Κληρώσεις Κυπέλλου Ελλάδος 2018/19
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Re: Κληρώσεις Κυπέλλου Ελλάδος 2018/19
Η κούλα θέλει απεγνωσμένα το κύπελλο και νομίζω ότι θα κάνει τα πάντα για να πάει τελικό (και να χάσει από εμάς, αν με το καλό προκριθούμε).
Το κύπελλο και η κατάκτησή σου εξαρτάται αποκλειστικά απ την κατάσταση που θα ήμαστε τόσο αγωνιστική όσο και νοητική/ψυχολογική
Το κύπελλο και η κατάκτησή σου εξαρτάται αποκλειστικά απ την κατάσταση που θα ήμαστε τόσο αγωνιστική όσο και νοητική/ψυχολογική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Παρ 08 Μαρ 2019, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
ο μποροθρυλος ζηταει ξενους διαιτητες για ημιτελικα και τελικο
καλα κανει, και μας συμφερει κιολας
το θεμα ειναι, τον ρωτησε τον Ιγκλεσιας?
κοκκινη καρτα ευκολη
καλα κανει, και μας συμφερει κιολας
το θεμα ειναι, τον ρωτησε τον Ιγκλεσιας?
κοκκινη καρτα ευκολη
Exω ακουσει κατι βλακες που ειναι εναντιον αλλα για μενα θα ηταν πολυ καλη φαση να γινει τελικος κυπελου στο εξωτερικο. Αντε αλλες χωρες που εχουν παραδωση και κατι να χασουν να διαμαρτηρηθουν αλλα το μπουρδελο εδω τι εχουμε να χασουμε?
Τι γαματη φαση που θα ηταν τελικος στη γερμανια πχ, η και οπου θελουν. Που θα βρει την ευκαιρια να ζησει αλλωστε ελληνικη ομαδα εμπειρια σαν να παιζει ευρωπαικο τελικο? Και χωρις αγχος για επεισόδια, σε γαματο γηπεδο κτλ κτλ.
Τι γαματη φαση που θα ηταν τελικος στη γερμανια πχ, η και οπου θελουν. Που θα βρει την ευκαιρια να ζησει αλλωστε ελληνικη ομαδα εμπειρια σαν να παιζει ευρωπαικο τελικο? Και χωρις αγχος για επεισόδια, σε γαματο γηπεδο κτλ κτλ.
Πόσο απολαυστικό να βλέπεις δειλά-δειλά τους χάρτινους να λένε μεταξύ τους "νταξ, δοσμένο το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, θα μας δώσουν τουλάχιστον το κύπελλο".
Δεν ξέρω τι μου κάνει περισσότερη εντύπωση: Ότι σκέφτονται πως είναι απολύτως φυσιολογικό όλα να είναι απόρροια συζητήσεων και dealιών ή ότι αποδέχονται πως ο ΠΑΟΚ τους κάνει κουμάντο και <<θα τους δώσει>>
το κύπελλο;
Έχω πίστη πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίπολη σοβαρά. Μιας και πρώτα παίζουμε μέσα, θέλω νίκη αλλά χωρίς να φάμε γκολ (π.χ. 2-0 ή άντε αν είναι να το φάμε, 4-1.
)
Μέχρι τον τελικό, βλέπουμε.

Δεν ξέρω τι μου κάνει περισσότερη εντύπωση: Ότι σκέφτονται πως είναι απολύτως φυσιολογικό όλα να είναι απόρροια συζητήσεων και dealιών ή ότι αποδέχονται πως ο ΠΑΟΚ τους κάνει κουμάντο και <<θα τους δώσει>>

Έχω πίστη πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίπολη σοβαρά. Μιας και πρώτα παίζουμε μέσα, θέλω νίκη αλλά χωρίς να φάμε γκολ (π.χ. 2-0 ή άντε αν είναι να το φάμε, 4-1.

Μέχρι τον τελικό, βλέπουμε.

