολλες συμμετοχες φετος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο την πλευρά αυτήν όμως έβγαλε ασίστ στον Αναστασάκο.
Γκολ δικό του με λίγα λόγια.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ νομίζω ότι χαραμίζεται αριστερά ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει δεξιά και όχι να βάζει το contreras εκεί που φαίνεται ότι δε του πάει θέση.
Γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αααα! Μας εχετε τριλανι! Και εμεις ειμασταν προπονητες Κυριε Σαντος αλλα δεν βαζαμε τον Αραμπατζακο αριστερό μπακ! Ντραγκα ντρουγκα ντραγκα ντρουγκα αλχημειες και με κλειστα ματια ενδεκαδα!

Να φυγετε! Να πατε αλλού!

Να πάτε στον ρούλη να βάλετε τον αμπρέου αριστερο μπακ!

ΥΓ.

Τοπικ Κοντρερας...ερχομαι!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ΟΥΠΣ μολις περασε ο σιφουνας "Maximus" :)
Παμε παλι απο την αρχη λοιπον...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στα φιλικά νομιμοποιούνται οι έρευνες και τα πειράματα! Πάντως είτε αριστερά, είτε δεξιά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι που μετράει.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

τα πειραματα ναι.αλλα οχι τα τερατουργηματα και οι βλασφημιες του χοσε φερναντο αρμαντο μαρια ντελ μπαριο σολ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”