ioanmits έγραψε:Καλώς ή κακώς ο Μαουρίσιο είναι το καλύτερο χαφ μας... Ο Λουτσέσκου ζήτησε ακόμη ένα ποιοτικό χαφ και εμείς πάμε να πουλήσουμε και αυτόν που έχουμε... Να ψάχνουμε δύο μετά... Ο Ρουμάνος δεν πρόκειται να το δεχτεί με τίποτα, όχι τόσο διότι ο Βραζιλιάνος "ζωγραφίζει¨στο χόρτο αλλά γιατί θα του "χαλάσει" το περυσινό σύνολο... ήδη με τον Κάμπος (που είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Μαουρίσιο σε ποιότητα) το δέχθηκε με μισή καρδιά...
Το
"δεν πρόκειται να το δεχτεί με τίποτα" φαίνεται να είναι μάλλον δική σου εικασία-θέλω φίλε μου, αφού όταν ρωτήθηκε ο προπονητής, επακριβώς μάλιστα,
"τι θα κάνετε, ΑΝ πουληθεί κι άλλος βασικός παίχτης της ομάδας, πριν τους αγώνες με την Βασιλεία?", στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε (από τον Πόλκα, για να είμαστε και δίκαιοι, λέγοντας τα όλα), απάντησε, χαμογελώντας κομματάκι πικρούτσικα όμως, θα λεγα, ότι...
"Θα αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας...Έτσι κι αλλιώς το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχής-διαρκής κίνηση"...
Προσωπικά λοιπόν οι σκέψεις μου καλύπτονται, τουλάχιστον προς το παρόν απ αυτό που λέει ο ΜΑΝΙ...
MANIAKOS έγραψε:navigator11 έγραψε:Η ασοβαρότητα κάποιων, ιδίως σε σχέση με το ότι ο Λουτσέσκου, ει δυνατόν, δεν ήθελε να έχει φύγει ούτε καν ο Τζάλμα, είναι ομολογουμένως αξιοσημείωτη. Τι να πει κανείς.
Ο προγραμματισμός μας δλδ του γιωργη λεει
Θα κανουμε οτι θελει ο προπονητης αρκει να ναι αυτο που θελει κ ο γιωργης αλλιως Οχι
Οσο γελοίο κ αν ακουγεται ειναι η Ακηθεια
Η συνέχεια είναι μπροστά μας, για να δείξει τι επικρατεί τελικά, αφού ως τώρα υπάρχουν μόνο κάποιες ενδείξεις...
Υ.Γ. Νιώθω να ζω ένα ντε ζα βου με το περσινό καλοκαίρι, τότε που ο Στανόιεβιτς ζητούσε παίχτες κι αυτοί δεν έρχονταν, μέχρι που μια κάποια ωραία μέρα, μάζεψε τα μπογαλάκια του και πήρε την άγουσα, δηλαδή το "πτηνόν"...