Πούτσα ανελέητη.
Τους χρωστάμε από την χρονιά του σπυριάρη και από το τρύπημα του 14-15 (τζαβελίτα και σία).
Τους χρωστάμε από την χρονιά του σπυριάρη και από το τρύπημα του 14-15 (τζαβελίτα και σία).
Οπως ακριβως το ηθελα και το ειχα πει λιγο καιρο πριν.
Η καλυτερη κληρωση για τον ΠΑΟΚ ηταν ο Αστερας και εξηγουμαι.
1. Αυτη τη στιγμη η Λαμια παιζει πολυ καλυτερη μπαλα ο Χαβος απο τον Παρασχο.
2. Δεν υπηρχε λογος να ξοδεψει ο οργανισμος ΠΑΟΚ ενεργεια σε δυο ματς με την ΑΕΚ.
3. ο Αστερας ΔΕΝ ειναι σωμενος σιγουρα. Πριν το ματς στην Τουμπα εχει τη Λαρισα εξω και μετα το πρωτο ματς του ημιτελικου εχει τον Λεβαδειακο μεσα. Ειναι δυο ματς τα οποια αν ΔΕΝ τα κερδισει μπλεκει ασχημα. Οποτ δεν περιμενω ουτε τα ποδια τους στη φωτια να βαζουν. ουτε να τους νοιαζει και παρα πολυ το κυπελλο.
4. Εχει αλλαη αιγλη να πιστολιασω το χαρτι τριτη σερι χρονια σε τελικο, και αλλη να την κερδιζα σε διπλα ματς. Ο τελικος μενει.
5. Προβλεψη - ΠΑΟΚ-Λαμια τελικος ΟΑΚΑ με 40.000 κομματια στην εξεδρα....αυτα θα ειναι γουστα.
Η καλυτερη κληρωση για τον ΠΑΟΚ ηταν ο Αστερας και εξηγουμαι.
1. Αυτη τη στιγμη η Λαμια παιζει πολυ καλυτερη μπαλα ο Χαβος απο τον Παρασχο.
2. Δεν υπηρχε λογος να ξοδεψει ο οργανισμος ΠΑΟΚ ενεργεια σε δυο ματς με την ΑΕΚ.
3. ο Αστερας ΔΕΝ ειναι σωμενος σιγουρα. Πριν το ματς στην Τουμπα εχει τη Λαρισα εξω και μετα το πρωτο ματς του ημιτελικου εχει τον Λεβαδειακο μεσα. Ειναι δυο ματς τα οποια αν ΔΕΝ τα κερδισει μπλεκει ασχημα. Οποτ δεν περιμενω ουτε τα ποδια τους στη φωτια να βαζουν. ουτε να τους νοιαζει και παρα πολυ το κυπελλο.
4. Εχει αλλαη αιγλη να πιστολιασω το χαρτι τριτη σερι χρονια σε τελικο, και αλλη να την κερδιζα σε διπλα ματς. Ο τελικος μενει.
5. Προβλεψη - ΠΑΟΚ-Λαμια τελικος ΟΑΚΑ με 40.000 κομματια στην εξεδρα....αυτα θα ειναι γουστα.
Το κάνουν στο πλαίσιο της επικοινωνιακής προπαγάνδας της ΕΟ, όπως κάνει και ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσημα πει ότι θέλει σε όλα τα ματς ξένους διαιτητές, αλλά αποφεύγουν να το αναφέρουν. Μας πετάνε ένα ξερό ο Αστέρας θέλεει ξένους με το υπονοούμενο ότι θέλει να αποφύγει μια σφαγή από το χαλίφη ΠΑΟΚ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αστέρας ζήτησε ξένους διαιτητές!
ΜΑΚΑΡΙ!
Για την κλήρωση, πραγματικά έλεος με τη γκαντεμιά μας. Η χειρότερη δυνατή κλήρωση, ούτε στημένη να ήταν. Πάλι η ομάδα θα αναγκαστεί να κάνει το πιο κουραστικό ταξίδι που υπάρχει και στην πιο αφιλόξενη και εχθρική έδρα μικρής ομάδας. Την ΑεΧ θέλαμε στα ημιτελικά και αν όχι τη Λαμία. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είμαστε 100% σοβαροί με δύχτια πάντα στην κερκίδα, ώστε να προστατέψουμε τον τίτλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 08 Μαρ 2019, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Συμφωνώ και επαυξάνω!Dimg4 έγραψε:Φουλ για τελικο ΠΑΟΚ-Λαμια
Ο Χάβος θα τους καταπιεί τους χαρτινους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θέλω Λαμία στον τελικό και την Καλογρέζα ΟΛΗ δικιά μας! Εκεί θα πανηγυρίσουμε το νταμπλ!
vs40 έγραψε:Το κάνουν στο πλαίσιο της επικοινωνιακής προπαγάνδας της ΕΟ, όπως κάνει και ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσημα πει ότι θέλει σε όλα τα ματς ξένους διαιτητές, αλλά αποφεύγουν να το αναφέρουν. Μας πετάνε ένα ξερό ο Αστέρας θέλεει ξένους με το υπονοούμενο ότι θέλει να αποφύγει μια σφαγή από το χαλίφη ΠΑΟΚ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αστέρας ζήτησε ξένους διαιτητές!
ΜΑΚΑΡΙ!
Για να ειμαστε δικαιοι,ο Αστερας ζητησε ξενους διαιτητες πριν γινει η κληρωση.
Κατα τα λοιπα,γαμηστε την τριπολιτσα.
αγωνιστικα σιγουρα μπορει η λαμια τελικο,αλλα πιστευετε οτι θα κατσουν να προκριθουν ?
Δειτε λιγο σας παρακαλω την αμυνα της Λαμιας στα γκολ που ετρωγε απο αεχ περσι και φετος και καταλαβετε γιατι φαινεται απιθανη η προκριση τους
Δειτε λιγο σας παρακαλω την αμυνα της Λαμιας στα γκολ που ετρωγε απο αεχ περσι και φετος και καταλαβετε γιατι φαινεται απιθανη η προκριση τους
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εγώ δεν πιστεύω ποτέ αυτές τις "κληρώσεις". Πάντα στημένες μου φαίνονται! Τέλος πάντων.. ας το τελειώσουμε από την Τούμπα το ματς να γλιτώσουμε το καρδιακό στην Τρίπολη..και μακάρι να κάνει η Λαμία το θαύμα της να έχουμε έναν ήσυχο τελικό!!