ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Το έπαιξα Over 3.5. Το βλέπω 3-2. Θα σπάσουν καρδιές σήμερα. Όλα τα ευρωπαικά ματς τα έβλεπα Μαυροδένδρι...και ήταν γουρλίδικα εκεί...Σήμερα δεν μπορώ να πάω γμτ..την !$%^@$^#^
Σκίστε τους....γ....τους!

Σκίστε τους....γ....τους!
- john4serres
Σαν πρωταριδες κανετε, τι αγχος και μ@λακιες, η προκριση εχει κριθει απο το πρωτο παιχνιδι, το μονο που εμεινε να μας πει η μπενφικα ποσα θελει να φαει, 0-0; 1-0;; 2-0;; 3-0;;;

Εννοείται.panta έγραψε:Δεν ξέρω ποιος αντέχει και ποιος οχι αλλά κανονίστε την πορεία σας, με το γούρι δεν ρισκάρουμε σήμερα. Οτι κάνετε στους νικηφόρους αγώνες αυτο θα κάνετε και σήμερα και φυσικά θα κάνετε το αντίθετο απο αυτο που κάνατε στις ήττες. Να κλειδώσουμε την πρόκριση απο ολες τις μεριες.
Εγω εδω στην τυχερή μου γωνία στον καναπέ εχω ήδη πιασει θέση και ας πιαστεί ο πισινός μου μεχρι να πάει 10
- Θέση στο γραφείο και συγκεκριμένο link (ότι δώσουν τα παιδιά στο τσατ).
- Τσεκάρω ότι ο stelyk στο τσατ είναι συνδεδεμένος και κάθεται στην τυχερή καρέκλα.
- Το ένα μάτι στο tab του τσατ μη τυχόν και υπάρξει νέο ποστάρισμα. Από εκεί περιμένω τον stelyk να ανακοινώσει τα γκολ που θα βάλουμε.
Δούλεψε μέχρι τώρα. Γιατί όχι και σήμερα; Δεν παίζουν με αυτά.

- navigator11
Εγώ σπίτι. Λινκάτος, της κακιάς ώρας, υποθέτω, ως συνήθως. Και ραδιόφωνο ανοιχτό. Έτσι πάρθηκαν όλες οι προκρίσεις, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μηδενικό ρίσκο.

Αδερφέ δε ξέρω , ίσως η εμπιστοσύνη που έχω στην ομάδα και στη διοίκηση , ίσως το ότι η ξενέρα η περσινή με έκανε πιο σκληρόπετσο και στα φρύδια μου. Ίσως γιατί , πιπέρι στο στόμα μου ,αν δε προκριθούμε σημαίνει ότι αύριο πρωί μπορεί να γίνει η απονομή πρωταθλήματος.Kostas_Peraia4 έγραψε:Πως το κανεις????giapas έγραψε:Το ότι θα παίζαμε τόσο μεγάλο παιχνίδι και δε θα είχα άγχος , δε το περίμενα ποτέ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπέσα όμως , περιμένω να δω την ομαδάρα μας δίχως το παραμικρό άγχος ( και χωρίς να έχω πιει

Πιες ενα ντουμανι αδερφε. Φυσικα πραγματα. Μακρια απο τις χημειεςTupac έγραψε:Να πάρω Ζαναξ ή έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο?
- kataramenos5
Πλεον υπαρχει συνεργασια και σε υψηλοτερο επιπεδο. Ο ενας χρησιμοποιει τα κονε του αλλου στην ευρωπη. Γι αυτο και η βιντι γι αυτο και το χθεσινο κορακι.navigator11 έγραψε:Δηλαδή ρε συ κατ το χτεσινό πέναλτι σου επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς δεσμούς ... αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού ανάμεσα στους 2 γαύρους; Γελάει ο κόσμος.
Αυτο με το διαρκειας δε το πιασα Κωστη?
- abc_o_ karpouzas
sic-4 έγραψε:Πιες ενα ντουμανι αδερφε. Φυσικα πραγματα. Μακρια απο τις χημειεςTupac έγραψε:Να πάρω Ζαναξ ή έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο?

και καντο και μεγαλο...φιλοτρι...
η πρωτη τζουρα να φτασει μεχρι τις φτερνες
Πάντως για δουλειά δεν πάω.panta έγραψε:Δεν ξέρω ποιος αντέχει και ποιος οχι αλλά κανονίστε την πορεία σας, με το γούρι δεν ρισκάρουμε σήμερα. Οτι κάνετε στους νικηφόρους αγώνες αυτο θα κάνετε και σήμερα και φυσικά θα κάνετε το αντίθετο απο αυτο που κάνατε στις ήττες. Να κλειδώσουμε την πρόκριση απο ολες τις μεριες.
Εγω εδω στην τυχερή μου γωνία στον καναπέ εχω ήδη πιασει θέση και ας πιαστεί ο πισινός μου μεχρι να πάει 10
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια φορά ρε πουτανα τύχη και για μας..
Χρωστας πολλά, αλλά δώσε αυτο σήμερα και βλέπουμε..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρωστας πολλά, αλλά δώσε αυτο σήμερα και βλέπουμε..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Incognito θα είναι σήμερα, για να μην τον κράζουν οι Τουρκαλάδες...Μην μασάς...Alastor έγραψε:για μπαμπα λουτσεσκου δεν διαβαζω και αγχωνομαι καπως

ελπιζω να μην τραγουδαει παλι η 4 τα μακρυναρια ,μοιρολογια οπως με σπαρτακ... μονο δυναμικα συνθηματα σημερα... τα αλλα ειναι για υπνο..