ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 23/09,20:30,NS1,PAOKTV,PAOKmania Web Radio
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 23/09,20:30,NS1,PAOKTV,PAOKmania Web Radio
Εμένα με αρέσει η σύνθεση. Ούτως ή άλλως είναι πολύ κοντά σ' αυτήν που πρότεινα. Βέβαια θα προτιμούσα τον Bise ως 10ρι και τον Warda αριστερά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
τι θα πει αυτο? Ο Βερν δλδ δεν θα πηδουσε Γαλανο κ Σιμο μαζι παρτουζα?
Τζόσουα δε θα ασχολούμαι με μαλακίες ειδικά πριν το ματς.
Άμα δε καταλαβαίνεις ότι έχεις κάθε τρεις και λίγο παράπονα και ότι κάτι σε χαλάει δε θα στο αποδείξω εγώ. Κάτσε δες 9/10 ποστ σου.
Από εκεί και πέρα μια χαρά η ενδεκάδα, φοβερος ο πάγκος όμως!
Άμα δε καταλαβαίνεις ότι έχεις κάθε τρεις και λίγο παράπονα και ότι κάτι σε χαλάει δε θα στο αποδείξω εγώ. Κάτσε δες 9/10 ποστ σου.
Από εκεί και πέρα μια χαρά η ενδεκάδα, φοβερος ο πάγκος όμως!
Την ιδια ομαδα με αγιαξ κατεβασε με λιγες αλλαγες, λιβαγια στην κορυφη, μπακασετας εξτρεμ αντι μπακακη που πηγε στην θεση του, και το αριστερο μπακ αλλαγη. Δηλαδη μολις 3 ξεκουραστους παιχτες και στον παγκο δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο
Η δικια μας ενδεκαδα εχει μεσα ξεκουραστους ματος, κρεσπο, κανιας, μπισεσβαρ, λημνιο, πριγιοβιτς, και στον παγκο καθονται παιχταραδες
Νυχτα με μερα οι διαφορες, τριμπαλο το λιγοτερο!
Η δικια μας ενδεκαδα εχει μεσα ξεκουραστους ματος, κρεσπο, κανιας, μπισεσβαρ, λημνιο, πριγιοβιτς, και στον παγκο καθονται παιχταραδες
- hasio_john
Θέλω 4μπαλο για αν είναι ασορτί με το σκορ των μικρών!
Πέρα από την πλάκα, εννοείτε ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΜΙΑ υπεροψία και τα γνωστά ότι θα τους ξεφτιλίσουμε/πατήσουμε και κτλ. Ας κερδίσουμε και με μισό γκολ, αναίμακτα, χωρίς έκτροπα, να πάρουμε τους βαθμούς και προχωράμε παρακάτω. Η καζούρα εννοείτε θα γίνε ΜΕΤΑ την λήξη και όχι πριν, μιας και μπάλα είναι και γυρίζει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, φτάξε μας την βραδιά/εβδομάδα/μήνα. Κάτι τέτοια ματς είναι βάλσαμο και ελιξήριο ζωής για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες.
Πέρα από την πλάκα, εννοείτε ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΜΙΑ υπεροψία και τα γνωστά ότι θα τους ξεφτιλίσουμε/πατήσουμε και κτλ. Ας κερδίσουμε και με μισό γκολ, αναίμακτα, χωρίς έκτροπα, να πάρουμε τους βαθμούς και προχωράμε παρακάτω. Η καζούρα εννοείτε θα γίνε ΜΕΤΑ την λήξη και όχι πριν, μιας και μπάλα είναι και γυρίζει.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, φτάξε μας την βραδιά/εβδομάδα/μήνα. Κάτι τέτοια ματς είναι βάλσαμο και ελιξήριο ζωής για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες.
-
Τον Πέλκα δεν τον λες και κουρασμένο, νομίζω έπαιξε 60᾽.GoMaRoS έγραψε:Την ιδια ομαδα με αγιαξ κατεβασε με λιγες αλλαγες, λιβαγια στην κορυφη, μπακασετας εξτρεμ αντι μπακακη που πηγε στην θεση του, και το αριστερο μπακ αλλαγη. Δηλαδη μολις 3 ξεκουραστους παιχτες και στον παγκο δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο
Δεμένη εντεκάδα με αυτοματισμούς ....αντε να δούμε.
- V-olakiotis
Ξεσκίστε την χάρτινη πουτάνα!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πολυ σωστη παρατηρηση, Ενω ο Πελκας ειχε βγει αλλαγη στο 60. Δεν το προσεξα κ παλι κουβα στο παιχνιδι του ξερολα.CCCP έγραψε:Χμμ τελικα αυτο που αναρωτηθικα ηταν αληθεια, το φουλ 90 λεπτο του καντουρι με τσελσι εδειχνε οτι δε θα ξεκινησει με αεκ
Με οποιαδήποτε ενδεκάδα και να ξεκίναγε, ο τζος θα είχε θέμα. Είναι βέβαιο αυτόrainmaker έγραψε:Ρε τζόσουα έλεος
ΕΛΕΟΣ
Λυπήσου μας
Φτάνει με το κλάμα καθε μέρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 23 Σεπ 2018, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- teo4giannitsa
Έχει και δίχτυ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκίστε την πιο ρουφιάνα και κωλοφαρδη ομάδα που υπάρχει.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Και ο Πέλκας ξεκούραστος είναι.Δεν έπαιξε το προηγούμενο Σαββατο και 60 λεπτά με Τσελσι. Πιστευω οτι ο Λουτσεσκου τα είχε υπολογισμενα να πάει με αυτη την ενδεκάδα με την ΑΕΚ πριν το ματς με ΟΦΗ. Και για μενα καλά έκανε γιατί έχουν τα περισσότερα παιχνίδια μαζί, εχουν ξαναπαίξει την αεχ με επιτυχία και έχεομε και πάγκο φωτιά οταν κλατάρουν οι χαρτινοι μετά το 60'. Η μόνη ένσταση μου είναι οτι θα ηθελα τον Ουαρντα στον πάγκο(στη θέση του Καντουρί) γιατι είναι ο μόνος game changer σε περίπτωση που στραβώσει το ματςGoMaRoS έγραψε:Η δικια μας ενδεκαδα εχει μεσα ξεκουραστους ματος, κρεσπο, κανιας, μπισεσβαρ, λημνιο, πριγιοβιτς, και στον παγκο καθονται παιχταραδες
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
edit magpies με πρόλαβες για τον Πέλκα

-